- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.561
Teşekkürler :)
Hoşgeldin. Ne çeşit tedaviler gördün. Nerede takıldın ?Hayirli geceler. Yeni katildim araniza. 2 yillik evliyim vesizinle ayni sorunlari paylasiyorum. Bircok yere gitttik ama devamini getiremedik hicbir tedavinin yazilanlari okudum butun gun ve tekrar denemeye baslamaak icin heveslendim :)
onun için herşeyi yapıyosun bi bunu yapamayınca hiç bişey yapmamış gibi oluyosun demedikleri kalmıyor yensemde bende unutmam bu günleri bu erkek milleti çok nankör akılları sadece orayla çalışıyorkızlar eşinizle problem yaşadığınızı yazmışınız. bende öyleydim. Eşim kendi b....nca kavga yok yani yenmek için bi uğraşı bile yoktu. eğer b.... olmazsa da bana demediği kalmıyodu. ben kendimi o kadar kötü hissediyodum ki. benimle sadece cinsellik için evlenmiş gibi. ben zaten kendimi suçluyoken eşimin bu davranışları çok yıprattı beni. hala aklıma gelince o ilk 40gün gözlerim doluyor.ama ben o 40günü boşa harcamışım. sizde bunu diyeceksiniz. sadece ertelemeyin hergün çalışın. 2hafta oldu ve bizde kavga falan kalmadıkadınlar güçlüdür kafalarına koyduklarını yaparlar ben inanıyorum size
Benimkide kutlama yapicam tatile gideriz hemen falan diyo yazik ya uzuluyorum bunlarin durumlarinaSoyle onan relax olsun biraz :) Korkacak ne var ki... Desem de birazdan es
denemesi yapicam Ben de korkuyorum. Simdi
anestol suruyorum... Anca olur herhalde... Benim ki kurban kescen dedigine gore cok umutsuz su anda :)
Bende açığı kapatmak icin onu mutlu etmek icin ekstra çaba gösteriyorum ve igneli şakalarindan bikmis durumdayim hep suçlu durumuna dusuruyolar şu dertten bi kurtulsakta gün bize dönse insallahonun için herşeyi yapıyosun bi bunu yapamayınca hiç bişey yapmamış gibi oluyosun demedikleri kalmıyor yensemde bende unutmam bu günleri bu erkek milleti çok nankör akılları sadece orayla çalışıyor
aynen canım benimki de aynı hatta bugün uyardım bişey istedim bana bunu alır mısın diye hemen şakaya vurdururmuş gibi yapıp sen bana karılık mı yapıyosun alıyım diyor benim de çok gücüme gidiyor.Bende bak bi daha böyle deme çok üzülüyorum okadar çalışma yapıyorum dedim öyle olunca anladı gibi tabi bidahaki sinirine kadar sinirlenince yine her lafı sayar kafasına vurasım geliyor öyle konuşuncaBende açığı kapatmak icin onu mutlu etmek icin ekstra çaba gösteriyorum ve igneli şakalarindan bikmis durumdayim hep suçlu durumuna dusuruyolar şu dertten bi kurtulsakta gün bize dönse insallah
canım tahmin ediyoruz tabi hepimiz aynı durumdayız.Sen hiç çalışma yaptın mı hangi durumdasın ona göre hepimiz burda yardımcı olmaya hazırızMerhabalar araniza yeni katildim.1.5 senelik evliyim ve ilk deneyimden sonra bir daha basarili olamadim.Huzursuzum mutsuzum neler yasadigimi tahmin edersiniz. zaten cokda uzun anlatmaya gerek yok.Bu sorunu asmak istiyorum artik.Bitsin gozyasi dolu geceler.parmak egzersizleri yapmaya karar verdim.bana bu konuda yardimci olabilecek ozelden mesaj atabilecek arkadas ariyorum.LUTFEN YARDİM EDER MİSİNİZ?
