- 18 Mart 2015
- 840
- 532
- 53
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #193.381
Noldu canim?
haklisin canim ne diyebilirim ki..benden sonra evlenen butun tanidiklarim ya dogurdu ya da hamile ..benim sadece cocuklarimin ismi vardi.kizimin ismini cok yakinim olan biro koydu.oglumun ismini de kapi komsumun koyacagini duydum..tabiki kasten yapilmiyo ama insanin zoruna gidiyo..dun de kapi komsumun bebisinin cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendim.dusun yani havalara uctum oglumun ismini koymucak diyeeşimin üstüme boşalmasıyla spermler cok kaygan özelliklere sahipmişler ama bi bilerek yapmadık hamike olduğumögrenince şoka uğradım taabii aevinsem mi aglasam mı ne yapcamı şaşırdım bde wşim inanmaz diye korktum hani böle cocuk olacagi coğumuzım aklndan gecmez evet cevre baskısından kurtuluyosun ama vajinismus tan kurtuluyosun dHa cok erteleniyo
haklisin canim ne diyebilirim ki..benden sonra evlenen butun tanidiklarim ya dogurdu ya da hamile ..benim sadece cocuklarimin ismi vardi.kizimin ismini cok yakinim olan biro koydu.oglumun ismini de kapi komsu mun koyacagini duydum..tabiki kasten yapilmiyo ama insanin zoruna gidiyo..dun de kapi komsumun bebisinin cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendim.dusun yani havalara uctum oglumun ismini koymucak diye
üzücü ni durum egzersi yapıyomusunhaklisin canim ne diyebilirim ki..benden sonra evlenen butun tanidiklarim ya dogurdu ya da hamile ..benim sadece cocuklarimin ismi vardi.kizimin ismini cok yakinim olan biro koydu.oglumun ismini de kapi komsumun koyacagini duydum..tabiki kasten yapilmiyo ama insanin zoruna gidiyo..dun de kapi komsumun bebisinin cinsiyetinin kiz oldugunu ogrendim.dusun yani havalara uctum oglumun ismini koymucak diye
P..sle birebir aynı boyutta bir aparat almak zorunda değilsin canım, kalın olması yeterli. 3 parmak da yeterince kalın. Sen eşli deneme için tam olarak hazır değilsin, beynen hazır değilsin, burada tek parmağının tamamını alıp eşli denemede başarılı olan arkadaşlarımız var, illa p..s kadar kalın aparat almalıyım diye düşünme. Bence sen eşli denemeye fiziksel açıdan hazırsın, geriye zihnini, düşüncelerini ikna etmek kalıyor. Hiçbir zaman yırtılma olayı olmaz ilişkide, normal doğumda ortaya çıkan bir durum bu, böyle düşünürsen daha da zorlaşır her şey, vajinan küçük değil, hepimizin öyle, ilişkiye girilmediği sürece küçük gözükür, bunları düşünüp de olacak bir şeyi zorlaştırma canım benim, kendini hazırla, unutma yırtılma olayı yok, hem parmak p..sten daha sert, p..sin yapısı çok daha yumuşak, parmağı aldıysan p..si hayli hayli alırsın.[/QUOTE
kendimden biliuorum sadece isaret parmak 2 bogum aldiktan sonra pns basini alabildim..hala yerimde sayiyorum fakat gerisi de gelecek insallah
canım bende aynı durumdaydım o yüzden eşime sakın kıpırdamadan uzan elinide başının altına koy ben bi deneyim derdim bişey kaybetmezsin ki görünce rahatlayacaksınben üsttykn yani o pozsynda hiç egzersz yapmdm bi kere denedm parmk bile zor oldu p.. hiç deneyemm sanrmhala korkuyrm yaaa
ne oldu canım bir gelişme var mı
canım sür kayganlaştırıcıyı bikaç kez penisi sok çıkar yap yarısına kadar olsada ilk sonra bunu yapa yapa tekrar rahatlar tekrar hepsini alırsın.Olumsuzluk sadece senin düşüncende allah zaten orayı uygun yaratmış penise .Rahat yaptın yine yaparım ne olacak diye düşün bugün tam yapamasan ertesign yine tam yaparsın girmiş bi kere kendini boşa korkutmacanım bi kere oldu (eşim oldu diyor) ama daha yapamadık kuruluk var. eşimde sen hep ona yoğunlaştığından kuruyo diyor ama napim bi kere daha olsa rahatlıcam. eşimde biraz ara verelim dedi öyle kaldıkbugün deniycez aksilik çıkmazsa
üzücü ni durum egzersi yapıyomusun
üzücü ni durum egzersi yapıyomusun
canım çok aşırı bir korkun varsa önce vajinayı tanıyarak başla aynanın karşısına geç bak incele dokun korkulmayacak bir organımız olduğunu gör bir de doktora git o senin durumuna göre daha uygun tedaviler sunacaktır ama sakın erteleme ertelemek seni ilerki zamanlarda daha çok strese sokar.Bende ilk evlendiğimde aman nasıl olsa geçer biz nasıl olsa birbirimizi seviyoruz.Parmak sokamam bişey dokunduramam diye erteledm sonra çok büyük sorunlar yaşadım taki tedaviye başlayana kadar üstüne düştükçe ilerledikçe egzersizleri yaptıkça keşke ertelemeseymişim diyeceksinArtık yoruldum bu durumdan
Ne olacak bu halim bilmiyorum.
