- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.641
Tamam anlaştık :) Önce mum ile yapacağım sonra da ilk denememi yapacağım, İnşallah olur sabrilim. Cuma günü yüzüsuyu hürmetine, senide benide Tüm bu illetle uğraşan herkesi de kurtarsın Allah'ım. Amiin
amminn aminn.. bende ilk mumla yapıp sonra eşiminkine geçecemm .. ayy inşallah aybaşım gelmez bugun :)Tamam anlaştık :) Önce mum ile yapacağım sonra da ilk denememi yapacağım, İnşallah olur sabrilim. Cuma günü yüzüsuyu hürmetine, senide benide Tüm bu illetle uğraşan herkesi de kurtarsın Allah'ım. Amiin
Teşekkür ederim adanis evet kasiyorum kendimi parmakla hic yanma olmuyor çünkü ama ilk zamanlara göre yanma da azaldi sanki .bbiz misyoner pozisyonda yapiyoruz o yüzden anlamiyorum sanirim ne kadar girdiğini eşim git gel yaparak bosaldi disari cok dokulmemisti herhalde tamami olmasa da buyuk kısmı girmiştir inşCanım büyük bir kısmı giriyordur endişelenme, yanma hissi ya mantar kaynaklıdır ya da korkup kendini kasıyorsan yanma hissedebilirsin. Ben anımsıyorum da yendikten bir süre sonra bile yanma hissim devam etmişti, hem mantarım vardı hem de kendimi biraz kasardım, ne zaman kendimi tamamen rahat bırakmayı öğrendim, o zaman yanma hissi kayboldu. Üzülme birtanem, denemeye devam, bu söylediklerinin hepsi zamanla geçecek.
amminn aminn.. bende ilk mumla yapıp sonra eşiminkine geçecemm .. ayy inşallah aybaşım gelmez bugun :)
Canim biz git gel yaparak giriş yapiyorhz girerken de devamında da yanma aci oluyor ama dayanilmayacak kadar değilCanim bende de ayni durum var anlayamiyoruz bizde oldu mu olmadi mi ilerlemesinde skinti yok ama hareket edince bi aci oluyor aniden sende de ayni durum var mi
Teşekkür ederim adanis evet kasiyorum kendimi parmakla hic yanma olmuyor çünkü ama ilk zamanlara göre yanma da azaldi sanki .bbiz misyoner pozisyonda yapiyoruz o yüzden anlamiyorum sanirim ne kadar girdiğini eşim git gel yaparak bosaldi disari cok dokulmemisti herhalde tamami olmasa da buyuk kısmı girmiştir inş
Ay akmasin bebiş olsunBiliyorum birtanem, zamanla yok olacak o yanma, dert etme. Spermlerin büyük bir kısmı dışarıya akar, sadece bebişler rahime kadar ilerler canım, akmıştır çoğu fakat sen hissetmemişsindir.
Ay akmasin bebiş olsun
Bu kullandigimiz zeytinyağı felan sperm kalitesini bozuyormudur ki:))) akıyor bebeğim, çoğu akıyor anormal değil bu durum, bebiş sperm rahime ulaşıyor ama hiç merak etme sen, içini serin tut.
Bu kullandigimiz zeytinyağı felan sperm kalitesini bozuyormudur ki
Zeytinyağ olmadan da denerim ama ben kafayı rahatlatamadigimdan islaklik hic olusmuyor o zamn da daha cok canim yanar diye korkuyorumKayganlaştırıcılar, bebek yağları spermin kalitesini düşürüyor. Zeytinyağından çok emin değilim, yalnız doktorlar bebek istiyorsanız hiçbir kayganlaştırcı kullanmayın diyor, eğer zeytinyağı olmadan da deneyebiliyorsanız hiç kullanma canım.
Ben artık denemek bile istemiyorum parmak egzersizlerini yaptım 2 parmağı 1.boguma kadar soktum ama eşimle yapmaya cesaret bile edemiyorum vajinismus seti belki işe yararzeynocum vajinismus seti dediğin dilatör set sanırım, evet ben kullandım, çok rahat ettim, hatta imkanı olan herkese bu seti almalarını önerebilirim. Değilse hiç sorun değil, bir mum, kulak çubuğu, makyaj fırçası da aynı görevi görüyor canım.
Zeytinyağ olmadan da denerim ama ben kafayı rahatlatamadigimdan islaklik hic olusmuyor o zamn da daha cok canim yanar diye korkuyorum
Ben artık denemek bile istemiyorum parmak egzersizlerini yaptım 2 parmağı 1.boguma kadar soktum ama eşimle yapmaya cesaret bile edemiyorum vajinismus seti belki işe yarar
canım spermin bi kısmı illaki dışarı akar ancak azaltabilirsin.ben araştırdım biraz hamile kalmak için üstte olan pozisyonlar uygun değil bu bir bide ilişkiden sonra belinin altına bi yastık koyup yarım saat falan kalkmadan uzan yatağında.hadi bakalım bebiş haberlerini bekliyoruz :))Ay akmasin bebiş olsun
Biliyorum canim bi kismi akiyor da ben vaji oldugumu bilmedwn once hepsi akiyordu saga sola bulasiyordu goruyordumdu.m simdi banyoya girince felan akiyor. Onlarin hepsini yapiyirum dikiyorum ayaklari yukari yarim saat felan ben ustte yapamiyorum zaten :) ama iate zeytinyagi engellermi bilmiyorum bi de ne kadar giriyor onu da bilmiyorum hakkimizda hayırlısı rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin kimseyi cok bekletmesin ins :)canım spermin bi kısmı illaki dışarı akar ancak azaltabilirsin.ben araştırdım biraz hamile kalmak için üstte olan pozisyonlar uygun değil bu bir bide ilişkiden sonra belinin altına bi yastık koyup yarım saat falan kalkmadan uzan yatağında.hadi bakalım bebiş haberlerini bekliyoruz :))
Biliyorum canim bi kismi akiyor da ben vaji oldugumu bilmedwn once hepsi akiyordu saga sola bulasiyordu goruyordumdu.m simdi banyoya girince felan akiyor. Onlarin hepsini yapiyirum dikiyorum ayaklari yukari yarim saat felan ben ustte yapamiyorum zaten :) ama iate zeytinyagi engellermi bilmiyorum bi de ne kadar giriyor onu da bilmiyorum hakkimizda hayırlısı rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin kimseyi cok bekletmesin ins :)
amin.yeterli ıslaklalığı sağlayabiliyorsanız zeytinyağını bırakabilirsiniz canımBiliyorum canim bi kismi akiyor da ben vaji oldugumu bilmedwn once hepsi akiyordu saga sola bulasiyordu goruyordumdu.m simdi banyoya girince felan akiyor. Onlarin hepsini yapiyirum dikiyorum ayaklari yukari yarim saat felan ben ustte yapamiyorum zaten :) ama iate zeytinyagi engellermi bilmiyorum bi de ne kadar giriyor onu da bilmiyorum hakkimizda hayırlısı rabbim kimsenin kucağıni bos birakmasin kimseyi cok bekletmesin ins :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?