- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.321
evet canim daha once denedim ama rahat olamadim.agirligim esime yuklenmesin diye bacaklarim kopmustu :) yarin ilk firsatta bu pozisyonu tekrar denicem tesekkur ederim :*canım sana naçizane tavsiyem üstte olduğun pozisyonda iken ters oturarak deneme yaparsan daha kolay olur ben o şekilde yenmiştim. hem kontrol senin elinde oluyor hemde deneme yaparken eşinin bakışlarından rahatsız olmuyorsun...
Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
ertelemenin bi faydası yok psikolojiyi bozuyo daha beter.yazılanlarıda okumuşsunuz zaten bir an önce egzersizlere başlayın ve her ne olursa olsun moral bozmadan kararlılıkla üstüne gidin.ilerleme kaydettiğinizi kendinizde göreceksiniz.sorunlarınızlada başbaşa kalmayın ayrıca burda bisürü temiz kalpli insan var kimse yardımını esirgemez emin olunEşim o kadar anlayışlı ki artık benden ümidi kestiğini düşünüyorum..ortada büyük bi sorun var bazen nası bu kadar normal yaşayabiliyorum diyorum kendime,erteliyorumda erteliyorum..
ertelemenin bi faydası yok psikolojiyi bozuyo daha beter.yazılanlarıda okumuşsunuz zaten bir an önce egzersizlere başlayın ve her ne olursa olsun moral bozmadan kararlılıkla üstüne gidin.ilerleme kaydettiğinizi kendinizde göreceksiniz.sorunlarınızlada başbaşa kalmayın ayrıca burda bisürü temiz kalpli insan var kimse yardımını esirgemez emin olun
Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
Ne kararlar aldım uymadım hep ne kadar serbest bırakcam kendimi desemde yok mümkün değil..umarım yenebilirim.
Nasıl ve ne sekılde baslamalıyım kararlıyım bu sefer
Bugün başlıcam egzersizlere.bizdede aynı sorun var herkes çocuk soruyo artık agresifleşmeye başladım soranlara.yenmek istiyorum bu lanet şeyi.
dün telfndn grince cvp yazamdm bi türlü ndense cnm iyice araştr bnce bu konuyu bnde çok bebek istyrum ama bu hastalğı yenmdnde yapmk istemyrum her çift gibi normal yollrdn hamle kalmk istyrm bndeay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
ama üç parmğn ikinci boğumnn kalınlığıyla p.. kalınlğı aynı değil ve üç parmk ikinci boğmdaykn parmklrmı içerde azıcık bile açamıyorum esnemiyo hiçÜç parmağı ikinci boğumuna kadar alman, p..s boyutunda bir aparatı aldığın anlamına gelir ki, eşli deneme için görünüşe göre hazırsın, hazır olmadığın tek nokta kendine inanmaman. Canım benim, sen yapman gereken her şeyi yapmışsın, son düzlüğe gelmişsin, tüm gücünü topla, eşli deneme için düşüncelerini, bedenini hazırla , doğru pozisyonu, en rahat ettiğin pozisyonu bul ve eş denemesine geç kuzucum, başarabilirsin, güven kendine.
aminnn cnm bnm eğer denyck olursanz bizide bilgilndrr msnnn belki bnde denerm bunu yenemyck olurssm en azndan bebek için vakt kaybetmemş olurzevet canim ben de once yenmek ve cocuk sahibi olmak istiyorum ama insanlar o kadar acimasizkiesime dun bahsettim siringa yontemini onun da kafasina yatti sanirim.hayirlisi allahtan.kurban oldugum dusmanimin basina vermesin bu derdi vermesin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?