- 21 Nisan 2015
- 79
- 55
- 3
- 35
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.361
yok benm bahsettigim farkli.. benm yengem farkinda bile olmamis 4 senedir ugrasan biri olarak.. bu bi yerden okunup yapilmadiO dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.
kuzum belki kendi adima kotu bisi yaptim ama hislerime engel olamadim ve enjektor aldim..ovulasyona daha cok var bilgilendiririm tabikiaminnn cnm bnm eğer denyck olursanz bizide bilgilndrr msnnn belki bnde denerm bunu yenemyck olurssm en azndan bebek için vakt kaybetmemş olurz
Canım hepimiz aynı durumdaydik ve INAN benim de ve burdaki herkesin umudu yoktu ve çok şanslısın ki bu sayfayı bulmussun bu illerle uğraşan okadar insan varki bu sayfadan habersiz olan var ve ben bu illetin vajinus olduğunu bilmiyordum eşim söylemese araştırıp ben daha ertelicektim burayı buldum ve burda okadar iyi kalpli arkadaşlar varki ben bura olmasa yenemezdim ve önüne gelen zaten bebek sorar HAYIRLISI KISMET DE GEÇ CANIM SEN SAKIN UMUDUNU KAYBETME VE BI ILLETTEN KURTUL ALLAHIMIN İZNİYLE BEBEKLERİMIZDE OLCAK ARAMIZA HOŞ GELDIN CANIMMerhaba bende bu lanet hastaliktan var evleneli 2.5sene oldu artik bebek sorularından bunaldim verecek bir cevabim bile yok bebek gorunce aglamamak icin k3ndimi zor tutuyorum hep sessiz sessiz okudum yillar icinde denemeye calistim olmadi cok caresisiz hic umudum yok
Canım hepimiz aynı durumdaydik ve INAN benim de ve burdaki herkesin umudu yoktu ve çok şanslısın ki bu sayfayı bulmussun bu illerle uğraşan okadar insan varki bu sayfadan habersiz olan var ve ben bu illetin vajinus olduğunu bilmiyordum eşim söylemese araştırıp ben daha ertelicektim burayı buldum ve burda okadar iyi kalpli arkadaşlar varki ben bura olmasa yenemezdim ve önüne gelen zaten bebek sorar HAYIRLISI KISMET DE GEÇ CANIM SEN SAKIN UMUDUNU KAYBETME VE BI ILLETTEN KURTUL ALLAHIMIN İZNİYLE BEBEKLERİMIZDE OLCAK ARAMIZA HOŞ GELDIN CANIM
Canım olcak bak benimde yoktu Canım benden sonrakilerde bebek yaptılar yeri geliyor üzülüyorum ama inan vardir bunda da bi HAYIR DİYORUM SEN YETER Kİ SEN ŞU İLLETİ YENMEK İÇİN İNAN CANIM BENIM HİÇ UMUDUM YOKTU BU SAYFAYI EN BAŞTAN OKUDUM VE BURDAKI ARKADAŞLAR SAYESINDE YENDIM ÜZÜLMEK YOK BANADA SORUYORLAR ALLAHIM BÜYÜK CANIMAllah razi olsun..keske sizin gibi umudum olsa olumlu dusunebilsem benden sonra evlenenler 2.yi yapiyo artik yoruldum ..
Umutsuz olma sabır ve gayret çok önemliAllah razi olsun..keske sizin gibi umudum olsa olumlu dusunebilsem benden sonra evlenenler 2.yi yapiyo artik yoruldum ..
o haydarı bana hiç söylemeyin ya uyuz oluyorumO dedigini ben yapmistim nette bir forumda okumustum haydar dumen in recetesi diyordu. Sicak suyun icine vazelin dokuyorsun ve oturuyorsun. iki tane kas gevsetici iciyorsun. sonra bir de vajiye uyustrucu sprey ya da krem suruyorsun. bende ise yaramadi cunku yine esimi ittim. egzersizlerden sonra belki yapilabilir bu girisi kolaylastirabilir.
haklisin cnmVajinusmusu yenmeden hamile kaşmayı düşünmeyn kızlar daha cok erteleöş olursnz bakın ben egzersize bile vakit bulamıyorum bebekten( sanırım ömür boyu böyle vidip çürüyecek evliliğim
Sorma ben de. ama o receteyi uyguladim.cok caresizdim o zaman yeni evliydim. egzersizlerden haberim bile yoktu. Denedim ve gordum. kafada bitirmeden ne yaparsak yapalim olmuyor. Sadece uyusturucu kremleri bile denemistim. simdi egzersiz asamasinda asla uyusturucu krem kullanmiyorum.o haydarı bana hiç söylemeyin ya uyuz oluyorum
uyuşturduktan sonra ne anlamı var zaten mesele hislerde değilki beyindeSorma ben de. ama o receteyi uyguladim.cok caresizdim o zaman yeni evliydim. egzersizlerden haberim bile yoktu. Denedim ve gordum. kafada bitirmeden ne yaparsak yapalim olmuyor. Sadece uyusturucu kremleri bile denemistim. simdi egzersiz asamasinda asla uyusturucu krem kullanmiyorum.
Canım olcak bak benimde yoktu Canım benden sonrakilerde bebek yaptılar yeri geliyor üzülüyorum ama inan vardir bunda da bi HAYIR DİYORUM SEN YETER Kİ SEN ŞU İLLETİ YENMEK İÇİN İNAN CANIM BENIM HİÇ UMUDUM YOKTU BU SAYFAYI EN BAŞTAN OKUDUM VE BURDAKI ARKADAŞLAR SAYESINDE YENDIM ÜZÜLMEK YOK BANADA SORUYORLAR ALLAHIM BÜYÜK CANIM
eşimin üstüme boşalmasıyla spermler cok kaygan özelliklere sahipmişler ama bi bilerek yapmadık hamike olduğumögrenince şoka uğradım taabii aevinsem mi aglasam mı ne yapcamı şaşırdım bde wşim inanmaz diye korktum hani böle cocuk olacagi coğumuzım aklndan gecmez evet cevre baskısından kurtuluyosun ama vajinismus tan kurtuluyosun dHa cok erteleniyohaklisin cnmpeki sen yenmeden nasil hamile kaldin..bunu sormamdaki amac ogrenip o sekilde hamile kalmak icin deil ; belki bizim su an dusunduklerimizi senin de dusunmus olma ihtimalin..biz bebek olsun yeter diyoruz belki degil mutlak yanlis dusunuyoruz.. sen hakli olarak bizi uyariyosun sakin yanlis anlasilmasin
eşimin üstüme boşalmasıyla spermler cok kaygan özelliklere sahipmişler ama bi bilerek yapmadık hamike olduğumögrenince şoka uğradım taabii aevinsem mi aglasam mı ne yapcamı şaşırdım bde wşim inanmaz diye korktum hani böle cocuk olacagi coğumuzım aklndan gecmez evet cevre baskısından kurtuluyosun ama vajinismus tan kurtuluyosun dHa cok erteleniyo
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?