- 29 Ağustos 2014
- 307
- 203
- 123
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.461
Yok mu egzersiz yaparken böyle bi durum yaşayan arkadaşlar?Kızlar aparatım fazla kalın değil bephanten krem kalinliginda. Şimdi egzersiz yaptım aparata hafif akintiyla karişik kan bulaştı. Kahverengi gibi. Benim tansiyon düştü tabineydi şimdi bu aparatım çok kalın değildi ki . Uyuşturucu sprey siktim anlamadan yanlış yöne mi ittim ki?
aparatin kalinligi ne kadar 2 parmak kalinliginda var mi canimYok mu egzersiz yaparken böyle bi durum yaşayan arkadaşlar?
pardon cnm krem kalinliginda yazmissin zaten..ilk denemede mi geldi yoksa daha once bu aparatla yaptin mi egzersiz..Yok mu egzersiz yaparken böyle bi durum yaşayan arkadaşlar?
ins vajiyi yenelimde canim tsk ederim seninde kutlu olsunBütün annelerin, anne adaylarının ve anne olmak isteyenlerin anneler gününü kutluyorumm
İnşallahins vajiyi yenelimde canim tsk ederim seninde kutlu olsun
Uzun süredir bu aparatla yapıyordum zaten canım. O yüzden şaşırdım fazla kalın değildi aparatım. Tekrar egzersiz yapmaya çekiniyorum acır diye .pardon cnm krem kalinliginda yazmissin zaten..ilk denemede mi geldi yoksa daha once bu aparatla yaptin mi egzersiz..
zorlamis olabilirsin canim..aci mi hissettin , tekrar acimasindan mi korkuyosun yoksa aciyabilme ihtimalinden mi cekiniyosun..beynine kotu sinyaller gondermeUzun süredir bu aparatla yapıyordum zaten canım. O yüzden şaşırdım fazla kalın değildi aparatım. Tekrar egzersiz yapmaya çekiniyorum acır diye .
Canım pek zorlamadim aslında ama uyuştuğu için anlamadım belki . Acı hissetmedim ama kanayinca zorlamak istemedim yarın deneyecegim bakalım acı olacak mı ..zorlamis olabilirsin canim..aci mi hissettin , tekrar acimasindan mi korkuyosun yoksa aciyabilme ihtimalinden mi cekiniyosun..beynine kotu sinyaller gonderme
Zardan dolayı kanamış olabilir mi. Kızlık zarınız duruyor muyduCanım pek zorlamadim aslında ama uyuştuğu için anlamadım belki . Acı hissetmedim ama kanayinca zorlamak istemedim yarın deneyecegim bakalım acı olacak mı ..
Canim misyoner ne demekmisyoneri icad edenden Allah razı olsun yoksa nolurdu halimiz
esin ustte oldugu pozisyon canim..Canim misyoner ne demek
tmm canim bizi de bilgilendir..Canım pek zorlamadim aslında ama uyuştuğu için anlamadım belki . Acı hissetmedim ama kanayinca zorlamak istemedim yarın deneyecegim bakalım acı olacak mı ..
sende benim canımsın :* bence en kolayı misyoner sen hiç bişe yapmıyosun :)esin ustte oldugu pozisyon canim..
kimine kolay kimine zor geliyo misyoner korkmazbahar, canim benim :)
sende benim canımsın :* bence en kolayı misyoner sen hiç bişe yapmıyosun :)
mısyonerde esınız yapmak zorunda degılkı
sız elınızle yerlestırın o yavas yavas ıtsın
onu yonlendırın dur devam et yavas dıye
dırek alıp lap dıye sokacak degıl ya
:)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?