- 16 Ocak 2015
- 1.347
- 1.233
- 408
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.241
Merhaba arkadaşlar,
Vaktim oldukça internete girip yazdıklarınızı okuyorum.İyi ki varsınız çok rahatlatıyorsunuz beni. 3 aylık evliyim.3 aydır doğru düzgün,huzurlu günümüz olmadı.Cinsellik evliliğin temeliymiş gerçekten.En azından bizim evliliğimizde öyle.O kadar çok kavga ediyoruz ki.Artık işten eve gelmeye korkuyorum. Ev lanetli bir yer gibi oldu bizim için.Sürekli ağlıyorum.Sürekli yetersizlik,mutsuzluk,suçluluk hissediyorum.Eşimle evlenmeden önce 2 yıl birbirimizi tanıdık,hatta evlenmeden önceki 1 yıl aynı evde yaşadık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ama bizim için günler çekilmez olmaya başladı.Kendimden nefret ediyorum.Sürekli erteliyorum çözümü,egzersizler,doktora gitmek beni korkutuyor.Eşimi bu kadar sevip,iyi tanırken neden yapamıyorum.Çıldırıcam.Hayat enerjim kalmadı.Bıktım.Eşim tamamen uzak artık benden.Başkalarını hayal ettiğini bile söyledi.Artık onu mutlu etmek istiyorum.Hayattan bıktım,zevk almıyorum.
ıyy bana biraz tuhaf geldi o şeyi şırıngaya nasıl koycanızay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
arkdşlr mrbaaaa nasılsnz ben üç parmk ikinci boğuma kadr raht egzersz yapablyrm ama denemye geçmye hazır hissedemyrm hala kendmiiiiçünkü p.. kalınlğnda aparatı bi türlü alamym o yüzdende denemye geçemyrm bi tavsyenz var mı
ıyy bana biraz tuhaf geldi o şeyi şırıngaya nasıl koycanız
iyi fikirmiş :) bak benimde aklıma bi fikir geldi direk enjektörede boşaltabilirsiniz.enjektörün pompasını çıkartırsınız öyle olay bittikten sonra tekrar takarsınız hem bu şekilde sadece eşin uğraşmış olur sana sadece içene almak kalıray ne var canım, adamı bir bardağa boşaltırız, onuda o ucu oval enjektöre çektikmi , mum yerine enjektörü alırım içime :) sonra gelsin bebeler :) ayy fikrim geldi
iyi fikirmiş :) bak benimde aklıma bi fikir geldi direk enjektörede boşaltabilirsiniz.enjektörün pompasını çıkartırsınız öyle olay bittikten sonra tekrar takarsınız hem bu şekilde sadece eşin uğraşmış olur sana sadece içene almak kalır
Kızlar bugün oturmaya gittim orda bi kadın Kaç yıllık evlisin dedi 2 Bitiyo dedim çocuğun yok olmuyodur heralde dedi çok moralim bozuldu ağlamamak için kendimi zor tuttum bugün egzersiz yarın da deneme yapcam inşallah bugün eşim yok ya bi an önce kurtulmak istiyorum artık Rabbim kurtarsın bu illetle uğraşan tüm arkadaşları
denemek lazım bilemedim :)) evet yarın yenelim tam 2 hafta olcak.sanki hiç vaji olmamışım gibi hissediyorum kendimicanım o biraz dar olur adam nasıl denk getirsin :) iş şu ucu oval şırıngayı bulmakta. bu arada sen yendin biliyorum.
denemek lazım bilemedim :)) evet yarın yenelim tam 2 hafta olcak.sanki hiç vaji olmamışım gibi hissediyorum kendimi
aile hekimene git bence eczaneler reçetesiz enjektör satmıyorlar yasak çünküne güzel canım. İnşallah bizde senin gibi hissederiz yakında. nasıl alcam şu enjektörü ya
aile hekimene git bence eczaneler reçetesiz enjektör satmıyorlar yasak çünkü
ben seni sabriliyi falan yenmiş olarak görüyorum zaten :)ne güzel canım. İnşallah bizde senin gibi hissederiz yakında. nasıl alcam şu enjektörü ya
olabilir ama insanlar ön yargılı biliyorsun ailelerimiz bile neler diyolar eczacıda saçma sapan laflar edebilir herkes halden anlamıyor canımbir eczacıya derdimi anlatsam şurubun içinden çıkarır verirmi acaba
ne güzel canım. İnşallah bizde senin gibi hissederiz yakında. nasıl alcam şu enjektörü ya
bende senin gibi düşünüyorum ama bu durum çevre baskısının bi getirisi galiba.ama yinede herkesin hayatına saygı duyarım herkesin kendi özgür iradesi var sonuçtaZuzu, zuzucum, yaramaz zuzum.. Önce şu illetten kurtulmalısın, sonra bebek sahibi olmayı düşün birtanem. Ne kadar çok bebiş istediğinizi biliyorum, hatta tüm bu çabalarınızın asıl sebebi bir meleğinizin olması, inşallah yarabbim o günleri de görürüz. Cinsel hayatınızı sağlıklı bir hale, düzene sokuncaya kadar şimdilik bu düşünceni ertele. Küçük meleğin,sağlıklı bir ilişkinin getirisi olacak zaten inşallah, pes etmeden devam et, sen de o güç var.
olabilir ama insanlar ön yargılı biliyorsun ailelerimiz bile neler diyolar eczacıda saçma sapan laflar edebilir herkes halden anlamıyor canım
iyi bakalım hayırlısı olsun :)vajina kuruluğu için vajina enjektörü varmış gider onu alırım :) buldummmm
Zuzu, zuzucum, yaramaz zuzum.. Önce şu illetten kurtulmalısın, sonra bebek sahibi olmayı düşün birtanem. Ne kadar çok bebiş istediğinizi biliyorum, hatta tüm bu çabalarınızın asıl sebebi bir meleğinizin olması, inşallah yarabbim o günleri de görürüz. Cinsel hayatınızı sağlıklı bir hale, düzene sokuncaya kadar şimdilik bu düşünceni ertele. Küçük meleğin,sağlıklı bir ilişkinin getirisi olacak zaten inşallah, pes etmeden devam et, sen de o güç var.
bende senin gibi düşünüyorum ama bu durum çevre baskısının bi getirisi galiba.ama yinede herkesin hayatına saygı duyarım herkesin kendi özgür iradesi var sonuçta
haklısın Adanis ama zaten zor bir ihtimal benim yapacağım bir durum, mum yerine anjektör olacak :) mantıklı geldi, belkide o zamana kadar vajidende kurtulurum :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?