- 25 Ekim 2014
- 287
- 277
- 53
- 36
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.621
Canim sakin öyle düşünme bende öyle umutsuzd ama inan simdi eskiye bakarak daha iyiyim sen YENDIN CANIMYine hüsran... Yine yine yine.
Kurtuldum derken yine olmadı. Allah'ım yardım et. Gücüm kalmadı artık
Elimde değil kimseye anlatamıyorum o kadar Çaresiz hissediyorum ki kendimi. Parmak egzersizi yapmaya çalışıyorum o bile zar zor oluyor. Neden böyle neden.
evet o ani bende bekliyorumm ALLAH yardimcimiz olsun canimGerekirse gaza gel yap sonrası ne kadar güzel olcak..Yarısını aldığım halde eşimin gözlerinde ki mutlulugu gördüm ya o bana yeter valla
Merhaba arkadaslar iyi aksamlar herkese,,, biz iliskiye tam anlamiyla giriyoruz fakat hala gel gitlerde aci hissediyorum. Bu 4. Denememiz. Ne zaman gecer yada gecer mi? Daha mi sik yapmamiz gerekior? Yorumlarinizi bekliyorum..
ayın gökyüzünde ki konumumu değişti ne benimkide bir iyi bir iyi bunların adet dönemleri bitti heraldeayyy evet ya .. bana öyle dedi o koskoca şeyi alabilion benım şunu alamıon anlamadın gitti dio.. ben de ozaman problem bende değilmiş sendeymiş demi dediğimdede gülüo
bu arada dün geri barıştık bana sarıldı durdu.. öpüp durdu ben sana kıyamam dedi ben seni kırmak istemedim felan feşmeke dedi :)
senin adına çok sevindim canım yarısından çoğu bitmiş bu işin hadi bakalım kurtul sayılır biraz daha gayret edicez sonra bebişlerimizi sevicez inşkızlar acelemi ediyoruz bilmiyorum ama eşim artık ne yapacaksak birlikte yapalım bu konuda seni yalnız bırakmak istemiyorum diyo.dün eşimle denedik p..sin ucundan biraz fazlasını aldım eşim buna bile nasıl sevindi anlatamam hepsini alsam adam takla falan atıcak
bi kere yaptıysan her zaman yaparsın kendini boşa strese sokup üzülme arkadaşım zamanla herşey oturur bugün yarısını alırsın yarın yine tam olur sorun psikolojik kendini rahatlat benceAllah hepinşzden Razı olsun. Temizliğe verdim kendimi belki karamsarlığımı çaresizliğimi unuturum diye. Iyi ki varsınız.
benimde aynı oluyordu canım baktım ağladıkça üstüme geliyor bende ona kızıyorum sende şöyle çalışmama izin ver böyle çalışmama izin ver diyorum zaten stresliyim kendimimi rahatlatcam seni mi diyorum kendim çalışıyorum onunda çalışmasına izin veriyorum böylece bu durum ortadan kalktı gibi.Benimki önceden bnm kendi yaptığım çaışmalrın farkında değildi ondan çalışırken bana kızardı şimdi onla çalışınca durum ortadan kalktı ama psikoloji doktoru 2 hafta sonra eşinide getir onada sabır tedavisi uygulayalım dediEsimke bir kere denedim olmayincada sonu hep tartismayla benimde aglamamla sonuclaniyor bu yuzden onunla denemeye korkuyorum artik olmuycak ve hayal kirikligi yasicam diye buda bir erteleme hastaligi diyor esim haklida peki kremi icinemi surucem
ha ha haayın gökyüzünde ki konumumu değişti ne benimkide bir iyi bir iyi bunların adet dönemleri bitti heralde
evet güzel oluo ama aradan bi 3 ay daha geçsin insan bunalıma girio resmenAy ben çıktım işten 3 ay oluyo ev hanımı olmak çok güzelmişş valla çok rahatımmm
Merhaba arkadaslar iyi aksamlar herkese,,, biz iliskiye tam anlamiyla giriyoruz fakat hala gel gitlerde aci hissediyorum. Bu 4. Denememiz. Ne zaman gecer yada gecer mi? Daha mi sik yapmamiz gerekior? Yorumlarinizi bekliyorum..
Kizlar gunaydin ben de dun ilk defa kendi parmagimi denedim sorunsuz aldim esiminkini denedim onuda aldim :) yenmis gibi sevindim aama daha cok uzun yolum var
Kizlar gunaydin ben de dun ilk defa kendi parmagimi denedim sorunsuz aldim esiminkini denedim onuda aldim :) yenmis gibi sevindim aama daha cok uzun yolum var
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?