Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Bu kullandigimiz zeytinyağı felan sperm kalitesini bozuyormudur ki

Kayganlaştırıcılar, bebek yağları spermin kalitesini düşürüyor. Zeytinyağından çok emin değilim, yalnız doktorlar bebek istiyorsanız hiçbir kayganlaştırcı kullanmayın diyor, eğer zeytinyağı olmadan da deneyebiliyorsanız hiç kullanma canım.

Zeytinyağ olmadan da denerim ama ben kafayı rahatlatamadigimdan islaklik hic olusmuyor o zamn da daha cok canim yanar diye korkuyorum

Ben artık denemek bile istemiyorum parmak egzersizlerini yaptım 2 parmağı 1.boguma kadar soktum ama eşimle yapmaya cesaret bile edemiyorum vajinismus seti belki işe yarar

Zeytinyağ olmadan da denerim ama ben kafayı rahatlatamadigimdan islaklik hic olusmuyor o zamn da daha cok canim yanar diye korkuyorum

Bir kere dene canım, ıslaklık sağlanmaz da zorlanırsan kullanırsın. Nacizane önerim acele etmeden birkaç hafta zeytinyağıyla ilişkiye devam edin, bebek kaygısı gütme ama, sadece ilişkinizi daha da sağlıklı hale getirmek, aslında kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymadığınızı görmek için deneyin. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman bebek çalışmlarına başlayın birtanem, karar senin, önemli olan senin düşüncelerin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben artık denemek bile istemiyorum parmak egzersizlerini yaptım 2 parmağı 1.boguma kadar soktum ama eşimle yapmaya cesaret bile edemiyorum vajinismus seti belki işe yarar

Zeynocum şöyle yapalım. Sen 3-4 adet kulak çubuğunu jelatinle güzelce sar, bugün sadece kulak çubuğu ile egzersizini yap, eğer başarıya ulaştığını görürsen dilatör sete boş yere para harcama. Eğer yapamazsan o zaman almayı düşün güzelim. Parmak, p..sten çok daha sert aslında biliyor musun, yani sen zor olanı başarıyorsun, korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok, aparatı aldıkça zaten beynin yavaş yavaş ikna olacak, bu kadar sert bir aparat girdiğine göre, yapısı yumuşak olan p..s kolaylıkla girer düşüncesini savunacaksın, sabırlı ol birtanem.

Ben iki gündür beraber olamıyorum eşimle okulda o kadar yoruldum ki Çarşamba pansiyonda nöbetten dünde artık yorgunluktan deneme yapamadık içimde bir sizi bir huzursuzluk. Araftayım sanki. Iki gündür parmak egzersizi de yapmadım.

Ay akmasin bebiş olsun
canım spermin bi kısmı illaki dışarı akar ancak azaltabilirsin.ben araştırdım biraz hamile kalmak için üstte olan pozisyonlar uygun değil bu bir bide ilişkiden sonra belinin altına bi yastık koyup yarım saat falan kalkmadan uzan yatağında.hadi bakalım bebiş haberlerini bekliyoruz :))

Biliyorum canim bi kismi akiyor da ben vaji oldugumu bilmedwn once hepsi akiyordu saga sola bulasiyordu goruyordumdu.m simdi banyoya girince felan akiyor. Onlarin hepsini yapiyirum dikiyorum ayaklari yukari yarim saat felan ben ustte yapamiyorum zaten :) ama iate zeytinyagi engellermi bilmiyorum bi de ne kadar giriyor onu da bilmiyorum hakkimizda hayırlısı rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin kimseyi cok bekletmesin ins :)

Ee sen yapıyorsun canım maaşallah bu muymuş listesine alsınlar seni, sadece pratik kazanmadın oda normal, Geçmiş gitmiş olsun.

amin.yeterli ıslaklalığı sağlayabiliyorsanız zeytinyağını bırakabilirsiniz canım

Gullacım lütfen kendini şu duruma sokma, şu anda kendine yaptığın aslında en zor olanı, çok çaba göstermen lazım böyle karamsarlığa düşmek için. Sen yendin birtanem, yendin, yendin.. ne olursa olsun, ilk denemende alamasan bile, sonraki denemelerde kesinlikle alacaksın, yazık değil mi sana, durup dururken en kötüyü düşünüp başarabileceğin bir şeyi riske sokuyorsun. Bak insanları düşün, dünyanın halini düşün, şükret her zaman. Savaşın ortasında kalmış bir sürü çocuk var ortadoğuda, suriyede, afganistandaki insanlar tam 30 yıldır savaşın pençesinde, korkularından mağaralarda yaşıyor, neredeyse tüm binalar yıkılmış, açlık çeken yine bir sürü insan var, meslektaşımsın sende biliyorsun bunları birtanem, kendine kötülük etme, her zaman en iyiyi düşünmeye çalış, bizlerden daha kötü durumda olan insanları aklından çıkarma. Yapamam kaygısının sana bir getirisi olmayacak, hatırım için olmaz mı, rahat ol, bir kere başardın bin kere daha başarırsın.

Kulak çubuğunu hiç denemedim sadece parmaklarimla yaptım bide onu deneyeyim ama kalinliklari aynı değil ikna olmam için onun kalınlığında bişey lazm

Kulak çubuğunu hiç denemedim sadece parmaklarimla yaptım bide onu deneyeyim ama kalinliklari aynı değil ikna olmam için onun kalınlığında bişey lazm

stick rujlar olabilir ya da bir mum. Eve bir göz gezdir, en uygun olan hangisiyse onunla çalışabilirsin.

Siz nasıl yendiniz ben umudumu kaybediyorum benden sonra evlenen arkadslarimin çocuğu var kimse böyle bir problem yaşamıyor ilk geceden sonra vajinismus oldum birdaha cesaret edemedim

Canım ben dilatör setle yendim, bephanthol kremle emla kremi karıştırıp öyle kayganlaştırıyordum. Biliyorum nasıl hissettiğini, ne beter bir durum olduğunu, ama şöyle düşün egzersiz yapıp da yenemeyen hiçkimse olmadı, en azından ben böyle birine şahit olmadım, yapman gereken senin için en uygun aparatı bulup bir an önce egzersizlerine başlamak. Nasıl alman gerektiğini ayrıntılarıyla anlatırız hepimiz.

Biz ülkemizdeki kadınlar içerisinde 1/10 a giren bir grubuz, yani ne çok fazla, ne de çok azız. Rabbim böyle bir dert vermişse, şükretmek lazım, bu derdin bir çözümü, bir tedavisi var çünkü. Her zaman iyi düşün, iyi olsun zeynocum.

Maşallah Adaniscim seni sayfamızın haydar dümeni ilan ediyorum :))

Inşallah bnde yenerim desteğin için çok teşekkür ediyorum arkadaşlarıma anlattigimda uzaydan gelmişim gibi bakıyorlar onlara göre kolay ama bana göre çok zor egzersiz konusunda çok tembel davraniyorum sanırım asıl neden bu

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…