- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.261
ayy demin kaynanam geldi valla sıkıstırdı ..artık kayınbabanda kızmaya başladı dıo .. illa doktora gidin .. kocayın gönlünü ikna et dedi .. napacam ben ..bu işin artıkı martıkı kalmadı dedi off stress oldum sinir ettiler benii
kadın herşeyin ayrıntısına kadar bilmek istio elinden gelse beraber gidecek doktora.. banada dioki illa benmi gelmem lazım senınle dio.. sanki ona gel gidelim diyen olmuş Gibi.. offf ben bu durumu kocama nasıl anlatacam ..Gittik de, az kalmş olacak. Olunca biz size haber edecez de :)
bende önce aldırış etmiodum ama artık sonu geldi .. sanıoduku ben ilk başlarda korunuodum .. bide bana dediki sen taaa baştan boş bırakacadın diıo offfBOŞVER TATLIM SOYLESİNLE KULAGINI TIKA BANADA SÖYLÜYORLAR ALDIRIŞ ETMİYORUMMMM
VJ.. ağzına sürüyorum ama eşim etkilendi tekrar sürmeyi düşünmüyorum. bepenthol ve vazelin ile deneyeceğim[/QU
anladm cnm saol
kadın herşeyin ayrıntısına kadar bilmek istio elinden gelse beraber gidecek doktora.. banada dioki illa benmi gelmem lazım senınle dio.. sanki ona gel gidelim diyen olmuş Gibi.. offf ben bu durumu kocama nasıl anlatacam ..
bi kere öyle dedi yaşın 30 olmus daha neyı beklıo dednı cıktı karıaa kocana de annesi ile konuşsun canım. Kendine neymiş. biz istediğimiz zaman yapacaz desin.
vallaha yaLan.... milletin aklı bizim popomuzda. siz kendi derdinize bakın ya. Sizene bizden. millete düşdü dersi.
bi kere öyle dedi yaşın 30 olmus daha neyı beklıo dednı cıktı karı
Yaparsin canim sadece kaslarini calistiracaksinkızlar edetliyken kegel yapamıyorum çok. bir tuaf oluyorum.
Canim ben onu normaldeyken yaptığımda da bi tuhaf oluyorum :) böyle bi iki yapınca sanki dizlerimin bağı çözülüyor elim ayağım tutmuyor gibi oluyor ne hikmetse anlamadım ama yapmaya çalışıyorum arada işte :) bu arada 3 günlük bi aradan so ra tekrar egzersiz başlıcam kızlar nolur dua edin yine moralim bozuk bitirmeyeyim. Geçen aşırı batma oldu ikinci kez yapamadım aynı günkızlar edetliyken kegel yapamıyorum çok. bir tuaf oluyorum.
arkadaşlar oleyyyyyy yendim yendim bu vaji denene illet seniii yendim kızlar hırs yapın ne hayal kırıklıkları oldu neler yaşadık ve artık buna süzde bir dur diyin egzersiz yapın kegel ve nefes ve ıkının üzerine gidin kaderim adanis ve bana yardımci olan diğer arkadaşlar sizlere çok teşşekkür ederim sizlerin verdiğiniz psikoljik yardımla yendim en önemlisi bu kızlar bilinki orayı kasarak canınızı çok yakıyormuşuz canınızı yakmayın
arkadaşlar merhaba herkese..bende biraz vajinimustum ama şükür ilişki anlamında korkum kalmadı.benim sıkıntım parmağımla vajinama dokunamıyorum o yüzdende muayene korkum var.sizler de de varmı bu durum??cevaplarsanız sevinirim.bebek için muayene olucam korkumdan şimdi bile kasılıyorum sanki
zuzuku adanisden haberin varmı hç görünmedi bugun
canım benim tabiki de yalnız değilsin bizde o meleklerdeniz senin gibi. zaten biz gündelik hayatta bu bastırılmış duygumuzu paylaşıyoryz burda bu bile bizi inanılmaz motive ediyor. inan ben burda aldığım verimi doktorda almamıştım çünkü doktorda bir hasta profilindeydim ama burda bir meleğim :)cok
denicem kafama koydum olacak artik yavas yavas hepiniz cok iyisiniz ben hep kendimi bunla yanliz saniyordum meher ne kadar cok kadin varmis bu sorunu yasayan cok sasirdim ama yanliz olmadigimi bilmek insana ayrica bi özgüven veriyor bide cok kisi basarmis
bu arada sayfayi yeni tanimaya basliyorum ve telefondan giriyom yanlis cvp falan yazarsam kusura bakmayin herkese güzel günler
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?