Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

cnm forumda hamile kalan bi arkdş eşinin dezenfkte edilmş bi çay bardğna boşldğnı ve sonra onu iğnesi çıkarılmış enjektöre çektiğini ve vajinaya yerleştrp tek hamlede enjektörü boşalttğnı söylemş ve hamile kalmş bi arkdşmn teyzeside böyle hamile kalmştı ama spermlrn bekletlmeden yapılması gerekymş internntn araştrdm bi sakıncası yokmş ama ssende bi araştr tabi ama inşallah önce bu hastalığı yenerz ve normak yollrla hamile kalalrz

offf inşllh yaaa o kdr egzersz yapyrum ama bi türlü denemye geçmye cesaret edemyrmmm hala p.. grerrkn o girişi yırtıp öle grckmş gbi gelyo

offf inşllh yaaa o kdr egzersz yapyrum ama bi türlü denemye geçmye cesaret edemyrmmm hala p.. grerrkn o girişi yırtıp öle grckmş gbi gelyo
O dusunce bende de var girisi zorluyor baya girmiyor hic( egzersiz yapmama ragmen bir degisiklik yok bende de. Senin kadar ileride degilim egzersizde. Erken denedik sanirim. Moralim bozuldu sonra egzersize devam ettim.

O dusunce bende de var girisi zorluyor baya girmiyor hic( egzersiz yapmama ragmen bir degisiklik yok bende de. Senin kadar ileride degilim egzersizde. Erken denedik sanirim. Moralim bozuldu sonra egzersize devam ettim.
bnce p.. boyutnda alna kadar devam etmelyz ama benm artık daha fazlası olmuyo perine kısmı çok geriliyo acımya başlyo zorlayamyom

bu listeye göre ve benm takip ettiğime göre bu ay zuzuku sabrili kadri sıra bizde sıramızı kaptırmayalım artk kızlar bitsinde kurtulalım inşallah

bu listeye göre ve benm takip ettiğime göre bu ay zuzuku sabrili kadri sıra bizde sıramızı kaptırmayalım artk kızlar bitsinde kurtulalım inşallah
ayy inşallah :)
adetim yarın biter.. ama haftasonu büyük bi ihtimalle kaynanamgile gidioz yatılı olarak .. bakalım artık nezaman denersek .. :)

Yine deneme yine husran o kadar egzersiz yapiyorum ve gayet iyi ilerliyorum parmak denemesi mum hepsi tamam ama sira esli denemelere gelince olmuyo biraz ilerliyoruz sonrasi yine ayni ben ilerledigimi dusunuyodum ama esim ayni yerdeyiz oraya takiliyo dedi dun yapmis oldugun egzersizlerden sonra esli deneme yapalim dedim yine o kadar da rahat birakiyorum kendimi ya da bana oyle geliyo bilemiyorum ki artik emin olamiyorum hic biseyden yenen arkadaslar egzersizlerde son nokta nedir hangi asamadan sonra tamam bu is olur dediniz yardiminiza ihtiyacim var her gun bu yuzden kavga etmekten yoruldum evliligin temtemeliymis gercekten alakasiz tartismada bile sonucu bu noktaya baglamayi basarabiliyoruz artik yardim edin lutfen egzersizde nasil bir yol izlemem gerekiyo esim bir yerden sonra daralan bi yer var orada takiliyoruz diyor dun yine kavga ettik bu yuzden bana muhabbeti bile artik beni baydi dedi o isin bile adini deneme koyduk dedi (

ADANİS NERELERDE BİLİYOMUSUNUZ

Kizlar adanis mocici kaderim nerde bilen varmi

Canlarım uzun süredir raporlu olduğum için biriken okul işleri, sınavlarım ve bebek alışverişi derken gece girer oldum eve. Birkaç gündür oldukça yoğundum, girmeye pek vakit bulamadım, kısa aralıklarla girip yenen oldu mu diye bakma şansım oldu sadece. Çok özledim hepinizi, bıkmadan, usanmadan egzersizlere devam edin, bugün Regaip Kandili, bol bol dua edelim, bu günler dua kapılarının sonuna kadar açıldığı mübarek günler. Hepinizin kandili mübarek olsun, rabbim hayırlısıyla sıkıntılarınıza son versin inşallah.

