Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar bişiy sorcam.. ben şimdi egzersiz yaptım yine mumla:) hatta azıcık daha kalınlaştırıp denedim.. sonuna kadar alıyorum rahatlıkla hatta içerde tuttum yarım saat kadar filan tv seyrettim bi taraftan kasıp bıraktım nefes aldım verdim.. hatta kalkıp yürüyesim filan geldi öyle iyice alışayım diye:))) içeerdeyken gerçekten sorun olmadı hiç.. ilk başta böyle sanki kenarlardan vakumlanıyomuş gibi geldi sonra gayet rahat oldu..ben şimdi hangi aşamadayım bilmiyorum ama( egzersiz yaparken de sırtımı kanepeye yaslayıp yastığın üzerine oturuyorum ayak tabanlarımda yerde ..ben egzersiz yaparken yolu buluyorum bi şekilde ama eş denemesinde bulamıyorum.. bu yolu zihnime kaydetmemim bi yolu varmı acaba

Merhaba benimde yakinda dugunum var ve ilk geceden cok korkuyorum simdikte burayi okudum dahada korktum ya olmassa diye napicam bilmiyorum

eşli deneme için erken o zman cnm aparatı biraz daha kalınlaştırıp yap eşli denemeye ondan sonra geç erken demekki

eşli deneme için erken o zman cnm aparatı biraz daha kalınlaştırıp yap eşli denemeye ondan sonra geç erken demekki
ah ahh bilsen aslında ne kadar geçç...:) neyse acele etmiyorum zaten.. egzersiz yapabilince çok dert etmiyorum.. sanki derdim mumu alabilmekmiş gibi:)) ama çabuk sıkılıyorum ben bi an önce olsun istiyorum:)

kızlarr... daha bir kaç saat önce egzersiz yapmaya gidiyorum ben ne zaman düzeleceğim yazmıştım... rabbime şükür egzersizin ardından eşimle denedik ve oldu... benim için de vajinismus tarihin tozlu raflarında artık... öyle mutluyum ki.... azimle devam edin arkadaşlar... bakın nerdeyse bir yıldır bununla uğraşıyordum ben... ve bitti... eşim de havalara uçtu ben deee uçtum... binlerce şükrettik allaha... :)

işte bu kadar çok mutlu oldum cnm darısı diğer kızların başına

Tebrikler canım inşallah daha çok böyle haberler alacağız :))  

canım tebrik ederim gerçekten helal olsun sana..sürpriz olunca daha çok mutlu olmussundur...tebrikler tekrar... ben burda lak lak ederken ((kıskandım walla...:)) maşallahh
birgün ben de yazabicekmiyim acaba yendim diye(((

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…