- 1 Şubat 2015
- 667
- 392
- 73
- 34
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.121
canım nefes al verirken ilerlet çok kolay gidiyor.İstersen parmağına zeytinyağı sür öyle deneKizlar ben bugun parmak denedim ama alamadim girmiyor gibi korkuyorum ilerletmeye
Korkma canim once kegel ve nefes egzersizi yapip iyice rahatlat kendini sonra bol jel kullan vajinana ve parmagina sur derin nefes al verirken balon sisirir gibi ufle ve parmagini yavasca ittir olacak canim korkma hadi bir cesaretKizlar ben bugun parmak denedim ama alamadim girmiyor gibi korkuyorum ilerletmeye
canım stres yaptığından olmuştur.Birde hergün aynı olmuyor bi gün çok kolay alıyosun bi gün çok zor sanırsınki girmicek.Bizde geçen akşam yaşadık bi önceki gün çok rahattı sonraki gün çok zor kocam dedi olmaz bu böyle çalışamayız dedi kaslar çok sıkı dedi bıraktı sonra dün yine rahatlamıştı kaslar iyi çalıştık moralini bozmaO kadar kötüyüm ki anlatamam.. 9 dan 12 ye kadar daha önce soktuğum aparatı sokamadim. serbest bıraktığım halde vajinin iç kasları rahatlamadı Popom rahat ama giriş sımsıkı serbest bırakSam da benimle inatlaşan bi sıkılık vardı. Giriş uyuştu artık aparatı yaslamaktan. ne desem boş çırpındıkça battım sanki öyle bi kabus ki bu beni evliliğimi mutluluğumu çaldı. Size kolay gelsin.
merhaba ben azerbaycanda yawiyorum 2yildir evliyim ama iliwki yok bizdede evliliyim bitmek uzre lutfen yardim edin doktor kac gune yardim rtdi? yani ben turkiyeye gelsem kac gun kalirim ne kadar doktora verdin?bide Dr Ulusoy duydum oda yardim ediyor diyorlar lutfen yardim edin arkadawlar 2-3 gundu okuyorum formu yalniz diuilmiwim yardim edinnnDoktorun tedavisi nasil oluyor arkadasim? belki sende bize yardim edersin?
Cimcimem ben de seni çoook seviyorum, hepinizi çok seviyorum kuzucum :)) yüreğinde olmak beni ne kadar mutlu etti anlatamam, inşallah canım rabbim hepimizi, tüm sevdiklerimizle beraber cennetine alır inşallah.
İyi ki varsın sen de birtanem, canımsın
Canım doktor ulusoy nekadar bilmiyorum ama fiyatlat çokta uygun değil ama vajinusmusun şiddetine göre değişiyor tedavileri bazıları 2günde çözüyor bazıları 1haftada bazıları 1ayda bildiğim kadarıyla senin durumuna göre tedavi belirliyor maddi durumun nasıl bilmiyorum ama eğer çok iyi değilse ve eşin sana baskı yapmıyosa burdaki diğer melekler gibi sende egsersize başla düzenli bir şekilde egsersiz yaparsan Allah ın izniyle çözersin herşeyin bir çaresi var yeterki isteyelimyardim edin lutfen cok zor durumdayim 2yildir evliyim bawaramadim iliwkini evliliyim bitmek uzre ben azerbaycanda yawiyorum turkiyeye gelsem masrafi ne kadar olur o doktorlarin?Dr Ulusoy her kese yardim etmiw masrafi ne kadar hangi klinik bilen varsa yazsin son umidim o doktor oldu
Canım doktor ulusoy nekadar bilmiyorum ama fiyatlat çokta uygun değil ama vajinusmusun şiddetine göre değişiyor tedavileri bazıları 2günde çözüyor bazıları 1haftada bazıları 1ayda bildiğim kadarıyla senin durumuna göre tedavi belirliyor maddi durumun nasıl bilmiyorum ama eğer çok iyi değilse ve eşin sana baskı yapmıyosa burdaki diğer melekler gibi sende egsersize başla düzenli bir şekilde egsersiz yaparsan Allah ın izniyle çözersin herşeyin bir çaresi var yeterki isteyelim
:)) duaalr seninle hepimizle ... söyle o muma inat etsin bırakmasın peşini o peşini bırakırsa eger mutsuzluk vallhi yapışır yakana ...tekme at o mutsuzluga hoşgeldin de muma ... hadi bakalımmm bol egzersizli güzel olsun bugün hepimiz içinAh Kızlar Ben Tembelim tembel şimdiye aşardım bu durumudün mumu aldım yapmadım. yorgundum uyuduk. Şimdi çantamdaydı aldım elime mumu konuşuyoruz :) akşam alcam seni dedim :))) Dua edin...
AMIN AMİN ALLAHIM HERKESİ KURTARSİN CANIMMMMM ÖYLE BI İLLET KI ALLAHIM DUSMANIMA BİLE VERMESINAyşeye dua edelim kızlar onun ya bu gün ya yarın düğünü var. inşallah olurda evliliği musmutlu geçer. birdaha bu sorunla karşılaşmaz. Ol deyip olduran Rabbim . Sen gerçek adı ne bilmediğimiz Ayşeye Yardım et. Sen onu Kolay kurtar allahım. Amin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?