- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.041
ülkemizde artık umudum yok 4 ayrı siteye mail attım dr lar cok yogun anlaşılan bir bilgi veren yok ruh saglığı merkezindeki dr da 40 sonraya randevu verdi
arkadaşım kesinlikle pes etme devam et ilk defa bişey giriyo oraya bunlar olabilir cnm devam etmelisinOff.. Arkadaşlar olmuyo hala yapamiyorum. P... Girmiyor bile. 15 gün önceye kadar 3 parmağı ve kalın aparatı rahat rahat yapıyodum. Aparatı içimde beKletiyodum. Herhalde çok zorladim vajinami. Şimdi 2parmak zorlu oluyo. Napcam ne etcem bilmiyorum. Her pozisyonu denedim. Giriş olmuyo ya hic. Popo yönüne Asagi doru itiyoruz. Kayganlastirici falan herşey tamam. Öncesinde egzersizde yapıyorum ama olmuyo. O kadar yoruldumki aylardır uğraşmaktan.. Ben neyi yanlış yapıyorum..
Canım üzme kendini yemin ederim gözlerim doldu. Herkesin bi imtihanı var deyip bunu da bizim imtihanimiz kabul edicez ne yapalım. Er geç bu durumu atlaticaz. Derdi veren Allah dermanini da verir. Üzme kendini olucak mutlaka bugün olmazsa yarın ama olcak...Evet yine yapamadım çünkü denemek bile istemedim. Kendimi dipsiz kuyuda hissediyorum.kimseyle konusamadigim için size anlatıyorum. Yani tanımadığım siz dostlarima. Kulagimda birinin dediği onlar çocuk bile yapamaz lafı Çinliyor. Eşimle konusamiyorum içimdekileri.belki bikac gün içinde yenicem bilmiyorum ama bunları yaşamak zorunda miydik.isteksizim yine yorgunum çünkü.umarim bu günlerde geride kalır
Canım üzülme insalah bu Gunlerde geride kalicak, aynen bu derdi gizli gizli yasamak, icinde sürekli bu acıyla yaşayıp, sürekli suçlu ve ise yaramaz hissetmek, burdaki herkesin heran yaşadığı seyler, bizi bizden baska kimse anlayamaz ve yardımcı da olamaz. Her zorluktan sonra mutlaka bi kolaylık vardır, Rabbim bi kolaylığını verecektir. Üzülme nolur...Evet yine yapamadım çünkü denemek bile istemedim. Kendimi dipsiz kuyuda hissediyorum.kimseyle konusamadigim için size anlatıyorum. Yani tanımadığım siz dostlarima. Kulagimda birinin dediği onlar çocuk bile yapamaz lafı Çinliyor. Eşimle konusamiyorum içimdekileri.belki bikac gün içinde yenicem bilmiyorum ama bunları yaşamak zorunda miydik.isteksizim yine yorgunum çünkü.umarim bu günlerde geride kalır
Derdi veren dermanını da verecektir, bende asmis degilim durumu ama, hic vakit kaybetmeden egzersizlerine başla derim canım.Arkadaşlar herkese allah kolaylık versin öncelike :) Aranıza yeni katıldığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum7 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık flört döneminin ardından birbirimizi çok severek evlendik. İlk geceyle alakalı başkaları gibi ne bir korku ne de bir tereddüt vardı. Rahatlıkla olacağından o kadar emindim ki düşünmüyordum bile. Arkadaşlarım korkmuyo musun diye sorduklarında sevdiğimle evleniyorum bu biş bana acı değil zevk ve heyecan verecek diyordum. Ta ki ilk geceye kadar... Hiç bir şekilde olmadı tüm denemelerimize