- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.261
aynen canım aynı baskı bizdede var ancak eşim bi dur bi düzene koyalım afedersin tohum bende tarla sende biyere kaçmıyoruz Allah nasip etmişse olur zaten dedi.şimdilik sadece cinsellik yaşamaya odaklanmış durumdayızDoğrusu bu baharcım, 2 çocuğu olan 40lı yaşlarında bir bayanla tanıştım, henüz vajinismusu yenememişti, iki evladını da sezeryanla dünyaya getirmiş, yıllardır eşiyle düzenli bir cinsel ilişki yaşamamış. Yani bebek sahibi olmak her şeyi toz pembe hale getirmiyor, acele etmeden sabırla yenmeye çalışmak, elden gelen her şeyi yapmak lazım. Arkadaşlarımı çok iyi anlıyorum, bana da sorarlardı bebek yok mu, ne zaman olacak diye sanki doğursam onlar bakacak, çok üzülürdüm, çevre baskısına direnmek lazım, hiçbir şey bizlerin mutlu olmasından daha mühim değil, başkaları için değil, kendimiz için yaşamalıyız.
Ben de basarisiz oldumben eşli denemede başarısız oldum, önce eşimin parmağına geçeceğim hala geçemedim ama, önce parmakta ona güvenmeyi öğreneceğim canım.
Ben 7 yil sonra yendim canim hic birsey icin gec degil egzersize baslamakla yarisindan fazlasini hallettin zaten geriye cok az bir kisim kaldi o da olacak insallah hic pes etmeCok gec oldu ama sonunda basladim egzersizlere. eger egzersizlere baslamadiysan hemen basla.
evet canim ben de once yenmek ve cocuk sahibi olmak istiyorum ama insanlar o kadar acimasizkicnm forumda hamile kalan bi arkdş eşinin dezenfkte edilmş bi çay bardğna boşldğnı ve sonra onu iğnesi çıkarılmış enjektöre çektiğini ve vajinaya yerleştrp tek hamlede enjektörü boşalttğnı söylemş ve hamile kalmş bi arkdşmn teyzeside böyle hamile kalmştı ama spermlrn bekletlmeden yapılması gerekymş internntn araştrdm bi sakıncası yokmş ama ssende bi araştr tabi ama inşallah önce bu hastalığı ve normak yollrla hamile kalalrz
İnsallah:) pes eder miyim hic. kafama koydum esli denemede basarisiz olmama ragmen birakmadim egzersize devam ettim ardindan. Deneme yapmayacagim bir sure egzersize devam edecegim tam hazir degilim sanirim.Ben 7 yil sonra yendim canim hic birsey icin gec degil egzersize baslamakla yarisindan fazlasini hallettin zaten geriye cok az bir kisim kaldi o da olacak insallah hic pes etme
ben yengemden biliyorum hamilelik için doktor hergün yada gün aşırı ilişki öneriyor.birde eşiniz sigara alkol vs kullanıyorsa bırakmalı.özellikle sigara sperm kalitesini yarı yarıya düşürüyormuşslm arkadaşlar bizde çocuk düşünüyoruz ama daha hamile kalmadım.2 ay falan bende ilişkiye giremedim suan ilk zamanlara göre rahat yapıyoruz bu durumun hamile kalmaya etkisi varmı.
yok canım kullanmıyor sperm kalitesini artıran yiyeceklerde yemeye basladı canımben yengemden biliyorum hamilelik için doktor hergün yada gün aşırı ilişki öneriyor.birde eşiniz sigara alkol vs kullanıyorsa bırakmalı.özellikle sigara sperm kalitesini yarı yarıya düşürüyormuş
tez vakitte olur inşyok canım kullanmıyor sperm kalitesini artıran yiyeceklerde yemeye basladı canım
teskur canım..tez vakitte olur inş
eltimgilde gelirse ayrı yatarız :) o yüzden haftasonu kalır bu iş gibime gelio :)nolcak canım kaynanan size bi oda açsın artık halinizden anlamıyolarmı
ama benim bildiğim ozaman spermler sağlıksız oluomuş sonrada bebekte hastalıklı olabiliomuş... çünkü o plastikte saglıksız maddeler var.. yanlışsam düzeltin.. :)ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
tabii sen onu içine sıkıncaya kadar iş işten geçmiş olur...ay ne var canım, adamı bir bardağa boşaltırız, onuda o ucu oval enjektöre çektikmi , mum yerine enjektörü alırım içime :) sonra gelsin bebeler :) ayy fikrim geldi
ha ha havajina kuruluğu için vajina enjektörü varmış gider onu alırım :) buldummmm
kaynanangilin samanlığı falan yokmueltimgilde gelirse ayrı yatarız :) o yüzden haftasonu kalır bu iş gibime gelio :)
Zuzukucumm bunlara hic gerek kalmayacak goreceksin az kaldii sona hem de cok azvajina kuruluğu için vajina enjektörü varmış gider onu alırım :) buldummmm
aynen biraz daha sabır :) sabırla koruk helva olurmuş kızlar :)Zuzukucumm bunlara hic gerek kalmayacak goreceksin az kaldii sona hem de cok az
samalık yokta.. ahır var olurmu :) töbe yarabbi..kaynanangilin samanlığı falan yokmukıçınıza saman bata bata
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?