- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #191.921
CANIM TEBRİKLER DARISI BU İLLETLE UGRASANIN BASİNA ALLAHIM BASKA DERT VERMESİNkızlar bekleyemedim sabahın köründe yazıyorum bitti bu iş oldu be oldu nasıl mutluyum anlatamam.burda yardımlarıyla bu illeti yenmemi sağlayan herkesten Allah razı olsun.
BenYENEMEYEN KİMLER KALDI BAKALIM PARMAK KALDIRSIN
1. BEN
Benim Regli yarın bitiyor :) Şöyle temiz temiz sil baştan başlayacam bakalım egzersizlere :) Belkide ilk yendim diyen ben olurum Kızlar. Ne dersiniz ? yoksa selin78 senmi yada aziziyeli hangimiz önce.
Start başladı.
ha ha ha :) İnşallah şekerim. Ama regli dönemimde bırakma burayı acayip motive ediyor. Biran önce bitsin istiyorsun. Önceden regli olunca sevinirdim deneme yapmicam diye, tatil gibi gelirdi, şimdi ise bitsede başlasam diyorum :)
Haydi bakalim kizlar sonra da ben insallah:)Benim Regli yarın bitiyor :) Şöyle temiz temiz sil baştan başlayacam bakalım egzersizlere :) Belkide ilk yendim diyen ben olurum Kızlar. Ne dersiniz ? yoksa selin78 senmi yada aziziyeli hangimiz önce.
Start başladı.
Allah razı olsun isteyen herkesin olsun ins.gözlerim doluyor artık bebek lafını duyunca böyle yazmissinya bi tuhaf oldum Allahım banada nasip etsin insaAllah sanki hic boyle bi duyguyu yasayamiucakmisim gibime geliyorherhalde icinde bulumdugum durumdan ama boyle yenip hamiş olanlari okuyinca bir umut icimde bende bir gün anne olucam ANNE
Kızlar yendim vallahi yendim beraberliği tam olarak yaşadık. Su an yatakta uzandım. Şoktayım kalkmıyorum. Cok az kan geldi. Varla yok Arasında.
Az bişey kastım kendimi. Sanırım ondan oldu.
Allah burdaki herkesten Razı olsun. Binlerce milyonlarca kez.
Zeytin Yağını ve yatak ucu pozisyonunu öneren arkaşlara Ömrümün sonuna kadar minnettar kalacam. Dualarım hep sizinle olacak.
Bi de yarın okulda nöbetim var. Gitsem sıkıntı olur mu. Hala yataktan çıkmadım kanama fazlalaşır diye. Ne yapmam gerekiyor onu da bilmiyorum
ADANİS.
Sana hepimizin ihityacı var, ben eşime dahi içimizde bir erkek varmış diyemedim bir daha o siteye girme der diye düşün ama yinede bu sayfadan kopamadım çünki ilk defa bu kadar yakın hissediyorum kendimi.
Bundan sonra yapılması gereken şüphelendiğimiz biriyle konuşmamak ve direkt yöneticiye bilgi vermek.
Canim tuglerim dikenlendi okurken o kadar anlamli yazmissin ki hepimizin duygularini katmissin iyi ki varsin.Canlarım, son yaşanan olaylar beni son derece soğutmuştu, birinin erkek olduğunu bilmeden 3-4 sayfa boyunca ona telkinler verip açık açık konuşmak, midemi bulandırmaya yetmişti. Biliyorum, hepimiz aynı duyguları yaşadık. Çok düşündüm aslında, buraya gelip gelmemeyi. Hatta eşime bahsettim, kızların ne suçu var ki hayatım, senin amacın belli dedi. Az önce geldim mesaj kutuma baktım ve yazılanları gördüğümde , Allah'ım dedim kimi cezalandırıyorum ki kendimi mi, meleklerimi mi yoksa bizleri kandırmaya çalışan mahlukatları mı? Biriniz yenmeye yaklaşmışsınız, öbürünüz gelecekte doğacak olan bebeğinin hayalini kuruyor, diğeriniz doğru pozisyonu bulabildiğine dair düşüncesini paylaşmış heyecanlı heyecanlı. Nasıl kıyabilirim ki size, tebessüm etmemi sağlayan, hiç görmediğim kızkardeşlerim, hepinizi çok seviyorum. Bir anne bebeğini nasıl büyütürse içinde, sizleri de öyle büyütüyorum yüreğimde, her gün birkaç kişi ekleniyor, eklenmeye de devam edecek.
