- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.701
tabiki yazacaksın kendine güven bak arkadaşımız ne demiş acı yok demiş cidden acı yok kendine inan başaracaksın sende yendim diye haykıracaksn o günü bekliyor olacazcanım tebrik ederim gerçekten helal olsun sana..sürpriz olunca daha çok mutlu olmussundur...tebrikler tekrar... ben burda lak lak ederken((kıskandım walla...:)) maşallahh
birgün ben de yazabicekmiyim acaba yendim diye(((
Yazacaksin tabi egzersize başlıyorum benden sonra baslayanlar bile duzelmis diye yari buruk yari mutlu baslamistim egzersize... ve bak simdi ne kadar mutluyum... bu bir surec.. kimimiz uzun kimimiz kisa yaşıyoruz. Ama bitiyor. Ilk kez bu sorunu yasayip jinekoliga gittigimde doktor ben titrek bir sesle ve dolu gozlerle ondan bisi duymayi beklerken sunu demisti: uzulme senin sorununu yasayan cok kisi var. Ama ben düzelmeyen duymadim... demisti. Bu benim kulagima o gunden daha kupe oldu. Ve bak on bir ayy gecti dile kolay canim.. hic vazgecmedim... ve bitti... bak bir yildir uğraşıyorum. Sakin vazgecme.. ben hep yardim etmeye hazirim sana.canım tebrik ederim gerçekten helal olsun sana..sürpriz olunca daha çok mutlu olmussundur...tebrikler tekrar... ben burda lak lak ederken((kıskandım walla...:)) maşallahh
birgün ben de yazabicekmiyim acaba yendim diye(((
kızlarr... daha bir kaç saat önce egzersiz yapmaya gidiyorum ben ne zaman düzeleceğim yazmıştım... rabbime şükür egzersizin ardından eşimle denedik ve oldu... benim için de vajinismus tarihin tozlu raflarında artık... öyle mutluyum ki.... azimle devam edin arkadaşlar... bakın nerdeyse bir yıldır bununla uğraşıyordum ben... ve bitti... eşim de havalara uçtu ben deee uçtum... binlerce şükrettik allaha... :)
Ben dilator setle egzersiz yapiyordum. Dört boy bunlar. Ilk uc boyu kisa surede halletmstim. Araya regl girdi. Bugun temizlenir temizlenmez egzersize başladım. Ucuncuden sonra cikarip hemen esimle denedim. Ve oldu. Hatta biraz ara verip tekrar yaptik gene oldu. Ben ustteydim ve esimr sirtim donuktu. Cok kolay oldu. Egzersizin etkisidir cunku aylardir ayni pozisyonda milyon tane deneme yaptik ama resmen bir gidim girmiyodu. Inanin hic aci hissetmedim. Fakat alta gectigimde bacaklarimi gene kastim o sekilde yapmadik. O kisma sonra odaklancaz. Yeter ki olsun. Nasil oldugu suan cok da muhim değilsaolasın canım ...tekrar tebriklerrr.. bakma öyle dediğime yenenleri duyunca daha çok motive oluyorum gerçekten:) siz nasıl yendiniz detay anlatsan burda ya da özele
canim ben mumla yapiyorum..serce parmakla basladim ama mum daha rahat oldu. beyaz bakkal mumu benimkisi serce parmagi alabildigim icindaha ince bisey dusunmedim. havlu kagidiyla sarip strecle hazirliyorumm..tabiki bu sayfadan ogrendim bende son olarak yaglayip suruyom..zara zarar verirmi bisey soyleyemem ben bir mumun hepsini aliyorum henuz zarar vermedim..yok belki de bilmiyorum ki..yumusak harejet ediyosun zaten ama degisir diye dusunuyorum kisiden kisiyeKızlar mumla nasıl yapıyorsunuz? Zarınıza zarar gelmıyormu?
Sakin öyle söyleme cnm Allah dermansiz dert vermesin bunun yüzde yüz çözümü var.. Kendini rahtlat öncelikle psikolojik olarak nefes egzersizleri ve burada birinci sfda anlatildgi gibi kgel egzersizleri ise yarayacaktır. Ve hep olumlu düşün bu is olacak hem de en acisiz ve en kolay sekilde . vajinanin girişine Dokun sürekli orayi dokunma duygusuna alistirya nasıl yapıyosunuz kızlar ben 1 yıldır egzersiz bile yapamıyorum olmuyor yaa, psikiyatriye de gittim. egzersiz verdi. bende cesaret ve rahatlama olsaydı egzersiz yapardım ama olmuyor, ölmek istiyorum artık!!!
Zara zarar verme riski var ama bu vajinismustan kurtulmak kadar muhim degil bence. Ben aparatla çalıştım parmakla da çalıştim ama bakin bende iliskiye girdigim an da dahil hic kanama olmadi sebebini bilmiyorum. Buna cok takilnayin diyeceğim ama bu esinizlr aranizda bir mevzu biraz da. EşInizin bunu sorun etmiyor olmasi lazjm. Oyle olursa daha hizli düzelirsiniz...Kızlar mumla nasıl yapıyorsunuz? Zarınıza zarar gelmıyormu?
