Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Parmak egzersizinde sıkıntı yok aslında ama eşimle yapamıyorum giriş çok acıyor yanma gibi bir his var bu yanma parmakla gidip gelirkende oluyor

Arkadaşlar ben yeni denicem bugün baslicam önce neyle denigim bende samdanlik mumum var onun küçük tarafiyla başlasam olurmu sizler nasıl yapıyorsunuz yazarmisiniz lutfennnn

kızlar egzersizimi yapıyorum şu an elim ayağım döküldü şöyle içimden bişeyler akıyo, sanki bayılacağım :) hem seviniyor, hem geriliyor hem yapabiliyorum ama mumun yarısından fazlasını itiyorum, hepsi girmiyor.

O gerilmeler bende de oldu ilk baslarda ozellikle aparati kalinlastirdigimda. Bacaklarimi kasa kasa ilerletiyordum ilerleyince de acayip seviniyordum. zamanla asacagiz bunu da insallah. Zuzukucum mumun kalinligi nasil merak ettim?

O gerilmeler bende de oldu ilk baslarda ozellikle aparati kalinlastirdigimda. Bacaklarimi kasa kasa ilerletiyordum ilerleyince de acayip seviniyordum. zamanla asacagiz bunu da insallah. Zuzukucum mumun kalinligi nasil merak ettim?

mum içimde tek parmak yazıyorum. baş parmaktan kalın canım ama pnsten baya ince

canlı yayında egzersiz haa iyi ya kız Allah iyliğini versin :)

yarısını aldıysan sen hepsini girdi bil zoru başardın gerisi geliyor hadi gözünaydın:)

evet kızlar, naklen yayın yaptım :) evde yalnızdım sizden destek aldım :) şu mumun büyüğünü mü alsam yoksa pnsemi geçsem bilemedim, ha buna daha devam ederim daha kendimi hazır hissetmiyorum da. napsam acaba

bunu aklında tam bitirmeden bir büyüğüne geçme derim iyice beynini alıştır... zaten sonrası hemen hopp oluyor

canım ben daha öncede söyledim ben penisle deneme taraftarıyım hazır hissediyosan hiç bekleme penisle denemeye hemen geçin derim.korkma biz yanındayız

Kızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…