Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

Allah razi olsun..keske sizin gibi umudum olsa olumlu dusunebilsem benden sonra evlenenler 2.yi yapiyo artik yoruldum ..

Allah razi olsun..keske sizin gibi umudum olsa olumlu dusunebilsem benden sonra evlenenler 2.yi yapiyo artik yoruldum ..
Canım olcak bak benimde yoktu Canım benden sonrakilerde bebek yaptılar yeri geliyor üzülüyorum ama inan vardir bunda da bi HAYIR DİYORUM SEN YETER Kİ SEN ŞU İLLETİ YENMEK İÇİN İNAN CANIM BENIM HİÇ UMUDUM YOKTU BU SAYFAYI EN BAŞTAN OKUDUM VE BURDAKI ARKADAŞLAR SAYESINDE YENDIM ÜZÜLMEK YOK BANADA SORUYORLAR ALLAHIM BÜYÜK CANIM

o haydarı bana hiç söylemeyin ya uyuz oluyorum

Vajinusmusu yenmeden hamile kaşmayı düşünmeyn kızlar daha cok erteleöş olursnz bakın ben egzersize bile vakit bulamıyorum bebekten ( sanırım ömür boyu böyle vidip çürüyecek evliliğim
haklisin cnm peki sen yenmeden nasil hamile kaldin..bunu sormamdaki amac ogrenip o sekilde hamile kalmak icin deil ; belki bizim su an dusunduklerimizi senin de dusunmus olma ihtimalin..biz bebek olsun yeter diyoruz belki degil mutlak yanlis dusunuyoruz.. sen hakli olarak bizi uyariyosun sakin yanlis anlasilmasin

o haydarı bana hiç söylemeyin ya uyuz oluyorum
Sorma ben de. ama o receteyi uyguladim.cok caresizdim o zaman yeni evliydim. egzersizlerden haberim bile yoktu. Denedim ve gordum. kafada bitirmeden ne yaparsak yapalim olmuyor. Sadece uyusturucu kremleri bile denemistim. simdi egzersiz asamasinda asla uyusturucu krem kullanmiyorum.

uyuşturduktan sonra ne anlamı var zaten mesele hislerde değilki beyinde

Kacinci sayfayi okuyayim ve ne sekilde baslayayim ..Allah hepimizin yardimcisi olsun ..

eşimin üstüme boşalmasıyla spermler cok kaygan özelliklere sahipmişler ama bi bilerek yapmadık hamike olduğumögrenince şoka uğradım taabii aevinsem mi aglasam mı ne yapcamı şaşırdım bde wşim inanmaz diye korktum hani böle cocuk olacagi coğumuzım aklndan gecmez evet cevre baskısından kurtuluyosun ama vajinismus tan kurtuluyosun dHa cok erteleniyo

1yıl once gıttıgım doktor bana da bu konu hakkında bılgı verdı ve dıkkatlı olun bu sekılde hamıle kalabılırsınız demıstı cok sasırmıstım.

haklisin canim ne diyebilirim ki..benden sonra evlenen butun tanidiklarim ya dogurdu ya da hamile ..benim sadece cocuklarimin ismi vardi.kizimin ismini cok yakinim olan biro koydu.oglumun ismini de kapi komsumun koyacagini duydum..tabiki kasten yapilmiyo ama insanin zoruna gidiyo..dun de kapi komsumun bebisinin cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendim.dusun yani havalara uctum oglumun ismini koymucak diye

üzücü ni durum egzersi yapıyomusun

İyi aksamlar kizlar hamile kalmak icin bencede yapmayin amaciniz bebek olmasin o anki zevk icin yapmaya odaklayin.ben yendigim an hamile kalmisim takdiri ilahi tabi suandada iliski yasak ama sukur bir kere yapan herzaman yapar korkum yok allah ol der ve olur tabii fazlada ertelemeyin yas hamilelikte cok onemliymis kalinca anladim 30 kritik yas gec kalmadan ertelemeden yenin

Canım, oluyor bunlar, birden hepsini alabilseydik keşke. Duraklamalar oluyor, yerinde saymalar oluyor, üzülme ısrarla, inatla devam et egzersizlerine, hepimiz sizinle aynı durumdaydık, birbirimizden hiçbir farkımız yok, eğer bizler yendiysek sizler de rahatlıkla yenebilirsiniz, kararlı olun, pes etmeden özellikle de ertelemeden devam edin egzersizlere.

iyi aksamlar arkadaslar daha önce yazmıstım fakat uzun suredır gıremıyorum...ben artık bu durumdan dolayı ıyıce delırmek uzereyım...esımle evlılıgımız bıtme durumuna geldı artık aynı evın ıcınde bırbırımızden bagımsız hayatlar yasıyoruz onu anlamaya calısıyorum sonucta 2 yıl oldu lakın o benı hıc anlamıyor sankı...egzersız yapalım dıyorum hıc bırseye yanasmıyo...neyse asıl konuya geleyım süleyman eserdag dıye bı doktor buldum ınternetten ankara da...derecesıne gore 3000-6000 arasında fıyat soyledı.tedavı 3 gun suruyo ve kalıcı cozum dedı.gıden muayene olan varmı yada baska onerısı olan varmı...lutfen yardımcı olun lutfen...

Son düzenleme:
ben üsttykn yani o pozsynda hiç egzersz yapmdm bi kere denedm parmk bile zor oldu p.. hiç deneyemm sanrm hala korkuyrm yaaa
canım bende aynı durumdaydım o yüzden eşime sakın kıpırdamadan uzan elinide başının altına koy ben bi deneyim derdim bişey kaybetmezsin ki görünce rahatlayacaksın

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…