- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.201
kaderim canım senin üzerimde çok hemde çok emeğin var sen olmasaydın mümkün müydü sanmam yol göstericim oldun iyiki varsın bütün güzel dileklerimm seninlecanım benim gözünaydın ne kadar mutlu olduğumu bilemezsin çok şükür sende arkadaşlarımız için umut oldun. Allah başka sıkıntı vermesin. darısı tüm bu sıkıntıyı yaşayanlara olsun inşallah.
kaderim canım senin üzerimde çok hemde çok emeğin var sen olmasaydın mümkün müydü sanmam yol göstericim oldun iyiki varsın bütün güzel dileklerimm seninle
gözün aydın arkadaşım darısı tüm isteyenlere olsun.ve herkese nasip olsun vajiyi yenip bebek sahibi olmak en kısa sürede.selam arkadaşlar.. Martın ortasında vajinismusu yendim. Ve dün yaptığım gebelik testi pozitif çıktı. Yarın kesin sonuç için kan testi yaptıracağım..
tam 11 ay vajinismusluydum. Ama aynı ay ıçınde iki hediye birden verdi Allahım. İnanın ve çabalamaya devam edin!
canım yendikten sonra keç kez daha denediniz?kaç hafta içinde belli oluyo hamilelik?selam arkadaşlar.. Martın ortasında vajinismusu yendim. Ve dün yaptığım gebelik testi pozitif çıktı. Yarın kesin sonuç için kan testi yaptıracağım..
tam 11 ay vajinismusluydum. Ama aynı ay ıçınde iki hediye birden verdi Allahım. İnanın ve çabalamaya devam edin!
Canim tebrikler hayirli olsun cok sevindim Allah saglikla kucaginiza almayi nasip etsin. Ben de basaracagim insallah. vajinismuslu olmadigimi dusunmeye bile basladim:))selam arkadaşlar.. Martın ortasında vajinismusu yendim. Ve dün yaptığım gebelik testi pozitif çıktı. Yarın kesin sonuç için kan testi yaptıracağım..
devam et beyninde bitir acı yok bikere bunu kendine söyle ve nefes kegel çalışYilmadim devam ettim kizlar sizlerden bana cesaret gecti ikinci egzersiz gunumde apatatimin tamamini aldim sayilir 6 cme ulastim:) takilma fln olmadi hic. bana yol gosterir misiniz ne yapayim bundan sonra.
Canim iyice duzeliyim diye sık sık yaptık biz. Ama tam boyle bosalmasi falan iki uuc kezdir.adet gunumde çıktı sonuccanım yendikten sonra keç kez daha denediniz?kaç hafta içinde belli oluyo hamilelik?
Aci hissetmedim bir kac kez denedim yapabiliyorum, bu asamaya kadar tamam. kalinlastirayim dimi aparatimi simdi.devam et beyninde bitir acı yok bikere bunu kendine söyle ve nefes kegel çalış
Tebrik ederim cnm cok sevindim darisi hepimizin badina dua yenenler bizlere dua edin.kızlar dualarım sizinle
kalınlaştırabilirsin tabii kendini beyin olarak da hazırla aparatla yaparken kegel de yap sık bırak nefes de çalışAci hissetmedim bir kac kez denedim yapabiliyorum, bu asamaya kadar tamam. kalinlastirayim dimi aparatimi simdi.
canım çok teşekkür ederim yılmayın pes etmeyin egzersiz bence çok önemli yapın dualarımız sizinle ama en önemlisi beyinde bitirin çünkü bu psikolojik bir süreçTebrik ederim cnm cok sevindim darisi hepimizin badina dua yenenler bizlere dua edin.
Haklisin tamamen beyinle alakali ins.benimde az zamanim kaldi tedavinin sonuna gelmek uzereyim bu haftadan sonra artik es denemesine gecicez ins.basaririm yardimlarinizi bekliyoruz burda konusmak yenenleri duymak insani cok tesvik ediyo gercekten.canım çok teşekkür ederim yılmayın pes etmeyin egzersiz bence çok önemli yapın dualarımız sizinle ama en önemlisi beyinde bitirin çünkü bu psikolojik bir süreç
Aci hissetmedim bir kac kez denedim yapabiliyorum,ileri geri de yaptim bu asamaya kadar tamam. kalinlastirayim dimi aparatimi simdi.devam et beyninde bitir acı yok bikere bunu kendine söyle ve nefes kegel çalış
acı yoksa onda da olmayacak böyle düşün aparatını kalınlaştır öyle devam et egzersizine yani bu aparatın yapılma amacı zaten bak oraya acısız sızısız giriyo bişeyler demek yap kendini alıştmış olursun bu düşünceyeAci hissetmedim bir kac kez denedim yapabiliyorum,ileri geri de yaptim bu asamaya kadar tamam. kalinlastirayim dimi aparatimi simdi.
rica ederim canım benim en ufak bir faydam olduysa ne mutlu bana .. bende burdaki kızlar sayesinde yendim çok şükür .. bir haftadır gripten yazamıyorum ilgilenemiyorum ama aklım hep burda ne yaptı kızlar acaba diye giriyorum:)) herkesin bi vakti var işte ama sakın pes etmeyin kızlar işte bakın bize sizlerden daha becerikli filan diiliz az kaldı size de çok az kaldı hepiniz yeneceksiniz inşallah::)bu arada canım seninde yenmemde çok payın var yeni tanıştık ama çok yardımcı oldun teşekkür ederim
canım benim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla alırsın inşallah kucağına:)selam arkadaşlar.. Martın ortasında vajinismusu yendim. Ve dün yaptığım gebelik testi pozitif çıktı. Yarın kesin sonuç için kan testi yaptıracağım..
Aminnnn bakayim iyice netlessin de :) bu sonuç kendi yaptığım testin sonucu yalnizcacanım benim gözün aydın hayırlı uğurlu olsun.. sağlıkla alırsın inşallah kucağına:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?