- 15 Nisan 2015
- 37
- 36
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #192.601
Canim bende de ayni durum var anlayamiyoruz bizde oldu mu olmadi mi ilerlemesinde skinti yok ama hareket edince bi aci oluyor aniden sende de ayni durum var miKızlar esli deneme yaptim giriş oldu ama yanma ve aci da oldu ama dayanilmayacak gibi degil. icimdeyken kasları sıktım biraktim hissetti eşim ama tamamen mi giriş oldu ne kadari girdi onu anlamadim. yendi m miki acaba diyecem ama gene yanma vardı
canım 3 parmak olduysa penisde rahatlıkla olucaktır bence pes etmeden denemeye devam edin sonuç alcaksın inşGünaydın kızlar dün eşli deneme yaptım sadece başı girdi sonra ilerleyemedik bi türlü ilk denemem bu uzun zaman olmuştu Ama öncesinde parmak egzersizi yaptım oldu üç parmak ama p.... olmadı
yapamadığınız pozisyonlarda ısrarcı olmayın canım üstte rahatsan öyle devam edinİnşallah canım ya ama hiç olmicak gibi geliyo
Yok ben a
Yok ben anliyorum yanma oluyor cunku girerken ama tamamimi girdi yarısı mi onu anlam
O da anlamıyorama kaslarimi sıkıp bıraktıgimda hissettiğini soyluyor.
İnşallah canım ya ama hiç olmicak gibi geliyo
Canim bende de ayni durum var anlayamiyoruz bizde oldu mu olmadi mi ilerlemesinde skinti yok ama hareket edince bi aci oluyor aniden sende de ayni durum var mi
Zeytin Yağı denedin mi hiç zeyno
Çok haklısın canım şükür ki çaresiz bi dert değil inşallah bu muymuş dicem dicez burdaki arkadaşlar da dahil yenmeyi nasip etsin Rabbim egzersizler de sorun yok şükür yapıyorum ama denemeye devam durmak yok
Kizlar merhaba bu mum ile olan deneme icin nasil bir mum kullanicaz once kucuk mumlardan mi basliyoruz ??
Internette vajinismus seti var kullanan varmı işe yarar mı acaba
ben eşimin pe..sinin büyüklüğünde yaptım cok rahat alabiliom.. hemen hemen 3 parmak kalınlığına yakın.. ondan az bişi ince :) sen zorlanıosan ilk mumun kalınlığında yap sonra büyütürsün.. bende ilk öyle yaptım.. şimdide hep kalın olan mumla egzersiz yapıom incesini bıraktım :)Canım senle aynıyız biz egzersiz olarak, mum hangi kalınlıkta canım ?
Adanis teşekkür ederim kaderdaşımmmm. Aynen o anlamda. Benimde gerçekten cok Sevdiğim bi resim :))gullacım, avatarına bayıldımne zaman görsem sesli güldüğüm bir resim, "çok da tınnn" mesajı veriyor sanırım
ben eşimin pe..sinin büyüklüğünde yaptım cok rahat alabiliom.. hemen hemen 3 parmak kalınlığına yakın.. ondan az bişi ince :) sen zorlanıosan ilk mumun kalınlığında yap sonra büyütürsün.. bende ilk öyle yaptım.. şimdide hep kalın olan mumla egzersiz yapıom incesini bıraktım :)
evet aslında yokta o an gelince paniklıom gene :)Ozaman penise geçmen için hiç bir sorun yok sabrili :) Sen benden iyisin camım. Maaşallah
ben eşimin pe..sinin büyüklüğünde yaptım cok rahat alabiliom.. hemen hemen 3 parmak kalınlığına yakın.. ondan az bişi ince :) sen zorlanıosan ilk mumun kalınlığında yap sonra büyütürsün.. bende ilk öyle yaptım.. şimdide hep kalın olan mumla egzersiz yapıom incesini bıraktım :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?