- 28 Ağustos 2013
- 626
- 704
- 303
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.341
yapınca bumuymuş dicen inan başlarda zor oluyor ama sonra sonra alışıyosun önce kafanda bitir ordan bi bebek cukıyo bi parmak iki parmak sonra aparatla dene inan yaparsn yapamasam benyapamazdm bnde yenemedim ama inşallah bi gün yenicem egzersize başla. Vakit kaybetmeArtık yoruldum bu durumdan
Ne olacak bu halim bilmiyorum.
ne egzersiz yapmaya cesaretim var ne de ikili deneme..
içime yine öküz oturdu, yazdıklarınız okuyup cesaretleneyim diyorum ama eve gidince yine aynı korkuyla başbaşa kalıyorum.
korku...
bu durum iyice bana dert olmaya başladı.
ne yapıcam da egzersize cesareti bulabicem bilmiyorum
hayırlısı...
umudumu kaybetmicem.
Hosgeldin aramiza, arkadaslar demis zaten vakit kaybetmeden egzersizlere basla. ben de hep erteledim 4,5 yil birsey yapmadim. burasi sayesinde egzersizlere basladim. Kolay gelsin hepimize. insallah biz de bu sorunu geride birakacagiz bir gun.Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
İnsallah hepimiz yeneriz de mutlu haberi burda paylasiriz :) yasim 1-2 yas daha kucuk olsaydi dusunmezdim ama 30 u gecirmek istemiyorum ilk cocuk icin. stres yaptim ayrica bu yuzden. ayy insallah hepimiz yenelim de o bebek soranlara surpriz yapalim:)))dün telfndn grince cvp yazamdm bi türlü ndense cnm iyice araştr bnce bu konuyu bnde çok bebek istyrum ama bu hastalğı yenmdnde yapmk istemyrum her çift gibi normal yollrdn hamle kalmk istyrm bnde
haftasonu memlekete gidiyoruz bakalım beni neler bekliyor. umarım soran olmazİnsallah hepimiz yeneriz de mutlu haberi burda paylasiriz :) yasim 1-2 yas daha kucuk olsaydi dusunmezdim ama 30 u gecirmek istemiyorum ilk cocuk icin. stres yaptim ayrica bu yuzden. ayy insallah hepimiz yenelim de o bebek soranlara surpriz yapalim:)))
O dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.ben bi formul soyledim ama gorulmedi sanirim :)
Biz de bu aksam kardesime gidiyoruz egzersizlere ara vericemhaftasonu memlekete gidiyoruz bakalım beni neler bekliyor. umarım soran olmaz
canım bi kere oldu (eşim oldu diyor) ama daha yapamadık kuruluk var. eşimde sen hep ona yoğunlaştığından kuruyo diyor ama napim bi kere daha olsa rahatlıcam. eşimde biraz ara verelim dedi öyle kaldıkBiz de bu aksam kardesime gidiyoruz egzersizlere ara vericem2 gun ara verecegim ins dondugumde ilk egzersizimde ilerlerim biraz daha. olalacim sen yenmistin dimi.
canım istemsiz bir şekilde bilinçaltı kasıyor olabilir hiç ertelemeden egzersizlere başla burda yardım edebilecek okadar bilgili şeyler varki aşmaman imkansızMerhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
Keske ara vermeseydiniz kayganlastirici fln kullansaydiniz. aradan zaman gecmesi kafanda olumsuz dusuncelerin olusmasina sebep olmus gibi gorunuyor. sen bir kere yaptin tekrar yaparsin at olumsuzluklari kafandan.canım bi kere oldu (eşim oldu diyor) ama daha yapamadık kuruluk var. eşimde sen hep ona yoğunlaştığından kuruyo diyor ama napim bi kere daha olsa rahatlıcam. eşimde biraz ara verelim dedi öyle kaldıkbugün deniycez aksilik çıkmazsa
yok benm bahsettigim farkli.. benm yengem farkinda bile olmamis 4 senedir ugrasan biri olarak.. bu bi yerden okunup yapilmadiO dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.
kuzum belki kendi adima kotu bisi yaptim ama hislerime engel olamadim ve enjektor aldim..ovulasyona daha cok var bilgilendiririm tabikiaminnn cnm bnm eğer denyck olursanz bizide bilgilndrr msnnn belki bnde denerm bunu yenemyck olurssm en azndan bebek için vakt kaybetmemş olurz
Canım hepimiz aynı durumdaydik ve INAN benim de ve burdaki herkesin umudu yoktu ve çok şanslısın ki bu sayfayı bulmussun bu illerle uğraşan okadar insan varki bu sayfadan habersiz olan var ve ben bu illetin vajinus olduğunu bilmiyordum eşim söylemese araştırıp ben daha ertelicektim burayı buldum ve burda okadar iyi kalpli arkadaşlar varki ben bura olmasa yenemezdim ve önüne gelen zaten bebek sorar HAYIRLISI KISMET DE GEÇ CANIM SEN SAKIN UMUDUNU KAYBETME VE BI ILLETTEN KURTUL ALLAHIMIN İZNİYLE BEBEKLERİMIZDE OLCAK ARAMIZA HOŞ GELDIN CANIMMerhaba bende bu lanet hastaliktan var evleneli 2.5sene oldu artik bebek sorularından bunaldim verecek bir cevabim bile yok bebek gorunce aglamamak icin k3ndimi zor tutuyorum hep sessiz sessiz okudum yillar icinde denemeye calistim olmadi cok caresisiz hic umudum yok
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?