Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bebe yagi kullaniyorum nefes alitorum verirken iteliyorum.ikinmayida denedim ama sanki ikininca acilmiyo da kapaniyo gibi geldi bana bisey baski yapiyo sanki parmagima.bide pozisyon onemli mi ben yetismeye calisirken kasiyorum sanki.
hımmm parmak zor oluyor biraz.. yani ben parmağımı pek ileri itemiyordum. uzanmıyordu... baya elastik mi olmak lazım bilmem.. ama ben sırt üstü yatarken yapıyordum. parmak konusunda çok tavsiye veremem çünkü onu ben de başarabilmiş biri değilim.
eğer parmakla zorlanırsan sana tavsiyem, başlangıç olarak tampon kullanman olur.. ben öyle yaptım
eczaneden regl döneminde kullanılan bir tampon al. kutu içinde 10 tl falan... mini boy al önce.. minicik işaret parmağın kadar kalınlıkta bir şey o...
pamuksu yüzeyi olduğu için kayması zor.. üstüne kondom geçir ona bebe yağı sürüp yapmayı dene... ben öyle yaptığımda daha kolay olmuştu. sonra iki boy daha kalınını almıştım. en kalını 5 cm falan uzunluğundaydı..

bunları da itince biraz beklet vajinanda.. hemen çıkarma. ben hep o hatayı yaptım.

tamponla alışında kalın aparat yaparsın. burada bir üye öğretmşti bana yapmayı sana tarif ederim..

eğer durmun iyise hiç uğraşma dilatör set al. ben öyle hallettim.. 200 tl fiyatı var keşke daha ucuz olsaa

kızlar sakın pes etmeyin.egzersizlere devam edin.kokay degil yipratici bi süreç ama vajinismus geçici bi durum.yeter ki azmedin ve inatla devam edin.egzersiz yaparken acimayacagini,rahat olmaniz gerektigini soyleyin kendinize.kasinca parmaginizi vajinadan cekmeyin biraz durun sakinleseceksiniz.ardindan devam edin.kimse kendini kaderine terk etmesin.vajinismus kader degil bi imtihan.Allah yardım edecek inss...bende 5 aylik evliyim ve daha bu hafta yendim.bol dua bol sabir bol egzersiz...hadi kalkinnn ve egzersiz yapin.....

Ya kizlar burasi yeri degil biliyorum ama zormam gerek ben bundan bes sen oncee kaza gecirdim ve kan geldi vajinamdan kizlligim gitmisdir diye cok korkuyorum yakinda dugunume var kan gelmezse ne yaparim kim inanarki. Biraz acik plucak kusura bakmayon aynayla baktim yirtik gibi bisey var ama ıkîndigimda et parcasi gordum disari cikmis gibi vajenim yarisini doldurdu bu kizlik zarimi? Kafayi bozdum bununla nisanlimdan baska erkek arkadasim bile olmadi yani o herseyde ilk olucak ama ya ilk gece kan gelmezse ne yaparim

Parmakta zorlanan arkadaşlar eğer parmakla yapamıyorsanız parmak ebatında başka birşey deneyin bende parmakta çok başarılı olduğumu söyleyemem işaret parmağımı alabiliyordum ama yarısına kadar anca . Ben önce şırınga sonra beyaz mumla denedim bence parmaktan çok daha rahat şırıngayı denemenizi tavsiye ederim. ( tabi İğnesini takmadan )

Doğruyu söyle

nişanlına anlatcaksın zaten güven probleminiz yoksa bu da sorun olmaz. diğer türlü kafan rahat etmsini istiyosan da bi doktora gidip muayene olabilirsin. üstelik illa da kan gelecek diye bi durumda yok...

