- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.621
Internette vajinismus seti var kullanan varmı işe yarar mı acaba
ben eşimin pe..sinin büyüklüğünde yaptım cok rahat alabiliom.. hemen hemen 3 parmak kalınlığına yakın.. ondan az bişi ince :) sen zorlanıosan ilk mumun kalınlığında yap sonra büyütürsün.. bende ilk öyle yaptım.. şimdide hep kalın olan mumla egzersiz yapıom incesini bıraktım :)Canım senle aynıyız biz egzersiz olarak, mum hangi kalınlıkta canım ?
Adanis teşekkür ederim kaderdaşımmmm. Aynen o anlamda. Benimde gerçekten cok Sevdiğim bi resim :))gullacım, avatarına bayıldımne zaman görsem sesli güldüğüm bir resim, "çok da tınnn" mesajı veriyor sanırım
ben eşimin pe..sinin büyüklüğünde yaptım cok rahat alabiliom.. hemen hemen 3 parmak kalınlığına yakın.. ondan az bişi ince :) sen zorlanıosan ilk mumun kalınlığında yap sonra büyütürsün.. bende ilk öyle yaptım.. şimdide hep kalın olan mumla egzersiz yapıom incesini bıraktım :)
evet aslında yokta o an gelince paniklıom gene :)Ozaman penise geçmen için hiç bir sorun yok sabrili :) Sen benden iyisin camım. Maaşallah
ben eşimin pe..sinin büyüklüğünde yaptım cok rahat alabiliom.. hemen hemen 3 parmak kalınlığına yakın.. ondan az bişi ince :) sen zorlanıosan ilk mumun kalınlığında yap sonra büyütürsün.. bende ilk öyle yaptım.. şimdide hep kalın olan mumla egzersiz yapıom incesini bıraktım :)
Teşekkür ederim :))) canım yatak ucu pozisyonu nasıl oluyo açıklar mısınİşte bu kadar, güçlü bir kızsın sen, üç parmağı alıyordun sanırım, geriye hiçbir şey kalmamış. Yapman gereken, senin için doğru pozisyonu bulmak, kontrol bende olsun diyorsan senin üstte olduğun pozisyonu tercih edin, yok ben eşime güveniyorum diyorsan misyoner pozisyonu seçin, ben tarafsızım ikisi de olmaz diyorsan yatak ucu pozisyonunu mutlaka deneyin hayatım. Bu pozisyonlardan açıklamamı istediğin varsa seve seve açıklarım canım.
Listeyi kabartmaya kararlıyım ben, hepinizin ismi bir gün oraya yazılacak inşallah, ümidini sakın yitirme.
Teşekkür ederim :))) canım yatak ucu pozisyonu nasıl oluyo açıklar mısın
ben zaten çok tembelim..Minik cadım, yapman gereken her şeyi yapıyorsun, p..sin tamamını alabilirsin şu seviyede , tembel ilan edeceğim seni çok yakında cimcimem ona göreHazır hissettiğinde hiç, bir saniye bile bekleme, çok az kalmış mutlu sona ulaşmana.
ben zaten çok tembelim..
dün kendimi çok hazır hissediodum gel deneyelim dedim eşime yok dedi yorgunum dedi .. bugün ikna edebilirsem inşallah denicem..bende aybaşım gelmeden bi kere daha denemek istiom... hazır bugun gene gelmedi inşallah olur da biter :)
ben zaten çok tembelim..
dün kendimi çok hazır hissediodum gel deneyelim dedim eşime yok dedi yorgunum dedi .. bugün ikna edebilirsem inşallah denicem..bende aybaşım gelmeden bi kere daha denemek istiom... hazır bugun gene gelmedi inşallah olur da biter :)
ehh biraz tembellikte var yanii.. yalan yokİnşallah bebeğim, dilinden duayı eksik etme. Sen zaten yenemeyecek olmandan dolayı değil, tembelliğin yüzünden şu zamana kadar geciktirdin, ahh unutuyordum bir de eşinin tembelliği tabiiahh o eşler yok mu, tam sopalık
Bugün muhakkak deneyin, haber bekliyorum senden cimcime, seviyorum seni..
Canim zaten git gel yaparak giriyor eşim baya da devam ediyor ama işte o yanma hissi geçmedi bana da tamamen girmis gibi gelmiyor ama ne kadar ilerle dim onuda anlamiyorumAnladığım kadarıyla p..sin bir kısmı giriyor, hepsi girseydi anlardı. Canım geldiğin nokta çok önemli, doğru yolda ilerliyorsun, şu anki başarını küçümseme ve üzülme, denemeye devam et. Şunu da dene, p..si alabildiğin seviyeye kadar al, sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, bunu birkaç kez tekrarla, vajinanı esnetmiş olacaksın böylece, daha kolay gireceğini tahmin ediyorum.
bende seni çok çok seviom .. bunu yazmayı unutmuşum :)İnşallah bebeğim, dilinden duayı eksik etme. Sen zaten yenemeyecek olmandan dolayı değil, tembelliğin yüzünden şu zamana kadar geciktirdin, ahh unutuyordum bir de eşinin tembelliği tabiiahh o eşler yok mu, tam sopalık
Bugün muhakkak deneyin, haber bekliyorum senden cimcime, seviyorum seni..
ayy inşallah kız bugun sende bende eş denemesi yapalım oldumu :)Sanırım Bende Tembelim Canımcım. Gel beraber aşalım şu illeti.
bende seni çok çok seviom .. bunu yazmayı unutmuşum :)
ayy inşallah kız bugun sende bende eş denemesi yapalım oldumu :)
Canim zaten git gel yaparak giriyor eşim baya da devam ediyor ama işte o yanma hissi geçmedi bana da tamamen girmis gibi gelmiyor ama ne kadar ilerle dim onuda anlamiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?