rağmen azıcık bile girmedi. Azıcık girdiğini hisetsem belki zorlardım kendimi ama hiç ama hiç girmedi ve 7 ay geçti sadece psikoloğa gittim parmak egzersizleri verdi açıkçası kızlık zarımı kendim bozmayayım diye fazla uğraşmadım hep eşşimle denemek istedim. Bir hafta önce eşim parmağını denedi ve bir parmağını tamamen sokmuş ve ben bunu hiç hissetmedim bile. iki tane sokmaya çalıştığında acıdı ve geri bıraktı. p...s hiç girmiyo bile zaten. Çok üzülüyorum böyle bişeyi bu durumu öğrenene kadar bilmiyordum ve neden benim başıma geldi diye hep sprguladım Düzenli normal bi evli gibi gece hayatım olsun istiyorum Burda bu problemi aşanları okuduğumda sizinle tanıştığım için çok mutluyum ama böyle bir derde düştüğüm için de çoooookkk mutsuzum Nolur bu durumu aşanlar bana yarıdm edin (
HOSGELDIN CANIM INAN BU ILLET SADECE BENMI UGRASIYORUM DERKEN BU SAYFAYI BULDUM BENDE BURDA OKADAR IYI ARKADASLAR VARKI INAN TECRUBELI ARKADASLAR HEPSI YARDIMCI OLUR BIZI BURDAKI ARKADASLARDAN BASKA KIMSE ANLAMIYOR IYI KI BURA VAR ENAZINDAN BURAYA RAHATLIKLA YAZABILIYORUZArkadaşlar herkese allah kolaylık versin öncelike :) Aranıza yeni katıldığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum7 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık flört döneminin ardından birbirimizi çok severek evlendik. İlk geceyle alakalı başkaları gibi ne bir korku ne de bir tereddüt vardı. Rahatlıkla olacağından o kadar emindim ki düşünmüyordum bile. Arkadaşlarım korkmuyo musun diye sorduklarında sevdiğimle evleniyorum bu biş bana acı değil zevk ve heyecan verecek diyordum. Ta ki ilk geceye kadar... Hiç bir şekilde olmadı tüm denemelerimize rağmen azıcık bile girmedi. Azıcık girdiğini hisetsem belki zorlardım kendimi ama hiç ama hiç girmedi ve 7 ay geçti sadece psikoloğa gittim parmak egzersizleri verdi açıkçası kızlık zarımı kendim bozmayayım diye fazla uğraşmadım hep eşşimle denemek istedim. Bir hafta önce eşim parmağını denedi ve bir parmağını tamamen sokmuş ve ben bunu hiç hissetmedim bile. iki tane sokmaya çalıştığında acıdı ve geri bıraktı. p...s hiç girmiyo bile zaten. Çok üzülüyorum böyle bişeyi bu durumu öğrenene kadar bilmiyordum ve neden benim başıma geldi diye hep sprguladım Düzenli normal bi evli gibi gece hayatım olsun istiyorum Burda bu problemi aşanları okuduğumda sizinle tanıştığım için çok mutluyum ama böyle bir derde düştüğüm için de çoooookkk mutsuzum Nolur bu durumu aşanlar bana yarıdm edin (
Off.. Arkadaşlar olmuyo hala yapamiyorum. P... Girmiyor bile. 15 gün önceye kadar 3 parmağı ve kalın aparatı rahat rahat yapıyodum. Aparatı içimde beKletiyodum. Herhalde çok zorladim vajinami. Şimdi 2parmak zorlu oluyo. Napcam ne etcem bilmiyorum. Her pozisyonu denedim. Giriş olmuyo ya hic. Popo yönüne Asagi doru itiyoruz. Kayganlastirici falan herşey tamam. Öncesinde egzersizde yapıyorum ama olmuyo. O kadar yoruldumki aylardır uğraşmaktan.. Ben neyi yanlış yapıyorum..