ve içimizdeki erkek müsveddeleri;
sizlerin oyuncağı olmaya gelmiyoruz buraya, hayallerimiz, geleceğimiz, beklentilerimiz en önemlisi de kendimiz için buradayız. Allah büyüktür, senin sınavın böyle olmayacak evet, belki de eşin bu durumda olacak ya da farklı bir şekilde sınanacaksın. Git iki çocuk sevindir, ihtiyacı olan birine yardım et, hiç tanımadığın birine gülümse, bir yaşlının elinden tut, hiçbir şey yapamasan da, kalbinde en ufak bir vicdan yoksa bile yüzüne soğuk bir su çarp ve burada ne işin olduğunu düşün, hem boşa vakit kaybedip hem de boş yere günaha girme.
Hoş geldin canım bidaha gitmeCanlarım, son yaşanan olaylar beni son derece soğutmuştu, birinin erkek olduğunu bilmeden 3-4 sayfa boyunca ona telkinler verip açık açık konuşmak, midemi bulandırmaya yetmişti. Biliyorum, hepimiz aynı duyguları yaşadık. Çok düşündüm aslında, buraya gelip gelmemeyi. Hatta eşime bahsettim, kızların ne suçu var ki hayatım, senin amacın belli dedi. Az önce geldim mesaj kutuma baktım ve yazılanları gördüğümde , Allah'ım dedim kimi cezalandırıyorum ki kendimi mi, meleklerimi mi yoksa bizleri kandırmaya çalışan mahlukatları mı? Biriniz yenmeye yaklaşmışsınız, öbürünüz gelecekte doğacak olan bebeğinin hayalini kuruyor, diğeriniz doğru pozisyonu bulabildiğine dair düşüncesini paylaşmış heyecanlı heyecanlı. Nasıl kıyabilirim ki size, tebessüm etmemi sağlayan, hiç görmediğim kızkardeşlerim, hepinizi çok seviyorum. Bir anne bebeğini nasıl büyütürse içinde, sizleri de öyle büyütüyorum yüreğimde, her gün birkaç kişi ekleniyor, eklenmeye de devam edecek.
sizlerin oyuncağı olmaya gelmiyoruz buraya, hayallerimiz, geleceğimiz, beklentilerimiz en önemlisi de kendimiz için buradayız. Allah büyüktür, senin sınavın böyle olmayacak evet, belki de eşin bu durumda olacak ya da farklı bir şekilde sınanacaksın. Git iki çocuk sevindir, ihtiyacı olan birine yardım et, hiç tanımadığın birine gülümse, bir yaşlının elinden tut, hiçbir şey yapamasan da, kalbinde en ufak bir vicdan yoksa bile yüzüne soğuk bir su çarp ve burada ne işin olduğunu düşün, hem boşa vakit kaybedip hem de boş yere günaha girme.
