- 30 Mart 2015
- 566
- 483
- 103
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.501
Arkadasım bence yamulıyırsa girdikten sonra eşinde ereksiyon kaybı oluşuyordurkızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir
canım ama şöyle bi durum var çıkartıp bakıyorum var mu diye dik duruyor oyüzden soruyorum zaten garip yaniArkadasım bence yamulıyırsa girdikten sonra eşinde ereksiyon kaybı oluşuyordur
çok sevindim canım :) aslında varya 3 aleti hatta 4 aleti birden aynı gün alabilirsin bende aynı senin gibiydim çünkü :)hangi doktora gittin peki merak ettim :)merhaba melekler:)
nasilsiniz?
ben iyiyim ilk seansimi yaptim soylemiwdim evde yapamiyordum korku vardi icimde
duwunsenize parmagimi bile sokamazken bir aleti aldim ben:)
cok sevincliyim tamda umudum bitmiwken kendimi cook umutlu hiss ediyorum in wa ALLAH bir kac gune biticek dedi doktor:)
ALLaH hepimizin yardimcisi olsun
sizlerin sayesinde umutlanip doktora gitdim
zaten gitmiwdim hep olumsuz oluyordu
sizleri coook seviyorum:)
Harika cok sevindim insallah doktorunun da dedigi gibi yenersin en kisa zamanda:)merhaba melekler:)
nasilsiniz?
cok sevincliyim tamda umudum bitmiwken kendimi cook umutlu hiss ediyorum in wa ALLAH bir kac gune biticek dedi doktor:)
Ne guzel canim egzerszlerin iyi gidior..Allah hepimzn yardmcisi olsun.peki dr bi kac gune bitcek demisya tedavinmi bitcek?merhaba melekler:)
nasilsiniz?
canım benim bir de farklı bir pozisyonda dene... pozisyondan kaynaklı öyle hissediyor olabilirmisin acaba ya da içindeyken hareket etsen biraz..kızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir
aslında şöyle bi durum var bn içimde hissediyorum hatta ittirdikçe sızı oluyor ama eşim bükülüyor gibi içerde diyor dışında değil kontrol adiyorum içinde ama vajinusmus sorunu yaşadığımız için artk girsede içinde şüphe oluyor gibi geliyo ya dışındaysa düşüncesi oluyor gösteriyorum dokunduruyorum tam girdi bak diyorum gözle görülen dışarda bişey yok çıkartıyorum ereksiyon kaybı yok .ALT pozisyona geçemiyorum kontrol ona geçtiği zaman korku oluşuyor bendecanım benim bir de farklı bir pozisyonda dene... pozisyondan kaynaklı öyle hissediyor olabilirmisin acaba ya da içindeyken hareket etsen biraz..
cok iyi ya valla sendemi boyle yendin?:) ben henuz yenmedim ama cok umutlandim:)çok sevindim canım :) aslında varya 3 aleti hatta 4 aleti birden aynı gün alabilirsin bende aynı senin gibiydim çünkü :)hangi doktora gittin peki merak ettim :)
in wa ALLaH canimmmm:)Harika cok sevindim insallah doktorunun da dedigi gibi yenersin en kisa zamanda:)
evet canim terapilerim bitecek ve ben yenmiw olucam garanti:) cok seviniyorum canim ALLaH hepimize yardim etsin in waALLaH:)Ne guzel canim egzerszlerin iyi gidior..Allah hepimzn yardmcisi olsun.peki dr bi kac gune bitcek demisya tedavinmi bitcek?
