Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Zuzucum senden de güzel haberler bekliyorum, Allahım yardımcınız olsun, inşallah müjdeyi en kısa zamanda verirsiniz

amminn aminn.. bende ilk mumla yapıp sonra eşiminkine geçecemm .. ayy inşallah aybaşım gelmez bugun :)

Teşekkür ederim adanis evet kasiyorum kendimi parmakla hic yanma olmuyor çünkü ama ilk zamanlara göre yanma da azaldi sanki .bbiz misyoner pozisyonda yapiyoruz o yüzden anlamiyorum sanirim ne kadar girdiğini eşim git gel yaparak bosaldi disari cok dokulmemisti herhalde tamami olmasa da buyuk kısmı girmiştir inş

Biliyorum birtanem, zamanla yok olacak o yanma, dert etme. Spermlerin büyük bir kısmı dışarıya akar, sadece bebişler rahime kadar ilerler canım, akmıştır çoğu fakat sen hissetmemişsindir.

Bu kullandigimiz zeytinyağı felan sperm kalitesini bozuyormudur ki

Kayganlaştırıcılar, bebek yağları spermin kalitesini düşürüyor. Zeytinyağından çok emin değilim, yalnız doktorlar bebek istiyorsanız hiçbir kayganlaştırcı kullanmayın diyor, eğer zeytinyağı olmadan da deneyebiliyorsanız hiç kullanma canım.

Zeytinyağ olmadan da denerim ama ben kafayı rahatlatamadigimdan islaklik hic olusmuyor o zamn da daha cok canim yanar diye korkuyorum

Ben artık denemek bile istemiyorum parmak egzersizlerini yaptım 2 parmağı 1.boguma kadar soktum ama eşimle yapmaya cesaret bile edemiyorum vajinismus seti belki işe yarar

Zeytinyağ olmadan da denerim ama ben kafayı rahatlatamadigimdan islaklik hic olusmuyor o zamn da daha cok canim yanar diye korkuyorum

Bir kere dene canım, ıslaklık sağlanmaz da zorlanırsan kullanırsın. Nacizane önerim acele etmeden birkaç hafta zeytinyağıyla ilişkiye devam edin, bebek kaygısı gütme ama, sadece ilişkinizi daha da sağlıklı hale getirmek, aslında kayganlaştırıcıya ihtiyaç duymadığınızı görmek için deneyin. Ne zaman kendini hazır hissedersen o zaman bebek çalışmlarına başlayın birtanem, karar senin, önemli olan senin düşüncelerin. Hakkınızda hayırlısı olsun.

Ben artık denemek bile istemiyorum parmak egzersizlerini yaptım 2 parmağı 1.boguma kadar soktum ama eşimle yapmaya cesaret bile edemiyorum vajinismus seti belki işe yarar

Zeynocum şöyle yapalım. Sen 3-4 adet kulak çubuğunu jelatinle güzelce sar, bugün sadece kulak çubuğu ile egzersizini yap, eğer başarıya ulaştığını görürsen dilatör sete boş yere para harcama. Eğer yapamazsan o zaman almayı düşün güzelim. Parmak, p..sten çok daha sert aslında biliyor musun, yani sen zor olanı başarıyorsun, korkmanı gerektirecek hiçbir durum yok, aparatı aldıkça zaten beynin yavaş yavaş ikna olacak, bu kadar sert bir aparat girdiğine göre, yapısı yumuşak olan p..s kolaylıkla girer düşüncesini savunacaksın, sabırlı ol birtanem.

Ben iki gündür beraber olamıyorum eşimle okulda o kadar yoruldum ki Çarşamba pansiyonda nöbetten dünde artık yorgunluktan deneme yapamadık içimde bir sizi bir huzursuzluk. Araftayım sanki. Iki gündür parmak egzersizi de yapmadım.

Ay akmasin bebiş olsun
canım spermin bi kısmı illaki dışarı akar ancak azaltabilirsin.ben araştırdım biraz hamile kalmak için üstte olan pozisyonlar uygun değil bu bir bide ilişkiden sonra belinin altına bi yastık koyup yarım saat falan kalkmadan uzan yatağında.hadi bakalım bebiş haberlerini bekliyoruz :))

Biliyorum canim bi kismi akiyor da ben vaji oldugumu bilmedwn once hepsi akiyordu saga sola bulasiyordu goruyordumdu.m simdi banyoya girince felan akiyor. Onlarin hepsini yapiyirum dikiyorum ayaklari yukari yarim saat felan ben ustte yapamiyorum zaten :) ama iate zeytinyagi engellermi bilmiyorum bi de ne kadar giriyor onu da bilmiyorum hakkimizda hayırlısı rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin kimseyi cok bekletmesin ins :)

Ee sen yapıyorsun canım maaşallah bu muymuş listesine alsınlar seni, sadece pratik kazanmadın oda normal, Geçmiş gitmiş olsun.

amin.yeterli ıslaklalığı sağlayabiliyorsanız zeytinyağını bırakabilirsiniz canım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…