Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

evet canim daha once denedim ama rahat olamadim.agirligim esime yuklenmesin diye bacaklarim kopmustu :) yarin ilk firsatta bu pozisyonu tekrar denicem tesekkur ederim :*

Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..

Eşim o kadar anlayışlı ki artık benden ümidi kestiğini düşünüyorum..ortada büyük bi sorun var bazen nası bu kadar normal yaşayabiliyorum diyorum kendime,erteliyorumda erteliyorum..

Eşim o kadar anlayışlı ki artık benden ümidi kestiğini düşünüyorum..ortada büyük bi sorun var bazen nası bu kadar normal yaşayabiliyorum diyorum kendime,erteliyorumda erteliyorum..
ertelemenin bi faydası yok psikolojiyi bozuyo daha beter.yazılanlarıda okumuşsunuz zaten bir an önce egzersizlere başlayın ve her ne olursa olsun moral bozmadan kararlılıkla üstüne gidin.ilerleme kaydettiğinizi kendinizde göreceksiniz.sorunlarınızlada başbaşa kalmayın ayrıca burda bisürü temiz kalpli insan var kimse yardımını esirgemez emin olun

Merhaba ıkı yıkdır evlıyım ve bu lanet der bendede var oncelerı buraya gırdım bır kez denemeye calıstım fakat basarılı olamadım ve hep gecıstırdım ama bıktım artık mıllet bebek soruyor ve ben de ıstıyorum..aglamaktan yoruldum bana yardımcı olun

Ne kararlar aldım uymadım hep ne kadar serbest bırakcam kendimi desemde yok mümkün değil..umarım yenebilirim.

Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..

Merhaba canım, 2.5 yılda neler yaşadığını, neler hissettiğini anlatabilir misin desem sana hiçbir kelime kafi gelmez eminim. Hiç ertelemeden hemen egzersizlerine başla, ister parmak egzersizi istersen oluşturacağın bir aparat sana yardımcı olacaktır. Nasıl yapman gerektiğini detaylı anlatırız, yeter ki pes etmeden, kararlılıkla devam et.

Bu zamana kadar sankı asla basaramayacak gıbı hıssettım hala da oyle acıkcası sankı benım bu durumum asla duzelmeyecek hıc bır zaman bebek sahıbı olamayacagım ..bıktım artık ya ..

Nasıl ve ne sekılde baslamalıyım kararlıyım bu sefer

Kendine bir aparat oluşturarak başlayabilirsin, bir kulak çubuğu başlamak için en uygun aparat. Kulak çubuğunu jelatinle sar. Sırtını bir yere yasla, yatak başı olabilir, oturur pozisyona geç, dizlerini hafif kendine doğru çek, kayganlaştırıcını hem aparatına hem vajinana bol bol sür, kendini hazır hissettiğinde derin bir nefes al, ver, al, ver.. 10-15 defa yap bunu. Sonra tekrar derin bir nefes al, nefesini verirken ıkınarak aparatını almaya çalış, korkma vajina boşluktan ibaret sana hiçbir zarar vermez. Alamadığın noktada aparatını çıkarma, içinde tut, tekrar hazır olana kadar içinde tutmaya devam et, hazır olduğunda nefes egzersiziyle, aynı yöntemle almaya devam et. İnan bana korkulacak hiçbir şey yok, başardıkça kendine güvenin gelecek, sen de bir gün tamamen yeneceksin.

telefon acar sorururum istersen yakinima o da cok zo zamanlar yasadi seviyorlardi birbirlerini her yolu denediler ama bitanesi oldu cok sukur.. biliyorum ama unuttum tam olarak nasil yardim alindigini..

Bugün başlıcam egzersizlere.bizdede aynı sorun var herkes çocuk soruyo artık agresifleşmeye başladım soranlara.yenmek istiyorum bu lanet şeyi.

Başla canım, her aşamada ne yaptığını bizlere haber ver, 1 cm bile alsan büyük bir başarıdır, ümitsizliğe kapılma, hepsini bir anda alacaksın diye bir şey yok.

sanirim söyle yapmislardi.. bi sicak suyun icine birsey hazirlaniyor ve onun ustune oturdu orasi uyustu ama bu doktorlarinda yaptigi birsey bilmiyorum yaptirdinizmi siz.. sorada hemen iliski oldu o buharin ustune oturduktan sora.. simdi cok sukut iyiler.. 4 sene dile kolay yengemdi benm bize bile cok sora solediler

ay çok mantıklı :) denicem bunu şu şurup şişelerinden çıkan enjektörler var ondan alıp içime sıkmak :)
dün telfndn grince cvp yazamdm bi türlü ndense cnm iyice araştr bnce bu konuyu bnde çok bebek istyrum ama bu hastalğı yenmdnde yapmk istemyrum her çift gibi normal yollrdn hamle kalmk istyrm bnde

ama üç parmğn ikinci boğumnn kalınlığıyla p.. kalınlğı aynı değil ve üç parmk ikinci boğmdaykn parmklrmı içerde azıcık bile açamıyorum esnemiyo hiç özellikle vajinanın en dışı giriş kısmı perine sanki yırtlçkmş gibi oluyo artık o yüzden p.. kesin yırtar orayı dye korkuyrum acana vajnam küçük mü yada perinem esnemiyo mu ki benm

evet canim ben de once yenmek ve cocuk sahibi olmak istiyorum ama insanlar o kadar acimasizki esime dun bahsettim siringa yontemini onun da kafasina yatti sanirim.hayirlisi allahtan.kurban oldugum dusmanimin basina vermesin bu derdi vermesin
aminnn cnm bnm eğer denyck olursanz bizide bilgilndrr msnnn belki bnde denerm bunu yenemyck olurssm en azndan bebek için vakt kaybetmemş olurz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…