- 27 Ekim 2014
- 37
- 67
- 43
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.541
hahahahhaha :)))
Âmin arkadasım âmin.Canim iyi ki bura var ve daha bu sayfadan habersiz olanlar var haberi olupta sessiz olani var vaji melekleri ALLAH BÜYÜK VE BUNU DA ASCAZ
Inşallahİyi ki buraya uye oldum ve benimle ayni sorunu yasayan ve yasamis olan kisilerle iletisime gectim dun egzersiz yapmakta basarisiz olan ben bugun biraz daha cesurum :) kulak copunden yaptigim aparatin ucunu da olsa biraz ileri itebildim:)) insallah devami gelir.
canım tek parmak rahat alıyosan ikinci parmak ikinci boğumda zorlansan bile başarılı say kendini...aparat denedinmi hiç..Kizlar 2 parmakta takildim kaldim 2.bogumdan sonra iyice geriliyo yapamiyorum.
Cnm istersen bir hafta boyunca isaret ve orta parmak calis hem kendin hem esinle birlikte iyice rahat yapana kadar.Kızlar bişey soracaktım ben işaret parmağına geçtim bugün tamamını alabildim ne kadar süre işaret parmağıyla çalışmam gerekiyor hızlı gidip yarım yangalak olsun istemiyorum ama ne kadar süre aynı şeyi çalışmam gerekiyor kestiremiyorum. Aydınlatırsanız mutlu olurum
Ben doktora gidiyorum cnm o yuzden doktorun dediklerini yapiyorum aparat hic calismadimcanım tek parmak rahat alıyosan ikinci parmak ikinci boğumda zorlansan bile başarılı say kendini...aparat denedinmi hiç..
Canim işaret ve orta parmak derken iki parmak birden mi demek istedin. Ben işaret parmağına ilk bugün geçtim de iki parmak olana mi geçmeliyim anlamadım canım Özür dilerim açıklar misin tek parmak mi iki parmak mi çalışayım?Cnm istersen bir hafta boyunca isaret ve orta parmak calis hem kendin hem esinle birlikte iyice rahat yapana kadar.
vuhuuuu tebrik ederim canım...rahat alıyorsan ve kasılma yoksa bi kç gün sonra 2 parmağa geç bence.Kızlar bişey soracaktım ben işaret parmağına geçtim bugün tamamını alabildim ne kadar süre işaret parmağıyla çalışmam gerekiyor hızlı gidip yarım yangalak olsun istemiyorum ama ne kadar süre aynı şeyi çalışmam gerekiyor kestiremiyorum. Aydınlatırsanız mutlu olurum
Evet bizimkide aynen oyle cnm once kemdim sonra esim.bende dedigin gibi once tek parmak yapip biraz gevsetiyorum sonra iki parmaga geciyorum ama olmuyo ilerletemedim bu eslerde hemen kiziyolar ama pes etmiyecem bugunluk yeter acidi artik.anladım canım bende işaret parmağını zorlada olsa almıştım ama iki parmak yapamamıştım..sonra mum o kadar kolay gelmişti ki.. belki sen de hani aparat gibi bişeyle denersen egzersizlerini ilerletebilirsin diye düşünmüşdüm çünkü parmak yorucu oluyo bide aparatladaha uzun süre çlışıyosun...ama içine sinen hangisiyse öyle devam et tabi..cem keçenin kitabında da parmak egzersizi var adım adım önce kendi bir parmak bir boğum bir parmak iki boğum iki parmak bir boğum iki parmak iki boğum..sonra eş parmaklaına geciyo .. seninkide ona benziyo sanırım.. panik yapma o zaman raharlatmaya çalış kendini.. her seferinde tek parmakla başla zamanlar rahatlar sen pes etme yeterki
Canım birsey diycem şimdi ben goz kaleminden aparat yaptım onu girdirdim deee dediginiz gibi boğum falan oldugu anlamadım hiç takılma olmadı ittikce gitti :/anladım canım bende işaret parmağını zorlada olsa almıştım ama iki parmak yapamamıştım..sonra mum o kadar kolay gelmişti ki.. belki sen de hani aparat gibi bişeyle denersen egzersizlerini ilerletebilirsin diye düşünmüşdüm çünkü parmak yorucu oluyo bide aparatladaha uzun süre çlışıyosun...ama içine sinen hangisiyse öyle devam et tabi..cem keçenin kitabında da parmak egzersizi var adım adım önce kendi bir parmak bir boğum bir parmak iki boğum iki parmak bir boğum iki parmak iki boğum..sonra eş parmaklaına geciyo .. seninkide ona benziyo sanırım.. panik yapma o zaman raharlatmaya çalış kendini.. her seferinde tek parmakla başla zamanlar rahatlar sen pes etme yeterki
tek parmak calis cnm once isaret onu bitirincede orta parmak yapirsin sonrada esinle denersin parmak.Canim işaret ve orta parmak derken iki parmak birden mi demek istedin. Ben işaret parmağına ilk bugün geçtim de iki parmak olana mi geçmeliyim anlamadım canım Özür dilerim açıklar misin tek parmak mi iki parmak mi çalışayım?
aynen canım önemli olan oraya birşey giriyo buna inanmak:)) göz kalemi yaratıcıymış.. kızlardan birinden duymuştum yine burda makyaj fırcasının sapını denemişlerdi:) boğum falan yok zaten onlarda ilerledikçe kalınlaştırırsın.. kontrollü olduğun sürece sıkıntı olmaz .. parmakta boğum aşama aşama ilerleyebilmek için yani önce biraz sonra biraz... yani başka bir anlamı yok boğum olmasının... hangisi içinize siniyosa hangisiyle rahat çalışıyosanız canım en doğrusu o oluyo:)Canım birsey diycem şimdi ben goz kaleminden aparat yaptım onu girdirdim deee dediginiz gibi boğum falan oldugu anlamadım hiç takılma olmadı ittikce gitti :/
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?