- 21 Mart 2015
- 17
- 21
- 8
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.161
tebriklerrr:) nasil yendin? yardimci olurmusunBittiiiiiiii zafer benimmmmmm allah herkesin yardımcısı olsun inş
Tabiiiki bn dr kontrolü altında aparatla çalışarak yendim bu akşam aparatsız ama emla ve bebe yağı kullanarak hallettim biraz zor oldu ama olduuuu:)tebriklerrr:) nasil yendin? yardimci olurmusun
emla yardim ediyormu canim? in waALLAh bende yenerimTabiiiki bn dr kontrolü altında aparatla çalışarak yendim bu akşam aparatsız ama emla ve bebe yağı kullanarak hallettim biraz zor oldu ama olduuuu:)
canim gozun aydin :) ne ilac kullandi kocan adin soylermisinİyi aksamlar kızlarrBen bile inanamıyorum buna dün gece eşimin pnsin yarısından fazlasını aldımm.Hiç hiç hiç acımadı.Sadece ilk girişte küçücük bi acı oldu eşim biraz bekledi girişte alıstım ve ilerledi hiiçç acımadı hiçç benim gibi korkak yaptıysa bunu herkes yapar..Persembe günü ilaç almıstım eşim için ilaç cok işe yaradı 1 saat hiç sönmedi ara vermedik bu yüzden o ilaca borcluyum diyebilirim ve tabiki öncesinde dus ve boool bebe yağı..Ben bu kadar acısız olcagını bilseydim 2 yıl beklermiydim hiç çok mutluyummm beklemeyin kızlar nolurr inanın bana hiç acımıyoo..Sabah uyandıgımda çamasırımda azcık kan vardı..Bugün yada önümüzdeki günlerde tamamını alırım diye düşünüyorum.4 gün parmak egzersizi yaptım,egzersizler benim beynimi çok rahatlattı oraya bişey girebileceğime inandım.Ve yenmek üzereyim Yaşamayan bilemez bu hastalıgı ama inanın acımıyo kızlar..Okadar mutlu ve rahat uyudum ki gece yükümün yarısını attım üstümden
canim gozun aydin :) ne ilac kullandi kocan adin soylermisin
Ewet bnm işime yaradı hemde çoook uyuşuyo ve acı sızı vs yokemla yardim ediyormu canim? in waALLAh bende yenerim
tamam yaz:)İlaç ismi söylemek yasakmı bilmiyorumm canımm özelden yazıyım sana :))
zaman alib denemem lazimmm:)Ewet bnm işime yaradı hemde çoook uyuşuyo ve acı sızı vs yok
Lütfenn o ilacin ismini banada yazarmisiniz
Canim kendime olmuş kadar cm sevindim sanada. Rabbim daha gzl sevinçler yasatsin. Yalniz o kremi bize de soylermisin sonmemesi için.okdr ihtiyacimiz varki...İyi aksamlar kızlarrBen bile inanamıyorum buna dün gece eşimin pnsin yarısından fazlasını aldımm.Hiç hiç hiç acımadı.Sadece ilk girişte küçücük bi acı oldu eşim biraz bekledi girişte alıstım ve ilerledi hiiçç acımadı hiçç benim gibi korkak yaptıysa bunu herkes yapar..Persembe günü ilaç almıstım eşim için ilaç cok işe yaradı 1 saat hiç sönmedi ara vermedik bu yüzden o ilaca borcluyum diyebilirim ve tabiki öncesinde dus ve boool bebe yağı..Ben bu kadar acısız olcagını bilseydim 2 yıl beklermiydim hiç çok mutluyummm beklemeyin kızlar nolurr inanın bana hiç acımıyoo..Sabah uyandıgımda çamasırımda azcık kan vardı..Bugün yada önümüzdeki günlerde tamamını alırım diye düşünüyorum.4 gün parmak egzersizi yaptım,egzersizler benim beynimi çok rahatlattı oraya bişey girebileceğime inandım.Ve yenmek üzereyim Yaşamayan bilemez bu hastalıgı ama inanın acımıyo kızlar..Okadar mutlu ve rahat uyudum ki gece yükümün yarısını attım üstümden
al benden de o kadar ben de cok tembelim ama isim beni cok yoruyor stresli oluyorum genelde. her gece yastiga basimi koydugumda uzuluyorum. ne guzel baslamistm yavas yavas egzersize saldim yine kendimiAh Kızlar Ben Tembelim tembel şimdiye aşardım bu durumudün mumu aldım yapmadım. yorgundum uyuduk. Şimdi çantamdaydı aldım elime mumu konuşuyoruz :) akşam alcam seni dedim :))) Dua edin...
canım görsede bişey diyemiyorum şöyle bi durum ben ordaki yaptığı çalıştırdığı bütün aşamalrı yaptım şuan penisi alabilecek durumdasın dedi ama insan psikolojisi çok önemli burda benim beynim hemen kabullenmedi çalıştıkça kabulleniyor iş kendinde bitiyor anlayacağınyani gormeden diyemiyor dimi ne kadar surecek?offf in wa ALLAH canim sende kurtulursun bravo sana en azindan ora bir wey soka biliyorsun bende kapali sanki bu egzersizleri yapayim bakalim noluyo olmazsa gelmek wart
Bana da yazar misin canım. Doktor mu önerdi?Benim dediğim ilaçmı canım ??
kızlar kendinize bir saat belirleyin şu saatte çalışmam lazım diye şartlandırın insan o saat gelince kalkıp çalışıyor yorgun olsa bile ben mesela saat 11 diyorum hadi şimdi 5 dk aparatı bitiririm 15 dk eşimle çalışmayı bitiririm sonra kafam rahat olur diye düşünüp hergün aynı saatte çalışıyorumal benden de o kadar ben de cok tembelim ama isim beni cok yoruyor stresli oluyorum genelde. her gece yastiga basimi koydugumda uzuluyorum. ne guzel baslamistm yavas yavas egzersize saldim yine kendimi( Allah herkesi kurtarsin bu durumdan.
tamam canim anladim yani evde bile egzersiz yapsam ve kafamda bitirsem olucak in wa ALLAHcanım görsede bişey diyemiyorum şöyle bi durum ben ordaki yaptığı çalıştırdığı bütün aşamalrı yaptım şuan penisi alabilecek durumdasın dedi ama insan psikolojisi çok önemli burda benim beynim hemen kabullenmedi çalıştıkça kabulleniyor iş kendinde bitiyor anlayacağın
yani canım çünkü kendin küçükten büyüğe doğru alışa alışa gitmek var bir de aynı anda hepsini korkarak yapmak var .Bide 3 günde çözülür deyip büyük umutla gidip hayal kırıklığnla dönmek var bence olduğun yerde sana yardımcı olabilecek bir psikatris ile parmak egzersizi yaparak çöz daha rahat ve sağlıklı olurtamam canim anladim yani evde bile egzersiz yapsam ve kafamda bitirsem olucak in wa ALLAH
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?