- 2 Kasım 2014
- 407
- 246
- 133
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #190.581
Merhabalar araniza yeni katildim.1.5 senelik evliyim ve ilk deneyimden sonra bir daha basarili olamadim.Huzursuzum mutsuzum neler yasadigimi tahmin edersiniz. zaten cokda uzun anlatmaya gerek yok.Bu sorunu asmak istiyorum artik.Bitsin gozyasi dolu geceler.parmak egzersizleri yapmaya karar verdim.bana bu konuda yardimci olabilecek ozelden mesaj atabilecek arkadas ariyorum.LUTFEN YARDİM EDER MİSİNİZ?
Canım eğer tek parmağı kolaylıkla alıyosan alıştıysan 2.parmağa geçebilirsinCanim işaret ve orta parmak derken iki parmak birden mi demek istedin. Ben işaret parmağına ilk bugün geçtim de iki parmak olana mi geçmeliyim anlamadım canım Özür dilerim açıklar misin tek parmak mi iki parmak mi çalışayım?
Tamam da penis onlardan daha kalın ve uzun zarar verse o verir eski bi vajili olarak ilk gecede ben de korkmuştum denemeye bile izin vermemiştim.. Takma kafana bende başarılarımı anlatıyordum bi keresinde yemek yerkeneşim yemek yiyoruz deyince çook bozuldum baya ağladım.. Ama hepsi geçti sizinde geçecek... Sıkmayın kendinizi motive olup çabalayın ..hımm bende dedim bu boğum dedikleri ne olsa gerek :) bende parmakla uğraşıp yapamadım aparat yapınca rahatça girdi ama eşim kızdı neden yapıyormuşum öyle şeylerle, orama zarar verirsemmiş bla bla blaaaayaptığıma sevinip anlatayım sevincimi paylaşayım derken ağlattı beni sağolsun
Sanirim bugün tek parmak devam edip iyice alissam daha iyi olcak umarım yarın gecebilirim çok sağol canımCanım eğer tek parmağı kolaylıkla alıyosan alıştıysan 2.parmağa geçebilirsin
Nedemek canım nezaman rahat alırsan ilk egsersizi sonra 2.ye geç yaparsınız siz maşallahınız varSanirim bugün tek parmak devam edip iyice alissam daha iyi olcak umarım yarın gecebilirim çok sağol canım
bi yandan haklılar ama bize de çok yükleniyolaronun için herşeyi yapıyosun bi bunu yapamayınca hiç bişey yapmamış gibi oluyosun demedikleri kalmıyor yensemde bende unutmam bu günleri bu erkek milleti çok nankör akılları sadece orayla çalışıyor
yapıcam zaten ben zararlı olduğunu düşünmüyorum hem herşey benim kontrolümde yani. açıkca söylemedi ama zarı yırtarım diye mi kızdı kuşkulanmadım değil...Tamam da penis onlardan daha kalın ve uzun zarar verse o verir eski bi vajili olarak ilk gecede ben de korkmuştum denemeye bile izin vermemiştim.. Takma kafana bende başarılarımı anlatıyordum bi keresinde yemek yerkeneşim yemek yiyoruz deyince çook bozuldum baya ağladım.. Ama hepsi geçti sizinde geçecek... Sıkmayın kendinizi motive olup çabalayın ..
bence o konuyu açıkça konuş eger kuşkusu varsa Dr gidin ve zarın olduğunu onada göstersin. Ne olur ne olmazyapıcam zaten ben zararlı olduğunu düşünmüyorum hem herşey benim kontrolümde yani. açıkca söylemedi ama zarı yırtarım diye mi kızdı kuşkulanmadım değil...
4-5 psikolog bir o kadar da psikiyatrist ,jinekolog (1 tanesi anestezi altinda cerrahi mudahale ile kizlik zarini aldi) bir de hipnoterapi. Ama bizim problemimiz hicbirinin tam anlamiyla devamini getirememek oldu.Hoşgeldin. Ne çeşit tedaviler gördün. Nerede takıldın ?
Cabuk pes ettim ve devamini getiremedim. Ogrenilmis caresizlik. Ama dun hep yazilanlari okudum neden olmasin dedim.. en kisa zamandatekrar baslicam ins
4-5 psikolog bir o kadar da psikiyatrist ,jinekolog (1 tanesi anestezi altinda cerrahi mudahale ile kizlik zarini aldi) bir de hipnoterapi. Ama bizim problemimiz hicbirinin tam anlamiyla devamini getirememek oldu.
burası teşvik ediyor insanı bende aylarca bırakmıştım sonra bu siteyi okumaya başladım ve şuan yapmayı kafama koydum hırs yaptım inşallah olucakCabuk pes ettim ve devamini getiremedim. Ogrenilmis caresizlik. Ama dun hep yazilanlari okudum neden olmasin dedim.. en kisa zamandatekrar baslicam ins
Biz nelerle ugrasiyoruz bu erkeklerin takildigi seye bak kizlikta kizlik tutturdular.
Sevgili noname, bunların devamını getirememen çok normal, bunların devamı yok çünkü, bu kadar. Nasıl psikolojik kaynaklı olan bir probleme fiziksel tedavi uygulayabiliyorlar aklım almıyor, gördüğün tedavi ne yazık ki bu illeti çözmüyor. Vajinismus bilinçaltında olan bir semptom, çok yüksek oranla psikolojik, bilinçaltındaki korkularınla baş etmen gerekiyor önce yenmek için. Bak bizler buradayız ve sana her türlü desteği göstereceğiz canım. Önce kegel ve nefes egzersizleri ile başla, daha sonra aparat ya da parmakla egzersizlere başlarız, olur mu ? Sıkma canını hepimiz aynı şekilde başladık, hiç umudumuz yoktu, egzersizler sayesinde yendik, sen de yeneceksin, hiç merak etme canım benim.
canım kegeli biliyorumda nefes ne, parmak yaparken nefesi vermek mi ?
hayır hayır yanlış anladın öyle degil hani kalemle yapınca bozucam sandı diyorum. Tövbe Yarabbim öyle bir şüphesi olsa bir dakka bile dayanamambence o konuyu açıkça konuş eger kuşkusu varsa Dr gidin ve zarın olduğunu onada göstersin. Ne olur ne olmaz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?