- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.301
Canim aparat p..sin yarisi kalinliginda hemen pes etmedik aslinda 4-5 defa ugrastik olmadi. kasiyorum kendimi ve esnemiyor orasicanım ya.. keşke pes etmesen hemen.. çünkü her eş denemesine geçen aynı süreci yaşıyo..daha fazla egzersiz yapınca eş denemesi kolay olcak diye bişiy yokki.. sen aparatlarını alabiliyosun eşin parmağını da alabiliyosun.. artık eş denemesine hazırsın aslında.. şuan sanki biraz daha egzersiz yapsan daha rahat olacak gibi geliyor olabilir sana ama inan eş denemesini erteleme..aparatın tamamı girse noolacak daha kalını girse noolacak.. sen rahatlıkla egzersiz yapabiliyorsan bu yeterli bence.. eş denemesi için biraz daha gayret etmelisin.. doğru yönü bulacaksınız doğru pozisyonu bulacaksınız.. ucu bile girmedi diyosun bi seferde pes etme o da girecek ve şuna inan çalıştığın aparatlardan daha kolay ilerleyeceksin.. bir de zaten zorlamana gerek yok..zorlayarak deneme iyice soğursun.. öyle egzersiz yapar gibi hergün biraz deneseniz sorun kalmayacak ..
vep bu vajinin yüzünden oldudeli ya ha ha
canım o zaman aynı gün içinde ilk aparatla yap onu alınca kafan rahatlıcaktır sonrada penisle yap. o rahatlığın etkisiyle peniside alırsın belkiCanim aparat p..sin yarisi kalinliginda hemen pes etmedik aslinda 4-5 defa ugrastik olmadi. kasiyorum kendimi ve esnemiyor orasidemek ki hazir degilmisim diye dusundum. bazilari p..s boyutlarinda aparat almadan deneme diyor. Natahuseinlii ile msjlastik doktoru esli denemeyin demis daha hazir olmadigini ve eger denerlerse olmadiginda iki tarafin da psikolojisinin etkilenecegini soylemis. Ne yapmam nasil ilerlemem gerektigini ben de bilmiyorum.
canim deneme yapmadan once aparatla calismistim esimin parmagiyla da calistik. Sonra denemeye gectik. Aparat p..sin yarisi kadar yaklasik olarak. psikolojik iste ..daha buyuk aparata gecmem gerekiyor kafamin rahatlamasi icin.canım o zaman aynı gün içinde ilk aparatla yap onu alınca kafan rahatlıcaktır sonrada penisle yap. o rahatlığın etkisiyle peniside alırsın belki
kendini ne zaman hazır hissedersen o zaman yap artık üzülme yeter :)canim deneme yapmadan once aparatla calismistim esimin parmagiyla da calistik. Sonra denemeye gectik. Aparat p..sin yarisi kadar yaklasik olarak. psikolojik iste ..daha buyuk aparata gecmem gerekiyor kafamin rahatlamasi icin.
Tamamen hazir olmadan es denemesi yapmayin hayal kirikligi olmasin hazir hissettegin an zaten hemen yapmak isteyeceksin aleleye gerek yok her asamayi atlamadan yap gerisi kendiliginden gelecek canimİnsallah:) pes eder miyim hic. kafama koydum esli denemede basarisiz olmama ragmen birakmadim egzersize devam ettim ardindan. Deneme yapmayacagim bir sure egzersize devam edecegim tam hazir degilim sanirim.
