Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

aynen canım aynı baskı bizdede var ancak eşim bi dur bi düzene koyalım afedersin tohum bende tarla sende biyere kaçmıyoruz Allah nasip etmişse olur zaten dedi.şimdilik sadece cinsellik yaşamaya odaklanmış durumdayız

ben eşli denemede başarısız oldum, önce eşimin parmağına geçeceğim hala geçemedim ama, önce parmakta ona güvenmeyi öğreneceğim canım.
Ben de basarisiz oldum once alabildigim en kalin aparati denedim aparat kalin oldugu icin bir yerden sonra ilerlemiyor diyorlar ya bir yerde takiliyor diye 7 cm fln anca giriyor kaliyor. es parmagi da yaptm parmak sorunsuz oldu ama aparattan daha rahatsiz edici geldi bana. sonra da denemeye gecelim dedim yok olmuyor ucu bile girmedi. Zorladik baya olmadi. Ben de egzersiz yaptim. egzersize devam edecegim deneme yapmayacagim bir sure.

evet canim ben de once yenmek ve cocuk sahibi olmak istiyorum ama insanlar o kadar acimasizki esime dun bahsettim siringa yontemini onun da kafasina yatti sanirim.hayirlisi allahtan.kurban oldugum dusmanimin basina vermesin bu derdi vermesin

Ben 7 yil sonra yendim canim hic birsey icin gec degil egzersize baslamakla yarisindan fazlasini hallettin zaten geriye cok az bir kisim kaldi o da olacak insallah hic pes etme
İnsallah:) pes eder miyim hic. kafama koydum esli denemede basarisiz olmama ragmen birakmadim egzersize devam ettim ardindan. Deneme yapmayacagim bir sure egzersize devam edecegim tam hazir degilim sanirim.

slm arkadaşlar bizde çocuk düşünüyoruz ama daha hamile kalmadım.2 ay falan bende ilişkiye giremedim suan ilk zamanlara göre rahat yapıyoruz bu durumun hamile kalmaya etkisi varmı.

slm arkadaşlar bizde çocuk düşünüyoruz ama daha hamile kalmadım.2 ay falan bende ilişkiye giremedim suan ilk zamanlara göre rahat yapıyoruz bu durumun hamile kalmaya etkisi varmı.
ben yengemden biliyorum hamilelik için doktor hergün yada gün aşırı ilişki öneriyor.birde eşiniz sigara alkol vs kullanıyorsa bırakmalı.özellikle sigara sperm kalitesini yarı yarıya düşürüyormuş

yok canım kullanmıyor sperm kalitesini artıran yiyeceklerde yemeye basladı canım

ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
ama benim bildiğim ozaman spermler sağlıksız oluomuş sonrada bebekte hastalıklı olabiliomuş... çünkü o plastikte saglıksız maddeler var.. yanlışsam düzeltin.. :)

Bi arkadasimin daha hamile olduğunu öğrendim kendimi uzaylı gibi hissediyorum artık misafirlerim gitse de pazar günü başlasam egzersize artık çok yoruldum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…