- 6 Ocak 2015
- 945
- 785
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
- #194.161
HA HA HAkız sabrili kadrili neler duyuyorum öyle :) ay hadi az kalmışbenim kocam da mız mız yapınca onunda penisusmus olduğunu düşünüyordum
![]()
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
HA HA HAkız sabrili kadrili neler duyuyorum öyle :) ay hadi az kalmışbenim kocam da mız mız yapınca onunda penisusmus olduğunu düşünüyordum
![]()
ayyy ben de gicik oluyorum..kendimi gevsetmeye calisiyorum nefes egzersizi yapiorum bi bakiyorum herif gelgit yapmaya calisiyo..bana yardimci olmak istiyomussss.ddaha da kostek oluyosun kasiliyorum diyorum..ben de zevk aliyim diyo :) sanki ben zevk aliyorum da kendisi alamiyo gibi :) napicaksak bunlarla ya :)bende aynı mumla gel gitleri rahat yapıom ama dün penisin yarısı içimdeyken gel git yapmak istedi.. çünkü küçülüomuş diye.. bense avazım cıkıncaya kadar bağırdım deli gibi..sonra içimde öyle kala kaldı..
![]()
ha ha ha :d ay şuan sanki bizi anlatıon .. benimkiside aynıı vallaayyy ben de gicik oluyorum..kendimi gevsetmeye calisiyorum nefes egzersizi yapiorum bi bakiyorum herif gelgit yapmaya calisiyo..bana yardimci olmak istiyomussss.ddaha da kostek oluyosun kasiliyorum diyorum..ben de zevk aliyim diyo :) sanki ben zevk aliyorum da kendisi alamiyo gibi :) napicaksak bunlarla ya :)
bence süper maşallah sana :)Merhaba arkadaşlar bugün ilk egzersizimi yaptım
Önce orta parmak denedim, prezervatifle tamamını alabildim. Rahatlıkla git gel yapabiliyorum. Daha sonra mumla denedim onunda tamamını alabildim ve git gel yaptım. Ama uzun süre yapmak istemiyorum
Maalesef antidepresan kullanıyorum ve bu bende aşırı isteksizlik yapıyor.
Umarım süreleri uzatabilirim.
İlk gün için iyi değil mi?
3-4 dakika da mı yaptın egzersiziniBu arada 3-4 dakika kadar çalışabildim.
İnşallah devamı da gelir.3-4 dakika da mı yaptın egzersiziniayy sen bayağı bi iyisin ben parmağımın sadece ucunu alabilmek için bir saate yakın uğraşmıştım....
kizlarin kocalari sabit duruyomus yardimci oluyomus sen neden kendine hakim olamiyosun diye kiziyorum ben de :) megerse cogu ayniymis :)ha ha ha :d ay şuan sanki bizi anlatıon .. benimkiside aynıı valla![]()
![]()
nefes egzersizi yapmalisin canim..burnundan nefes alip agzindan muma ufler gibi nefesini ver..nefesi verirken ikin..ikindigin zaman kasilma olmayacaktir..yarisini alabiliyorum demissin..kizlik zari vajina girisinin 1.5-2cm ilerisinde.bence kizlik olayini kafana takma muhtemelen kizlik gittiMerhabalar ben ben de aranıza katılmak istiyorum çünkü 8 aydır evliyim ve aynı sorun bende de var. Hiç olmadı tam birleşme. Parmak egzersizlerimi ilk günde başardım uzun süre de yaptım hatta şu an da pnsi yarım da olsa içime alabiliyorum ama zara dayanır dayanmaz kıyameti koparıyorum. Aşırı kasılma var ben bunu yensem sorun hallolacak ama kasılma çok fazla. Herkes aşağı yukarı aynı şeyleri yaşıyor biliyorum da şu durum için önerisi olan var mı? :)
supersin canim boyle devam etMerhaba arkadaşlar bugün ilk egzersizimi yaptım
Önce orta parmak denedim, prezervatifle tamamını alabildim. Rahatlıkla git gel yapabiliyorum. Daha sonra mumla denedim onunda tamamını alabildim ve git gel yaptım. Ama uzun süre yapmak istemiyorum
canım benim eş denemesine geçme diye söylemedim öyle.. tabiki eşinle çalışabilirsin.. bazen hazır olup olmadığımızı bile anlayamıyoruz çünkü.. sen yine yap denemelerini.. sadece eş denemesinden korkuyorum dedin ya o yüzden dedim aparatla daha rahat çalışamadığındandır belki o korkun diye .. ne kadar rahat egzersiz.. o kadar rahat eş denemesi..yoksa asıl önemli olan eş denemesi zaten.. egzersizleri bunu kolaylaştırmak için yapıyoruz..bir de kendini şartlandırma.. bugun olcak diye hastalanmadan olsun diye.. insan panik oluyo o zaman.. olması için gayret et tabiki ama şartlandırma nacizaneCANIM eşimin parmağını bi kere deneyeyim dedim sabit tutamiyor kipirdayinca da sinirlendim çek şu elini allah aşkına dedim ittim vallapenisde de aynı sorunu yaşar mıyım bilmiyorum. hazır hissetmeden penise geçmemem lazım haklısın ama sabrim kalmadı artık hastalığım da yaklaştı onun için acele ediyorum
![]()
ben de yazicam hepimiz icinnn :)kızlar gül ağacına gidiyoruz şimdi hepiniz için dilek yazıcam vajili tüm kızlar bir an önce kolaycacık halletsinler diye..her yolu denemekte fayda var:)
Merhaba arkadaşlar bugün ilk egzersizimi yaptım