Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

İnşallah canım benim, bol bol dua et, vajinismus olup da yenen daha sonra hamile kalan yüzlerce hatta belki de binlerce kişi var tatlım benim. Bana deseler inan bana inanmazdım, alay etmeyin derdim, hatta hiç tanımadığım birini referans olarak aradım bir gün, bana hamile olduğunu söyledi önce inanmadım, nasıl olur bu dedim, sonra öyle şeyler söyledi ki gerçekten bebek beklediğine ikna oldum. Hayat bu birtanem, geleceğin ne sürprizler getireceğini bilemeyiz, gün doğmadan neler doğar, dua edelim hep birlikte ve inanalım, inancımızı yitirmeyelim.

ADANİS.
Sana hepimizin ihityacı var, ben eşime dahi içimizde bir erkek varmış diyemedim bir daha o siteye girme der diye düşün ama yinede bu sayfadan kopamadım çünki ilk defa bu kadar yakın hissediyorum kendimi.

Bundan sonra yapılması gereken şüphelendiğimiz biriyle konuşmamak ve direkt yöneticiye bilgi vermek.

Tatlım çok sevindim, korkma bir daha, panikleme, bir kere başardın ya gerisi muhakkak geliyor.

Pembe lekelenmeler zarın bozulmasıyla alakalı, korkulacak hiçbir şey yok. Bende de olmuştu, birkaç gün de sürebilir, endişelenip de paniğe kapılma canım benim.

Canım ben buradayım, sizlere elimden geldiğince yardımcı olacağım, gücüm yettiğince, dilim döndüğünce, Allah ömür verirse. Yaşadıklarımızın bizi birbirimize daha çok bağladığını düşünüyorum, her şerde bir hayır vardır misali zuzucum ^^

Canim tuglerim dikenlendi okurken o kadar anlamli yazmissin ki hepimizin duygularini katmissin iyi ki varsin.

Hoş geldin canım bidaha gitme burda herkesin sana kaderime ve mociciye ihtiyacı var A

Canim inan annemize ablamiza soleyemedgmzi sen we burdaki arkadaslar biliyo.hakkn cok uzermzde ama sakin yalnz birakma bizi Rabbim herzaman senin ve ailenin yuzunu guldursun

Adanisim,, o kadar anlamli ki yazdiklarin.. Benim de iki gundur midem bulaniyo oyle tiksindimki.. O acizz insana yazdiklarim yuzunden .. Sacma sapan sorulari yuzunden.. Esimlede paylasmistim o hissetti ki canim degisik bi soru eminmisin cevaplamaya demisti ama ne bilim iste yine de cavapla!mistim.. Esime soyledigimde camnim nerden bileceksin kendini suclama eden bulur dedi.. Bende inaniyorum buna eden bulur .. Bir gun biryerde bi sekilde...yaptigi karsisina gelir...o zamanda anlar.. İnsanlarin sikintilarindan bu sekilde firsat bilip ucuzca kendini tastmin etmenin asinda ne kadar asagilik ve hastalikli bisey oldugunu.. Hasta bunlsr ya hasta iste.. Demem o ki , Sizler olmasaydiniz ben yenemezdim inanin.. Gercekten bu sikintiyi yasayan bilir ya allah burda yardimci olan herkesten razi olsun.. Hep dua ediyorum. Bunlar yuxunden yardima ihtiyaci olan o kadar kisi var iste ben gibi.onlar icin yine kalmak zorundayix..elimden geldigince yine herkese yardimci olacagim mutlaka...
Kizlarrr hadi tum bu acizzlere inat yenip kurtulun da hepbirlik sevinelim...

Canim tuglerim dikenlendi okurken o kadar anlamli yazmissin ki hepimizin duygularini katmissin iyi ki varsin.

Hoş geldin canım bidaha gitme burda herkesin sana kaderime ve mociciye ihtiyacı var A

Canim inan annemize ablamiza soleyemedgmzi sen we burdaki arkadaslar biliyo.hakkn cok uzermzde ama sakin yalnz birakma bizi Rabbim herzaman senin ve ailenin yuzunu guldursun

Canlarım, sizlerin de benim üzerimide emeğiniz çok, tebessüm etmeme, mutlu olmama sebep oluyorsunuz. Sizler de iyi ki varsınız

