Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Arkadasım parmak egzersizinden bu kadar korkma. Azcık cesaretini topla serçe parmağınla işe başla. Inan acımayacak. Başlarda kapalı gibi düşündüğün vajinan bi bakacaksın ilerleyen zamanlarda iki parmağı bile rahatlıkla alabiliyor.
Ben parmak egzersizlerinden önce denemediğim bişey kalmadı. Eşim şaraplar viskiler içirdi. Sıcak biraz gevşetir diye kaplıcaya bile gittik. Lakin parmak egzersizimde katettiğim yolu bunların hiç birinde yapamadım.
Şu an tam anlamyla yenmiş Değilim ama cok yakın zamanda yeneceğimi umut ediyorum.
Burdaki insanların ÇOĞU yapabiliyorsa bu egzersizleri sende yaparsın.
Ve bu Hastalığı'n tedavisi %100. Güven kendine bunu önce kendin sonra eşin en önemlisi doğmamış cocukların için yap.

ya aslında neden korkuyorum bilmiyorum , sanki parmak yöntemiyle bakireliğimi ben bozacakmışım gibime geliyor zaten kan tutuyor beni birazda onun korkusu var. yani aslında bahane bunlar ama inan ki inanılmaz korku ve heyecan oluyor anlatamam

bunun için tek çare bu değil mi , offf

canım bende dr ulusoya gittim 2 ay oluyor 3.5 gün diyor ama 2 gün de çok yağınlaştırılmış çalıştırıyor ben parmak egzersizi bile yapamazken onun sayesinde 4 aparatıda 2 günde yaptım ama ilişki durumunu sorarsan hala penisi yarısına kadar alabiliyorum doktor kadın psikolojisinden anlamıyor pek onuda söyliyim ben strese girmiştim ama 2 günde çözende varmış sadece hipnoz değil aparatta çalıştırıyor

kuş adasında canım biz kışın gittik 3,500 milyar vedik yazın daha pahalı oluyormuş telefom açın kendisine internette yazıyor numarası bi de otel masrafı var tabi

canım malesef egzersizsiz olmuyor bende yapamam parmak egzersizi diye başka yöntemler denemeye çalıştım ama olmuyor en sonunda hipnozla çözerim dedm onun yanında bile aparat çalışması yaptırıyorlar keşke hiç ertelemeden en baştan egzersize başlamış olsaydım şimdiye bitmiş olurdu 1.5 senelk evliyim daha şubatta başladım egzersize şimdi bir de çocuk baskısı eş baskısı iyice arttı oyüzden hiç vakit kaybetme egzersiz için

benimde 1 yıl oldu ve artık inanılmaz bu durumdan sıkılmaya başladım, bir an önce bir dr gitmem gerek sanırım.

bu egzersizlerden hala cok korkuyorum ya , biraz daha konuları okuyayım sanırım o zaman yenebilirm :'(
cok tşkler.

bakireliği bozma kaygısını bende yaşadım hala yaşıyorum. Eşimin penisini 2/3 oranında aldım lakin kan falan gelmedi.
Ama düşünüyorum sonsuza kadar böyle yaşamak zor geliyor. Evliliğime zarar vercem diye korkuyorum. Daha kötüsü çocuk sahibi olamamak düşüncesi bile içimi dağlıyır. O Yüzden tüm bunları düşünüp çalışıyorum. Allah'ım yüzümüzü kara çıkarmasın. Sende vakit kaybetme derim kardeşim

Amin canım, Allah yardımcımız olsun da kurtulalım su ızdıraptan
Yoksa ben bu sıkıntıdan en son kafayı yicem

cok kalamam gelsem ama 2-3gun kala
bilirim maddi durumdan offff artik yoruyor beniii bu
tamam canlar o zaman ben bu akwamdan geciyim egzersizlere in wa ALLAH olur
bunu yawayan anlar yawamayan bilmiyor ALLaH hepimizin yardimcisi olsun hepimiz in wa ALLaH buraya yazalimkiii oldu bitdi hamileyim die in wa ALLAH
kolay gelsin canlar yardimlariniz icin coook ama coookk tewekkur ederimmm

Kizlar suan kuafordeyim kucuk bi dugun yapcaz birazdn ve bugun yine deneyecem nolur cok dua edin bu ikinci evliligim yine korku basti beni off sabah gayet iyiydim noldu strese girdim esim kayganlastiricida almis

kuş adasında canım biz kışın gittik 3,500 milyar vedik yazın daha pahalı oluyormuş telefom açın kendisine internette yazıyor numarası bi de otel masrafı var tabi
yani gormeden diyemiyor dimi ne kadar surecek? offf in wa ALLAH canim sende kurtulursun bravo sana en azindan ora bir wey soka biliyorsun bende kapali sanki bu egzersizleri yapayim bakalim noluyo olmazsa gelmek wart

Ayse ALLAH yardimcin olsun can in wa ALLAH guzel haberler verirsin cok mutlu ol in wa ALLAH:)

Tatlim lutfen kendine güven burada yazanlara güven inan bana orasi kapali değil sadece sana öyle geliyor bilincaltinin bir oyunu hepimiz ayni düşündük zamanında.. Doktor meselesine gelince inan bana o kadar para istiyorlar ama adaletli değil hakkari yok o kadar parayi almaya insanların zor durumda olmalarindan yararlanıyorlar.. Bak ben toplamda 10 milyara
Yakin para verdim bu derdin cçözümü için ama en sonunda yine geldim bu siteyi buldum buradaki arkadaslarin basari hikayeleri uyguladiklari yöntemler sayesinde yendim. O kadar unlu doktorların hiçbiri ise yaramadi bize sadece borcu kaldi çünkü hhicbirinin samimiyetine inanmadim ki samimi değillerdi zaten bu isi tamamen paraya dökmüşler ama buradaki arkadaşlar samimi, ve ben buranib sayesinde iki aya yakin oldu yeneli

[QUOTE="ayse023, post: 40319464, member: 6712kizlar suan kuafordeyim kucuk bi dugun yapcaz birazdn ve bugun yine deneyecem nolur cok dua edin bu ikinci evliligim yine korku basti beni off sabah gayet iyiydim noldu strese girdim esim kayganlastiricida almis [/QUOTE]

Tatlim sakin ol rahatla hemen olmak zorunda degil kendini bugün yapmam lazim diye sartlama sadece sakin sakin egzersizle başla çok kisa zamanda halledecegine inanıyorum esinle paylaş bu durumu kendini rahatlattiktan sonra bir bakmissin oluvermis

in wa ALLAH dediyin gibi olur canim bende kac gundur okuyorum burani yenen arkadawlar var kewke yillar once bulsaydim bu siteyi diyorum in wa ALLAH hepimiz kurtuluruz
evet doktorlar cok pahali bende bakude cok doktor gezdim giden paralar oldu ve yine hic bir ilerleme yok o yuzden doktora bile guven kalmiyor in wa ALLAH egzersizler sayesinde awarim bende dua edelimm

Ben normal bi devlet hastanesinde ki bi paikiyatriste gidiyordum. O da farklı bişey tavsiye etmiyor. Ama gitmeme kararı aldım. Ben daha hızlı ilerleyebilecekken sonucu biraz daha yavaş ulaşmama neden oluyır.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…