Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet ben eşimin parmağına bile geçemedim işte
Ben ilk eşimin parmagiyla basladim canim kendi parmağım bana daha zor geliyordu sagolsun mocici destek verdi ama yaparsin yapacaksin dedi o gaz la yaptim :) aynayi aldım ikinabildigim kadar ikindim baktim aciliyor orasi. Once nefes alip verirken ikiniyor milim milim ltiyordum yanma oluyordu bu sefer baya bi ikinip ittirdim hic acimadi sonra esimlede gene aldim aynayi ikindim baktim acildi ittir dedim ittirdi gitti ben cikarirken kasiyorum biraz sanirim . Sen de oyle dene caniM bi seferde ikin esin itsin parmagini gorceksin kolaymis :)

canım bu parmak egzersizini uzanarak mı yoksa oturur gibi yapıp mı yapıyorusunuz ? ben uzanıp yapıyorum da. Sizleri merak ettim

senin adına çok sevindim canım yarısından çoğu bitmiş bu işin hadi bakalım kurtul sayılır biraz daha gayret edicez sonra bebişlerimizi sevicez inş
evet ya aileler bebiş için sabirsızlanıyolar. dün denedik yine bir adım daha ilerledik çok mutluyuz :)

canım bu parmak egzersizini uzanarak mı yoksa oturur gibi yapıp mı yapıyorusunuz ? ben uzanıp yapıyorum da. Sizleri merak ettim
Canim uzandim baktim acilmiyor orasi boyle ne uzanik ne yatar vaziyette hafif kaykildim bacaklarimi diz kapaktan kirip actim. Bide orasi egimliymis ya uzandigim da neden bilmem yaniyorsu bu sekilde direk o egimden kaydi gitti. Bide sanki orasi 8 şeklinde ilk giris acik orta kisminda biraz darlık var sonra tekrar acik sonsuz boşluk gibi :) o ortada panik olup kasmazsan gidiyor rahat

Günaydın herkese :) bi gün p.. ucunu alıyorum bi gun hiç alamıyorum . Bu olayın stresle bu kadar alakalı olmasına şaşırdım yaaa esimde artık dun isyandaydi. Kizdi bana biraz aglamaktan gözlerim şişti

yok zaten ben rahat girdiriyorum canım. Önce yere çarşaf seriyorum, sonra sırtımı yastıkla destekleyip, bacaklarımı açıp kırıyorum. öylece yani başka hiç denemedim. böyle rahat yaptım.

psikolojik olarak kendini rahatlatmadığın sürece bu iş çok zor sakin ve yatkın olmanız lazım stresden uzak durun

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…