canım benim sana söyleyecek o kadar çok şeyim var ki aslında, hani demiştim ya, yazılarını ilk okuduğumda haddim olmadan sende kendimi görmüştüm. geçen sene benim yaşadıklarımı yazık ki sende yaşadın. bende gelmem diye düşünmüştüm ama ne arkadaşlarımızın bizi bırakmaya nede bizim onları bırakmaya niyetimiz olmadığını anladım.gelmeyeceğim bir daha diye sitem dolu msj larıma rağmen giriş yapmadan siteyi okur sonrada , nolur yardım edin diye bir msj görünce dayanamaz özelden yardımcı olurdum. mesela bazen hiç tanımadığım birisi sayfanı okudum ve Allah razı olsun sadece sana teşekkür etmek için üye oldum diyor ya; işte canım kardeşim bu cümle bizim burada olmamızın ne kadarda doğru olduğunu gösteriyor. bende aynen bu kurduğun cümleleri kurdum onların ne suçu var ki dedim yeniden geldim. belki yardımcı olabiliyorum belki olamıyorum, ama bizim o hani bizimle alay eden aciz insanlar varya onlardan en büyük farkımız; bizim vicdanımız rahat ,yüreğimiz sevgi dolu olarak başımızı yastığa koyuyoruz.kimseye kendimi anlatmak değil aslında maksadım yanlış anlaşılmasın ama ben burada hiç tanımadığım bir insan için ağlayıp, yada başka birgün hıçkıra hıçkıra ailevi bir neden için ağlarken,arkadaşlardan yendim diye msj aldığımda gözlerimin içi gülebiliyorsa ne sana nede bana bu ucuz numaralar yapan erkek değil, insan müsvetteleri asla zarar veremez. en fazla sinirlerimizi bozarlar. ama bizim gönül bağı kurduğumuz arkadaşlarımızda o sinirleri öyle bir gevşetir ki... onlar kendi dertlerine yansın.

ben geçen sene çok kızmıştım üye olupta bizimle alay etmeye gelen erkeklere. dayanamadım affınıza sığınarak şunu yazdım;

...ülkede işsiz baba parasıyla geçinen insan(!) çok fazla çünkü, başka işleri yok anlaşılan buraya kadar bulaşmışlar. Şuan vajinismusun ne olduğunu bilmediği gibi bizimle alay eden bu insanlar(!), eminim bir ereksiyon sorunu yaşasalar benzin içilcek dense onuda yaparlar....

o yüzden sen o güzel canını sıkma arkadaşım, o acizler bu dünyada olmasa da ahirette layığını bulacak.SENİ ÇOK SEVİYORUZ...

Sellukam, evet ruhu, beyni, kalbi hastalıklı, hasarlı olan o kadar çok insan var ki, kendine yetemeyen, aciz, ucube, küçük zevkler peşinde koşan ve en önemlisi de profesyonel bir tedaviye ihtiyacı olan sayısız hasta var. Ben de eşime bahsettim, bahsetmeseydim içim içimi yerdi, iyi ki de anlatmışız diyorum, inşallah bir daha böyle tatsız bir olay yaşamayız.

İnşallah birtanem, yenecekler ve hep beraber, her şeyi geride bırakıp sevineceğiz.

Adanis. Kaderim... kalbiniz o kadar temiz ki ..yureginiz o kadar narin ki..o kadar guzelsiniz ki.. O kadar insansiniz ki.. O kadar yakinsinizki.. Ozunuz o kadar sevgi dolu ki..allah sizden razi olsun..yuzunuzdeki gulusunuz, gonlunuzdeki iylik hic bitmesin..omrunuz boyunca her daim ailenizle sevdiklerinizle huzurlu ve iyi bir hayat sizlerin olsun insallah...SİZİ COK SEVİYORUZ.....

Bebeğim için çok telaşlandığım o gün, aklımı, zihnimi kaybedeceğim herhalde dediğim zamanlar, sizler destek oldunuz bana ve ben her mesajda ağladım. Sadece bizler yardım etmiyoruz aslında canım arkadaşım, biz çok şükür bu illeti yenmiş olsak da, kızlardan öğreneceğimiz çok şey var. Canımın sıkkın olduğu bir anda, bir melek öyle bir şey yazıyor ki, ağlarken gülmeye başlıyorum ya da somurturken gülümsüyorum. Bunlar o kadar büyük nimetler ki, bana dünyayı bahşetseler o an o mutluluğumu değişmem. İyi ki tanımışım sizleri, hepinizi çok seviyorum.

İnsanoğlu, kendi içinde bulunduğu ya da içine düşebileceği durumu göz ardı edip başkalarının derdiyle çok rahat bir şekilde alay edebiliyor, o dev aynaları bir gün tuz buz olur, burunları kaf dağından iner, küçük dağlar da yerle bir olur elbet, düşmez kalkmaz bir Allahtır, acıyorum sadece biliyor musun, zavallı mahlukatlar.

Çok iyi demişsin, ömür tüketiyorlar amaçsızca, bay klavye kahramanları.

Canım yüreği güzel sellukam benim, sen nasılsan bizleri de öyle görürsün birtanem, ayna misali.. Sizler de öyle iyisiniz, öyle masumsunuz ki..

Amin, Allah hepimizden razı olsun, hepimiz her daim mutlu olalım, sağlıklı, huzurlu bir hayat bizleri bekliyor olsun inşallah.

Seni çok seviyorum, elini, eteğini bu forumdan çekmeden, herkese destek olmaya çalışan ,kızların yardım meleği, kuzum benim ^-^

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…