Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Ilk kez deneyecek arkadaşlar kilozete oturup tuvaletlerini yaptıktan sonra vajinaya dokunursa o Bölgeyi hissetmek rahat oluyır. Ben öyle parmağımı ilk kız itelemiştim. Çünkü küçük tuvaletini yapmak insanı rahatlatıyır. Bu sayede vajinaya giriş kolay oluyır.

arkadaşlar merhaba. bende 13 aylık evliyim ve bu bela hastalık bende de var. Şuan tedavi görüyorum ve sırf bu dertten muzdarip olan arkadaşlarım için bu siteye üye oldum. sıkıntılar paylaştıkça azalır. tedavi yöntemleriyle alakalı bildiğim her şeyi sizlere anlatmaya hazırım. çeken bilir. sıkıntılar paylaştıkça azalır

Ben ayakta yapıyordum bi parmak sonra diz üstü çömeldim yani iki dizim yerde olacak şekilde böyle rahat ettim
bak ayaktayken bi ayağını klozetin üstüne koyup klozetin üstünede bi ayne yerleştir.parmak egzersizi yaparken ne yaptığını yada yapmaya çalıştığını daha net görür ve anlarsın

cnm anlatablr msn lütfennn aşama aşama inş bi an önce sıkıntın çözülür sennde nerde tedavi oluyosn özel mi devlt mi

kızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir

merhaba melekler:)
nasilsiniz?
ben iyiyim ilk seansimi yaptim soylemiwdim evde yapamiyordum korku vardi icimde
duwunsenize parmagimi bile sokamazken bir aleti aldim ben:)
cok sevincliyim tamda umudum bitmiwken kendimi cook umutlu hiss ediyorum in wa ALLAH bir kac gune biticek dedi doktor:)
ALLaH hepimizin yardimcisi olsun
sizlerin sayesinde umutlanip doktora gitdim
zaten gitmiwdim hep olumsuz oluyordu
sizleri coook seviyorum:)

çok sevindim canım :) aslında varya 3 aleti hatta 4 aleti birden aynı gün alabilirsin bende aynı senin gibiydim çünkü :)hangi doktora gittin peki merak ettim :)

Harika cok sevindim insallah doktorunun da dedigi gibi yenersin en kisa zamanda:)

Ne guzel canim egzerszlerin iyi gidior..Allah hepimzn yardmcisi olsun.peki dr bi kac gune bitcek demisya tedavinmi bitcek?

kızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir
canım benim bir de farklı bir pozisyonda dene... pozisyondan kaynaklı öyle hissediyor olabilirmisin acaba ya da içindeyken hareket etsen biraz..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…