- 18 Ağustos 2013
- 487
- 115
- 123
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.601
beylere iyi bakın hanımlar onlar için sürünüyoruz buralarda
yap şekerim napacan :) yine kolay bişey istemiş :)
Kızlar bugün deneyeceğiz lütfen dua edin benim için artık kurtulayım bu dertten
Sevgili arkadasim Rabbim hepimize en kisa zamanda bu imtihani asmayi nasip etsin.Sabredip azmedecez insaallah Rabbim sifasini verecek.Ama cinsel iliskidede erkegin kadina arkadan yaklasmasi kesinlinle haramdir.Vajinaya her yonden yaklasabilir.Ama vajina disinda haramdir.yani böyle şeyleri ilkkez paylaşıyorum utanmıyorum desem yalan olur. arkadaşımın bahsettiği şey eşimin bana oral ilişkide bulunması.erkek bunu yaparsa o bölgedeki kasların rahatlayıp gevşediğini ve p..s girişinin çok kolay olduğunu söylüyo
Sevgili arkadasim Rabbim hepimize en kisa zamanda bu imtihani asmayi nasip etsin.Sabredip azmedecez insaallah Rabbim sifasini verecek.Ama cinsel iliskidede erkegin kadina arkadan yaklasmasi kesinlinle haramdir.Vajinaya her yonden yaklasabilir.Ama vajina disinda haramdir.
Hakkinizi helal edin ben yanlis anlamisim :) Adanis Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasio etsin.Salih kullarindan hayirli evlatlardan eylesin.Bizlere yardimci oldugunuz icinde Rabbim her iki cihanda razi olsun sizden.Dua edin bizede insaallah bizde asalim.Tatlım arkadaşımızın söylediği oral ilişki ağız yoluyla yapılan ilişkidir ki bu mekruhtur.
Senin söylediğin ise anal ilişki yani arkadan yapılan ilişki olup kesinlikle haramdır.
Amin seni öyle iyi anliyorumki yalniz değilsinYine hüsran... Yine yine yine.
Kurtuldum derken yine olmadı. Allah'ım yardım et. Gücüm kalmadı artık
Daha dün oldu dedim bugün o kadar kasıyorum ki eşim Bıraktı. Çok Çaresiz hissediyorum kendimi.Amin seni öyle iyi anliyorumki yalniz değilsinAllah tez zamanda bitirsin hiccc anlama insAllah
Daha dün oldu dedim bugün o kadar kasıyorum ki eşim Bıraktı. Çok Çaresiz hissediyorum kendimi.
Umarım Öyledir çünkü moralim gerçekten Sıfır.canım bu çok normal ki, nasılsa aşdın bir kere devamı gelecek. Şimdi olmaması başa döndüğün anlamına gelmiyor. moralini bozma, egzersiz yapıp devamında yapmayı dene bence.
Hakkinizi helal edin ben yanlis anlamisim :) Adanis Rabbim bebegini saglikla kucagina almayi nasio etsin.Salih kullarindan hayirli evlatlardan eylesin.Bizlere yardimci oldugunuz icinde Rabbim her iki cihanda razi olsun sizden.Dua edin bizede insaallah bizde asalim.
Yine hüsran... Yine yine yine.
Elimde değil kimseye anlatamıyorum o kadar Çaresiz hissediyorum ki kendimi. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum o bile zar zor oluyor. Neden böyle neden.Hayır hayır, nasıl cümleler bunlar kuzucum. Sen bir defa yendin, bu bir kere daha yapmanın kesin kanıtıdır. Şu anda yapamama sebebin paniklemen, hani seninle dün ne paylaşmıştım paniklediğimde ben de alamadım yendiğim halde, sakin ol, yapamayacağını aklından bile geçirme, yarın tekrar denersiniz canım benim.
Elimde değil kimseye anlatamıyorum o kadar Çaresiz hissediyorum ki kendimi. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum o bile zar zor oluyor. Neden böyle neden.
Canim moralini bozma bir kere olmus yine olur artik onu dusunme bence on sevismeyi uzun tutun gerisi gelir diye dusunuyorum.Yine hüsran... Yine yine yine.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?