Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

merhaba melekler:)
nasilsiniz?
ben iyiyim ilk seansimi yaptim soylemiwdim evde yapamiyordum korku vardi icimde
duwunsenize parmagimi bile sokamazken bir aleti aldim ben:)
cok sevincliyim tamda umudum bitmiwken kendimi cook umutlu hiss ediyorum in wa ALLAH bir kac gune biticek dedi doktor:)
ALLaH hepimizin yardimcisi olsun
sizlerin sayesinde umutlanip doktora gitdim
zaten gitmiwdim hep olumsuz oluyordu
sizleri coook seviyorum:)

çok sevindim canım :) aslında varya 3 aleti hatta 4 aleti birden aynı gün alabilirsin bende aynı senin gibiydim çünkü :)hangi doktora gittin peki merak ettim :)

Harika cok sevindim insallah doktorunun da dedigi gibi yenersin en kisa zamanda:)

Ne guzel canim egzerszlerin iyi gidior..Allah hepimzn yardmcisi olsun.peki dr bi kac gune bitcek demisya tedavinmi bitcek?

kızlar bizde şöyle bi durum var penis üst pozisyomdayken neredeyse hepsi giriyor gibi ama içinde yamuluyor penis sönmesi yok bu neden olabilir
canım benim bir de farklı bir pozisyonda dene... pozisyondan kaynaklı öyle hissediyor olabilirmisin acaba ya da içindeyken hareket etsen biraz..

canım benim bir de farklı bir pozisyonda dene... pozisyondan kaynaklı öyle hissediyor olabilirmisin acaba ya da içindeyken hareket etsen biraz..
aslında şöyle bi durum var bn içimde hissediyorum hatta ittirdikçe sızı oluyor ama eşim bükülüyor gibi içerde diyor dışında değil kontrol adiyorum içinde ama vajinusmus sorunu yaşadığımız için artk girsede içinde şüphe oluyor gibi geliyo ya dışındaysa düşüncesi oluyor gösteriyorum dokunduruyorum tam girdi bak diyorum gözle görülen dışarda bişey yok çıkartıyorum ereksiyon kaybı yok .ALT pozisyona geçemiyorum kontrol ona geçtiği zaman korku oluşuyor bende

Ne guzel canim egzerszlerin iyi gidior..Allah hepimzn yardmcisi olsun.peki dr bi kac gune bitcek demisya tedavinmi bitcek?
evet canim terapilerim bitecek ve ben yenmiw olucam garanti:) cok seviniyorum canim ALLaH hepimize yardim etsin in waALLaH:)
bana doktor 5gune seni iyilewdiricem dedi soz verdi daha ilk seansda 10adim ileri geldim:)

Sağol canım

cnm anlatablr msn lütfennn aşama aşama inş bi an önce sıkıntın çözücalisiyorum. nerde tedavi oluyosn özel mi devlt mi

Canim ben istanbulda ozel bir poliklinikte tedavi oluyorum. Bircok doktor terapist vs. gittim.zaten kendimde hastanede calisiyorum. Suan 7. Seansimdayim. Terapistimdende cok memnunum.
Soyleki oncelikle kegel egzersizleri dedikleri vajinamizin icinde bulunan (bizim bas edemedigimiz ) kaslari kasip gevseme hareketleriyle basladik. Derin nefes alip vermelerle kasip gevsetiyoruz. Ardindan hazza odaklanma yani 1 hafta boyunca sen esinin penisine dokunarak esinde vajinana ve vajina girisine dokunarak ask oyunlari oynuyosun. Ardindan parmak egzersizleri geliyor. Kesinlikle alet vermiyor kendi parmaklarinizla yapcaksiniz diyo. 4 parmagini deniyosun bir hafta icinde her parmakta icine alirken derin nefes alip verip kasma gevseme yani kegel egzersizlerini yapiysn.parmagin icindeyken git gel yaparak orayi penise hazirliyosun. Ben kendi parmaklarimi bitirdim. Dun gittik seansa bu seferde esimin parmaklarina gectik. Bu odevide yaparsak son 2 seansimizin kaldigini soyledi. Cok cok zor bi durum.es destegi cok onemli. Allah dusmanima vermesin. Kendimi hala ewli gibi hissedemyorum. Allah yar ve yardimcimiz olsun.

eğer üstteyken öne yada arkaya çok eğiliyorsanız penisin eğilmesi ondanda olabilir sonuçta kemik değil

afferin kız sana maşallah:)) canım benim.. hiç tereddüt etme olurmu.. bitti sayılır artık.. biz işte alışıyoruz ya olmadı olmadı demeye haala ikna olmuyosun olduğuna.. ben de aynı şeyi yaşamıştım... şimdi sıkıntı yapma bu durumu.. sonraki denemede büküldü diyosun ya hani bu sefer daha fazla hissedeceksin içerde olduğuna.. o hissettiğin baskı da gececek.. ama içerde biraz hareketlenmeye çalış.. yavaş yavaş git gel yapmaya calış pns de hareketlendiğinde onunda bukulmesini engellersin..içerdeyken konrol zaten sende bedeini de hareketlendir yani öne eşine doğru eğil sonra doğrul hereketlendikçe daha çok rahatlayacaksın emin ol..sonrakinde bak daha rahat olacak emin ol... maşallah sana

işte canım tamda onu yapmaya çalışıyorum :) ama insan içinden çıkacak gibi olunca korka korka yapıyor aman diyorum çıkınca yine sokarım ama böyle tam alıp tam kalkma işleminide hızlı hızlı yapsam ozammn bu iş tam biter bu hafta ona çalışcam :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…