- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.581
Parmak egzersizinde sıkıntı yok aslında ama eşimle yapamıyorum giriş çok acıyor yanma gibi bir his var bu yanma parmakla gidip gelirkende oluyorArkadasım parmak egzersizlerini yaptıktan sonra başa dönmüyoruz diye biliyorum. Sen teker teker işaret orta ve çift parmak olarak bi dene. Ben yapacağına inanıyorum. Zaten bi kere cesaretini toplayıp yapmışsın. Sanırım şimdi yapmak daha kolay olacak. Kendine inan Allah'ın izni ile yaparsın.
inş inş canımmm artık kurtulmalıyımHAYIRLISI İLE BU AY KURTULURSUN İNŞAALLAH CANIM BU AY ÜSTÜNE DÜŞDÜN MÜ OLCAK CANIM BU MUYMUŞ DEMENI SABIRSIZLIKLA BEKLİYORUMCANIM
Kurtulcan İNŞAALLAH CANIM DUALARIMIZ SENİNLEinş inş canımmm artık kurtulmalıyım
olur canım, bende beyaz kötü mumlar olur ya onla yapıyorum.Arkadaşlar ben yeni denicem bugün baslicam önce neyle denigim bende samdanlik mumum var onun küçük tarafiyla başlasam olurmu sizler nasıl yapıyorsunuz yazarmisiniz lutfennnn
O gerilmeler bende de oldu ilk baslarda ozellikle aparati kalinlastirdigimda. Bacaklarimi kasa kasa ilerletiyordum ilerleyince de acayip seviniyordum. zamanla asacagiz bunu da insallah. Zuzukucum mumun kalinligi nasil merak ettim?kızlar egzersizimi yapıyorum şu an elim ayağım döküldü şöyle içimden bişeyler akıyo, sanki bayılacağım :) hem seviniyor, hem geriliyor hem yapabiliyorum ama mumun yarısından fazlasını itiyorum, hepsi girmiyor.
O gerilmeler bende de oldu ilk baslarda ozellikle aparati kalinlastirdigimda. Bacaklarimi kasa kasa ilerletiyordum ilerleyince de acayip seviniyordum. zamanla asacagiz bunu da insallah. Zuzukucum mumun kalinligi nasil merak ettim?
iyimis canim bana gore kalin yani:) ben daha o asamaya gelmemistim. bence senin az kaldi artik yenmene, kolay gelsin:))mum içimde tek parmak yazıyorum. baş parmaktan kalın canım ama pnsten baya ince
iyimis canim bana gore kalin yani:) ben daha o asamaya gelmemistim. bence senin az kaldi artik yenmene, kolay gelsin:))
Nerdeee tatlim, benim daha regl bitmedi egzersiz yapamiyorum.inşallah canım. sen aşdınmı yoksa :)
canlı yayında egzersiz haa iyi ya kız Allah iyliğini versin :)kızlar egzersizimi yapıyorum şu an elim ayağım döküldü şöyle içimden bişeyler akıyo, sanki bayılacağım :) hem seviniyor, hem geriliyor hem yapabiliyorum ama mumun yarısından fazlasını itiyorum, hepsi girmiyor.
yarısını aldıysan sen hepsini girdi bil zoru başardın gerisi geliyor hadi gözünaydın:)canlı yayında egzersiz haa iyi ya kız Allah iyliğini versin :)
yarısını aldıysan sen hepsini girdi bil zoru başardın gerisi geliyor hadi gözünaydın:)
bunu aklında tam bitirmeden bir büyüğüne geçme derim iyice beynini alıştır... zaten sonrası hemen hopp oluyorevet kızlar, naklen yayın yaptım :) evde yalnızdım sizden destek aldım :) şu mumun büyüğünü mü alsam yoksa pnsemi geçsem bilemedim, ha buna daha devam ederim daha kendimi hazır hissetmiyorum da. napsam acaba
canım ben daha öncede söyledim ben penisle deneme taraftarıyım hazır hissediyosan hiç bekleme penisle denemeye hemen geçin derim.korkma biz yanındayızevet kızlar, naklen yayın yaptım :) evde yalnızdım sizden destek aldım :) şu mumun büyüğünü mü alsam yoksa pnsemi geçsem bilemedim, ha buna daha devam ederim daha kendimi hazır hissetmiyorum da. napsam acaba
Zeytin Yağı denedin mi hiç zeynoParmak egzersizinde sıkıntı yok aslında ama eşimle yapamıyorum giriş çok acıyor yanma gibi bir his var bu yanma parmakla gidip gelirkende oluyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?