Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

doktora falan umid kalmadi bendede hel hayal kirikligi bawladim bakalim nolucakkk

mrb arkadaşlar bu sayfayı yeni keşfedenlerdenim bu sayfada bir çok kişinin bu sorundan kurtulduğunu ve herkesin birbirine yardım ettiğini gördüm.inş benim bu baş belasını yardımlarınızla yenebilirim. kısacası lütfen yardım arkadaşlar

arkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın

Canim tebrikler ..hayirli olsun canim gozun aydin

Gözün aydın canım :) darısı benim ve bu illetle uğraşan tüm kızların basina inşallah :)

Gözün aydın canım :) darısı benim ve bu illetle uğraşan tüm kızların basina inşallah :)
canım benim inşallah dualarım sizinle birbirimiz anlıyoruz çünkü aynı şeyleri yaşadık ama ertelemeyin ben erteledim tabii üstüne düşmedik zamanla bu bizi yıpratttı sizi yıpratmasın çok güzel bi duygu temennim bu duyguyu ertelemeyin...sadece pes etmeyin uyuşturucu emla falan filan ben hiçbişey kullanmadım inan parmağını yada aparatı sokarken sızı varya ondan fazlası yok okadar o da kasarsan

Bugün yine zor soktum aparatı ama 1 saat sonra gevşedi rahat girdi hemen eşime deneyelim dedim elinde çekirdek kasesi hiç canım istemiyor yarın deneyelim demez mi.. kasların gevşemesini bekle eşinin keyfini bekle Ohhh

Arkadaslar 2 parmak artık rahat giriyor ama dr bana dedi ki orta ve işaret parmagını ıcerı sokunca parmaklarını aç kapa makas hareketi gibi. bugun denedim açıp kapamayı geçtim hareket bile ettiremedim hiç. sadece içeri sokabiliyorum ve moralim cok ama cok bozuldu agladım hatta vajinanın içinde parmakları nasıl açıp kapayabilirim ki ben

tebrikler:) darisi bizim de basimiza insallah.

Son düzenleme:
canım benim gözünaydın ne kadar mutlu olduğumu bilemezsin çok şükür sende arkadaşlarımız için umut oldun. Allah başka sıkıntı vermesin. darısı tüm bu sıkıntıyı yaşayanlara olsun inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…