- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #188.741
adanis cnm eşim yine b.şaldı bna bilerek yapıyobn yine kalktım ama bu gidişle iş tamamen bitmeden hamile kalcam sanırsam
cnm biz hergün deniyoruz dün git gel biraz daha kolay oldu hergün yapsam sakıncası olurmuTatlım benim, bilerek yapmıyordur emin ol, elinde değil. Demiştim ya uzun süredir ilk kez ilişkiye giriyorsunuz, eşin dayanamıyor, bunun açıklaması sadece bu kadar. Olsun hiç sorun değil, sen bu illeti yendin, önemli olan sağlığın. Yine eşli denemelere devam edin 2 günde bir, hayırlısı olsun, inşallah teyze oluruz
Kızlar bana da cevap verin lütfen dün gece yazdım kimse cvp vermedi ben bu hastalığı yendim ama eşim ilişki sırasında hızlı gel git yapıyo benim CNm çok yanıyo sanki bi duvara dayanıyor orda bide eşimin p si aşırı uzun asırı kalın cm vermeyim doğru olmaz sanırım acaba yara mı oldu bişey mi oldu normal zamanda hiç ağrım sızım kaşıntım yok bi de eşim hepsini girdiremiyor biraz dışarda kalıyo bu normal lütfen yardım edin
cnm biz hergün deniyoruz dün git gel biraz daha kolay oldu hergün yapsam sakıncası olurmu
Faydasi olur zarari olmaz meral etme canim alismak icin ilk baslarda hergun yapmak daha iyicnm biz hergün deniyoruz dün git gel biraz daha kolay oldu hergün yapsam sakıncası olurmu
dün birz daha hızlı git gel yaptık fazla değildi ama bna göre hızlıydı bugün cok değil ama hafif bi ağrım var ara da vermek istemiyrm yine yapamam diyeFaydasi olur zarari olmaz meral etme canim alismak icin ilk baslarda hergun yapmak daha iyi
cnm ya bi de bişi sorcam bnm ilk başı girerken cnm yanıyo hemen alamıyrm ikinci denemede alıyrm neden yaYoo olmaz tabii, yorulma diye 2 günde bir yazdım canım.
cnm ya bi de bişi sorcam bnm ilk başı girerken cnm yanıyo hemen alamıyrm ikinci denemede alıyrm neden ya
Cnm esnekte olabilir ama benim durumum baska bi kaza sonucu kan gelmisti vajinamdan kizlik zarida olabilir doktora gitmek iaterse yani ortaya cikar esnek olmadigi. Gerci ben kendimi biliyorumya bu da yeterAsıl eksiklik fikirlerde, düşüncelerdedir. Halkımızın büyük bir kısmı her ilişkide inatla, ısrarla kanamanın olması gerektiğini düşünüyor, yok böyle bir dünya, kanama olmayabiliyor zarın yapısı esnekse. Dediğim gibi beraber okuyun, görecektir zaten bazı insanlarda kanama oluşmadığını.
Yok hepsini alamıyordum 2-3 cm dışarda kalıyordu hep yani boyu asırı uzun napıcam bilmiyorum
çok tşk ederim cnm ara vermekte istemiyrm verirsem yapamam diye korkuyrm herhangi bi kızarıklık şişlikte yok ama acıyo işte dedğin gibi o zaman yeni olduğu için olabilirBen hala canım istemiyorsa eğer, ikinci, üçüncü denemede alıyorum. Önce vajinayı esnetiyorum başını alarak, daha sonra tamamını alıyorum. Keyif aldığında bu sorunu yaşamayacaksın, hele ki şu aşamada bunu yaşaman çok doğal, yeni yeni alışıyorsun, kafana takılacak kadar mühim bir mevzu değil hayatım.
Cnm esnekte olabilir ama benim durumum baska bi kaza sonucu kan gelmisti vajinamdan kizlik zarida olabilir doktora gitmek iaterse yani ortaya cikar esnek olmadigi. Gerci ben kendimi biliyorumya bu da yeter
cnm bu işi ancak egzersizlerle yenebilirsn onun dışında zor olabilirMerhaba Kızlar..Vajinusmus illeti yüzünden buradayım.6 aylık evliyim hala bakireyim.evliliğimde kötü gitmeye başladı artık bu yüzden olduğunu düşünüyorum.yenen arkadaşlardan acil önerilerini bekliyorum.
Merhaba Kızlar..Vajinusmus illeti yüzünden buradayım.6 aylık evliyim hala bakireyim.evliliğimde kötü gitmeye başladı artık bu yüzden olduğunu düşünüyorum.yenen arkadaşlardan acil önerilerini bekliyorum.
iyi de benden de kan gelmedi. eşim niye gelmedi dedi. dedim her yapı farklı gelmeyebiliyormuş diye anlattım. bana güvenin yok mu yoksa dedim ve bana cevabı sana güvenmesem evlenmezdim dedi. doktora gitsen kafan rahatlar öyle yada böyle kafanda kurup canını sıkmasın.Bana kalsa soylerimde bana guvendigini soyler hep ama allah askina kim inanirki burda bi konu acmistim dalga gecdiler nisanlim nasil bana inansin. Allahima cok dua ediyorum yuzumu kara cikarmasin diye. Cogu her halti yiyip kizligini koruyo benim bugune kdr nisanlimdan baskasi olmadi hayatimda ve belkide kizligimi kayip etmisimdir kaza sonucu bilmiyorum acikcasi doktora gitmektende korkuyorum cok zor bi durum allahim dusmanimin basina vermesin. Bu korkum yuzunden vajinusmus olurum diyede korkuyorum.
aminnnn... herkese yardım etmeye gönülden varım burda...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?