Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlar dönemedim yoğundum gidip gelenim oldu zaten sırf gelenlerim olacak diye yapmak istemiştim allahtan yapmışsım iki güne memlekete gidiyorum eşimsiz gidecem sizler ne yaptınız vajili meleklerimm

Arkadaslar 2 parmak artık rahat giriyor ama dr bana dedi ki orta ve işaret parmagını ıcerı sokunca parmaklarını aç kapa makas hareketi gibi. bugun denedim açıp kapamayı geçtim hareket bile ettiremedim hiç. sadece içeri sokabiliyorum ve moralim cok ama cok bozuldu agladım hatta vajinanın içinde parmakları nasıl açıp kapayabilirim ki ben

canım sen kendine inan makas yapmazsan git gel olmuyormuymuş. amacı ne dktorun seni ümizsizliğe sokmak mı? ben doktoro bıraktım burdan yendim. doktor bana da eşimle cinselliği yasaklamıştı ama çokta yapamadım birleşme zaten olmuyordu üstüne eşimden bbütünüyle uzak durmak sanki vajinusmusu daha çok erteliyordu. yani sen ümidini kaybetme makas yapamıyorsan git gel yap bence parmağını içeri alman olayı bitirmişsin demek

bawladim canimm inwa ALLAH tez bir zamanda biter
sayenizde umidim oldu ALLAH hepinizden razi olsunnn:)
allah sonuçta bize bu kadınlık şeyini vermiş canım kullanmasını öğrenmekte bize düşüyor insan ilk yapamıcam gibi geliyor ağlıyorsun falan ama yaptıkça ilerlediğini görünce hevese geliyosun önemli olan egzersizleri düzenli yapmak

Selam
kac zamandir bu sayfayi takip ediyorum ve galiba burda birileri bana yardim edebilir.
ben 24 yasindayim evli bir KIZIM ....
09.07.2011de evlendim yani nerdeyse 4 senedir ve hala esimle iliskiye girmedim. artik canima tak etti dayanamiyorum cocuk istiyorum ama nasil??
burda cok kosiden okudumparmak eksersizi ben onu yapabiliom denedim tek sorun esim icine girmeye calisdiginda cokkorkuyorum ve onu geri yitiyorum halbuki esim basda parmagiyla beni zevke bile getiriyor tek o is olmuyor .... ooofff bikdim artik lütfen banada yardim edin lütfen .....

parmakdan korkmuyorsansa bence sorun yoktur bir dua oku canim fars etki penis parmak ve zevkine devam et

Bizde o Yasağa uymadık. Zaten eşimi bazı setlerden eksik koyuyorum bari deneme çalışması yaparak içimi rahatlatmaya çalıştım bende.

arkadasım acaba eşin parmak egzersizi yaptı mı yani beraber eşinin parmağı ile egzersiz yaptınız mı

ayy inşallah rabbim o 2 güzel hediyeyi bizlerede nasıp etsın amın :) gözün aydın

Günaydın Arkadaşlar.
Dün gelemedim canlar. Tüm yazılanları okudum. İlerleyen, bu durumu aşan arkadaşları okudum. Maaşallah her girdiğimde bir olumlu haber alıyorum. Ben maalesef dün hasta oldum. 1 Hafta beklicem artık. Mum aldım ama deneyemeden hasta oldum. Alacağıma inanıyorum ama artık. Hasta ikende egzersiz yapılabiliyor biliyorum ama ben yapamam sanırım. kanı görmek beni dahada kötü edecek onu biliyorum. Beynime yanlış mesaj vermek istemiyorum.
Hepinizi Seviyorum... Allah yardımcımız olsun..... Dua İle.....

Merhaba canım. hoş geldin. Eş denemesine çok çabuk geçmişsin. Öce egzersizlerine devam et canım. Aşama kaydedince yavaş yavaş ilerleyeceğiz. Herşey birden olmuyor. Bu yaşadıkların çok norma. Hepimiz aynı durumdayız. Şimdi kegel egzersizi yap sürekli gün içinde. 1. sayfada yazıyor nasıl yapılacağı. düzenli egzersizler ve sonra eş ile deneme. Önce beynine bunu yer etmen lazım. Burayı buldun ya inşallah çözeceğiz hep beraber.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…