Sağol canımCanim cok sagol destegin icin inan birbirimize yardimci olalim elimizden geldigince ben ilk zamanlar ne parmak egzersizi ne bisey dokunamiyordum bile sonra bi gun denemeye karar verdim nette arastirdim falan tv yi actim dizi falan kafanin dagilmasi lazim o sirada cunku once uzun bi sure yapamadim sonra her gun bi adim derken bu asamaya geldim inan canim sende evde kimse yokken bi cesaret basla ben istersen elimden geldigince cevaplarim sorularini valla kurtulsak hepimiz ne guzel olucak her sey ama bende artik aglamicam yeter aglamakla cozulmedi bir bucukbyildir
iyi yapmışsın canım bi de türkiyeye gelip doktor ulusoya gidecektn onunda yaptığı aynı şey :)bizde az kaldı sayılır artk inşallah tam bitecek :)cok iyi ya valla sendemi boyle yendin?:) ben henuz yenmedim ama cok umutlandim:)
ben Azerbaycandan gitdim canim burdaki doktora:)
cnm anlatablr msn lütfennn aşama aşama inş bi an önce sıkıntın çözücalisiyorum. nerde tedavi oluyosn özel mi devlt mi
eğer üstteyken öne yada arkaya çok eğiliyorsanız penisin eğilmesi ondanda olabilir sonuçta kemik değilaslında şöyle bi durum var bn içimde hissediyorum hatta ittirdikçe sızı oluyor ama eşim bükülüyor gibi içerde diyor dışında değil kontrol adiyorum içinde ama vajinusmus sorunu yaşadığımız için artk girsede içinde şüphe oluyor gibi geliyo ya dışındaysa düşüncesi oluyor gösteriyorum dokunduruyorum tam girdi bak diyorum gözle görülen dışarda bişey yok çıkartıyorum ereksiyon kaybı yok .ALT pozisyona geçemiyorum kontrol ona geçtiği zaman korku oluşuyor bende
afferin kız sana maşallah:)) canım benim.. hiç tereddüt etme olurmu.. bitti sayılır artık.. biz işte alışıyoruz ya olmadı olmadı demeye haala ikna olmuyosun olduğuna.. ben de aynı şeyi yaşamıştım... şimdi sıkıntı yapma bu durumu.. sonraki denemede büküldü diyosun ya hani bu sefer daha fazla hissedeceksin içerde olduğuna.. o hissettiğin baskı da gececek.. ama içerde biraz hareketlenmeye çalış.. yavaş yavaş git gel yapmaya calış pns de hareketlendiğinde onunda bukulmesini engellersin..içerdeyken konrol zaten sende bedeini de hareketlendir yani öne eşine doğru eğil sonra doğrul hereketlendikçe daha çok rahatlayacaksın emin ol..sonrakinde bak daha rahat olacak emin ol... maşallah sanaaslında şöyle bi durum var bn içimde hissediyorum hatta ittirdikçe sızı oluyor ama eşim bükülüyor gibi içerde diyor dışında değil kontrol adiyorum içinde ama vajinusmus sorunu yaşadığımız için artk girsede içinde şüphe oluyor gibi geliyo ya dışındaysa düşüncesi oluyor gösteriyorum dokunduruyorum tam girdi bak diyorum gözle görülen dışarda bişey yok çıkartıyorum ereksiyon kaybı yok .ALT pozisyona geçemiyorum kontrol ona geçtiği zaman korku oluşuyor bende
evet ya kismet iwte ALLAH burda bana derman verdi sanki:)iyi yapmışsın canım bi de türkiyeye gelip doktor ulusoya gidecektn onunda yaptığı aynı şey :)bizde az kaldı sayılır artk inşallah tam bitecek :)
inşallah canım :)evet ya kismet iwte ALLAH burda bana derman verdi sanki:)
in waALLaH sende yenersin canim bende
kotu gunlerimiz arkada kalirr:)
işte canım tamda onu yapmaya çalışıyorum :) ama insan içinden çıkacak gibi olunca korka korka yapıyor aman diyorum çıkınca yine sokarım ama böyle tam alıp tam kalkma işleminide hızlı hızlı yapsam ozammn bu iş tam biter bu hafta ona çalışcam :)afferin kız sana maşallah:)) canım benim.. hiç tereddüt etme olurmu.. bitti sayılır artık.. biz işte alışıyoruz ya olmadı olmadı demeye haala ikna olmuyosun olduğuna.. ben de aynı şeyi yaşamıştım... şimdi sıkıntı yapma bu durumu.. sonraki denemede büküldü diyosun ya hani bu sefer daha fazla hissedeceksin içerde olduğuna.. o hissettiğin baskı da gececek.. ama içerde biraz hareketlenmeye çalış.. yavaş yavaş git gel yapmaya calış pns de hareketlendiğinde onunda bukulmesini engellersin..içerdeyken konrol zaten sende bedeini de hareketlendir yani öne eşine doğru eğil sonra doğrul hereketlendikçe daha çok rahatlayacaksın emin ol..sonrakinde bak daha rahat olacak emin ol... maşallah sana
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?