Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canimmmm sakin uzulme erkek milleti ne anlar bizim yasadiklarimizdan canim pes etme sakin benim esimde oyleydi umursama birazda esin anlayisli olmasi gerekiyor ama nerde

Canım eşine sen böyle yapınca cesaretim gidiyor ben zaten bunalimdayım morale ihtiyacım var falan diyo musun? Icine atma bence anlat bu durumun seni ne kadar etkilediğini. İlgiye ve desteğe ihtiyacı olan sensin bi zahmet yanında olsun. Iyi günde kötü günde birlikte olmak için çıktınız bu yola dök içini lütfen sessiz kalma.

kızlar size bir öneride bulunayım belki bazılarınız yapıyordur ama ben daha yeni keşfettm kocam hep derdi dinlemezdim.Ben en başta aparatları ayağımı uzatarak iki yana açarak çalışıyordum en başta zorlanıyordum ama sonra alıştım sonra yine iki yana açarak hafif bükerek çalıştım oda iyi gibi ama eşim çalıştırıken onda da kasıntı oluyor kasıntı olduğu için yanma da oluyor ama dün eşim dedi ki şu bacaklarını tamamen kendine çek iki yana öyle aç dedi öyle olunca gerçkten istesende korksan da çok kasamıyorsun canında yanmıyor deneyin kızlar ben en başta korkmuştum eşimin elini tutarak beraber ittim baktım gerçketende bişey yokmuş :)

Sorma zukuku ya kaldık bu tembellikle ben başladım başlayalı daha 5 kez egzersiz yapabildim onlar da 5 10 dakkalik bişey. Muma geçtim sonraki gün kalinlastirdim oh oluyor dedim şimdi araya 3gunluk bi zaman girecek haftasonu annemlere gidiyoruz nasıl olcak bilmiyorum inşallah başa sarmam döndüğümde

k

kulağını kapa canım. hiiç sıkma canını. bence eşinin ayıbı. sen çok gayretli birisin. bu kadarını aşdın gerisinide getireceksin inş. moralini hiçç düşürme arkadaşım. oda öyle stres atıyor zahar

bende senin gibiyim canım 5 kere falan yaptım egzersiz. bugünde mum aldım eriniyorum şimdi. yemek yiyince ağırlık çöktü. hepimiz aynıyız işte

Evet cnm ben bastan beri ole calisiyorum sirtustu uzanip bacaklarimi yukari cekiyorum parmak egzersizini oyle yapiyorum.

korkma canım başa sarmazsın bende her adet oluşumda başa saramıyım diyordum hatta vücut genişliği onarır yine daralır diye kafamdan kuruyordum halbu ki yine itince giriyor hiç bişey olmuyor.Düşünsene bu işi ilk yapan kadınlar sonra nasıl alışıyor hiç başa dönüp yapamam ben artk diyorlar mı :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…