Bak simdi canim benim ben uzun süredir bunu yasiyordum. Ama bak cesaret edip egzersize başlayan kizlari oku biraz... on gunde hallettiler olayı. Ben cesaretliydim ama uzun surdu duzelmem. Herkesjn yapisi farkli. Cesaret edememe nedenin aci duyma korkusu ise sakin korkma.. isaret parmagini cok hafifce itmekle basla.. meselaa.. ya da serce parmak.. parmaginla hissetmek isteme zsen kondom gecir steril eldiven giy mesela... parmak itici gelirse adet donemi kullanilan tamponlarin mini boyundan al kondoma gecir onu it hafifce... bir yerden minicik olsa basla.. gerisi inan gelicek... aci duymayacaksin... oyle bir sey inan yok.. ben yalnizca apartlarim büyüyüp kalinlasinca aci duydum ama bunu tarif edecek olursam cok basit bi aci...ya nasıl yapıyosunuz kızlar ben 1 yıldır egzersiz bile yapamıyorum olmuyor yaa, psikiyatriye de gittim. egzersiz verdi. bende cesaret ve rahatlama olsaydı egzersiz yapardım ama olmuyor, ölmek istiyorum artık!!!
Bak arkadasim oncelikle sunu soyliyim. Bende asiri azim ve hirs vardi iste bu ay kesin bitecek bu hafta olmali derdim. Olmazdi. Bu sekilde kendini sartlamani tavsiye etmem. Egzersizlerw baslamissin zaten calis ve esinle dene hazir oldukca... o zaten bir yerden sonra kendiliginden oluverecek. Bak mesela bazilari bir parmak bile calissa esiyle yapabiliyor ama bazilarinda durum farkli. Ornegin ben kalin ve uzun apartla calismafan duzelemedim. Belki biraz daha kendini zorlaman lazim...Arkadaslar bana da yardim edin doktorum sayesinde yapamam dedigim parmak egzersizine basladim ama olmuyor bi yerden sonra goturemiyorum iki gundur cumartesiye kadar halletmem gerek lutfen yardimedin buna nasil cesaret ettim inanin bilmiyorum hic yapamam saniyordum
Bence zamanla gecer o aci. Geçmezse bir doktora gidin muayene olun derim. . Sonucta basardiniz kafanizi cok yormayinArkadaslar merhaba uzun zamandir bu siteyi takip ediyorum. 5 aylik evliyim. Ilk baslarda ben de bicok kisinin de soyledigi gibi oraya bakamiyordum bile. Biseyi oraya sokmayi gecin dokunamiyordum ve her esimle denedigimizde bacaklarimi kapatior onu itiyordum. Aklim almiyordu oraya biseyin girebilecegini. Baktigimda delik de goremiyordum. Bademcik gibi bisey var benim v..m normal degil galiba diodum. Daha sonra nette cok arastirma yaptim ve egzersizlere basladim. Elimi itiverince girdigini anladim. 1 parmak 1 bogum 1 parmak 2 bogum seklinde derken smdi cok rahat yapabiliyorum. Muayeneye gttgmde doktorum zarimin kalin ama esnek oldgunu soyledi. Bu yuzden kanama olmuyor. Esli denememizi de gerceklestik. Tam anlamiyla p..sin hepsini aldim. Tam o dar olan yerden gecti oh be zoru atlattim dedim sonuna kadar girdiginde iyice ic tarafta bi aci oldu en sonda. Aparatla yada elle egzersizlerimde bu aci hic olmuyordu. Su an bunu anlayamiyorum? Sizce ne olabilir, rahim agzi yarasi yada yonu bulamamak gibi mi acaba?
Ben 7 yillik evliyim ve 7 yil boyinca hicbisey yapmadim bu siteyi buldugumda herkes egzersizlerden bahsediyordu ben hep parmak soksam o isi yapardim diye dusundum.sonra tesadufen internette doktorumu buldum bu ikinci haftam her hafta odevler veriyor bu haftaki odevim serce parmak veisaret parmagi bunu bile yaptigima sasiriyorum ama hepsini alamadigim icin umutsuzlaniyorum bi yerden sonra goturemiyorum nasil gecmem lazim orayi yardimci olun bu hafta diye sartlanmam o yuzden.Bak arkadasim oncelikle sunu soyliyim. Bende asiri azim ve hirs vardi iste bu ay kesin bitecek bu hafta olmali derdim. Olmazdi. Bu sekilde kendini sartlamani tavsiye etmem. Egzersizlerw baslamissin zaten calis ve esinle dene hazir oldukca... o zaten bir yerden sonra kendiliginden oluverecek. Bak mesela bazilari bir parmak bile calissa esiyle yapabiliyor ama bazilarinda durum farkli. Ornegin ben kalin ve uzun apartla calismafan duzelemedim. Belki biraz daha kendini zorlaman lazim...
kalin aparati elime alinca korkmustum. Sonra ilk iterken cok zor ilerlemisti canim yanacak sanmistim. Sonra kendime şunu dedim:yyeter!acima kendine!iit sunu!
ve ittim. Iyki ittim. Noldu bak simdi huzurla uyudum dun olayı bitirip.
ugras arkadasim... ne kadar ugrasman lazimsa o kadar ugras.. inan bitiyor
Bebe yagi kullaniyorum nefes alitorum verirken iteliyorum.ikinmayida denedim ama sanki ikininca acilmiyo da kapaniyo gibi geldi bana bisey baski yapiyo sanki parmagima.bide pozisyon onemli mi ben yetismeye calisirken kasiyorum sanki.Nefes elip vererek nefes verirken hafifce itersen daha kolay olur. Kayganlastirici kulmanmazsan cok zor. Kayganlastirici bir jel ya da bebe yagi kullan. Burnundan nefes al gucluce agizdan guclu bir sekilde verirken it parmaginii
parmagini iterken ikinmaya calis hafifce. Cunku ikinmak vajinani acar. Doğum yaparken ikinma nedeni de vajinanin genislemesi ve bebegin rahat cikabilmesi icindir. Ikinirsan da daha rahat ilerlersin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?