kızlar ya hani diyorsunuz ya p..s girince itiyoruz diye nasıl itiyonuz aşağı doğru dimi. ve de misyoner pozisyonda belin yukarda durması daha rahat mı olur yatağa değsin mi

kızlar ya hani diyorsunuz ya p..s girince itiyoruz diye nasıl itiyonuz aşağı doğru dimi. ve de misyoner pozisyonda belin yukarda durması daha rahat mı olur yatağa değsin mi
canım benim misynr pozisyonda yatağa değiyo belim. aslında birazda sana bağlı bi durum bu

cnm bn başı girdikten sonra aşağı doğru itiyrm ondan sonra kayıp gidiyo cnm rahat oluyo tabi herkeste faklı

nişanlına anlatcaksın zaten güven probleminiz yoksa bu da sorun olmaz. diğer türlü kafan rahat etmsini istiyosan da bi doktora gidip muayene olabilirsin. üstelik illa da kan gelecek diye bi durumda yok...
Bana kalsa soylerimde bana guvendigini soyler hep ama allah askina kim inanirki burda bi konu acmistim dalga gecdiler nisanlim nasil bana inansin. Allahima cok dua ediyorum yuzumu kara cikarmasin diye. Cogu her halti yiyip kizligini koruyo benim bugune kdr nisanlimdan baskasi olmadi hayatimda ve belkide kizligimi kayip etmisimdir kaza sonucu bilmiyorum acikcasi doktora gitmektende korkuyorum cok zor bi durum allahim dusmanimin basina vermesin. Bu korkum yuzunden vajinusmus olurum diyede korkuyorum.

İlişki esnasında her kızlık zarı bozulacak, kan gelecek diye bir şey yok. Eşine bu konuda bilgi ver ya da beraber okuyun, sana inanmazsa okumuş olduğu bilgiye inanır herhalde. Büyütülecek bir konu değil.

Seni tanıyorsa, güveniyorsa nişanlın sorun da etmez zaten.

Canım vajinanın yapısı eğimli, ıkındığında p..s doğru yolu bulacaktır. Hafif aşağı doğru ittirmeye çalış ıkınarak, ister yastık koy belinin altına ister koyma nasıl rahat edersen birtanem, ikisi de olur.

Cnm benim beni rahatlattin simdik desem dogru olurmu bilmiyorum. Allah dogruyu biliyoya bana yeter. Kendimi eksik gibi hissediyorum..

Cnm benim beni rahatlattin simdik desem dogru olurmu bilmiyorum. Allah dogruyu biliyoya bana yeter. Kendimi eksik gibi hissediyorum..

Asıl eksiklik fikirlerde, düşüncelerdedir. Halkımızın büyük bir kısmı her ilişkide inatla, ısrarla kanamanın olması gerektiğini düşünüyor, yok böyle bir dünya, kanama olmayabiliyor zarın yapısı esnekse. Dediğim gibi beraber okuyun, görecektir zaten bazı insanlarda kanama oluşmadığını.

QUOTE="dora0101, post: 39990368, member: 355574"]Kızlar bana da yardım edin lütfen ben yendim sayılır 4 ay önce .şimdi şöyle bi sorunum var eşim hızlı gelgit yapıyo ole seviyormuş ama bu ben de acı yapıyo sizde nasıl oluyo ve diğer bi sorum eşimin penisi asırı uzun cm vermeyim ama normalin üstünde ve de çok kalın acaba bundan mı kaynaklanıyor kusura bakmayın açık yazdım biraz[/QUOTE]
Cnm bence esin ilişkinin basinda yavaşyyavaş yapsin önce sen alisana kadar sonuna doğru hizli yapabilir en azından hizli yaptgi sure daha kisalmis olur boylece çok hizli unca ben de biraz aci duyuyorum çünkü boyle bir çözüm bulduk biz.

Ben doktora gidiyorum o yuzden parmak yapiyorum ona bile zor cesaret ettim hepsini alamayincada umutsuzluga kapiliyorum ilk odevim once sece parmak sonra isaret parmagi sonra es isaret parmagi basaramadigim zaman esimde umutsuzlaniyo denemeye devam edecem.

Kızlar bana da cevap verin lütfen dün gece yazdım kimse cvp vermedi ben bu hastalığı yendim ama eşim ilişki sırasında hızlı gel git yapıyo benim CNm çok yanıyo sanki bi duvara dayanıyor orda bide eşimin p si aşırı uzun asırı kalın cm vermeyim doğru olmaz sanırım acaba yara mı oldu bişey mi oldu normal zamanda hiç ağrım sızım kaşıntım yok bi de eşim hepsini girdiremiyor biraz dışarda kalıyo bu normal lütfen yardım edin

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…