- 18 Ağustos 2013
- 487
- 115
- 123
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.581
oh oh afiyet olsun ne yedin bakem
sozlerin beni gaza getiriyorrr)) evet yenicez in wa ALLAH
dimi :) bende iş yerindeyim bir sürü dosya birikti :) arada çalışıyorum desem yeri :)
Ay ben çıktım işten 3 ay oluyo ev hanımı olmak çok güzelmişş valla çok rahatımmm
ay biz kadınlar ne kadar üşengeciz ya kahvaltı bile hazırlayıp yiyemiyrz peehhÇok üseniyorum ya tek başıma kahvaltı yapmaya bardak çorba alıyorummarkete gittiğimde bol bol onu yapıp içiyorum hemencik :) ardındanda nescafe fln hemde zayıflıyorum böylelikle
ilk başlar öyle de sonra çok sıkıyo
ay biz kadınlar ne kadar üşengeciz ya kahvaltı bile hazırlayıp yiyemiyrz peehh
bnde ayniyim canm tek olunca düzenli yapmiyrm pufff zaten zayıfım bi de düzenli pek yemek yemiyrm eriyip gidicem eşim sana artk büyüteçle bakicam diyo kaybolup gideceksn diyo ahhahhEşimde hep söyler ben evde olsam sağlam bi kahvaltı yaparım diyo ama ben yapmıyorum hep geçiştiriyorum çorba meyve falan
bnde ayniyim canm tek olunca düzenli yapmiyrm pufff zaten zayıfım bi de düzenli pek yemek yemiyrm eriyip gidicem eşim sana artk büyüteçle bakicam diyo kaybolup gideceksn diyo ahhahh
hahahaman kaybolup gitme aman sağlıklı olalımda zayıf olalım zayıf olmak daha güzelll
cok zayif olmak da güzel değil canm tabi ki de sağlik daha önemli aman sağlikli olalim da ister zayif ister kilolu olalimhahahaman kaybolup gitme aman sağlıklı olalımda zayıf olalım zayıf olmak daha güzelll
hmmm enfesay bende stresten yiyorum şekerim. almadığım kadar kilo aldımEve gidince etli metli yemek yapacam :) ohh misss
can boğazdan gelir arkadaşlar bizim psikolojimizi ancak yemekler düzeltiray bende stresten yiyorum şekerim. almadığım kadar kilo aldımEve gidince etli metli yemek yapacam :) ohh misss
cok zayif olmak da güzel değil canm tabi ki de sağlik daha önemli aman sağlikli olalim da ister zayif ister kilolu olalim
ay bende stresten yiyorum şekerim. almadığım kadar kilo aldımEve gidince etli metli yemek yapacam :) ohh misss
Evet önemli olan sağlık ben kendime kilolu diyorum eşimde bana kilo al etli butlu ol azcık diyo
Kız çorba zaten yeterli olmadı karnım aç et met demekalkıp yemek yapasım geldi
kalk şekerim kocana miss gibi yemek yap :) başbaşa romantik romantik
beylere iyi bakın hanımlar onlar için sürünüyoruz buralardaKocam bugün mesaide 8bucukta gelcek yarım saat önce mesaj attı gözleme istiyomus beyefendi
Kocam bugün mesaide 8bucukta gelcek yarım saat önce mesaj attı gözleme istiyomus beyefendi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?