Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

demi.. ineklerin tanaların içince vıcıh vıcıhh.. ohh nee fantazi behh.. ...kızım sen bugün ne yiyip içtiysen banada söyle .. maşallahın var bugün..
teşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çay

teşekkür ederim tatlım bilmem bugün neşem pek yerinde Allah bozmasın.ekstra bişey yemedim bi yumurta az birazda peynir ha bide kaçak çay
allah neşeni arttırsın ozaman.. :) ozaman kesin o kaçak çayın içinde bi kaçaklık vardı oda bugun sana denk geldi

canlarim lutfen biri bana pns yonunun nasil olacagini soylesin popo yonune ittir demeyin sakin bi turlu anlayamiyorum su durumu..azcik kaldi ya yenicem yon bulmaya calisiyorum bulamiyorum.hangi pozisyon daha uygun..ben ustte esime donuk ama uzanir vaziyette giris yapabiliyorum sadece..bu pozisyonda ilerletemiyorum cunku hareket edemiyorum icimdeyken..

misyoner deneyin eşin yönünü kendisi bulacaktır

Egzersiz yaptin mi hic, egzersiz yaparken yonunu cok rahat anlayabiliyorsun. kaderimin sayfasi var ben onu inceledikten sonra egzersize baslamistim paylasacagim birazdan burda.

evet kaderimin onceki sayfasini da takip ediyodum oyle egzersizlere basladim.es denemesi bana daha kolay geliyo.parmak egzersizinde parmagima yuvarlak bir sey geldi ondan beridir tiksiniyorum.baska aparatlada yapamadim pns en iyisi diye dusunuyorum.misyoneri hic deneyemem cunku esimi hala kendime yaklastiramiyorum ters hareket yapacagindan korkuyorum.kizlik zari bu sekilde ortadan kalkti ondan beridir esime guvenemiyorum..kontrol bendeyken cok rahatim.

O zaman esinin parmagiyla egzersiz yapin biraz o da yonunu anlamis olur hem sen ona guvenmeye baslarsin hem o da ona gore hareket eder.

canım ya.. keşke pes etmesen hemen.. çünkü her eş denemesine geçen aynı süreci yaşıyo..daha fazla egzersiz yapınca eş denemesi kolay olcak diye bişiy yokki.. sen aparatlarını alabiliyosun eşin parmağını da alabiliyosun.. artık eş denemesine hazırsın aslında.. şuan sanki biraz daha egzersiz yapsan daha rahat olacak gibi geliyor olabilir sana ama inan eş denemesini erteleme..aparatın tamamı girse noolacak daha kalını girse noolacak.. sen rahatlıkla egzersiz yapabiliyorsan bu yeterli bence.. eş denemesi için biraz daha gayret etmelisin.. doğru yönü bulacaksınız doğru pozisyonu bulacaksınız.. ucu bile girmedi diyosun bi seferde pes etme o da girecek ve şuna inan çalıştığın aparatlardan daha kolay ilerleyeceksin.. bir de zaten zorlamana gerek yok..zorlayarak deneme iyice soğursun.. öyle egzersiz yapar gibi hergün biraz deneseniz sorun kalmayacak ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…