- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.641
cnm acı hiç yok kendini kasma yeter devamı kendiliğinden geliyo zaten sadece kendine güven ve kasmaçok sevindim bir kişinin daha bu kabustan uyanması insanı evet yapabilrsin sende dedirtiyor bi kere yaptın ya ve artık giriyo sonrası git geli daha rahat yaparsın yani demek istediğim daha kolay işin artık sen nasıl yendin?neler önerirsin
canım her seferde git gel daha fazla oluyo takılma ona sen:)üzülmüyorum cnm mutlu olurum aksine ama hani herşey yeni ya onun için dedm hergün deniyoruz cnm alışana kadar hergün denemek istiyorum cnm yanmıyo fazla onun için herşeyin hayırlısı sanmıyorm rahime ulaştığını hemen kalktım ama dediğin gibi belkide gitmiştir önümüzdeki ay belli olur cnm
haklısın cnm dün gece biraz daha git gel yapmaya başladık bu gece biraz daha fazla olur hergün yapıyrz alışana kadar yapcaz artkcanım her seferde git gel daha fazla oluyo takılma ona sen:)
bu arada ben bugün çok üzüldüm bundan 1 ay önce vajinusmus ile ugraşan bi arkadasımız yana yakıla çocuk isteyenlerin sitesinde....tabiki oradaki arkadaşlardan yardım isteyecek kafasına takılanları soracak ama en azından bir kere buradaki zorlanan arkadaşlara yardımcı olsaydı ya en azından bir kaç kere .... dertler bitince hemencecik diğer dertliler unutuluyor
canım bende yapyorum 2 ve 3 parmakda yapıyorum az önce de 2 çalıştım ne kadr süre çalışmalıı yani bunu bi süresi var mı?evet canım ben parmak egzersizi yapıyodum. hatta yendiğim gün 3parmak yaptım ilk defa:)
bizde 2güne bi yapıyoruz:)haklısın cnm dün gece biraz daha git gel yapmaya başladık bu gece biraz daha fazla olur hergün yapıyrz alışana kadar yapcaz artk
sen git gel yapabiliyo musun cnmbizde 2güne bi yapıyoruz:)
cidden yok dimi bende dün ucu girdi dediğinde eşim allah allah dedim e hani acı şaşırdım ama tabii devamı olmadıcnm acı hiç yok kendini kasma yeter devamı kendiliğinden geliyo zaten sadece kendine güven ve kasma
tamamıyla seninle alakalı. bak ben yapmaya başladım araya 5gün adet dönemim girdi ve toplam 10günde yendim:)canım bende yapyorum 2 ve 3 parmakda yapıyorum az önce de 2 çalıştım ne kadr süre çalışmalıı yani bunu bi süresi var mı?
ilk gün hiç yapamadık 2.de az oldu dün yaptık :)sen git gel yapabiliyo musun cnm
aslında bak sende diyosun ilerisinde de inan hiç acı yok :)cidden yok dimi bende dün ucu girdi dediğinde eşim allah allah dedim e hani acı şaşırdım ama tabii devamı olmadı
rahatlıkla yapabiliyor musun cnm bnde dün yavaş yavaş yapmaya başladımilk gün hiç yapamadık 2.de az oldu dün yaptık :)
olmuyo cnm sadece gıcıklanıyosun o kadar bu tuhaf yanikızlar gitgelde acı oluyormu
acı yok cnm korkma kendini kastığın için oluyorTeşekkür ederim canım :) yok ya acı olmasında ne oluyosa olsun. . öyle bir acıdıki denemelerimizde girdik ama ben mahvokdum iyice korkmaya başladım.. Şimdi egzersize başladım işte. .
ilk yanma oluyo sonra rahatça yapabiliyorum canım :)rahatlıkla yapabiliyor musun cnm bnde dün yavaş yavaş yapmaya başladım
bnde de oluyo cnm ya ondan sordum zorlanıyrm birazilk yanma oluyo sonra rahatça yapabiliyorum canım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?