Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
ama benim bildiğim ozaman spermler sağlıksız oluomuş sonrada bebekte hastalıklı olabiliomuş... çünkü o plastikte saglıksız maddeler var.. yanlışsam düzeltin.. :)

Bi arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim kendimi uzaylı gibi hissediyorum artık misafirlerim gitse de pazar günü başlasam egzersize artık çok yoruldum

demi.. ineklerin tanaların içince vıcıh vıcıhh.. ohh nee fantazi behh.. ...kızım sen bugün ne yiyip içtiysen banada söyle .. maşallahın var bugün..
teşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çay

teşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çay
allah neşeni arttırsın ozaman.. :) ozaman kesin o kaçak çayın içinde bi kaçaklık vardı oda bugun sana denk geldi

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…