- 18 Şubat 2015
- 699
- 463
- 63
- 31
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.461
ohh ohh ne güzel iyi ol bende iyim şükür canm devam durmak yokgunaydin guzelim..iyiyim bende keyifler yerinde::))
Arkadaslar benim sorunum ilerleme degilde sonrsinda hareket ettirince dayanilmaz bir aci hissediyorum boyle bisey yasayan var mi ben bunu nasil asicam Rabbime her gun dua ediyorum artik oyle zormus ki basina gelmeyen bilmez gercekten lutfen yardimci olun tez vakitte hepimize bu sorundan kurtulmayi nasip eder Rabbim insallah saglicakla kalin ..
Canım bizde de aynı şeyler oldu. Ben ilk başlarda denediğimizde ağlıyordum sürekli sonra eşim denemek bile istemedi ben ağlarken dayanamıyordu çünkü. Sen yine parmak falan yapıyormuşsun ben hiç yapamıyorum. Yani hala başaramadık ama artık ağlamıyorum ve onu istediğimi sadece biraz korktuğumu söylüyorum. Zamanla ikna olur eşin. İkinizinde sorunu olduğunu ve bunu aşmak istediğini ona ihtiyacın olduğunu söyle.Canimm cevabin icin cok sagol inan benim yasadiklarimi anlatmissin kadin olarak kiriliyorum bende ama esime degil kirginligim zaten buna hakkim da yok belki biraz deneme yapsak ilerliyecez ama desigim gibi dun acik acik konustu bu olay ikimizi de etkiledi ben zaten zevk almayi falan gectim o etkilenmesin yeter de artik o da durumun farkli oldugunun farkinda bana ayni evin icinde arkadas gibiyiz bende farkindayim ama inan seni kirmak uzmek icin soylemiyorum biliyorum sen benden daha cok uzuluyosun dedi sustum ne diyeyim ki dedim canim benim sorunum parmak falan cift oarmak onlarin hepsini yapiyorum hatta orada bi bosluk varmis falan dedim ama is esli denemeye gelince olmuyo acaba benim rahim yolum falan dar mi diye dusundum belki sacma ama o an aklima her sey geliyo sonrasinda bana sen her deneme de agliyosun bu da beni etkiledi bizim iliskimizde boyle sanirim dedi inan keske bana ben artik boyle devam etsin istemiyorum deseydi bu kadar uzulmezdim aslinda kavgalarimiz artmaya basladi cunku aramizda duzgun bir tensek bag yok esim benden bin kat sakin bir insan gayette mutludur ama gecende konu acildi zaten ben baba olabilecegime inanmiyorum dedi once sinirle soyledim demesini bekledim ama o bana biliyorum bana kiziyosun ama durum bu dedi gelelim ddenemelere cok yazdim biliyorum ama napiim icimi dokmeye ihtiyacim varmis bu kizlik zari kalin mi dedim en son deneme de esim ben orda artik beyaz bisey gormuyorum dedi acaba zari astik mi artik benim sorunum ilerlemekten cok icimde hareket edince dayanilmaz bir aci duyuyorum ve bunu nasil asicaz onu bilmiyorum
Canim hepsini zamanla asacaksin sadece biraz zamana ihtiyacin var kendini kastigindan oluyor o aci hissi kendini serbest birakmak icin deneme oncesinde ve deneme esnasinda bol bol nefes ve kegel egzersizi yap kaslarini dogru kullanip rahatlatmaya calis ilk denemelerde su bazli kayganlastirici jeli bol kullan canim bu durumuda asacaksin insallahArkadaslar benim sorunum ilerleme degilde sonrsinda hareket ettirince dayanilmaz bir aci hissediyorum boyle bisey yasayan var mi ben bunu nasil asicam Rabbime her gun dua ediyorum artik oyle zormus ki basina gelmeyen bilmez gercekten lutfen yardimci olun tez vakitte hepimize bu sorundan kurtulmayi nasip eder Rabbim insallah saglicakla kalin ..