Dogru soyluyorsun.Tamamen hazir olmadan es denemesi yapmayin hayal kirikligi olmasin hazir hissettegin an zaten hemen yapmak isteyeceksin aleleye gerek yok her asamayi atlamadan yap gerisi kendiliginden gelecek canim
bizde haftasonu kaynanamgile gidiyoruzayy inşallah :)
adetim yarın biter.. ama haftasonu büyük bi ihtimalle kaynanamgile gidioz yatılı olarak .. bakalım artık nezaman denersek .. :)
canım aynı hisleri bizde yaşadık seni çok iyi anlıyoruz ama kendine acıyarak üzülerek erteleyerek durumun daha kötüye gitmesinden başka bi işe yaramaz hemen egzersizlere başla önce korkarsın belki ama yavaş yavaş yaptıkça hiç korkulmayacak bi durum olduğunu görünce dahada hırslanacaksın o kimi hayaL ederse etsin sen bu işi kendin için yap sonuçta bu iş olmadan başkasıylada bişey yapamazsın bu işi çözdükten sonrada sende ona yaşatırsın bu durumu görür ozaman o kullandığı cümleler nasıl insanın içini açıtıyormuş.Merhaba arkadaşlar,
Vaktim oldukça internete girip yazdıklarınızı okuyorum.İyi ki varsınız çok rahatlatıyorsunuz beni. 3 aylık evliyim.3 aydır doğru düzgün,huzurlu günümüz olmadı.Cinsellik evliliğin temeliymiş gerçekten.En azından bizim evliliğimizde öyle.O kadar çok kavga ediyoruz ki.Artık işten eve gelmeye korkuyorum. Ev lanetli bir yer gibi oldu bizim için.Sürekli ağlıyorum.Sürekli yetersizlik,mutsuzluk,suçluluk hissediyorum.Eşimle evlenmeden önce 2 yıl birbirimizi tanıdık,hatta evlenmeden önceki 1 yıl aynı evde yaşadık.Birbirimizi çok seviyoruz.Ama bizim için günler çekilmez olmaya başladı.Kendimden nefret ediyorum.Sürekli erteliyorum çözümü,egzersizler,doktora gitmek beni korkutuyor.Eşimi bu kadar sevip,iyi tanırken neden yapamıyorum.Çıldırıcam.Hayat enerjim kalmadı.Bıktım.Eşim tamamen uzak artık benden.Başkalarını hayal ettiğini bile söyledi.Artık onu mutlu etmek istiyorum.Hayattan bıktım,zevk almıyorum.
canım bende ne kadar aparat parmak çalışırsam çalışıyım oraya penisin giremeyeceğini düşünürdüm burdaki arkadaşların tavsiyesini denedim sonra aldım zeytinyağını penise sürdüm sonra vajinaya sürdüm üst pozisyonda eşime sırtım dönük şeklilde denedim bi baktım penisinucu girmeye başladı öyle görünce çok sevindim ve bu işin olacağına daha çok inandım dene bence hem üste sen olunca kontrol sende olduğu için daha rahat oluyosun.Olmayabilir kayabilir biraz uğraşmak gerekiyor hemen bırakmaarkdşlr mrbaaaa nasılsnz ben üç parmk ikinci boğuma kadr raht egzersz yapablyrm ama denemye geçmye hazır hissedemyrm hala kendmiiiiçünkü p.. kalınlğnda aparatı bi türlü alamym o yüzdende denemye geçemyrm bi tavsyenz var mı
canım sana şunu tavsiye ederim penisi çıkar tekrart kat bi kaç kez yap bunu sonra gelgit yapmaya çalış 1 hafta falan dene böyle tam olmasa bile sonra orası açılmaya başlıyor derin nefes al ıkın ittirmeye çalışYine deneme yine husrano kadar egzersiz yapiyorum ve gayet iyi ilerliyorum parmak denemesi mum hepsi tamam ama sira esli denemelere gelince olmuyo biraz ilerliyoruz sonrasi yine ayni ben ilerledigimi dusunuyodum ama esim ayni yerdeyiz oraya takiliyo dedi dun yapmis oldugun egzersizlerden sonra esli deneme yapalim dedim yine o kadar da rahat birakiyorum kendimi ya da bana oyle geliyo bilemiyorum ki artik emin olamiyorum hic biseyden yenen arkadaslar egzersizlerde son nokta nedir hangi asamadan sonra tamam bu is olur dediniz yardiminiza ihtiyacim var her gun bu yuzden kavga etmekten yoruldum evliligin temtemeliymis gercekten alakasiz tartismada bile sonucu bu noktaya baglamayi basarabiliyoruz artik yardim edin lutfen egzersizde nasil bir yol izlemem gerekiyo esim bir yerden sonra daralan bi yer var orada takiliyoruz diyor dun yine kavga ettik bu yuzden bana muhabbeti bile artik beni baydi dedi o isin bile adini deneme koyduk dedi (