"BU MUYMUŞ" DİYENLER LİSTEMİZ

1-) selluka
2-) mocici
3-) gullllac123
4-) mandela
5-) crescent2425
6-) mariposa0734
7-) betul61
8 -) AYSEEEEEE
9-) ssxxmm
10-) coknormal
11-) serpil89
12-) rossalinda
13-) math27
14 -) sevda0601
15 -)meryem46
16 -)belinay91
17 -) yardim84
18- ) lavinyalavinda
19-) Em222
20-) korkmazbahar

21-)kardelen-89

22-) han_i

Tebrikler han_i ciğim..

Menekşecim, kaslarını rahat bıraktığını zannediyorsun, aslında sıkmaya devam ediyorsun. Kendimden biliyorum, çok rahatım, sıkmıyorum kaslarımı neden olmuyor diye sinirlenir, üzülürdüm, yendikten sonra anladım ki sıkıyormuşum farkında olmadan. P..si aldığın noktaya kadar ilerlet, daha sonra çıkar, tekrar al, tekrar çıkar, vajinayı esnet esnetebildiğin kadar, birkaç denemeden sonra gireceğini düşünüyorum, p..si alırken nefes egzersizini unutma.

Ya da alabildiğin noktaya kadar al, içinde en fazla 10 saniye kadar beklet, daha fazla bekletme çünkü yumuşama sorunu yaşanabilir, 10 saniyenin sonunda derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak almaya devam et, son boğum girişini bu yöntemlerle kolaylaştırabilirsin. İlk denemende olmazsa ümitsizliğe kapılmadan denemeye devam et, ısrarla, kararlılıkla, inşallah olacak canım, bir şey kalmamış yenmene.

günaydın :) kız sabahları girip kaçıyon ondan sonra bütün gün millet seni soruyo millet seviyo seni fazla uzaklaşma buralardan :))

ben eşli denemede başarısız oldum, önce eşimin parmağına geçeceğim hala geçemedim ama, önce parmakta ona güvenmeyi öğreneceğim canım.

günaydın :) kız sabahları girip kaçıyon ondan sonra bütün gün millet seni soruyo millet seviyo seni fazla uzaklaşma buralardan :))

Günaydın hayatım.. Ben de sizleri çok seviyorum, halimi bir görseydin baharcım, bir taraftan giyiniyorum, giyinirken forumu açıyorum, ne var ne yok diye bakıyorum, öyle gidiyorum okula. Aklımdaydınız her zaman fakat vaktim olmadı, dün gece 12 de eve girebildik, yeni arkadaşlar katılmış aramıza bu arada, inşallah hepsi bu illeti yenecek.

ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)

Canım, birtanem .. Allah sevdiği kullarına dert verirmiş, üstelik de kimseye kaldıramayacağı yük vermezmiş. Çok şükür ki bu illetin bir çözümü, bir tedavisi var. Huzurla, mutlulukla yatağa girme duygusunu sen de tadacaksın, buradaki tüm arkadaşlarımın canı tatlıydı, eşlerimizi yanımıza yaklaştırmazdık, bazılarımız korkudan titrerdi, ne farkımız var seninle? Hiçbir fark yok, bizler başardıysak sen de başarırsın. Aynı korkuları, aynı kaygıları hepimiz yaşadık, 2.5 sene oldu yeneli ve o kabus dolu günleri anımsamıyorum bile, kendine inan, sen de bu günleri sileceksin hafızandan. Rabbimizin bize bahşettiği kutsal bir duygu unutmak, unutabilmek.. inan bana hepsi, tüm kötü günler geride kalıyor. Bebek sahibi olmadan önce bu illeti yenmeye çalış, bebekten öte sizin cinsel hayatınızın sağlıklı devam etmesi daha önemli, öbür türlü çok yıpranırsın. Hemen bugün egzersizlerine başla, bizler sana yardımcı oluruz canım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…