- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.221
cnm forumda hamile kalan bi arkdş eşinin dezenfkte edilmş bi çay bardğna boşldğnı ve sonra onu iğnesi çıkarılmış enjektöre çektiğini ve vajinaya yerleştrp tek hamlede enjektörü boşalttğnı söylemş ve hamile kalmş bi arkdşmn teyzeside böyle hamile kalmştı ama spermlrn bekletlmeden yapılması gerekymş internntn araştrdm bi sakıncası yokmş ama ssende bi araştr tabi ama inşallah önce bu hastalığı yenerz ve normak yollrla hamile kalalrzayni dert bende de var sevinmekle uzulmek arasinsa gelip gidiyorum..bu durumdan dolayi kendimden tiksinir oldum.benden sonra evlenenler bebislerini kucagina aldi..imrenerek bakiyorum acaba nasil yaptilar huzurla yataga girmek uyumak nasil bi duygu diyebiz de vajina girisine yakin bosalma yoluyla yapmaya calisiyoruz her ay bekliyorum regl olucam mi diye.psikolojik hamilelikten de cok korkuyorum karin sisligim oluyo 5 aylik hamile gibi duruyorum bazen..siringa yonteminden lutfen biraz bahseder misin nasil yapiliyomus.
offf inşllh yaaa o kdr egzersz yapyrum ama bi türlü denemye geçmye cesaret edemyrmmmBence sen baya ilerlemissin az kalmis gibi gorunuyor sona ulasmana. bozma moralini. Bu sorunu asmak icin cabala derim. ben de cok istiyorum bebek ama bunu halletmeden dusunmuyorum. bebek mutlu eder belki beni ama bu sorun surekli kafamda oldugu icin mutsuzlugum devam eder diye dusunuyorum. insallah yeneriz biz de.
O dusunce bende de var girisi zorluyor baya girmiyor hicofff inşllh yaaa o kdr egzersz yapyrum ama bi türlü denemye geçmye cesaret edemyrmmmhala p.. grerrkn o girişi yırtıp öle grckmş gbi gelyo
bnce p.. boyutnda alna kadar devam etmelyz ama benm artık daha fazlası olmuyo perine kısmı çok geriliyo acımya başlyo zorlayamyomO dusunce bende de var girisi zorluyor baya girmiyor hic( egzersiz yapmama ragmen bir degisiklik yok bende de. Senin kadar ileride degilim egzersizde. Erken denedik sanirim. Moralim bozuldu sonra egzersize devam ettim.
bu listeye göre ve benm takip ettiğime göre bu ay zuzuku sabrili kadri sıra bizde sıramızı kaptırmayalım artk kızlar bitsinde kurtulalım inşallahVAJİNUNMUSA TEKME ATMA LİSTESİ
1-) mutluyumki 83
2-) ZUZUKU
3-) esmerkedi
4-)yardım84(12/04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
5-)han_i(22//04/2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
6-) aziziyelim
7-) DeranSuNaz
8 -) serapppp
9-)korkmazbahar( 10/ 04 / 2015 'BU MUYMUŞ' listesine terfi etti:)
10-) bi umut
11-) oolalaa
12-) selin_78
13-) Sabrili Kadrili
14-) polyanna85
15-) ROSE1990
16-) noname7
17-) ece ulusoy
18- kayacans
19-) duaamm
20-) Nata Huseinliiii
21-) Please16
22-) pink_angel123
23-) dahaduygu
24-) _yagmurr
25-) bitkinmiyim ne
26-) bllbrvn
daha regelim var :)Tatlim sen ne yaptin denemeye baslamadiniz mi?
