- 23 Mart 2015
- 913
- 922
- 83
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.481
çömelerek bacaklar yoruluyo.ben oturmayla yatma arası yani biraz kaykılarak yarım uzanıyodum.sonra dizlerimi çekip iki yana açarak rahat yapıyodum
Aynen ben de biraz kaykiliyordum rahat bence oyle.çömelerek bacaklar yoruluyo.ben oturmayla yatma arası yani biraz kaykılarak yarım uzanıyodum.sonra dizlerimi çekip iki yana açarak rahat yapıyodum
Hep salonda egzersiz yaptim koltuga dayanarak herkesin rahat oldugu pozisyon farkli demek kiay bende, arkama yastık yığıyorum :) bacaklar açık, öyle . demekki farklı yapanlarda var.
ben ilk hani ıkınınca delik açılıyo diye çömelerek denedim baktım bacaklarım çok yoruluyo hemde rahat edemiyorum bende kaykılarak yapmaya başladım rahatta ettim açıkcasıay bende, arkama yastık yığıyorum :) bacaklar açık, öyle . demekki farklı yapanlarda var.
ben ayaktada denedim bikaç kez pek sorun yaşamadımHep salonda egzersiz yaptim koltuga dayanarak herkesin rahat oldugu pozisyon farkli demek ki
uzanarak cok rahat oluo .. popo eğilimine doğru ittirincede ne acı ne bişi oluo :) bende yatarak yapıom :)Egzersizi çömelerekmi yapıyor sunuz? ben uzanarak yapıyorum. Hangisi rahat olur ki ?
Ben ayakta yapıyordum bi parmak sonra diz üstü çömeldim yani iki dizim yerde olacak şekilde böyle rahat ettimEgzersizi çömelerekmi yapıyor sunuz? ben uzanarak yapıyorum. Hangisi rahat olur ki ?
bak ayaktayken bi ayağını klozetin üstüne koyup klozetin üstünede bi ayne yerleştir.parmak egzersizi yaparken ne yaptığını yada yapmaya çalıştığını daha net görür ve anlarsınBen ayakta yapıyordum bi parmak sonra diz üstü çömeldim yani iki dizim yerde olacak şekilde böyle rahat ettim
cnm anlatablr msn lütfennn aşama aşama inş bi an önce sıkıntın çözülür sennde nerde tedavi oluyosn özel mi devlt miarkadaşlar merhaba. bende 13 aylık evliyim ve bu bela hastalık bende de var. Şuan tedavi görüyorum ve sırf bu dertten muzdarip olan arkadaşlarım için bu siteye üye oldum. sıkıntılar paylaştıkça azalır. tedavi yöntemleriyle alakalı bildiğim her şeyi sizlere anlatmaya hazırım. çeken bilir. sıkıntılar paylaştıkça azalır
Arkadasım bence yamulıyırsa girdikten sonra eşinde ereksiyon kaybı oluşuyordurkızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir
canım ama şöyle bi durum var çıkartıp bakıyorum var mu diye dik duruyor oyüzden soruyorum zaten garip yaniArkadasım bence yamulıyırsa girdikten sonra eşinde ereksiyon kaybı oluşuyordur
çok sevindim canım :) aslında varya 3 aleti hatta 4 aleti birden aynı gün alabilirsin bende aynı senin gibiydim çünkü :)hangi doktora gittin peki merak ettim :)merhaba melekler:)
nasilsiniz?
ben iyiyim ilk seansimi yaptim soylemiwdim evde yapamiyordum korku vardi icimde
duwunsenize parmagimi bile sokamazken bir aleti aldim ben:)
cok sevincliyim tamda umudum bitmiwken kendimi cook umutlu hiss ediyorum in wa ALLAH bir kac gune biticek dedi doktor:)
ALLaH hepimizin yardimcisi olsun
sizlerin sayesinde umutlanip doktora gitdim
zaten gitmiwdim hep olumsuz oluyordu
sizleri coook seviyorum:)
Harika cok sevindim insallah doktorunun da dedigi gibi yenersin en kisa zamanda:)merhaba melekler:)
nasilsiniz?
cok sevincliyim tamda umudum bitmiwken kendimi cook umutlu hiss ediyorum in wa ALLAH bir kac gune biticek dedi doktor:)
Ne guzel canim egzerszlerin iyi gidior..Allah hepimzn yardmcisi olsun.peki dr bi kac gune bitcek demisya tedavinmi bitcek?merhaba melekler:)
nasilsiniz?
canım benim bir de farklı bir pozisyonda dene... pozisyondan kaynaklı öyle hissediyor olabilirmisin acaba ya da içindeyken hareket etsen biraz..kızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?