- 19 Mart 2015
- 316
- 221
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.221
hayal kırıklığına kapılma canım çalıştıkça yapabileceğini görüyorsun en kısa sürede egzersizlere başladoktora falan umid kalmadi bendede hel hayal kirikligibawladim bakalim nolucakkk
bawladim canimm inwa ALLAH tez bir zamanda biterhayal kırıklığına kapılma canım çalıştıkça yapabileceğini görüyorsun en kısa sürede egzersizlere başla
arkadaşlarım dualarım sizinle allah bu durumdan hepinizi kurtarsın benim yüzlerini görmediğim canım ailem
Amin in wa ALLAH canimmarkadaşlarım dualarım sizinle allah bu durumdan hepinizi kurtarsın benim yüzlerini görmediğim canım ailem
canım sen kendine inan makas yapmazsan git gel olmuyormuymuş. amacı ne dktorun seni ümizsizliğe sokmak mı? ben doktoro bıraktım burdan yendim. doktor bana da eşimle cinselliği yasaklamıştı ama çokta yapamadım birleşme zaten olmuyordu üstüne eşimden bbütünüyle uzak durmak sanki vajinusmusu daha çok erteliyordu. yani sen ümidini kaybetme makas yapamıyorsan git gel yap bence parmağını içeri alman olayı bitirmişsin demekArkadaslar 2 parmak artık rahat giriyor ama dr bana dedi ki orta ve işaret parmagını ıcerı sokunca parmaklarını aç kapa makas hareketi gibi. bugun denedim açıp kapamayı geçtim hareket bile ettiremedim hiç. sadece içeri sokabiliyorum ve moralim cok ama cok bozuldu agladım hattavajinanın içinde parmakları nasıl açıp kapayabilirim ki ben
güzel haberlerinizi alırız inşallah tez zamandaAmin in wa ALLAH canimm
in wa ALLAH:)güzel haberlerinizi alırız inşallah tez zamanda
allah sonuçta bize bu kadınlık şeyini vermiş canım kullanmasını öğrenmekte bize düşüyor insan ilk yapamıcam gibi geliyor ağlıyorsun falan ama yaptıkça ilerlediğini görünce hevese geliyosun önemli olan egzersizleri düzenli yapmakbawladim canimm inwa ALLAH tez bir zamanda biter
sayenizde umidim oldu ALLAH hepinizden razi olsunnn:)
in wa ALLAH bakalim umid ediyorum cok umutla bawladim egzersizlereallah sonuçta bize bu kadınlık şeyini vermiş canım kullanmasını öğrenmekte bize düşüyor insan ilk yapamıcam gibi geliyor ağlıyorsun falan ama yaptıkça ilerlediğini görünce hevese geliyosun önemli olan egzersizleri düzenli yapmak
parmakdan korkmuyorsansa bence sorun yoktur bir dua oku canim fars etki penis parmak ve zevkine devam etSelam
kac zamandir bu sayfayi takip ediyorum ve galiba burda birileri bana yardim edebilir.
ben 24 yasindayim evli bir KIZIM ....
09.07.2011de evlendim yani nerdeyse 4 senedir ve hala esimle iliskiye girmedim. artik canima tak etti dayanamiyorum cocuk istiyorum ama nasil??
burda cok kosiden okudumparmak eksersizi ben onu yapabiliom denedim tek sorun esim icine girmeye calisdiginda cokkorkuyorum ve onu geri yitiyorum halbuki esim basda parmagiyla beni zevke bile getiriyor tek o is olmuyor .... ooofff bikdim artik lütfen banada yardim edin lütfen .....
Bizde o Yasağa uymadık. Zaten eşimi bazı setlerden eksik koyuyorum bari deneme çalışması yaparak içimi rahatlatmaya çalıştım bende.canım sen kendine inan makas yapmazsan git gel olmuyormuymuş. amacı ne dktorun seni ümizsizliğe sokmak mı? ben doktoro bıraktım burdan yendim. doktor bana da eşimle cinselliği yasaklamıştı ama çokta yapamadım birleşme zaten olmuyordu üstüne eşimden bbütünüyle uzak durmak sanki vajinusmusu daha çok erteliyordu. yani sen ümidini kaybetme makas yapamıyorsan git gel yap bence parmağını içeri alman olayı bitirmişsin demek
canım sen kendine inan makas yapmazsan git gel olmuyormuymuş. amacı ne dktorun seni ümizsizliğe sokmak mı? ben doktoro bıraktım burdan yendim. doktor bana da eşimle cinselliği yasaklamıştı ama çokta yapamadım birleşme zaten olmuyordu üstüne eşimden bbütünüyle uzak durmak sanki vajinusmusu daha çok erteliyordu. yani sen ümidini kaybetme makas yapamıyorsan git gel yap bence parmağını içeri alman olayı bitirmişsin demek
arkadasım acaba eşin parmak egzersizi yaptı mı yani beraber eşinin parmağı ile egzersiz yaptınız mıSelam
kac zamandir bu sayfayi takip ediyorum ve galiba burda birileri bana yardim edebilir.
09.07.2011de evlendim yani nerdeyse 4 senedir ve hala esimle iliskiye girmedim. artik canima tak etti dayanamiyorum cocuk istiyorum ama nasil??
burda cok kosiden okudumparmak eksersizi ben onu yapabiliom denedim tek sorun esim icine girmeye calisdiginda cokkorkuyorum ve onu geri yitiyorum halbuki esim basda parmagiyla beni zevke bile getiriyor tek o is olmuyor .... ooofff bikdim artik lütfen banada yardim edin lütfen .....
selam arkadaşlar.. Martın ortasında vajinismusu yendim. Ve dün yaptığım gebelik testi pozitif çıktı. Yarın kesin sonuç için kan testi yaptıracağım..
tam 11 ay vajinismusluydum. Ama aynı ay ıçınde iki hediye birden verdi Allahım. İnanın ve çabalamaya devam edin!
burdayım :) kızzz dün deneyecektık sonra kaldı eskisi gibi .. emm kendımızı tatmın ettiksabrili kadrili nerdesin bebeğim ne yaptın
Selam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?