Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

canım eşinle çalışma yap oda sana parmak çalıştırsın ona güvenmeyi öğrenince o stres geçiyor

bitanem bence de hasta iken alma ama bir hafta içinde kendini motive et biter bitmez tekrar başlayacam diye allahın izni ile olacak zuzuku inanıyorum hepinize

canım kegel yap bence bol bol bu sana iyi gelecek ve eşin gıdım gıdım yaklaşsın sana biz öyle yaptık bende eşimi itiyordum sonra baktım bu böyle olmayacak eşim p..sini sadece dokundurdu inan sadece dokundurdu sonra orda gezdirdi aşama aşama hepsi sonra başını aldık sadece başı ilerlemedik ilerleyemedik daha sonra da yarısını aldım ve sonra git gel sırasında hepsini almışım hiçbirşey hissetmedim bunlar aşama aşama tabi

http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
Kızlar bu konuya bakın mutlaka ben bu kadar aşama atladım..İlk sayfası çok yardımcı oldu bana tabi kaderimde çok yardımcı oldu..Cumartesi yarısından fazlasını alabilmiştim dün de hiç alamadım Ama böyle böyle yenicez İnşallah zeytinyagı çok işe yaradı bende.Bazen bebe yağı kullandımm mutlaka vajinanız kaygan olsun kuru olursa canınız yanar dahada korkabilirsiniz.Tabi acı dediğim küçücük bi acı..Yarısından fazlasını aldıgım gece kan gelmiş sonradan sabah farkettim çamasırımda vardı kan.kızlık zarı kanıydı o büyük ihtimal ama inanın kızlıgın bozuldugundan haberim yok ben sanıyodum ki bişeyler yırtılcak kan gelcek öyle bişey olmadı kendimi kandırmısım bu güne kadar..Yağ kullanın mutlaka kayıp gidiyo hiç bişey anlamıyosunuz ve kendinizi kasmayın 2 yıl boyunca yasadım vajinusmusu asla yapamam dedim..Emin olun günlük hayatta canınızın daha çok yandıgı anlar yaşıyorsunuzdur..Kolumdan kan aldırdıgımda bile daha çok canım yanıyodu..Zevk almaya çalısın,Herkesin zevkle yaptıgı bişey bu bizmi yapamıcaz hadi kuzularımmm yapıcazzzzzz

Ofoff kendi kendime nazar degdirdim sanirim . iki uç gndr parmak egzersizlerim çok verimsiz geçiyor hale bugün hic yapamiorm :/

Ofoff kendi kendime nazar degdirdim sanirim . iki uç gndr parmak egzersizlerim çok verimsiz geçiyor hale bugün hic yapamiorm :/

BAZEN oluyor canım hemen moralini bozma, duş ala yada buhar anyosu yaptır oraya, gevşe biaraz, kegel ve nefes yap öyle dene bakalım

cok

denicem kafama koydum olacak artik yavas yavas hepiniz cok iyisiniz ben hep kendimi bunla yanliz saniyordum meher ne kadar cok kadin varmis bu sorunu yasayan cok sasirdim ama yanliz olmadigimi bilmek insana ayrica bi özgüven veriyor bide cok kisi basarmis
bu arada sayfayi yeni tanimaya basliyorum ve telefondan giriyom yanlis cvp falan yazarsam kusura bakmayin herkese güzel günler

Canim yaniz degilsin burda yardim etcek çok melek arkadaslarimiz var ve inan kendi tanidiklarimizdan kat kat iyiler hepimizin sorunu ayni cekenin halinden ceken bilir sakin pes etme biz burdayiz

ertelemeyin kocanın üzerine git kız şimdi ben istiyorum benmki korkuyorm senden diyor ben demiştim bnmki penisusmus :)
ayy demin kaynanam geldi valla sıkıstırdı ..artık kayınbabanda kızmaya başladı dıo .. illa doktora gidin .. kocayın gönlünü ikna et dedi .. napacam ben ..bu işin artıkı martıkı kalmadı dedi off stress oldum sinir ettiler benii

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…