- 23 Temmuz 2014
- 115
- 31
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.341
ben üsttykn yani o pozsynda hiç egzersz yapmdm bi kere denedm parmk bile zor oldu p.. hiç deneyemm sanrmcanım bende ne kadar aparat parmak çalışırsam çalışıyım oraya penisin giremeyeceğini düşünürdüm burdaki arkadaşların tavsiyesini denedim sonra aldım zeytinyağını penise sürdüm sonra vajinaya sürdüm üst pozisyonda eşime sırtım dönük şeklilde denedim bi baktım penisinucu girmeye başladı öyle görünce çok sevindim ve bu işin olacağına daha çok inandım dene bence hem üste sen olunca kontrol sende olduğu için daha rahat oluyosun.Olmayabilir kayabilir biraz uğraşmak gerekiyor hemen bırakma
eşli bi kere ilk başta eşim tek parmğını denemşti bidha yapmdm apart denyrm ama üç parmk kalnlğnda alamyrum bnm şu anki aşamam ne acaba napmm gerekyoeşli deneme yaptınmı? yani eşin parmak ile egzersiz yapsa onu yapabilirmisin ? 2 aşama eşli egzersiz oluyor eğer onu yapamazsan aparatla deneyebiliyorsun...
ama üç parmğn ikinci boğumnn kalınlığıyla p.. kalınlğı aynı değil ve üç parmk ikinci boğmdaykn parmklrmı içerde azıcık bile açamıyorum esnemiyo hiçözellikle vajinanın en dışı giriş kısmı perine sanki yırtlçkmş gibi oluyo artık o yüzden p.. kesin yırtar orayı dye korkuyrum acana vajnam küçük mü yada perinem esnemiyo mu ki benm
Vajinusmusu yenmeden hamile kaşmayı düşünmeyn kızlar daha cok erteleöş olursnz bakın ben egzersize bile vakit bulamıyorum bebekten( sanırım ömür boyu böyle vidip çürüyecek evliliğim
vala ben şimdi daha iyi anlıyorum. o kadar zamandır cinsellik yaşayamıyosunuz eşleriniz sizi sabırla beklerken bide hamile kaldığınızı düşünün doğumu lohusalığı falan derken toparlanmanız bir yılı bulur.bu haksızlığı hem kendinize hemde eşlerinize yapmayın.bir an önce egzersizlerinizi yapıp kurtulmaya bakın.kurtulduktan sonra bebiş yapmaya bol bol vakit kalıcaktırBravo elif, ne kadar doğru söyledin canım..
Sen de bir an önce egzersizlerine başla, küçük meleğinden vakit bulabildiğin ölçüde..
yapınca bumuymuş dicen inan başlarda zor oluyor ama sonra sonra alışıyosun önce kafanda bitir ordan bi bebek cukıyo bi parmak iki parmak sonra aparatla dene inan yaparsn yapamasam benyapamazdm bnde yenemedim ama inşallah bi gün yenicem egzersize başla. Vakit kaybetmeArtık yoruldum bu durumdan
Ne olacak bu halim bilmiyorum.
ne egzersiz yapmaya cesaretim var ne de ikili deneme..
içime yine öküz oturdu, yazdıklarınız okuyup cesaretleneyim diyorum ama eve gidince yine aynı korkuyla başbaşa kalıyorum.
korku...
bu durum iyice bana dert olmaya başladı.
ne yapıcam da egzersize cesareti bulabicem bilmiyorum
hayırlısı...
umudumu kaybetmicem.
Hosgeldin aramiza, arkadaslar demis zaten vakit kaybetmeden egzersizlere basla. ben de hep erteledim 4,5 yil birsey yapmadim. burasi sayesinde egzersizlere basladim. Kolay gelsin hepimize. insallah biz de bu sorunu geride birakacagiz bir gun.Merhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
İnsallah hepimiz yeneriz de mutlu haberi burda paylasiriz :) yasim 1-2 yas daha kucuk olsaydi dusunmezdim ama 30 u gecirmek istemiyorum ilk cocuk icin. stres yaptim ayrica bu yuzden. ayy insallah hepimiz yenelim de o bebek soranlara surpriz yapalim:)))dün telfndn grince cvp yazamdm bi türlü ndense cnm iyice araştr bnce bu konuyu bnde çok bebek istyrum ama bu hastalğı yenmdnde yapmk istemyrum her çift gibi normal yollrdn hamle kalmk istyrm bnde
haftasonu memlekete gidiyoruz bakalım beni neler bekliyor. umarım soran olmazİnsallah hepimiz yeneriz de mutlu haberi burda paylasiriz :) yasim 1-2 yas daha kucuk olsaydi dusunmezdim ama 30 u gecirmek istemiyorum ilk cocuk icin. stres yaptim ayrica bu yuzden. ayy insallah hepimiz yenelim de o bebek soranlara surpriz yapalim:)))
O dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.ben bi formul soyledim ama gorulmedi sanirim :)
Biz de bu aksam kardesime gidiyoruz egzersizlere ara vericemhaftasonu memlekete gidiyoruz bakalım beni neler bekliyor. umarım soran olmaz
canım bi kere oldu (eşim oldu diyor) ama daha yapamadık kuruluk var. eşimde sen hep ona yoğunlaştığından kuruyo diyor ama napim bi kere daha olsa rahatlıcam. eşimde biraz ara verelim dedi öyle kaldıkBiz de bu aksam kardesime gidiyoruz egzersizlere ara vericem2 gun ara verecegim ins dondugumde ilk egzersizimde ilerlerim biraz daha. olalacim sen yenmistin dimi.
canım istemsiz bir şekilde bilinçaltı kasıyor olabilir hiç ertelemeden egzersizlere başla burda yardım edebilecek okadar bilgili şeyler varki aşmaman imkansızMerhaba arkadaşlar yazılanları okuyordum ama yazmaya ancak cesaret edebildim.2,5 yıllık evliyim ve tabiki vajinismusum;( hiç bir önyargım korkum yoktu niye böyle oluyor anlamıyorum..
Keske ara vermeseydiniz kayganlastirici fln kullansaydiniz. aradan zaman gecmesi kafanda olumsuz dusuncelerin olusmasina sebep olmus gibi gorunuyor. sen bir kere yaptin tekrar yaparsin at olumsuzluklari kafandan.canım bi kere oldu (eşim oldu diyor) ama daha yapamadık kuruluk var. eşimde sen hep ona yoğunlaştığından kuruyo diyor ama napim bi kere daha olsa rahatlıcam. eşimde biraz ara verelim dedi öyle kaldıkbugün deniycez aksilik çıkmazsa
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?