- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.461
zorlamis olabilirsin canim..aci mi hissettin , tekrar acimasindan mi korkuyosun yoksa aciyabilme ihtimalinden mi cekiniyosun..beynine kotu sinyaller gondermeUzun süredir bu aparatla yapıyordum zaten canım. O yüzden şaşırdım fazla kalın değildi aparatım. Tekrar egzersiz yapmaya çekiniyorum acır diye .
Canım pek zorlamadim aslında ama uyuştuğu için anlamadım belki . Acı hissetmedim ama kanayinca zorlamak istemedim yarın deneyecegim bakalım acı olacak mı ..zorlamis olabilirsin canim..aci mi hissettin , tekrar acimasindan mi korkuyosun yoksa aciyabilme ihtimalinden mi cekiniyosun..beynine kotu sinyaller gonderme
Zardan dolayı kanamış olabilir mi. Kızlık zarınız duruyor muyduCanım pek zorlamadim aslında ama uyuştuğu için anlamadım belki . Acı hissetmedim ama kanayinca zorlamak istemedim yarın deneyecegim bakalım acı olacak mı ..
Canim misyoner ne demekmisyoneri icad edenden Allah razı olsun yoksa nolurdu halimiz
esin ustte oldugu pozisyon canim..Canim misyoner ne demek
tmm canim bizi de bilgilendir..Canım pek zorlamadim aslında ama uyuştuğu için anlamadım belki . Acı hissetmedim ama kanayinca zorlamak istemedim yarın deneyecegim bakalım acı olacak mı ..
sende benim canımsın :* bence en kolayı misyoner sen hiç bişe yapmıyosun :)esin ustte oldugu pozisyon canim..
kimine kolay kimine zor geliyo misyoner korkmazbahar, canim benim :)
sende benim canımsın :* bence en kolayı misyoner sen hiç bişe yapmıyosun :)
mısyonerde esınız yapmak zorunda degılkı
sız elınızle yerlestırın o yavas yavas ıtsın
onu yonlendırın dur devam et yavas dıye
dırek alıp lap dıye sokacak degıl ya
:)
şeyinin ayarı yok demek istedin sanırımesim bisi yapmiyo diye rahatim ben de :) aslina bakarsan gercekten en uygun pozisyon misyoner..ese guven cok onemli..ben guvenemedigim icin cesaret edemiyorum ki adamin elinin ayari yok :)
yokbe alışınca giriyo hemen benim bir ay oldu yenelim ilk giriş dışında kolayca giriveriyorsen elınle onu tut parlagınla asagı bastırarak onada yavasca bastır de hıc elını cekmeden
oyle oyle ılerler bı kerede kımse pat dıye sokamaz
2 yıllık evlıde bıle zor o merak etme
Off bende korkmustum ya, Allahtan cocuk bilgiliymis yoksa ben oracikta bayilirdim
kız sen bunu kackere okuoncanım çok faydası var ben ilk bu duayla başını almaya başlamıştım .Herşey allahtan derdini veren dermanını da verir biz çalışcaz duamızıda yapcaz allah ol derse olur hayırlısıyla inşallah tüm arkadaşlar faydasıını görür
ha haha:) es sabirsiz olunca lap diye sokar valla:) elinin ayari da yok az ittir diyorum ayarlayamiyobi de deneyimsiz oldu mu vay haline, bi bakmissin idrar deligine zorluyo yasanmisliklar var canim o yuzden izin veremiyorum
yokbe alışınca giriyo hemen benim bir ay oldu yenelim ilk giriş dışında kolayca giriveriyorkasmayın kendinizi
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?