- 5 Nisan 2015
- 3.612
- 11.820
- 128
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.261
tez vakitte olur inşyok canım kullanmıyor sperm kalitesini artıran yiyeceklerde yemeye basladı canım
teskur canım..tez vakitte olur inş
eltimgilde gelirse ayrı yatarız :) o yüzden haftasonu kalır bu iş gibime gelio :)nolcak canım kaynanan size bi oda açsın artık halinizden anlamıyolarmı
ama benim bildiğim ozaman spermler sağlıksız oluomuş sonrada bebekte hastalıklı olabiliomuş... çünkü o plastikte saglıksız maddeler var.. yanlışsam düzeltin.. :)ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
tabii sen onu içine sıkıncaya kadar iş işten geçmiş olur...ay ne var canım, adamı bir bardağa boşaltırız, onuda o ucu oval enjektöre çektikmi , mum yerine enjektörü alırım içime :) sonra gelsin bebeler :) ayy fikrim geldi
ha ha havajina kuruluğu için vajina enjektörü varmış gider onu alırım :) buldummmm
kaynanangilin samanlığı falan yokmueltimgilde gelirse ayrı yatarız :) o yüzden haftasonu kalır bu iş gibime gelio :)
Zuzukucumm bunlara hic gerek kalmayacak goreceksin az kaldii sona hem de cok azvajina kuruluğu için vajina enjektörü varmış gider onu alırım :) buldummmm
aynen biraz daha sabır :) sabırla koruk helva olurmuş kızlar :)Zuzukucumm bunlara hic gerek kalmayacak goreceksin az kaldii sona hem de cok az
samalık yokta.. ahır var olurmu :) töbe yarabbi..kaynanangilin samanlığı falan yokmukıçınıza saman bata bata
aynenkızlar bir araya gelsek iyi gırgır yaparız ha bazı mesajlara sesli gülüyorum artık bir araya gelsek kim bilir neler olur :))
artık orası sizin fantezi dünyanızın genişliğine kalmış canımsamalık yokta.. ahır var olurmu :) töbe yarabbi..
demi.. ineklerin tanaların içince vıcıh vıcıhh.. ohh nee fantazi behh..artık orası sizin fantezi dünyanızın genişliğine kalmış canım
teşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çaydemi.. ineklerin tanaların içince vıcıh vıcıhh.. ohh nee fantazi behh.....kızım sen bugün ne yiyip içtiysen banada söyle .. maşallahın var bugün..
allah neşeni arttırsın ozaman.. :) ozaman kesin o kaçak çayın içinde bi kaçaklık vardı oda bugun sana denk gelditeşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çay
olabilir benim herif ilaç mı koydu naptıallah neşeni arttırsın ozaman.. :) ozaman kesin o kaçak çayın içinde bi kaçaklık vardı oda bugun sana denk geldi
töbe töbee..olabilir benim herif ilaç mı koydu naptıama boşuna bugün kandil avucunu yalar
bugün mübarek güntöbe töbee..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?