Canim bende parmak egzersndym ama dr israrla hizli gtme dior.iliski zaten yasakMerhaba arkadaşlar. Bende maalesef bu illetin pençesinde idim ana sanırım büyük bi kısmını yendim. Iki aylık Evliyim. En Başlarda herkesin yaşadığı bu olumsuzlukların hepsini fazlası ile yaşadım. Bi psikiyatriste gittim. Parmak egzersizlerini verdi. Ama daha yavaş ilerlememi istedi. Ben yapabildikçe bi sonraki boğuma geçerek hepsini tamamladım. Lakin bunu psikiyatriden sakladım. En son dünkü denememde eşimle Kısmi birleşme yaşadım ama p..si tamamen alamadım. Bunun için nasıl davranmam gerekiyor. Ne yapabilirim yardımcı olur musunuz lütfen.
valla ben @gülüm bacanak adlı psikoloğa gittim bana hiç acele etme demiyordu yapabildiğini yap diyordu herşeyi dene diyordu ama günün en az 5saatini buna ayırıyordum bazen akşam üzeri saat 5te başlayıp hiç ara vermeden gece 23:30a kadar deneme yaptığım olurdu aparatı koyun ve çıkarmadan yarım saat bekleyin sıkma egzersizi yapınCanim bende parmak egzersndym ama dr israrla hizli gtme dior.iliski zaten yasak
hımm bende dedim bu boğum dedikleri ne olsa gerek :) bende parmakla uğraşıp yapamadım aparat yapınca rahatça girdi ama eşim kızdı neden yapıyormuşum öyle şeylerle, orama zarar verirsemmiş bla bla blaaaaaynen canım önemli olan oraya birşey giriyo buna inanmak:)) göz kalemi yaratıcıymış.. kızlardan birinden duymuştum yine burda makyaj fırcasının sapını denemişlerdi:) boğum falan yok zaten onlarda ilerledikçe kalınlaştırırsın.. kontrollü olduğun sürece sıkıntı olmaz .. parmakta boğum aşama aşama ilerleyebilmek için yani önce biraz sonra biraz... yani başka bir anlamı yok boğum olmasının... hangisi içinize siniyosa hangisiyle rahat çalışıyosanız canım en doğrusu o oluyo:)
umarım yanlış yapmamışımdır. Biz sürekli denedik ve ben doktorun verdiği egzersizlerin sürekli fazlasını Yaptım. En son denememizde 2/3 belki daha fazlasını alabildim. Tedirginim yapamazsam nolacak diye. Umarım bi sıkıntı yaşamamCanim bende parmak egzersndym ama dr israrla hizli gtme dior.iliski zaten yasak
bizimki neden yavaş ol diyor acaba. Ben hemen olsun istiyorumvalla ben @gülüm bacanak adlı psikoloğa gittim bana hiç acele etme demiyordu yapabildiğini yap diyordu herşeyi dene diyordu ama günün en az 5saatini buna ayırıyordum bazen akşam üzeri saat 5te başlayıp hiç ara vermeden gece 23:30a kadar deneme yaptığım olurdu aparatı koyun ve çıkarmadan yarım saat bekleyin sıkma egzersizi yapın
Canim geçebildim çok şükür. Serçe parmak takılıyodu ya işaret parmagina cesaret edemiyordum o yüzden. Ama dün farklı bişi denedim normalde egzersizden önce duş alıyordum kaslarim gevsesin diye ama yine zorlanıyordum. Dün ilk defa sıcak su torbası koydum o bölgeye 10 dakka bekledim sonra egzersize geçtim. Tavsiye ederim ben faydasını gördüm canimpolyanna canım parmak atlamışsın tebrik ederim. :) önceden girişi bulamıyordu bak parmak atlamş :) ben tek parmak devam onu bile yapamadım kaç gündür
yaparsııınnnn... yapamasam ben yapamazdım.. ben yaptıysam herkez yaparrr.. ben cokk korkaığımdır o yüzden içini ferat tuttttt yapamamda demeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeepolyanna canım parmak atlamışsın tebrik ederim. :) önceden girişi bulamıyordu bak parmak atlamş :) ben tek parmak devam onu bile yapamadım kaç gündür
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?