- 7 Mayıs 2013
- 4.629
- 559
- 198
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.241
http://www.kadinlarkulubu.com/forum...inismussuz-gunlere-merhaba-demek-icin.675956/
arkadaşlar buraya da göz atın.
canım eşinle çalışma yap oda sana parmak çalıştırsın ona güvenmeyi öğrenince o stres geçiyorSelam
kac zamandir bu sayfayi takip ediyorum ve galiba burda birileri bana yardim edebilir.
ben 24 yasindayim evli bir KIZIM ....
09.07.2011de evlendim yani nerdeyse 4 senedir ve hala esimle iliskiye girmedim. artik canima tak etti dayanamiyorum cocuk istiyorum ama nasil??
burda cok kosiden okudumparmak eksersizi ben onu yapabiliom denedim tek sorun esim icine girmeye calisdiginda cokkorkuyorum ve onu geri yitiyorum halbuki esim basda parmagiyla beni zevke bile getiriyor tek o is olmuyor .... ooofff bikdim artik lütfen banada yardim edin lütfen .....
bitanem bence de hasta iken alma ama bir hafta içinde kendini motive et biter bitmez tekrar başlayacam diye allahın izni ile olacak zuzuku inanıyorum hepinizeGünaydın Arkadaşlar.
Dün gelemedim canlar. Tüm yazılanları okudum. İlerleyen, bu durumu aşan arkadaşları okudum. Maaşallah her girdiğimde bir olumlu haber alıyorum. Ben maalesef dün hasta oldum. 1 Hafta beklicem artık. Mum aldım ama deneyemeden hasta oldum. Alacağıma inanıyorum ama artık. Hasta ikende egzersiz yapılabiliyor biliyorum ama ben yapamam sanırım. kanı görmek beni dahada kötü edecek onu biliyorum. Beynime yanlış mesaj vermek istemiyorum.
Hepinizi Seviyorum... Allah yardımcımız olsun..... Dua İle.....
canım kegel yap bence bol bol bu sana iyi gelecek ve eşin gıdım gıdım yaklaşsın sana biz öyle yaptık bende eşimi itiyordum sonra baktım bu böyle olmayacak eşim p..sini sadece dokundurdu inan sadece dokundurdu sonra orda gezdirdi aşama aşama hepsi sonra başını aldık sadece başı ilerlemedik ilerleyemedik daha sonra da yarısını aldım ve sonra git gel sırasında hepsini almışım hiçbirşey hissetmedim bunlar aşama aşama tabiSelam
kac zamandir bu sayfayi takip ediyorum ve galiba burda birileri bana yardim edebilir.
ben 24 yasindayim evli bir KIZIM ....
09.07.2011de evlendim yani nerdeyse 4 senedir ve hala esimle iliskiye girmedim. artik canima tak etti dayanamiyorum cocuk istiyorum ama nasil??
burda cok kosiden okudumparmak eksersizi ben onu yapabiliom denedim tek sorun esim icine girmeye calisdiginda cokkorkuyorum ve onu geri yitiyorum halbuki esim basda parmagiyla beni zevke bile getiriyor tek o is olmuyor .... ooofff bikdim artik lütfen banada yardim edin lütfen .....
ertelemeyin kocanın üzerine git kız şimdi ben istiyorum benmki korkuyorm senden diyorburdayım :) kızzz dün deneyecektık sonra kaldı eskisi gibi .. emm kendımızı tatmın ettik
Ofoff kendi kendime nazar degdirdim sanirim . iki uç gndr parmak egzersizlerim çok verimsiz geçiyor hale bugün hic yapamiorm :/
canım kegel yap bence bol bol bu sana iyi gelecek ve eşin gıdım gıdım yaklaşsın sana biz öyle yaptık bende eşimi itiyordum sonra baktım bu böyle olmayacak eşim p..sini sadece dokundurdu inan sadece dokundurdu sonra orda gezdirdi aşama aşama hepsi sonra başını aldık sadece başı ilerlemedik ilerleyemedik daha sonra da yarısını aldım ve sonra git gel sırasında hepsini almışım hiçbirşey hissetmedim bunlar aşama aşama tabi
Canim yaniz degilsin burda yardim etcek çok melek arkadaslarimiz varcok
denicem kafama koydum olacak artik yavas yavas hepiniz cok iyisiniz ben hep kendimi bunla yanliz saniyordum meher ne kadar cok kadin varmis bu sorunu yasayan cok sasirdim ama yanliz olmadigimi bilmek insana ayrica bi özgüven veriyor bide cok kisi basarmis
bu arada sayfayi yeni tanimaya basliyorum ve telefondan giriyom yanlis cvp falan yazarsam kusura bakmayin herkese güzel günler
Kanepe ucu pozisyonunu denemek isityordumhafta sonu fakat yatılı misafirim geldi deneyemedikkk(
Canim sende bu donemde kegel ve nefes egzersizine devam et hastalik sonrasi guzel bir donus yaparsin insallahah o misafirler. Hiç halden anlamıyorlar.
ertelemeyin kocanın üzerine git kız şimdi ben istiyorum benmki korkuyorm senden diyorben demiştim bnmki penisusmus :)
zuzuku adanisden haberin varmı hç görünmedi bugun
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?