- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.101
Canimmmm sakin uzulme erkek milleti ne anlar bizim yasadiklarimizdan canim pes etme sakin benim esimde oyleydibende burdayım zuzukkkkkkk ama cok mutsuzum tam bana cesaret gelmişken azıcıkta olsa başını almışken eşine adanisin dediğigibi kanepe ucunda yapmayı önerdim ama yanaşmadı tersledi benim canım cok kıymetliymiş ben bişey yapamazmışım milletten cok geri kalmişim dedi daha bir suru sey söyled kenme olan cesaretimde gitti
Sadece bizim sorunumuz değil onlarinda ama bazi anlayissizlar anlamaz canimgerizekalı isteee hepsiiiiiiii
Insaallah canim cok zor durumdayim canim peki bu kremler nasil kullaniliyor vajinayi tamamen uyusturuyor mu?[/Q
uyuşturuyor tabi canım.Bi de istersen bi psikoloğa git onlar daha iyi anlatır bu konuyu daha yardımcı olurlar böyle olacağını bilsem evlenmeden gider öğrenirdim şimdiki gençler herşeyi biliyor diye kimse anlatmıyor halbuki ne kadar bilmediğimiz şeyler varmış.
Canım eşine sen böyle yapınca cesaretim gidiyor ben zaten bunalimdayım morale ihtiyacım var falan diyo musun? Icine atma bence anlat bu durumun seni ne kadar etkilediğini. İlgiye ve desteğe ihtiyacı olan sensin bi zahmet yanında olsun. Iyi günde kötü günde birlikte olmak için çıktınız bu yola dök içini lütfen sessiz kalma.
ağlama canımya aynı lafları benim öküzde diyor artk umursamamaya başladım.ALLAH yarına koyarmış ama kimsenin yanına koymazmış gün gelir devran döner bu da bizim sınavımımız sabredeceğiz inş bitecek geçecek bu günlerde
bende burdayım zuzukkkkkkk ama cok mutsuzum tam bana cesaret gelmişken azıcıkta olsa başını almışken eşine adanisin dediğigibi kanepe ucunda yapmayı önerdim ama yanaşmadı tersledi benim canım cok kıymetliymiş ben bişey yapamazmışım milletten cok geri kalmişim dedi daha bir suru sey söyled kenme olan cesaretimde gitti
bende senin gibiyim canım 5 kere falan yaptım egzersiz. bugünde mum aldım eriniyorum şimdi. yemek yiyince ağırlık çöktü. hepimiz aynıyız işteSorma zukuku ya kaldık bu tembellikle ben başladım başlayalı daha 5 kez egzersiz yapabildim onlar da 5 10 dakkalik bişey. Muma geçtim sonraki gün kalinlastirdim oh oluyor dedim şimdi araya 3gunluk bi zaman girecek haftasonu annemlere gidiyoruz nasıl olcak bilmiyorum inşallah başa sarmam döndüğümde
Evet cnm ben bastan beri ole calisiyorum sirtustu uzanip bacaklarimi yukari cekiyorum parmak egzersizini oyle yapiyorum.kızlar size bir öneride bulunayım belki bazılarınız yapıyordur ama ben daha yeni keşfettm kocam hep derdi dinlemezdim.Ben en başta aparatları ayağımı uzatarak iki yana açarak çalışıyordum en başta zorlanıyordum ama sonra alıştım sonra yine iki yana açarak hafif bükerek çalıştım oda iyi gibi ama eşim çalıştırıken onda da kasıntı oluyor kasıntı olduğu için yanma da oluyor ama dün eşim dedi ki şu bacaklarını tamamen kendine çek iki yana öyle aç dedi öyle olunca gerçkten istesende korksan da çok kasamıyorsun canında yanmıyor deneyin kızlar ben en başta korkmuştum eşimin elini tutarak beraber ittim baktım gerçketende bişey yokmuş :)
korkma canım başa sarmazsın bende her adet oluşumda başa saramıyım diyordum hatta vücut genişliği onarır yine daralır diye kafamdan kuruyordum halbu ki yine itince giriyor hiç bişey olmuyor.Düşünsene bu işi ilk yapan kadınlar sonra nasıl alışıyor hiç başa dönüp yapamam ben artk diyorlar mı :)Sorma zukuku ya kaldık bu tembellikle ben başladım başlayalı daha 5 kez egzersiz yapabildim onlar da 5 10 dakkalik bişey. Muma geçtim sonraki gün kalinlastirdim oh oluyor dedim şimdi araya 3gunluk bi zaman girecek haftasonu annemlere gidiyoruz nasıl olcak bilmiyorum inşallah başa sarmam döndüğümde
ne oldu tatlımAyyyyyt herkes egzersizdemi yoksa benim koca gelmedi okuz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?