ayy inşallah :)bu listeye göre ve benm takip ettiğime göre bu ay zuzuku sabrili kadri sıra bizde sıramızı kaptırmayalım artk kızlar bitsinde kurtulalım inşallah
nolcak canım kaynanan size bi oda açsın artık halinizden anlamıyolarmıayy inşallah :)
adetim yarın biter.. ama haftasonu büyük bi ihtimalle kaynanamgile gidioz yatılı olarak .. bakalım artık nezaman denersek .. :)
ADANİS NERELERDE BİLİYOMUSUNUZ
Kizlar adanis mocici kaderim nerde bilen varmi
Yine deneme yine husrano kadar egzersiz yapiyorum ve gayet iyi ilerliyorum parmak denemesi mum hepsi tamam ama sira esli denemelere gelince olmuyo biraz ilerliyoruz sonrasi yine ayni ben ilerledigimi dusunuyodum ama esim ayni yerdeyiz oraya takiliyo dedi dun yapmis oldugun egzersizlerden sonra esli deneme yapalim dedim yine o kadar da rahat birakiyorum kendimi ya da bana oyle geliyo bilemiyorum ki artik emin olamiyorum hic biseyden yenen arkadaslar egzersizlerde son nokta nedir hangi asamadan sonra tamam bu is olur dediniz yardiminiza ihtiyacim var her gun bu yuzden kavga etmekten yoruldum evliligin temtemeliymis gercekten alakasiz tartismada bile sonucu bu noktaya baglamayi basarabiliyoruz artik yardim edin lutfen egzersizde nasil bir yol izlemem gerekiyo esim bir yerden sonra daralan bi yer var orada takiliyoruz diyor dun yine kavga ettik bu yuzden bana muhabbeti bile artik beni baydi dedi o isin bile adini deneme koyduk dedi (
günaydın :) kız sabahları girip kaçıyon ondan sonra bütün gün millet seni soruyo millet seviyo seni fazla uzaklaşma buralardan :))Menekşecim, kaslarını rahat bıraktığını zannediyorsun, aslında sıkmaya devam ediyorsun. Kendimden biliyorum, çok rahatım, sıkmıyorum kaslarımı neden olmuyor diye sinirlenir, üzülürdüm, yendikten sonra anladım ki sıkıyormuşum farkında olmadan. P..si aldığın noktaya kadar ilerlet, daha sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, vajinayı esnet esnetebildiğin kadar, birkaç denemeden sonra gireceğini düşünüyorum, p..si alırken nefes egzersizini unutma.
Ya da alabildiğin noktaya kadar al, içinde en fazla 10 saniye kadar beklet, daha fazla bekletme çünkü yumuşama sorunu yaşanabilir, 10 saniyenin sonunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, son boğum girişini bu yöntemlerle kolaylaştırabilirsin. İlk denemende olmazsa ümitsizliğe kapılmadan denemeye devam et, ısrarla, kararlılıkla, inşallah olacak canım, bir şey kalmamış yenmene.
kizlar destek olalim birbirimize, biz de yenecegiz insallah insan bazen umutsuzluga kapiliyor yenenlerde de olmustur bence zaman zaman bu hisler. Zuzukucum sen gayet iyisin bence sellukaya sordum esli denemeye ne zaman gecmeliyim diye baslayin diyor serce parmaktan sonra basaranlar varmis. bahar da tek parmaktan sonra basarmisti. direk gecsek mi denemeye acaba birbirimizden guc alalimm
günaydın :) kız sabahları girip kaçıyon ondan sonra bütün gün millet seni soruyo millet seviyo seni fazla uzaklaşma buralardan :))
ben eşli denemede başarısız oldum, önce eşimin parmağına geçeceğim hala geçemedim ama, önce parmakta ona güvenmeyi öğreneceğim canım.
bide forumda diğer sayflrda bi hamile kalma yöntemi okudum enjektörle spermi vajnaya sıkarak hamile kaln bi sürü arkdş var bu illeti yenemeyecksm en azından bunu deneyip hamile kalsm mı diye düşünyrum doğum sezeryn olur zaten ama sanki o zamnda bebek bzm değilmş gibi olur muki kafam çk karışk yaaaaaaaaa delirmemek için zor tuutyom artık kendmidün 4 ay öne evlennn kapı komşmun hamile olduğunu öğrendm gözlerm doldu ne diceğmi bilemdm kaldm öle
ayni dert bende de var sevinmekle uzulmek arasinsa gelip gidiyorum..bu durumdan dolayi kendimden tiksinir oldum.benden sonra evlenenler bebislerini kucagina aldi..imrenerek bakiyorum acaba nasil yaptilar huzurla yataga girmek uyumak nasil bi duygu diyebiz de vajina girisine yakin bosalma yoluyla yapmaya calisiyoruz her ay bekliyorum regl olucam mi diye.psikolojik hamilelikten de cok korkuyorum karin sisligim oluyo 5 aylik hamile gibi duruyorum bazen..siringa yonteminden lutfen biraz bahseder misin nasil yapiliyomus.
bu listeye göre ve benm takip ettiğime göre bu ay zuzuku sabrili kadri sıra bizde sıramızı kaptırmayalım artk kızlar bitsinde kurtulalım inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?