arkadaşlar denemekten kesinlikle vazgeçmeyin TOMAS EDİSON 2000 denemeden sonra ampulü bulmuş kesinlikle yılmak pes etmek yok.biz ampulu hazır bulduk ama yakmayı beceremedik.onuda burda hep birlikte yardımlaşıp yakarak aydınlanıcaz inşallah :)
bu vajinismus ismini kim bulmuş ya daha kibar insanı terletmeyen bi isim yokmuydu:) Değişik bir bakış açısı tabi, Vajinusmus insanı böyle yapıyor :)
Kizlar aramizda yine erkekler geziyo olabilir ozel mesaj atip yeni uyelere dikkat edin benim aryik midem bulanmaya basladi biz ne kadar iyi niyetli yaklasirsak onlar siniri asiyolar.
aynısını bende yaşıyorum canım hareket edince inanılmaz yanma ve acı. kendimizi kastığımız için oluyor kaslar kasılınca giriş zorlaşıyor oda yanmaya ağrıya sebep oluyorkasları rahat bıraktığımız anda ağrı sızı kalmayacak o da sanırım egzersizle olacak . üzülme inanki bu anlattıklarının çok benzerini bende yaşadım hepimiz yaşadık ama bitecek inş
Canim cok sagol destegin icin inan birbirimize yardimci olalim elimizden geldigince ben ilk zamanlar ne parmak egzersizi ne bisey dokunamiyordum bile sonra bi gun denemeye karar verdim nette arastirdim falan tv yi actim dizi falan kafanin dagilmasi lazim o sirada cunku once uzun bi sure yapamadim sonra her gun bi adim derken bu asamaya geldim inan canim sende evde kimse yokken bi cesaret basla ben istersen elimden geldigince cevaplarim sorularini valla kurtulsak hepimiz ne guzel olucak her sey ama bende artik aglamicam yeter aglamakla cozulmedi bir bucukbyildirCanım bizde de aynı şeyler oldu. Ben ilk başlarda denediğimizde ağlıyordum sürekli sonra eşim denemek bile istemedi ben ağlarken dayanamıyordu çünkü. Sen yine parmak falan yapıyormuşsun ben hiç yapamıyorum. Yani hala başaramadık ama artık ağlamıyorum ve onu istediğimi sadece biraz korktuğumu söylüyorum. Zamanla ikna olur eşin. İkinizinde sorunu olduğunu ve bunu aşmak istediğini ona ihtiyacın olduğunu söyle.
Caniim aynen esli demelerde artik neredeyse tamamina yakinini aliyorum sorun dedigim gibi hareket ettigi zaman dayanilmaz bir aci bende anlamadim tabi alirken de hemen olmuyor baya bi rahatliyorum duruyorum nefes egzersizi felan ama dedigin gibi belki de alisma donemidir bu bir de hastalandigim donem filan oldugu zaman ya da araya zaman girsigi zaman sanki basa donuyorum tekrar orasi kapaniyo gibi geliyo biliyorum sacma ama tavsiyelerine mutlaka uyucam canim gelismelerden haberdar ederim tekrar tekrar sagol canimcanim o zaman soyle yapsak..simdi zaten pnsi aliyosun anlasilan aci oluyo dedigine gore.orda sikinti yoksa uzulmeene gerek yok..rahwtlaman gerekiyor o zaman. on sevismeyi uzarsan islaklik olmadigi icin aci duyuyor olabilirsin.on sevisme dokunma temas islakligi arttiriyo belki o zaman aci hissi gider diye dusunuyorum. biraz alismak gerektigine katiliyorum.daha yeni.almaya basladitsan tabi bu soyledigim.ama ilk gunden itibaren pnsi alabiliyor ama aci hissediyosan bbelki ya pozisyionlara takildin ya da dedigim gibi kuruluktan kaynakli bi aci olabilir.o da kaslarini siktigidan olur genelde. zevke odaklanabilsen belki hic aci olmayacak.. birde hic doktora gittinmi o da onemli. hani rahim yolu dar demissin. bundan kaynakli degildir ama en azindan fiziksek bi sikinti olmadigini ogrenirsen daha cok rahatlarsin.mantar vs de aci verebilirmis. en azindan icin rahat eder.bunlarin hepsi tamamsa o zaman rahatlamaya odaklanmamiz gerekir ne kadar rahat baskarsan sevismede o kadar rahat kuyosun rahat oluncada aci olmuyo sonra zevk amaya basliyosun..
