Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Canim aparat p..sin yarisi kalinliginda hemen pes etmedik aslinda 4-5 defa ugrastik olmadi. kasiyorum kendimi ve esnemiyor orasi demek ki hazir degilmisim diye dusundum. bazilari p..s boyutlarinda aparat almadan deneme diyor. Natahuseinlii ile msjlastik doktoru esli denemeyin demis daha hazir olmadigini ve eger denerlerse olmadiginda iki tarafin da psikolojisinin etkilenecegini soylemis. Ne yapmam nasil ilerlemem gerektigini ben de bilmiyorum.

canım o zaman aynı gün içinde ilk aparatla yap onu alınca kafan rahatlıcaktır sonrada penisle yap. o rahatlığın etkisiyle peniside alırsın belki

canım o zaman aynı gün içinde ilk aparatla yap onu alınca kafan rahatlıcaktır sonrada penisle yap. o rahatlığın etkisiyle peniside alırsın belki
canim deneme yapmadan once aparatla calismistim esimin parmagiyla da calistik. Sonra denemeye gectik. Aparat p..sin yarisi kadar yaklasik olarak. psikolojik iste ..daha buyuk aparata gecmem gerekiyor kafamin rahatlamasi icin.

canim deneme yapmadan once aparatla calismistim esimin parmagiyla da calistik. Sonra denemeye gectik. Aparat p..sin yarisi kadar yaklasik olarak. psikolojik iste ..daha buyuk aparata gecmem gerekiyor kafamin rahatlamasi icin.
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap artık üzülme yeter :)

İnsallah:) pes eder miyim hic. kafama koydum esli denemede basarisiz olmama ragmen birakmadim egzersize devam ettim ardindan. Deneme yapmayacagim bir sure egzersize devam edecegim tam hazir degilim sanirim.
Tamamen hazir olmadan es denemesi yapmayin hayal kirikligi olmasin hazir hissettegin an zaten hemen yapmak isteyeceksin aleleye gerek yok her asamayi atlamadan yap gerisi kendiliginden gelecek canim

canım aynı hisleri bizde yaşadık seni çok iyi anlıyoruz ama kendine acıyarak üzülerek erteleyerek durumun daha kötüye gitmesinden başka bi işe yaramaz hemen egzersizlere başla önce korkarsın belki ama yavaş yavaş yaptıkça hiç korkulmayacak bi durum olduğunu görünce dahada hırslanacaksın o kimi hayaL ederse etsin sen bu işi kendin için yap sonuçta bu iş olmadan başkasıylada bişey yapamazsın bu işi çözdükten sonrada sende ona yaşatırsın bu durumu görür ozaman o kullandığı cümleler nasıl insanın içini açıtıyormuş.

canım bende ne kadar aparat parmak çalışırsam çalışıyım oraya penisin giremeyeceğini düşünürdüm burdaki arkadaşların tavsiyesini denedim sonra aldım zeytinyağını penise sürdüm sonra vajinaya sürdüm üst pozisyonda eşime sırtım dönük şeklilde denedim bi baktım penisinucu girmeye başladı öyle görünce çok sevindim ve bu işin olacağına daha çok inandım dene bence hem üste sen olunca kontrol sende olduğu için daha rahat oluyosun.Olmayabilir kayabilir biraz uğraşmak gerekiyor hemen bırakma

canım sana şunu tavsiye ederim penisi çıkar tekrart kat bi kaç kez yap bunu sonra gelgit yapmaya çalış 1 hafta falan dene böyle tam olmasa bile sonra orası açılmaya başlıyor derin nefes al ıkın ittirmeye çalış

ay ne var canım, adamı bir bardağa boşaltırız, onuda o ucu oval enjektöre çektikmi , mum yerine enjektörü alırım içime :) sonra gelsin bebeler :) ayy fikrim geldi
kzımya delirdiniz iyice önce şu işi tam yapalımda sonra araya soğukluk girer hamileyken egzersizde yapamazsınız aparat mumda sokamazsınız görürsünüz biraz daha sabredin şu cinselliği bi yoluna sokalım.Sonra elinizde çocuk bi de üstünüze kuma gelirse görürsünüz

vala benim gözüm korktu adam kaç zamandır yapamıyordu zaten bide hamile kalsam 9 ayda öyle adam kaçar valla

canım benim bu olay zaten piskolojik.. gerçekten.. sen ne kadar kalın aparat alırsan al kendini hazır hissedemediğin sürece zorlanırsın.. önemli olan senin rahat hissetmen bunun için biraz daha kalın aparatla çalışman gerektiğini düşünüyorsan tabiki biraz daha bekle.. herşey senin kontrolunde çünkü.. ne zaman hazır hissedersen nasıl daha rahat hissedersen o zaman olacak çünkü..biraz daha egzerszi o zaman..

canım sana naçizane tavsiyem üstte olduğun pozisyonda iken ters oturarak deneme yaparsan daha kolay olur ben o şekilde yenmiştim. hem kontrol senin elinde oluyor hemde deneme yaparken eşinin bakışlarından rahatsız olmuyorsun...

eşli deneme yaptınmı? yani eşin parmak ile egzersiz yapsa onu yapabilirmisin ? 2 aşama eşli egzersiz oluyor eğer onu yapamazsan aparatla deneyebiliyorsun...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…