Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Internette vajinismus seti var kullanan varmı işe yarar mı acaba

zeynocum vajinismus seti dediğin dilatör set sanırım, evet ben kullandım, çok rahat ettim, hatta imkanı olan herkese bu seti almalarını önerebilirim. Değilse hiç sorun değil, bir mum, kulak çubuğu, makyaj fırçası da aynı görevi görüyor canım.

Canım senle aynıyız biz egzersiz olarak, mum hangi kalınlıkta canım ?
ben eşimin pe..sinin büyüklüğünde yaptım cok rahat alabiliom.. hemen hemen 3 parmak kalınlığına yakın.. ondan az bişi ince :) sen zorlanıosan ilk mumun kalınlığında yap sonra büyütürsün.. bende ilk öyle yaptım.. şimdide hep kalın olan mumla egzersiz yapıom incesini bıraktım :)

Ozaman penise geçmen için hiç bir sorun yok sabrili :) Sen benden iyisin camım. Maaşallah

Minik cadım, yapman gereken her şeyi yapıyorsun, p..sin tamamını alabilirsin şu seviyede , tembel ilan edeceğim seni çok yakında cimcimem ona göre Hazır hissettiğinde hiç, bir saniye bile bekleme, çok az kalmış mutlu sona ulaşmana.

Teşekkür ederim :))) canım yatak ucu pozisyonu nasıl oluyo açıklar mısın

Teşekkür ederim :))) canım yatak ucu pozisyonu nasıl oluyo açıklar mısın

Kuzucum, yatağınız bazalı değilse, yani alçaksa, yatağın en kenarına gel bacaklarını arala, biraz yatağın dışında kal, eşin senin önünde diz çöksün, vajina ve p..s tam olarak karşı karşıya gelmiş olacak, dilersen bacaklarını eşinin beline dolayabilirsin yine eşini de sen yönlendirebilirsin. Hazır olduğunda yavaş yavaş almaya başla, gerçekten çok rahat bir pozisyon, senin de rahat edeceğini düşünüyorum. Eğer yatağınız bazalıysa aynı pozisyonu bir kanepede deneyebilirsiniz.

ben zaten çok tembelim..
dün kendimi çok hazır hissediodum gel deneyelim dedim eşime yok dedi yorgunum dedi .. bugün ikna edebilirsem inşallah denicem..bende aybaşım gelmeden bi kere daha denemek istiom... hazır bugun gene gelmedi inşallah olur da biter :)

İnşallah bebeğim, dilinden duayı eksik etme. Sen zaten yenemeyecek olmandan dolayı değil, tembelliğin yüzünden şu zamana kadar geciktirdin, ahh unutuyordum bir de eşinin tembelliği tabii ahh o eşler yok mu, tam sopalık

Bugün muhakkak deneyin, haber bekliyorum senden cimcime, seviyorum seni..

Sanırım Bende Tembelim Canımcım. Gel beraber aşalım şu illeti.

ehh biraz tembellikte var yanii.. yalan yok ayy inşallah güzel haberler veririm :)

Canim zaten git gel yaparak giriyor eşim baya da devam ediyor ama işte o yanma hissi geçmedi bana da tamamen girmis gibi gelmiyor ama ne kadar ilerle dim onuda anlamiyorum

bende seni çok çok seviom .. bunu yazmayı unutmuşum :)

ayy inşallah kız bugun sende bende eş denemesi yapalım oldumu :)

Tamam anlaştık :) Önce mum ile yapacağım sonra da ilk denememi yapacağım, İnşallah olur sabrilim. Cuma günü yüzüsuyu hürmetine, senide benide Tüm bu illetle uğraşan herkesi de kurtarsın Allah'ım. Amiin

Canim zaten git gel yaparak giriyor eşim baya da devam ediyor ama işte o yanma hissi geçmedi bana da tamamen girmis gibi gelmiyor ama ne kadar ilerle dim onuda anlamiyorum

Canım büyük bir kısmı giriyordur endişelenme, yanma hissi ya mantar kaynaklıdır ya da korkup kendini kasıyorsan yanma hissedebilirsin. Ben anımsıyorum da yendikten bir süre sonra bile yanma hissim devam etmişti, hem mantarım vardı hem de kendimi biraz kasardım, ne zaman kendimi tamamen rahat bırakmayı öğrendim, o zaman yanma hissi kayboldu. Üzülme birtanem, denemeye devam, bu söylediklerinin hepsi zamanla geçecek.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…