- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.521
ne kadar güzel haberler bunlarya çok tebrik edeim canım çoğu bitmiş bu işinKızlar iki gün önce deneme yapmıştım birtek penis ucunu yapabilmiştim bugünde deneme yaptık ve yarısına yakın kısmını yaptığımızı söyledi eşim çok mutluyum hiç birşey anlamadım şimdi bile halen inanamıyorum ama oldu diyor eşim :) inş.yakın bi zamanda hepsinide yapabilirim adanis kkaderim çok çok tesekkurler size Allah razı olsun sizden yatak ucu ve z.yağ cok isime yaradı Allah ne miradınız varsa versin
İnşaAllah canım darısı herkese olsun halen inanamıyorum gerçekten bu muymuş yane kadar güzel haberler bunlarya çok tebrik edeim canım çoğu bitmiş bu işin
tebrik ederim canım kafaya koyduysan bitmiştir bu işBıkmadan usanmadan devam edin lütfen egzersizlere tam olarak yapamadım ben belki ama oda olucak hissediyorum sizlerde yapacaksınız
canım haftaya kalmaz belki de..bi de böyle düşünelim:)) bitmiş bile ya.. son vuruşa kalmışsın işte.. heyecanla bekliyoruz seni canım benim.. önce yavas yavaş al içinde tamamını çıkarmadan gidip gelmeye çalış bu sırada nefes al ver rahatlayacaksın bi anda oluveriyo zaten .. nasıl olduğunu bile anlamıyosun.. sonra daha derine doğru yaavaşyavaş yaparsın iyice emin olursun o zaman sonra hızlanırsın:))işte canım tamda onu yapmaya çalışıyorum :) ama insan içinden çıkacak gibi olunca korka korka yapıyor aman diyorum çıkınca yine sokarım ama böyle tam alıp tam kalkma işleminide hızlı hızlı yapsam ozammn bu iş tam biter bu hafta ona çalışcam :)
canım benim sana da aferin.. en kısa zamanda yeneceksin inşallah.. sık sık deneyin eşinle en azından regl öncesi çogu hallolurbelki de yenersin kız.. olmassada öyle en başa falan dönmüyosun hiç korkma..:)) senden de son vuruşu bekliyoruz bakalım....Kızlar iki gün önce deneme yapmıştım birtek penis ucunu yapabilmiştim bugünde deneme yaptık ve yarısına yakın kısmını yaptığımızı söyledi eşim çok mutluyum hiç birşey anlamadım şimdi bile halen inanamıyorum ama oldu diyor eşim :) inş.yakın bi zamanda hepsinide yapabilirim adanis kkaderim çok çok tesekkurler size Allah razı olsun sizden yatak ucu ve z.yağ cok isime yaradı Allah ne miradınız varsa versin
inşallah canımya artk sıkıldım egzersizler falan olsun bitsin dua edin :)bende hergün bütün kardeşlerime dua ediyorum allahım ben gibi bütün vajinusmus hastalarına tez zamanda hayırlısıyla kurtulmasını nasip eyle diye birisi yenince içimkıpır kıpır ediyorçok mutlu oluyorum :)canım haftaya kalmaz belki de..bi de böyle düşünelim:)) bitmiş bile ya.. son vuruşa kalmışsın işte.. heyecanla bekliyoruz seni canım benim.. önce yavas yavaş al içinde tamamını çıkarmadan gidip gelmeye çalış bu sırada nefes al ver rahatlayacaksın bi anda oluveriyo zaten .. nasıl olduğunu bile anlamıyosun.. sonra daha derine doğru yaavaşyavaş yaparsın iyice emin olursun o zaman sonra hızlanırsın:))
Merhaba arkadaşım,merhaba hanımlar ben 5 yıllık evliyim ve vajinismusum. Dr. Çiğdem Tezcan a gitmeyi düşünüyorum. daha önce çiğdem hanımda tedavi görenler varsa bana ücretler konusunda bilgi verebilir mi?
günaydın canım ne o kız hamilemisin yoksagünaydınn canlar...
Neden canım yaparsın canım o bişeyler hep çıkıyor zaten takma yatmadan önce bi 5 dk bile olsa yap canım kafan rahatlarGünaydın Kızlar
2 gündür egzersiz yapamıyorum2 parmakta kaldım, bide mum tabi. İnşallah bugün eve gidince yapacağım !!! Hergün bişey çıkıyor. Offf.
inş canım güzel haberlerini bekliyoruzgünaydın kızlarbugun hastalık bitiyor akşam ben de deneme yapacağım inşallah biter
inş canım umutluyum sanki :)inş canım güzel haberlerini bekliyoruz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?