Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Kuzum benim, uzanıyorum şimdi, hem dinleniyorum hem meleklerimle ilgileniyorum. Amin, rabbim cümlemizin bebeğini bağışlasın, esirgesin, kimseye yaşatmasın bu duyguyu. Mervem gelir yoklarım ara ara sizleri, kız kardeşlerim oldunuz, bırakamam ki, hepiniz sağlığınıza kavuşana kadar ve ben bebeğimi Allah'ın yar ve yardımıyla kucağıma alana kadar yanınızdayım ^-^

Şöyle bir inceledim zaten sayfaları, maşallah hepinize birbirinize ne kadar güzel destek oluyorsunuz, kırk bir kere maşallah

şükürler olsun canm dikkat et kendine allah bi daha göstermesn canm

Canim benimm, okuyunca once uzuldum sonra cok sevindim ikinizinde saglikli
olmaniza... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bak burda bir suru arkadas, herkes dua etmis, ediyor bebisin ve senin icin. İyice dinlen tatli anne :)

Canım iç gündür yapamadım bu aksam fırsat bulursam yapıcam. En son çok batma olmuştu orda bırakmıştı zaten moralim de çok bozulmuştu batma olduğu için normalde kasilmalarimin azalması gerekirken tam.tersine arttı sanki.

Adanscim Allah bebegini sana bagislasin canim daha da iyi olun insallah. Sayenizde ben de ilerledim biraz. Sen dinlen bebisle sagolsun merveden destek aliyorum yardim eden herkese tesekkur ederim.

Canim benimm, okuyunca once uzuldum sonra cok sevindim ikinizinde saglikli
olmaniza... Rabbim saglikla kucagina almayi nasip etsin. Bak burda bir suru arkadas, herkes dua etmis, ediyor bebisin ve senin icin. İyice dinlen tatli anne :)

Mariposam, güzel meleklerim benim, hiç görmediğim fakat her daim yanımda hissettiğim biricik dostlarım. Dilinize, yüreğinize sağlık, kalbiniz, düşünceleriniz öylesine güzel ki hiç görmediğiniz bir insana, küçücük bir bebeğe dua edecek kadar kocaman bir yüreğe sahipsiniz. İyi ki varsınız.

Çok sağol birtanem, amin, inşallah sağ salim kucağımıza alırız, hepimizin duaları kabul olur. İyi dileklerin ve samimi duyguların için çok teşekkür ederim canım benim, çok duygulandırdınız beni.

Çok çok geçmiş olsun canimm. Allah seni ve bebeğini korusun.

Adanscim Allah bebegini sana bagislasin canim daha da iyi olun insallah. Sayenizde ben de ilerledim biraz. Sen dinlen bebisle sagolsun merveden destek aliyorum yardim eden herkese tesekkur ederim.

Tatlım hep aklımdaydın, çok az yazabildim sana, bunun için çok üzülüyordum. Mervemden ve tüm arkadaşlardan Allah razı olsun, ne güzel destek oluyorlar sizlere maşallah, birbirimizi en iyi bizler anlıyoruz gerçekten. Sormak istediğin bir şey olursa, her zaman sorabilirsin canım, bildiğim kadarıyla seve seve cevaplarım.

Amin Derincim rabbim bize bağışlar yavrumuzu, bir daha yaşamayız inşallah.

Gerçekten mi, çook sevindim kulak çubuğu ile başlamıştın değil mi, ne kadarını aldın ya da ikinci aşamaya geçtin mi birtanem?

dogrudur basaracagiz hepimiz sizleri tanimiyorum ama hepinizi cok seviyorum melekler araniza hosbulduuuum

Çok çok geçmiş olsun canimm. Allah seni ve bebeğini korusun.

Canım benim, çok sağol. Amin birtanem, inşallah bir daha aynı korkuyu yaşamayız.

Neler yaptın oolalaacım, yarısını alıyordun en son, aklım hep sizdeydi. Allahım yardımcınız olsun, hem şu vajinismus denen illeti yener hem de meleklerinizi kucağınıza alırsınız inşallah
.

Canim benim sagol benim de aklim sendeydi dun hic yoktun merak ettim. kulak cubuguyla baslamistim evet tamamini alabiliyorum dun aksam ikisini yanyana koyup strecledim biraz daha kalinlastirdim 4-5 cm alabildim ileri geri yapmaya calistim yanma oldu. az once de calisiyordum kalinda biraz zorlaniyorum ama devam edicem yavas yavas.

Allah korusun canım bebeğini kucagina hayirlisiylaaaa alırsın inşallah.
Canimm bende regl donemim çok kötü geçti ağrılarım falan deneme yapamadık doğru düzgün. Regl olmadan önce kalemden aparat yaptım onun üçte iki kısmını aldım hiiicte takılma olmadan hiiic aci olmadan sonrasında da regl oldum. Bitti çok şükür tekrardan egzersiz ve es denemelerine devam inşallah bitiricem en kisa zamanda

Derinim süpersin, alamam yapamam olmaz diyen kız gitmiş yerine cesur mu cesur bir kız gelmiş :)) bu değişime ne çok sevindim anlatamam. Tamamını aldıysan artık beynin yavaş yavaş ikna olacak, vajinana herhangi bir cismi sorunsuzca alabildiğini kabul edecek ve sen her egzersizde bir adım daha ilerlemiş olacaksın, öyle bir zaman gelecek ki tüm boy aparatları rahatlıkla alıp eşli deneme için hazır olacaksın inşallah, tüm kalbimle inanıyorum. Çalışmalarına ara vermeden devam et, yanma korku kaynaklıdır muhtemelen, kaslarını sıktıkça zorladığın için yanma hissi veriyor sana. Rahat olmaya çalış hatta alamadığın yerde aparatı içinde beklet, alışsın, sonrası gayet kolay giriyor.

Amin birtanem.

Hiiç acıma olmadı diyorsun ya ağzından bal damlıyor hayatım, ne kadar doğru söylüyorsun. Fikirlerimizde acı, beynimizde. Aslında gerçekte bu duygudan eser yok. Çok az bir mesafen kalmış maşallah sana, ne çok yol katettin, hatta aparat kullanmıyordun sen yanlış hatırlamıyorsam , aparatı bile denemişsin cesur arkadaşım benim, rabbim en kısa zamanda başarı haberini bizlere okutmayı nasip etsin oolalaam

Parmağımla yapıcam diye direnmesem belki daha kalın aparatlara bile gecerdim neyse vardır bunda da Hayr. Nefes cok ise yariyor onu anladim ve de kontrolun bende olmasi da beni rahatlatiyo sanirim bu sefer ustte deniycem. İnşallah canım yaa inşallah bitiririm. Eşimle deneme yapalım mı ki erken mi egzersiz yapayim mi yineonu bilemedim.

Adanis çok geçmiş olsun canım allah bebeğini sana bağışlasın. Allahın izniyle bebeğini kucağına alacaksın inşallah çünkü senin bu iyiliklerinin mükafatıni bebeğinle verecektir Rabbim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…