Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kızlar devamlı çocuk yok mu çocuk, ne o olmuyor mu diyen densiz insanlara cevap vermek mecburiyetinde değilsiniz. Ben utana sıkıla hayırlısı olsun, kısmet derdim, çok zor bir duruma düşerdim bunları dile getirirken, siz de benim gibi kendinizi zora sokuyorsunuzdur eminim. En sonunda "niye soruyorsun sen mi bakacaksın" dedim ve ipleri kopardım, gerekirse siz de koparın, her gün bu sözleri işitmekten yeğdir inanın. Zaten derdiniz size yeter bir de, her ne kadar iyi niyetli olsalar da bu insanların çevrenizde olması sizlere zarar verir, koyun ağırlığınızı ve belirleyin mesafenizi.

Sadece ve sadece egzersizlerinize odaklanın, başarabileceğinizi biliyorum, canımsınız ^^

adanis o kadar haklısın ki anlatamam insan o kadar çileden çıkıyor ki.. geçen hafta ben de yaşadım benzer bişey.. işyerinden arkadaşım gelmiş bir kart uzattı bana doktorun kartını almış onu uzatuyo bana bide .. akıl vermeyi bıraktı artık çözümde bulmuş bi de kendince. bu doktora git diyo.. çok başarılı diyo.. bak benim eltimin de çocukları olmadı 4-5 sene bu doktora gittiler şimdi 2 yaşında bebesi var diyo... nasıl başedeceğim bilemedim işyerinden arkadaş hergün yüzyüze bakıyoruz bide.. tıkandım kaldım oysaki aslında zaten çocuk falan düşünmüyoruz bir sene daha...insanın siniri bozuluyo.. şuan düşünmüyoruz çocuk diyip savuşturayım dedim.. bu seferde allahım sen saglık ver... işte geç cocuk sahibi olanlarda şu sorunlar çıkıyo diye bir başladı evlerden ırak....ben koptum tabi sonra... sana mı sorcam yapıp yapmıycağımı ne zaman yapacağımı diyip haddini bildirdim ama ne yazar işte yaram var ya gocunuyom.. nasıl içim acıdı..haala da öyle... sanki sokağa çıkınca herkes benim vajili olduğumu biliyo da inadına gıcıklık yapıyomuş gibi geliyo bu ara.....

Kızlar devamlı çocuk yok mu çocuk, ne o olmuyor mu diyen densiz insanlara cevap vermek mecburiyetinde değilsiniz. Ben utana sıkıla hayırlısı olsun, kısmet derdim, çok zor bir duruma düşerdim bunları dile getirirken, siz de benim gibi kendinizi zora sokuyorsunuzdur eminim. En sonunda "niye soruyorsun sen mi bakacaksın" dedim ve ipleri kopardım, gerekirse siz de koparın, her gün bu sözleri işitmekten yeğdir inanın. Zaten derdiniz size yeter bir de, her ne kadar iyi niyetli olsalar da bu insanların çevrenizde olması sizlere zarar verir, koyun ağırlığınızı ve belirleyin mesafenizi.

Sadece ve sadece egzersizlerinize odaklanın, başarabileceğinizi biliyorum, canımsınız ^^
[/QUOTE]

kızz bunu kaynanama desem olurmuki çünkü yarın gelıolar bana kesiinnnn bu konu acılacak gene hiçç istemiom gelmelerını.. bide gecen telde konuştuk bana salı gelmeyı düşünüom cumaya kadar kalacam sende dio yanıı goyyaa doktora götürecekmiş.. ay bide aklına doktoru uyladı yaa ..

dilatörle çalışan arkadaşlarrr acaba dilatörü ileri geri hareket ettirirken kaç kez yapıyordunuz toplam.. 3 aparatı da alıyordum en son harekete geçicem.. reglim yeni bitti.. inşallah bi dahaki regl dönemine kadar iyi şeyler yazarım buraya... yardım edebilecek olanlar lütfen yazıııın

off canım kolay gele sana o zaman... bence biz sustukça daha çok konuşuyolar .. seni zorla doktora götürecek değiller ya.. ama iyi hissediyosan onlarla konuşurken rahatsan belki o bahaneyle onların ısrarıyla kurtulursun:)) ayy benim iyi ki kaynanamlar bilmiyo:))

yaa egzersiz bile yapamıyorum diyen arkadaşlar başarmış bile.. math, mocici,,, tebrik ederim... sizin için çok sevindim.. ama ben sizden eski vajinismusluyum ben ne zaman düzeleceğim

araya regl dönemim girdi... şimdi tam gaz başlıyorum... birazdan aparatları alcam elime.. vira bismillah

benim kaynanamda bılmıo cokkk şükür.. bi bilse aboo kı aboo.. yanarım ben

kendine güven cnm acı yokki inşallah sende yenersin biran önce kendini rahat bırak kas gevşetici falan iç kendini rahatlatıcı şeyler yap sen egzersiz mi yapıysn hala

Herkese çok teşekkür ederim Tebrikler için bende yardimci olucam yenmek isteyenlere. Ama hala saskinim :)) doktorumla görüştüm bitti seans 6 seans sürmüş oldu. :) bu arada mantar varmış bende enfeksiyon falan bugün doktor soledi geçene kadar ilişkiye girmicem yanma ondan oluomus.zarimda duruomus hala sağlam dedi

inşallah cnm herşey yolnda olur

Evet canım, çileden çıkmamak mümkün değil, sabır taşı olsa çatlar. Arkadaşın çok ayıp etmiş, Mevlana'ya sormuşlar ne bilirsin diye, haddimi bilirim demiş. Had bilmek lazım gerçekten, sınırları iyi çizmek lazım yoksa insanımız çok rahat özel yaşamımıza müdahale etme hakkını kendisinde bulabiliyor. Çok fazla konuşma şansı verme arkadaşına, sert bir dille uyar gerekirse, özel yaşamım,benim bileceğim iş, tavırların beni rahatsız ediyor de, söyle açık açık ,seni üzmesine müsaade etme.

kızz bunu kaynanama desem olurmuki çünkü yarın gelıolar bana kesiinnnn bu konu acılacak gene hiçç istemiom gelmelerını.. bide gecen telde konuştuk bana salı gelmeyı düşünüom cumaya kadar kalacam sende dio yanıı goyyaa doktora götürecekmiş.. ay bide aklına doktoru uyladı yaa ..[/QUOTE]

Cimcime bunu sakın kayınvalidene söyleme, olay çıkar :)

Sen ya henüz çocuk düşünmüyoruz de ya da 1 sene denemeden hamile kalıp kalamadığıma karar veremeyiz, deneme aşamasındayız de. Zorla sakın doktora gitme, şu anda ihtiyacım yok gerek de yok, düş peşimden de :))))) düş peşimden deme tabii, bu şakaydı

Uygun bir dille anlat kayınvalidene, sen bilirsin işini cimcime seni.

Cimcime bunu sakın kayınvalidene söyleme, olay çıkar :)

Sen ya henüz çocuk düşünmüyoruz de ya da 1 sene denemeden hamile kalıp kalamadığıma karar veremeyiz, deneme aşamasındayız de. Zorla sakın doktora gitme, şu anda ihtiyacım yok gerek de yok, düş peşimden de :))))) düş peşimden deme tabii, bu şakaydı

Uygun bir dille anlat kayınvalidene, sen bilirsin işini cimcime seni.
[/QUOTE]

artık dediğin gibi uygun bir dille konuşur ederim.. :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…