Canım nacizane önerim ben altta olduğum pozisyonda rahat ediyorum..o an vJiyi düşünme en sevdiğin aşk filmindeki gibi öptüğünü kokladığını düşün ve kasma yavas yavas baslasın kasıldıgın yerde dur nefes ala ver tekrar hopa bir iki zaten kendine guvenin gelecek okOff.. Arkadaşlar olmuyo hala yapamiyorum. P... Girmiyor bile. 15 gün önceye kadar 3 parmağı ve kalın aparatı rahat rahat yapıyodum. Aparatı içimde beKletiyodum. Herhalde çok zorladim vajinami. Şimdi 2parmak zorlu oluyo. Napcam ne etcem bilmiyorum. Her pozisyonu denedim. Giriş olmuyo ya hic. Popo yönüne Asagi doru itiyoruz. Kayganlastirici falan herşey tamam. Öncesinde egzersizde yapıyorum ama olmuyo. O kadar yoruldumki aylardır uğraşmaktan.. Ben neyi yanlış yapıyorum..
Kızlar dünya kadınlar gunumuz kutlu olsun. Bakın ne kadar zor şeyler yaşoyoruz li bi sürü günümüz var. Anneler günü kadınlar günü regl günü yumurtlama günü vaji günü
Arkadaşlar herkese allah kolaylık versin öncelike :) Aranıza yeni katıldığıma sevinsem mi üzülsem mi bilemiyorum7 aylık evliyim. Eşimle 4 yıllık flört döneminin ardından birbirimizi çok severek evlendik. İlk geceyle alakalı başkaları gibi ne bir korku ne de bir tereddüt vardı. Rahatlıkla olacağından o kadar emindim ki düşünmüyordum bile. Arkadaşlarım korkmuyo musun diye sorduklarında sevdiğimle evleniyorum bu biş bana acı değil zevk ve heyecan verecek diyordum. Ta ki ilk geceye kadar... Hiç bir şekilde olmadı tüm denemelerimize rağmen azıcık bile girmedi. Azıcık girdiğini hisetsem belki zorlardım kendimi ama hiç ama hiç girmedi ve 7 ay geçti sadece psikoloğa gittim parmak egzersizleri verdi açıkçası kızlık zarımı kendim bozmayayım diye fazla uğraşmadım hep eşşimle denemek istedim. Bir hafta önce eşim parmağını denedi ve bir parmağını tamamen sokmuş ve ben bunu hiç hissetmedim bile. iki tane sokmaya çalıştığında acıdı ve geri bıraktı. p...s hiç girmiyo bile zaten. Çok üzülüyorum böyle bişeyi bu durumu öğrenene kadar bilmiyordum ve neden benim başıma geldi diye hep sprguladım Düzenli normal bi evli gibi gece hayatım olsun istiyorum Burda bu problemi aşanları okuduğumda sizinle tanıştığım için çok mutluyum ama böyle bir derde düştüğüm için de çoooookkk mutsuzum Nolur bu durumu aşanlar bana yarıdm edin (
Amin kanatsız melegimiz adanis" burada olmana çok sevindim sana sormam gereken bi şey var. Biz 3 gün önce eşimle denedik sıkıntı yok ehhh basardıkda az da olsa ama ertesi gün işe gittim akşam eşimle bayagı yürüyüş yaptık bi baktım iç çamasırımda sivilce patlayınca bi kan olur ya öyle bi leke benim yumurtlama günümdü onla mı alaakalı yoksa çok mu zorladık hiç böyle bi şey başınıza geldimi ????Betülüm, teşekkür ederiz, hepimizin günü kutlu olsun. Bu illetin dünya üzerinde sona erdiği, nice mutlu günler görelim ^-^
Amin kanatsız melegimiz adanis" burada olmana çok sevindim sana sormam gereken bi şey var. Biz 3 gün önce eşimle denedik sıkıntı yok ehhh basardıkda az da olsa ama ertesi gün işe gittim akşam eşimle bayagı yürüyüş yaptık bi baktım iç çamasırımda sivilce patlayınca bi kan olur ya öyle bi leke benim yumurtlama günümdü onla mı alaakalı yoksa çok mu zorladık hiç böyle bi şey başınıza geldimi ????
Canım ben gördüğümde kurumuştu ama nepembe ne adet kanamsı gibi koyu kırmızı ama çok korktum o gün şu an da yumurtalıklarımda ağrı oluyor zaman zamn acaba enfeksiyon mu oldum...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?