- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.481
hoşgeldin öncelikle.canım önce parmak egzersiziyle başla bol bol kayganlaştırıcı kullan.ilk işaret parmağının bi boğumunu almaya çalış aldıkça ikinci boğum üçüncü boğum şeklinde ilerle. eş parmağıylada deneme yapabilirsiniz.birinci parmağı başarıyla alınca ikinci parmağa geçersin.bu arada bi aynanın üzerine çömel ve ıkınmaya çalış deliğin nasıl açıldığını göreceksin.iki parmaktan sonra mum vb aparatlada yapabilirsin.penisle denemede yapabilirsin senin ilerlemene kalmış bi durum.kolay gelsin.bir an önce kurtulursun inşMerhabalar yaptığınız egzersizleri banada yazabilirmisiniz lütfen bende 1.5 yıldır evliyim aslında. Kendimi hiç sıkmiyorum ama çok dar vajinam olmuyor çok zor bir durum kimseylede konusamiyorum bende burda benimle aynı sorunu yaşayan insanları görünce üye oldum bu egzersizlerin ise yaradığını okudum rica Etsem neler yapıyorsuniz yazarmisiniz
hoşgeldin öncelikle.canım önce parmak egzersiziyle başla bol bol kayganlaştırıcı kullan.ilk işaret parmağının bi boğumunu almaya çalış aldıkça ikinci boğum üçüncü boğum şeklinde ilerle. eş parmağıylada deneme yapabilirsiniz.birinci parmağı başarıyla alınca ikinci parmağa geçersin.bu arada bi aynanın üzerine çömel ve ıkınmaya çalış deliğin nasıl açıldığını göreceksin.iki parmaktan sonra mum vb aparatlada yapabilirsin.penisle denemede yapabilirsin senin ilerlemene kalmış bi durum.kolay gelsin.bir an önce kurtulursun inş
yok yok sen yinede sinirlenme sakin ol kafanı rahat tut bu illet vajiyle alakalı değil çünü beyinde bitiyoHosbulduk kesinlikle yapıcam artık sinirleniyorum cunku kendime hergün yapıcam sanırım
Canim valla ben oturuyorum bacaklarimi kendime cekiyorum yana dogru aciyorum comelerek zor olmaz miEgzersizi çömelerekmi yapıyor sunuz? ben uzanarak yapıyorum. Hangisi rahat olur ki ?
çömelerek bacaklar yoruluyo.ben oturmayla yatma arası yani biraz kaykılarak yarım uzanıyodum.sonra dizlerimi çekip iki yana açarak rahat yapıyodumEgzersizi çömelerekmi yapıyor sunuz? ben uzanarak yapıyorum. Hangisi rahat olur ki ?
çömelerek bacaklar yoruluyo.ben oturmayla yatma arası yani biraz kaykılarak yarım uzanıyodum.sonra dizlerimi çekip iki yana açarak rahat yapıyodum
Aynen ben de biraz kaykiliyordum rahat bence oyle.çömelerek bacaklar yoruluyo.ben oturmayla yatma arası yani biraz kaykılarak yarım uzanıyodum.sonra dizlerimi çekip iki yana açarak rahat yapıyodum
Hep salonda egzersiz yaptim koltuga dayanarak herkesin rahat oldugu pozisyon farkli demek kiay bende, arkama yastık yığıyorum :) bacaklar açık, öyle . demekki farklı yapanlarda var.
ben ilk hani ıkınınca delik açılıyo diye çömelerek denedim baktım bacaklarım çok yoruluyo hemde rahat edemiyorum bende kaykılarak yapmaya başladım rahatta ettim açıkcasıay bende, arkama yastık yığıyorum :) bacaklar açık, öyle . demekki farklı yapanlarda var.
ben ayaktada denedim bikaç kez pek sorun yaşamadımHep salonda egzersiz yaptim koltuga dayanarak herkesin rahat oldugu pozisyon farkli demek ki
uzanarak cok rahat oluo .. popo eğilimine doğru ittirincede ne acı ne bişi oluo :) bende yatarak yapıom :)Egzersizi çömelerekmi yapıyor sunuz? ben uzanarak yapıyorum. Hangisi rahat olur ki ?
Ben ayakta yapıyordum bi parmak sonra diz üstü çömeldim yani iki dizim yerde olacak şekilde böyle rahat ettimEgzersizi çömelerekmi yapıyor sunuz? ben uzanarak yapıyorum. Hangisi rahat olur ki ?
bak ayaktayken bi ayağını klozetin üstüne koyup klozetin üstünede bi ayne yerleştir.parmak egzersizi yaparken ne yaptığını yada yapmaya çalıştığını daha net görür ve anlarsınBen ayakta yapıyordum bi parmak sonra diz üstü çömeldim yani iki dizim yerde olacak şekilde böyle rahat ettim
cnm anlatablr msn lütfennn aşama aşama inş bi an önce sıkıntın çözülür sennde nerde tedavi oluyosn özel mi devlt miarkadaşlar merhaba. bende 13 aylık evliyim ve bu bela hastalık bende de var. Şuan tedavi görüyorum ve sırf bu dertten muzdarip olan arkadaşlarım için bu siteye üye oldum. sıkıntılar paylaştıkça azalır. tedavi yöntemleriyle alakalı bildiğim her şeyi sizlere anlatmaya hazırım. çeken bilir. sıkıntılar paylaştıkça azalır
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?