Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ADETTE OLSA VERİYOR ÖDEV BEN OLDUM YİNEDE YAPCAKSIN VAKİT KAYBEDEMEYİZ DEDİ.. BANA 2.HAFTA ADETTİM BEN ..
Ben ilk hafta oleydim ama sadece egzersizler falan vardi ya ilk hafta sorun olmadi ama nasil olur bilmiyorum oyle yani bide sonlara yaklasmisken bakalim ne diyecek yarin.

Actim elime biraz surdum ama kayganligi yok canim ya normal bi el kremi gibi hemen cilt emdi kremi neyse bi ara onu da alirim napiyim simdilik zeytinyagina devam.

Belinayım, bol bol sür kullan yine de o kremi, bir faydasını görebilirsin. En azından bir kere dene derim hayatım.

hergün gündüz bu akşam bu işi bitiricem kurtulucam diye kendime söz veriyorum ne var bunda kolay diyorum iş o noktaya gelince kalıyorum bıktım yaaaa ufffff hayattan evlilikten soğudum

Bencede dogru degil olana kadar yaparim artik bakalim yarin ne diyecek.su an bisey yokta.bi de cnm bisey sorucam vazelin ve ya yaglar zararli mi.
yag zeytin yag olsun zararı yok. Ama bence su bazlı kayganlaştırıcılar var onalrdanda deneyebilirsin ben onları kullanıyordum.

hergün gündüz bu akşam bu işi bitiricem kurtulucam diye kendime söz veriyorum ne var bunda kolay diyorum iş o noktaya gelince kalıyorum bıktım yaaaa ufffff hayattan evlilikten soğudum

Bende 5 ay çektim bu hastalıgı ama yapılamıcak birşey değil.

Bencede dogru degil olana kadar yaparim artik bakalim yarin ne diyecek.su an bisey yokta.bi de cnm bisey sorucam vazelin ve ya yaglar zararli mi.

Canım evet, olduktan sonra egzersizleri bırakırsan iyi olur hayatım. vazelin ya da yağlar zararlı değil, aksine size çok faydası dokunur. bebe yağı hariç, mantara sebebiyet veriyor diye biliyorum.

Canım evet, olduktan sonra egzersizleri bırakırsan iyi olur hayatım. vazelin ya da yağlar zararlı değil, aksine size çok faydası dokunur. bebe yağı hariç, mantara sebebiyet veriyor diye biliyorum.
Vazelin kullaniyorum su anda ama icinde kaliyo ya sonucta biraz kafama takildi zarari olur mu falan diye cnm o yuzden sordum.

benmde canım acıyor gibi aslında bir parmak egzersizi yapsam herşey bitecek ama işte bu aralar sinir küpüyüm bu beynimi kemiren mevzular yüzünden

Canim ben de bu gece deneme yapacagim. Valla tam oraya gelince ıkınarak kendimi ona ittirecegim tabi yapabilirsem. Psikiyatrinin verdigi ilaci ictim. Ne derlerse desinler ustune simdi birde alkol aliyorum bir kac yudum. Anestol ve bepantol aldirdim kocama. Anestolu surdum kaslarima, birazdan kaslarimi alacagim, uyusturup uyusturmadihini ordan anlarim diye. Yanma oluyor demia bir cok kisi ama ben de olmadi, koluma da surmustum biraz. Vallahi bitsinde su is, ne varsa deniyorum, yapiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…