ne egzersiz yapmaya cesaretim var ne de ikili deneme..
içime yine öküz oturdu, yazdıklarınız okuyup cesaretleneyim diyorum ama eve gidince yine aynı korkuyla başbaşa kalıyorum.
korku...
bu durum iyice bana dert olmaya başladı.
ne yapıcam da egzersize cesareti bulabicem bilmiyorum
hayırlısı...
umudumu kaybetmicem.
arkadaşlar tam girdimi girmedimi stresi yaşıyorsanız eşinize söyleyin.penis tam girdiğinde tekrar geri çekilmeden biraz beklesin ve size tam girdiğini söylesin.sizde orayı elinizle bi kontrol edin anlarsınız zaten ne kadar girdiğini.en azından kendiniz tam girdiğini anladığınız zaman beyninizide ikna etmiş olursunuz. ve bikere yaptım ama yine yapsam girermi stresinden kurtulursunuzcanım sür kayganlaştırıcıyı bikaç kez penisi sok çıkar yap yarısına kadar olsada ilk sonra bunu yapa yapa tekrar rahatlar tekrar hepsini alırsın.Olumsuzluk sadece senin düşüncende allah zaten orayı uygun yaratmış penise .Rahat yaptın yine yaparım ne olacak diye düşün bugün tam yapamasan ertesign yine tam yaparsın girmiş bi kere kendini boşa korkutma
ilk parmak egzersiziyle başlaman gerekiyor.ancak ilk önce al bi aynayı üzerine çömel ve ıkınmaya çalış ıkınınca deliğin nasıl açıldığını göreceksin.oranın açıldığını görmek beynini reahatlatır.sonra al zeytinyağı yada kayganlaştırıcını.hem vajinana hemde parmağına sür derin derin nefes alıp verdikten sonra ıkın ve yavaşca parmağını almaya başla.parmağını ne kadar alırsan al çıkartmadan biraz içinde beklet vajina alışsın.ilk parmağını aldıktan sonra duruma göre 2 parmağa yada eş denemesinede geçebilirsin.eş denemesine geçmeden mum yada kulak çöpünden aparat yapıp onunlada deneme yapabilirsin.aşama aşama ilerledikçe burdaki arkadaşlarla beraber yardımcı oluruz zatenben 19 yaşındayım severek evlendik halada seviyoruz ama bunu yenmem için sevgi yetmiyo sanırsam 2 senelik evliyim ilk zamanlarda hiç yanaştrmıyodum bile tahammül edemiyodum eşimde hep anlayışla karşıladı ama böyle gitmiyo şu aralar biraz dha çaba gösterdim ve başından biraz dha fazlası giriyo lakin ilerisi olmuyo canm çok yanıyo napıcagımı bilemedim yardımcı olurmusunz
ilk parmak egzersiziyle başlaman gerekiyor.ancak ilk önce al bi aynayı üzerine çömel ve ıkınmaya çalış ıkınınca deliğin nasıl açıldığını göreceksin.oranın açıldığını görmek beynini reahatlatır.sonra al zeytinyağı yada kayganlaştırıcını.hem vajinana hemde parmağına sür derin derin nefes alıp verdikten sonra ıkın ve yavaşca parmağını almaya başla.parmağını ne kadar alırsan al çıkartmadan biraz içinde beklet vajina alışsın.ilk parmağını aldıktan sonra duruma göre 2 parmağa yada eş denemesinede geçebilirsin.eş denemesine geçmeden mum yada kulak çöpünden aparat yapıp onunlada deneme yapabilirsin.aşama aşama ilerledikçe burdaki arkadaşlarla beraber yardımcı oluruz zaten
ben 19 yaşındayım severek evlendik halada seviyoruz ama bunu yenmem için sevgi yetmiyo sanırsam 2 senelik evliyim ilk zamanlarda hiç yanaştrmıyodum bile tahammül edemiyodum eşimde hep anlayışla karşıladı ama böyle gitmiyo şu aralar biraz dha çaba gösterdim ve başından biraz dha fazlası giriyo lakin ilerisi olmuyo canm çok yanıyo napıcagımı bilemedim yardımcı olurmusunz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?