- 18 Ağustos 2013
- 487
- 115
- 123
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.601
Kızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı
Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlamıyorumOlmustur giriş canım bende anlamıyorum girdiğini ama eşim anlıyo ben kaslarımı sıktıgımda
Arkadaşlar ben yeni denicem bugün baslicam önce neyle denigim bende samdanlik mumum var onun küçük tarafiyla başlasam olurmu sizler nasıl yapıyorsunuz yazarmisiniz lutfennnn
smdılık bı gelısme yok kuzum reglı donemım dun bttı artık denıcez ıns 6 ay oldu ıns artık kurtuluurm
Yok ben a
Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlamıyorum
Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlamOlmustur giriş canım bende anlamıyorum girdiğini ama eşim anlıyo ben kaslarımı sıktıgımda
O da anlamıyorCanım onu en iyi eşin anlar, o ne diyor tamamının girip girmediği konusunda?
Canim merhaba oncelikle bende senin gibi dusunuyordum hatta acaba benim fizyolojik bir rahatsizligim mi var diyorum aslinda ben parmak egzersizini yapabiliyorum daha diger asamalara gecemedim ama inan orada bir bosluk var biz sktigimiz icin bize oyle geliyo bunu anladim bende senin gibi 1.5 yil oldu insallah basariya ulasica canim once kensimize inanalimMerhabalar yaptığınız egzersizleri banada yazabilirmisiniz lütfen bende 1.5 yıldır evliyim aslında. Kendimi hiç sıkmiyorum ama çok dar vajinam olmuyor çok zor bir durum kimseylede konusamiyorum bende burda benimle aynı sorunu yaşayan insanları görünce üye oldum bu egzersizlerin ise yaradığını okudum rica Etsem neler yapıyorsuniz yazarmisiniz
Canim bende de ayni durum var anlayamiyoruz bizde oldu mu olmadi mi ilerlemesinde skinti yok ama hareket edince bi aci oluyor aniden sende de ayni durum var miKızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı
canım 3 parmak olduysa penisde rahatlıkla olucaktır bence pes etmeden denemeye devam edin sonuç alcaksın inşGünaydın kızlar dün eşli deneme yaptım sadece başı girdi sonra ilerleyemedik bi türlü ilk denemem bu uzun zaman olmuştu Ama öncesinde parmak egzersizi yaptım oldu üç parmak ama p.... olmadı
yapamadığınız pozisyonlarda ısrarcı olmayın canım üstte rahatsan öyle devam edinİnşallah canım ya ama hiç olmicak gibi geliyo
Yok ben a
Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlam
O da anlamıyorama kaslarimi sıkıp bıraktıgimda hissettiğini soyluyor.
İnşallah canım ya ama hiç olmicak gibi geliyo
Canim bende de ayni durum var anlayamiyoruz bizde oldu mu olmadi mi ilerlemesinde skinti yok ama hareket edince bi aci oluyor aniden sende de ayni durum var mi
Zeytin Yağı denedin mi hiç zeyno
Çok haklısın canım şükür ki çaresiz bi dert değil inşallah bu muymuş dicem dicez burdaki arkadaşlar da dahil yenmeyi nasip etsin Rabbim egzersizler de sorun yok şükür yapıyorum ama denemeye devam durmak yok
Kizlar merhaba bu mum ile olan deneme icin nasil bir mum kullanicaz once kucuk mumlardan mi basliyoruz ??
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?