Canim valla su kasmayi bir birakabilsek ahh elimizde olsa inan bazen bana kasmuyorum gibime geliyor fark edemiyorum yani ama demekki istemsizce kasiyoruz bir de denemelere ara verdiginiz zaman bazen aileler geliyo bazen is oluyo o zaman sanki basa donuyomusun gibi geliyo bana daha zor oluyo bence bu asamaya kadar geldiysek halledicez insallah destek olalim birbirimize ben en baslarda dokunamiyodum bile simdi doktor bile sasirdi muayene ederken hatta tuhaf ama hic kasmiyosun kendini biraz rahatlamayla cozersiniz dedi ama en basinda dedigim gibi doktora bile gidemiyodumaynısını bende yaşıyorum canım hareket edince inanılmaz yanma ve acı. kendimizi kastığımız için oluyor kaslar kasılınca giriş zorlaşıyor oda yanmaya ağrıya sebep oluyorkasları rahat bıraktığımız anda ağrı sızı kalmayacak o da sanırım egzersizle olacak . üzülme inanki bu anlattıklarının çok benzerini bende yaşadım hepimiz yaşadık ama bitecek inş
Canlarım zaman öyle hızlı akıp geçiyor ki, kendinize verdiğiniz süreç içerisinde yenemeseniz bile eninde sonunda başarıya ulaşacaksınız. Ben şimdiye kadar egzersiz yapıp da başarısız olana rastlamadım, sizleri teselli etmek için söylemiyorum, inanın gerçek bu, uğraştığınız derdin bir çaresi var çok şükür. Öyle güçlüsünüz, öyle cesursunuz ki ben birkaç yıl önce bu forumu okuduğumda parmak egzersizine başlamıştım, üye olmadan takip ettim ve sadece bir boğum alabildim bir haftada. Hatta aylarca vajinismus olduğumu kabul etmedim, eşim ilk gün anlamıştım fakat üzülme diye söylemedim dedi, hepimiz sancılı günler yaşadık, inişlerimiz çıkışlarımız oldu, olmaya da devam ediyor. Geçiyor meleklerim, hepsi geçiyor, şu anda vajinismuslu olduğum günler hafızamdan yavaş yavaş siliniyor çok şükür, tıpkı sizin de bir gün zihninizden tamamen silineceği gibi. İnanın kendinize, rahat olun, korkularınız gerçek değil, egzersizlere ara vermeden devam edin, ben yürekten inanıyorum ki "yendim" mesajınızı da çok yakında okuyacağız. Her gözyaşının sonunda mutluluk vardır kızlar, azimle, ısrarla, inatla devam edin.
Canim destekleriniz beni cok mutlu ediyor ben de basaracagima inaniyorum. Egzersizlere baslamak icin sabirsizlaniyorum. Bu donemde geldigim en son noktayi dusunuyorum surekli kendimi motive etmeye calisiyorum bir haftada bu asamaya geldiysem zamanla sonuna da ulasacagim diyorum. Bir de kendimde sunu farkettim kendimi daha bir kadin hissetmeye basladim:) onceden cok mutsuzmusum sizlerin de destegiyle bu durumdayim su an gayet mutluyum sagolun sizleri seviyorum:)
Canlarım zaman öyle hızlı akıp geçiyor ki, kendinize verdiğiniz süreç içerisinde yenemeseniz bile eninde sonunda başarıya ulaşacaksınız. Ben şimdiye kadar egzersiz yapıp da başarısız olana rastlamadım, sizleri teselli etmek için söylemiyorum, inanın gerçek bu, uğraştığınız derdin bir çaresi var çok şükür. Öyle güçlüsünüz, öyle cesursunuz ki ben birkaç yıl önce bu forumu okuduğumda parmak egzersizine başlamıştım, üye olmadan takip ettim ve sadece bir boğum alabildim bir haftada. Hatta aylarca vajinismus olduğumu kabul etmedim, eşim ilk gün anlamıştım fakat üzülme diye söylemedim dedi, hepimiz sancılı günler yaşadık, inişlerimiz çıkışlarımız oldu, olmaya da devam ediyor. Geçiyor meleklerim, hepsi geçiyor, şu anda vajinismuslu olduğum günler hafızamdan yavaş yavaş siliniyor çok şükür, tıpkı sizin de bir gün zihninizden tamamen silineceği gibi. İnanın kendinize, rahat olun, korkularınız gerçek değil, egzersizlere ara vermeden devam edin, ben yürekten inanıyorum ki "yendim" mesajınızı da çok yakında okuyacağız. Her gözyaşının sonunda mutluluk vardır kızlar, azimle, ısrarla, inatla devam edin.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?