kzımya delirdiniz iyiceay ne var canım, adamı bir bardağa boşaltırız, onuda o ucu oval enjektöre çektikmi , mum yerine enjektörü alırım içime :) sonra gelsin bebeler :) ayy fikrim geldi
vala benim gözüm korktu adam kaç zamandır yapamıyordu zaten bide hamile kalsam 9 ayda öyle adam kaçar vallakzımya delirdiniz iyiceönce şu işi tam yapalımda sonra araya soğukluk girer hamileyken egzersizde yapamazsınız aparat mumda sokamazsınız görürsünüz biraz daha sabredin şu cinselliği bi yoluna sokalım.Sonra elinizde çocuk bi de üstünüze kuma gelirse görürsünüz
canım benim bu olay zaten piskolojik.. gerçekten.. sen ne kadar kalın aparat alırsan al kendini hazır hissedemediğin sürece zorlanırsın.. önemli olan senin rahat hissetmen bunun için biraz daha kalın aparatla çalışman gerektiğini düşünüyorsan tabiki biraz daha bekle.. herşey senin kontrolunde çünkü.. ne zaman hazır hissedersen nasıl daha rahat hissedersen o zaman olacak çünkü..biraz daha egzerszi o zaman..Canim aparat p..sin yarisi kalinliginda hemen pes etmedik aslinda 4-5 defa ugrastik olmadi. kasiyorum kendimi ve esnemiyor orasidemek ki hazir degilmisim diye dusundum. bazilari p..s boyutlarinda aparat almadan deneme diyor. Natahuseinlii ile msjlastik doktoru esli denemeyin demis daha hazir olmadigini ve eger denerlerse olmadiginda iki tarafin da psikolojisinin etkilenecegini soylemis. Ne yapmam nasil ilerlemem gerektigini ben de bilmiyorum.
canım benim bu olay zaten piskolojik.. gerçekten.. sen ne kadar kalın aparat alırsan al kendini hazır hissedemediğin sürece zorlanırsın.. önemli olan senin rahat hissetmen bunun için biraz daha kalın aparatla çalışman gerektiğini düşünüyorsan tabiki biraz daha bekle.. herşey senin kontrolunde çünkü.. ne zaman hazır hissedersen nasıl daha rahat hissedersen o zaman olacak çünkü..biraz daha egzerszi o zaman..Bugun yine calistim aparati kalinlastirdim olmadi sellukacim. aci ve asiri yanma
oldu. Bu aparatin bir incesi oluyor giriyor bu olmadi. esim de diyor orda bir et parcasi var sanki o engelliyor. ben kadin dogumcuya gideyim de durumumu da soyleyim bir baksin. yoksa egzersizin bu asamasinda takilip kalacagimkuzenimin de boyle bir sorunu varmis operasyondan sonra olmus. acaba benim de oyle mi bilmiyorum ki.
ha ha aynenvala benim gözüm korktu adam kaç zamandır yapamıyordu zaten bide hamile kalsam 9 ayda öyle adam kaçar valla
bu dert yüzünden herşeyimiz ortaya çıktıha ha aynen
ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
merhaba arkadaslar araniza yeni katildim fakat 2 yildir vajinismusla bogusuyorum..hic dokunamazken su an pns basini alabiliyorum.ama sanirim yon bulma sorunum var.ne kadar ugrastiysam ilerletemiyorum.lutfen biri bana pozisyonun ve yonun nasil olacagini acikca yazsin..yenmeme cok az kaldi biliyorum ve artik bebis istiyorum
arkdşlr mrbaaaa nasılsnz ben üç parmk ikinci boğuma kadr raht egzersz yapablyrm ama denemye geçmye hazır hissedemyrm hala kendmiiiiçünkü p.. kalınlğnda aparatı bi türlü alamym o yüzdende denemye geçemyrm bi tavsyenz var mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?