Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

AdaNis kaderim sizler çok iyi insanlarsınız. Elbet o pislikler cezalarını bulacak Rabbim kimsenin yanına bırakmaz. Ben parmağımı bile değdiremiyorum hala korkaklığımdan tabii ki. Siz buradaki herkese yardımcı oluyorsunuz o kadar dua alıyorsunuz. Rabbim bizleri bu vajiyle sınıyor daha beterlerinden korusun. İnşallah hepimiz atlatır kurtuluruz...

canım sellukam benim, güzel sözler güzel insanların yüreğinden çıkar. ben bu sorunu yaşayıpta kötü olan birini görmedim o ayrı. hepinizin yüreği birbirinden temiz, sende benim için şu kısa sürede özel olmayı başaran nadide insanlardan birisin.yeri geldi birbirimiz için dua ettik, sıkıntımızı paylaştık çözüm aradık. biz burada birbirizi görmeden sevmeyi başardık ,çünkü yüreğimizle yalansız konuştuğumuz için bu kadar gerçek sevgimiz.bu duygularımız bile dışardan okuyanlar için o kadar anlamsız geliyor ki.
hepsi birbirine canım diye hitap ediyor diye alay etmişler mesela. sanki yüzyüze tanıyıp yüzüne gülüp arkandan iş çevirenlere canım demek daha değerliymiş gibi.onlara herşey anlamsız geliyor, tıpkı yaşadığımız sıkıntı gibi.

güzel duaların için Allah razı olsun ve hepimiz için bu dualar kabul olsun canım benim.

bilmez miyim, inkar eder miyim hiç, ben burada çok şey öğrendim ve bu kadar mükemmel insan varken neden bu insanlar bana bu kadar uzak dedim çoğu kez, keşke aynı ilde olsaydık dediğim bir sürü arkadaşımız var, tecrübelerimi paylaşmak için gelmiş olabilirim ama tabiki bir öğrettiysem bin öğrendim milyon öğrendim.
Allah bütün arkadaşlarımızın bahtınıda yürekleri gibi güzel eylesin.

Allah razı olsun canım, sizlerde gerçekten çok iyisiniz.biz önümüzdeki psikolojik engelleri kaldıracağız Allahın izniyle bu mümkün, ama o acizler ömürleri boyunca insan suretinde o bedeni bile haketmeden yaşayıp sonrada layığını bulacak.
bu arada demek hala dokunamıyorum diyosun gel bakalım sen buraya =))) neden o zaman yazmıyosun peki? özele bekliyorum seni.

Canım, birtanem sizler de öylesiniz, hepiniz. İnşallah canım, ilahi adalete öyle inanıyorum ki, gözüm arkada değil aslında.

Serapcım, sen de yeneceksin. Dokun, korkma kuzucum, vajina sana ait bir organ, hiçbir zararı olamaz sana, aynaya bak tanı, keşfet, gerçekten çok zor, yapılması imkansız bir şey olsaydı, rabbim bizlere cinsellik duygusunu bahşetmezdi. Kendine bir aparat hazırla, egzersizlere başlayalım, daha fazla vakit kaybetmeden. Ya da istersen parmak egzersizi bile yapabilirsin tatlım benim.

Serapcim Adanis i dinle canim ben de senin gibiydim korkuyordum ama yavas yavas basladim egzersizlere bir an once basla bence de. Burada yenen arkadaslarimiz da senin benim gibiydi. yavas yavas o korkular azaliyor canim emin ol. Bir bakmissin yapamam dedigin seyi yapiyorsun kendin guven geliyor.

Bu arada ben parmakla yapamadim hissetmek korkutur diye kulak copunu strec film ile sardim ilk olarak oyle basladim. Kendine aparat hazirlayabilirsin.

arkadaşım dün herşey çok iyiydide içimde bi şüphe var acaba yine eskiye dönermiyim diye

O şüpheleri hemen yok edelim canım, adı üzerinde sadece şüphe ve öyle de kalacak.

Egzersiz yapanlar hem de yenenler için söylüyorum kızlar. Bizim derdimiz psikolojik, egzersizde hangi noktaya kadar alırsanız yine rahatlıkla aynı noktaya kadar alabilirsiniz, beyniniz ikna olmuş oluyor çünkü. Yenenler için özellikle söylüyorum bir kere yenmeniz bir sonraki ilişki için yeterli oluyor, zihninizi ikna etmiş, yola getirmiş oluyorsunuz. Olumlu düşünün her zaman, yaşayacağınız panik "o an için" başardığınız ilişkiyi sekteye uğratabiliyor, p.si alamayabiliyorsunuz. Lütfen iyi düşün canım, sen bir kere yendin, bunu defalarca yapabilirsin artık.

bu arada güzel sözler güzel yüreklerden çıkar dedim ama zihnim dağınık eklemeyi ihmal etmişim.bu sözler senin içindi. bizim için sarfettiğin onca güzel söz aslında senin yüreğinin ne kadar güzel olduğunu gösteriyor canım benim.Bizde Seni Çok Seviyoruz..

inşallah kız ağzından bal damlıyor

Hadi bir liste hazırlayalım. Zuzu birazcık başlamış oluşturmaya, ne olsun ismi:

Azimle egzersiz yapanlar listesi olabilir, yenmeye kararlı olanlar olabilir, var mı fikriniz kızlar?

İçinizden biri bu listeyi tutsun, her gün takip edelim sonra tekrar bir liste oluştururuz vajinismusa bir tekme atanlar listesi mesela :))) her türlü fikre açığım.. Çift liste birden de oluşturabiliriz, nasıl yapalım?

canım benim çok ama çok teşekkür ederim..ben sadece sizlerin iyi öğrencilerinizdim.. ne dediyseniz pes etmeden yaptım.. siz olmasaydınız yapamazdım.. allah razı olsun tekrardan:))

canım benim çok ama çok teşekkür ederim..ben sadece sizlerin iyi öğrencilerinizdim.. ne dediyseniz pes etmeden yaptım.. siz olmasaydınız yapamazdım.. allah razı olsun tekrardan:))
amin canım Allah senden de razı olsun. estağfurullah öğretmen öğrenci değil can yoldaşıyız.ne yaptıysan sen kendin yaptın.

süper olur... ben listeyi tutmak isterdim ama ay sonunda bir sınavım var çok giremiyorum.. her fırsatta giriyorum ama sürekli takip edilmesi lazım..:))
-azimle egzersiz yapanlar listesi
-yenmeye kararlı olanlar listesi
-en kısa sürede yenecekler listesi
- yaptıklarım yapacaklarımın teminatıdır diyenler:)
- ha gayret diyenler
-umut vadedenler
-kararlıyım bu iş burda biter diyenler listesi
-ortaya karışık ben de burdayım diyenler
- gurur tablomuz' listesi
-kanaat notu gerekmeden sınıfını geçenler ve geçmeye karar verenler.

aklıma geldikçe yazıcam

süpersin tatlım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…