Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Artık yoruldum bu durumdan
Ne olacak bu halim bilmiyorum.
ne egzersiz yapmaya cesaretim var ne de ikili deneme..
içime yine öküz oturdu, yazdıklarınız okuyup cesaretleneyim diyorum ama eve gidince yine aynı korkuyla başbaşa kalıyorum.
korku...

bu durum iyice bana dert olmaya başladı.
ne yapıcam da egzersize cesareti bulabicem bilmiyorum

hayırlısı...
umudumu kaybetmicem.

yapınca bumuymuş dicen inan başlarda zor oluyor ama sonra sonra alışıyosun önce kafanda bitir ordan bi bebek cukıyo bi parmak iki parmak sonra aparatla dene inan yaparsn yapamasam benyapamazdm bnde yenemedim ama inşallah bi gün yenicem egzersize başla. Vakit kaybetme

Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
Hosgeldin aramiza, arkadaslar demis zaten vakit kaybetmeden egzersizlere basla. ben de hep erteledim 4,5 yil birsey yapmadim. burasi sayesinde egzersizlere basladim. Kolay gelsin hepimize. insallah biz de bu sorunu geride birakacagiz bir gun.

dün telfndn grince cvp yazamdm bi türlü ndense cnm iyice araştr bnce bu konuyu bnde çok bebek istyrum ama bu hastalğı yenmdnde yapmk istemyrum her çift gibi normal yollrdn hamle kalmk istyrm bnde
İnsallah hepimiz yeneriz de mutlu haberi burda paylasiriz :) yasim 1-2 yas daha kucuk olsaydi dusunmezdim ama 30 u gecirmek istemiyorum ilk cocuk icin. stres yaptim ayrica bu yuzden. ayy insallah hepimiz yenelim de o bebek soranlara surpriz yapalim:)))

Eşim akşam çocuk yapcaz diyo direk olayda adam da. ara verdik tam yenmek üzereyken inşallah yine alabilirim kuruluk olmaaaz, inşallah bu gece biter Allahımm gül yüzümüze şu mübarek Cuma gününün yüzü suyu hürmetine

haftasonu memlekete gidiyoruz bakalım beni neler bekliyor. umarım soran olmaz

ben bi formul soyledim ama gorulmedi sanirim :)
O dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.

Biz de bu aksam kardesime gidiyoruz egzersizlere ara vericem 2 gun ara verecegim ins dondugumde ilk egzersizimde ilerlerim biraz daha. olalacim sen yenmistin dimi.
canım bi kere oldu (eşim oldu diyor) ama daha yapamadık kuruluk var. eşimde sen hep ona yoğunlaştığından kuruyo diyor ama napim bi kere daha olsa rahatlıcam. eşimde biraz ara verelim dedi öyle kaldık bugün deniycez aksilik çıkmazsa

Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
canım istemsiz bir şekilde bilinçaltı kasıyor olabilir hiç ertelemeden egzersizlere başla burda yardım edebilecek okadar bilgili şeyler varki aşmaman imkansız

Keske ara vermeseydiniz kayganlastirici fln kullansaydiniz. aradan zaman gecmesi kafanda olumsuz dusuncelerin olusmasina sebep olmus gibi gorunuyor. sen bir kere yaptin tekrar yaparsin at olumsuzluklari kafandan.

[/QUOTE]
Ya inan
yok benm bahsettigim farkli.. benm yengem farkinda bile olmamis 4 senedir ugrasan biri olarak.. bu bi yerden okunup yapilmadi

O insanların ve türevlerinin reçeteleri ve uyguladığı teknikler yüzünden çok kişi psikolojik sağlığını yitirdi, muhakkak yenen insanlar da vardır fakat darbe alanlar da azımsanmayacak kadar var. Bir kere bu problem psikolojik, öyle kas gevşeticilerle, uyuşturucu spreylerle hemen aşılabilecek bir sorun değil, bunları sadece araç olarak eğer faydasına gerçekten inanırsanız kullanabilirsiniz, o da egzersiz esnasında.

Vajinismus olan bir bayan ve eşinin, doktorun gözünün önünde cinsel ilişkiye girmesini isteyen ve kadıncağızın çığlıklarıyla son bulan bir tedavi yöntemi uygulandığını biliyorum, kadın haftalarca kendine gelemedi, yaşadıklarını unutamadı. Başka tedavi yöntemleri aramayın,bu illetin en doğru çözümü yapacağınız egzersizlerdir, bıkmadan, usanmadan çalışmalara devam edin, inanın kendinize. Cinsel ilişki yaşamak yemek yemek, su içmek kadar doğal ve eğer gerçekten zor olsaydı Allah bizlere bu özelliği bahşetmezdi, iyi düşünün her zaman ve sakın ertelemeyin, bıkmadan egzersize devam edin.

Merhaba bende bu lanet hastaliktan var evleneli 2.5sene oldu artik bebek sorularından bunaldim verecek bir cevabim bile yok bebek gorunce aglamamak icin k3ndimi zor tutuyorum hep sessiz sessiz okudum yillar icinde denemeye calistim olmadi cok caresisiz hic umudum yok

aminnn cnm bnm eğer denyck olursanz bizide bilgilndrr msnnn belki bnde denerm bunu yenemyck olurssm en azndan bebek için vakt kaybetmemş olurz
kuzum belki kendi adima kotu bisi yaptim ama hislerime engel olamadim ve enjektor aldim..ovulasyona daha cok var bilgilendiririm tabiki enjektor egzersizi yapicam o zamana kadar ne kadar sokarsam kardir :)

ama bu doktor tavsiyeli birseydi aynisini doktoruda yapiyordu. 4 sene cekmis biri olarak hic bi zararini gormedi tavsiyeli birseydi ve ise yaradi. gordugum ve duydugum buydu bizzat agzindan. yoksa sagliksi biseyi tabiki paylasmak istemem daha iyi bir fikir ve yontem varsa tabiki o yapilsin bisey diyemem

1yil önce doktora gttim kadin dogum uzmanina sorunu anlattım beni muayene etmek icin oturttu hic tepki vermedim ta ki zari hissedene kadar bir sikinti yok olmamasi icin dedi parmagimla yapmam gereknleri anlatti..bu masaya cikamayanlar war dedi ama bu beni hiç cesaretlendirmedi

Canım hepimiz aynı durumdaydik ve INAN benim de ve burdaki herkesin umudu yoktu ve çok şanslısın ki bu sayfayı bulmussun bu illerle uğraşan okadar insan varki bu sayfadan habersiz olan var ve ben bu illetin vajinus olduğunu bilmiyordum eşim söylemese araştırıp ben daha ertelicektim burayı buldum ve burda okadar iyi kalpli arkadaşlar varki ben bura olmasa yenemezdim ve önüne gelen zaten bebek sorar HAYIRLISI KISMET DE GEÇ CANIM SEN SAKIN UMUDUNU KAYBETME VE BI ILLETTEN KURTUL ALLAHIMIN İZNİYLE BEBEKLERİMIZDE OLCAK ARAMIZA HOŞ GELDIN CANIM

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…