- 4 Nisan 2015
- 136
- 101
- 23
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.181
doktora falan umid kalmadi bendede hel hayal kirikligiyani canım çünkü kendin küçükten büyüğe doğru alışa alışa gitmek var bir de aynı anda hepsini korkarak yapmak var .Bide 3 günde çözülür deyip büyük umutla gidip hayal kırıklığnla dönmek var bence olduğun yerde sana yardımcı olabilecek bir psikatris ile parmak egzersizi yaparak çöz daha rahat ve sağlıklı olur
Canim tebrikler ..hayirli olsun canim gozun aydinarkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın
canımcığım çok sağol inşallah bu illetle uğraşan bütün aradşlarım kurtulur ciddeen çok yıprattı çok üzüldük çok boğazımız düğümlendi çocuk soranlar, olmuyo mu diyenler son noktaydı artık yaniCanim tebrikler ..hayirli olsun canim gozun aydin
bu arada canım seninde yenmemde çok payın var yeni tanıştık ama çok yardımcı oldun teşekkür ederimCanim tebrikler ..hayirli olsun canim gozun aydin
arkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın
canım benim inşallah dualarım sizinle birbirimiz anlıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşadık ama ertelemeyin ben erteledim tabii üstüne düşmedik zamanla bu bizi yıpratttı sizi yıpratmasın çok güzel bi duygu temennim bu duyguyu ertelemeyin...sadece pes etmeyin uyuşturucu emla falan filan ben hiçbişey kullanmadım inan parmağını yada aparatı sokarken sızı varya ondan fazlası yok okadar o da kasarsanGözün aydın canım :) darısı benim ve bu illetle uğraşan tüm kızların basina inşallah :)
tebrikler:) darisi bizim de basimiza insallah.arkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın
arkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın[/QUOTE
tebriklerrr dua et bizde yenelimBugün yine zor soktum aparatı ama 1 saat sonra gevşedi rahat girdi hemen eşime deneyelim dedim elinde çekirdek kasesi hiç canım istemiyor yarın deneyelim demez mi.. kasların gevşemesini bekle eşinin keyfini bekle Ohhh
Canım biraz kuvvet uygula ama sıkışıp gitmiyorsa kasların girişi kapatıyorDur. Çıkar tekrar tekrar dene gevşrmezsen gitmiyor ben de aynı sorunu yaşıyorum.aparati 1-1,5 cm kadar itiyorum ama daha ileri gitmiyor daha cok kuvvet mi uygulamam gerekiyor kizlar.
evet biraz daha sert itmem gerekiyormus biraz daha ileri gitti korkup hemen cikardim off kendime sinir oluyorum.Canım biraz kuvvet uygula ama sıkışıp gitmiyorsa kasların girişi kapatıyorDur. Çıkar tekrar tekrar dene gevşrmezsen gitmiyor ben de aynı sorunu yaşıyorum.
Kulak copunun yarisini alabildim. Biraz daha egzersiz yapip kalinlastirsam mi canim aparati hissetmiyorum icindeyken ince oldugu icin.evet biraz daha sert itmem gerekiyormus biraz daha ileri gitti korkup hemen cikardim off kendime sinir oluyorum.
canım benim gözünaydın ne kadar mutlu olduğumu bilemezsin çok şükür sende arkadaşlarımız için umut oldun. Allah başka sıkıntı vermesin. darısı tüm bu sıkıntıyı yaşayanlara olsun inşallah.arkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?