inş canım sizde biraz önce kurtulup bu mutluluğu yaşayın :)Bahar tebrik ederim canim kurtulduN gözün aydiN darisi bizim basimiza
amin.çok doğru dedinCANIM TEBRİKLER DARISI BU İLLETLE UGRASANIN BASİNA ALLAHIM BASKA DERT VERMESİN
Bende tatlimmmBİR BENMİ YOKSA
Canim inan annemize ablamiza soleyemedgmzi sen we burdaki arkadaslar biliyo.hakkn cok uzermzde ama sakin yalnz birakma bizi Rabbim herzaman senin ve ailenin yuzunu guldursunCanlarım, son yaşanan olaylar beni son derece soğutmuştu, birinin erkek olduğunu bilmeden 3-4 sayfa boyunca ona telkinler verip açık açık konuşmak, midemi bulandırmaya yetmişti. Biliyorum, hepimiz aynı duyguları yaşadık. Çok düşündüm aslında, buraya gelip gelmemeyi. Hatta eşime bahsettim, kızların ne suçu var ki hayatım, senin amacın belli dedi. Az önce geldim mesaj kutuma baktım ve yazılanları gördüğümde , Allah'ım dedim kimi cezalandırıyorum ki kendimi mi, meleklerimi mi yoksa bizleri kandırmaya çalışan mahlukatları mı? Biriniz yenmeye yaklaşmışsınız, öbürünüz gelecekte doğacak olan bebeğinin hayalini kuruyor, diğeriniz doğru pozisyonu bulabildiğine dair düşüncesini paylaşmış heyecanlı heyecanlı. Nasıl kıyabilirim ki size, tebessüm etmemi sağlayan, hiç görmediğim kızkardeşlerim, hepinizi çok seviyorum. Bir anne bebeğini nasıl büyütürse içinde, sizleri de öyle büyütüyorum yüreğimde, her gün birkaç kişi ekleniyor, eklenmeye de devam edecek.
Adanisim,, o kadar anlamli ki yazdiklarin.. Benim de iki gundur midem bulaniyo oyle tiksindimki.. O acizz insana yazdiklarim yuzunden .. Sacma sapan sorulari yuzunden.. Esimlede paylasmistim o hissetti ki canim degisik bi soru eminmisin cevaplamaya demisti ama ne bilim iste yine de cavapla!mistim.. Esime soyledigimde camnim nerden bileceksin kendini suclama eden bulur dedi.. Bende inaniyorum buna eden bulur .. Bir gun biryerde bi sekilde...yaptigi karsisina gelir...o zamanda anlar.. İnsanlarin sikintilarindan bu sekilde firsat bilip ucuzca kendini tastmin etmenin asinda ne kadar asagilik ve hastalikli bisey oldugunu.. Hasta bunlsr ya hasta iste.. Demem o ki , Sizler olmasaydiniz ben yenemezdim inanin.. Gercekten bu sikintiyi yasayan bilir ya allah burda yardimci olan herkesten razi olsun.. Hep dua ediyorum. Bunlar yuxunden yardima ihtiyaci olan o kadar kisi var iste ben gibi.onlar icin yine kalmak zorundayix..elimden geldigince yine herkese yardimci olacagim mutlaka...Canlarım, son yaşanan olaylar beni son derece soğutmuştu, birinin erkek olduğunu bilmeden 3-4 sayfa boyunca ona telkinler verip açık açık konuşmak, midemi bulandırmaya yetmişti. Biliyorum, hepimiz aynı duyguları yaşadık. Çok düşündüm aslında, buraya gelip gelmemeyi. Hatta eşime bahsettim, kızların ne suçu var ki hayatım, senin amacın belli dedi. Az önce geldim mesaj kutuma baktım ve yazılanları gördüğümde , Allah'ım dedim kimi cezalandırıyorum ki kendimi mi, meleklerimi mi yoksa bizleri kandırmaya çalışan mahlukatları mı? Biriniz yenmeye yaklaşmışsınız, öbürünüz gelecekte doğacak olan bebeğinin hayalini kuruyor, diğeriniz doğru pozisyonu bulabildiğine dair düşüncesini paylaşmış heyecanlı heyecanlı. Nasıl kıyabilirim ki size, tebessüm etmemi sağlayan, hiç görmediğim kızkardeşlerim, hepinizi çok seviyorum. Bir anne bebeğini nasıl büyütürse içinde, sizleri de öyle büyütüyorum yüreğimde, her gün birkaç kişi ekleniyor, eklenmeye de devam edecek.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?