- 15 Nisan 2015
- 37
- 36
- 3
- 37
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.741
Canim burda yenen arkadaslarin cogu kendisi ustte esinin altta oldugu pozisyonda yapio.penisi aparat gbi tutp nefes wererek almaya calisiolar kontrol kendilerinde oldugundan daha rahat ediolarmis..Arkadaslar merhaba ben aparattan es denemesine gecemiyorum bi turlu ne olur bana yardim edin hangi tur pozisyonlarda yendiniz 4. boy dilatiru cok rahat icime aliyorum gitgel yapiyorum ama bugun es denemesi yapalim dedik birincisi bana uygun pozisyonu bulamadum birde oyle kastimki kendimi serce parmagimi bile sokamadim. Yatagin ucunda oturdum actim bacaklarimi olmadi esimin gobegine sirtim donuk oturdum olmadi esim duz yatti ben ustte denedim olmadi sonrada basladim aglamaya yarin tekrar denicem ama uygun pozisyonu bulamiyorum bi turlu yarin sirtimi yatakbasina dayayip yari yatik pozisyona geceyim diyorum esimde ustumde kontrol bende bi sekilde aparati bu pozisyonda yapiyodum cunku varmi baska bildiginjz pozisyonlar kizlar yardimmmmm lutfen
Canim bende bebeyagi ve kayganlasturici kullaniyorum. Bacaklarimi acipArkadaşlar merhaba
Ben sadece belki size yardımı dokunur diye yazmak istedim.umarım olur da.uzun süre evli kaldım korkudan yapamadım ben de sizin gibi.hem de hiçbişey yapmadım sadece erteledim.sanki erteleyince acı olmayack gibi ve bırda zeytinyağı ile başaranları okudum.okuyun ve uygulayın lütfen..hiç acı yok inanın.boşuna bunca yıl geçmiş.bu gece başardım.inanın acı yok..herkese teşekkürler...
Esine sirtin donuk nasil canim esinin ustunemi oturuyorsunDüşünme başlarken mutlaka bu gece olacak diye kendini şartlandırma dikkatini dağıtıp kendini rahat bırakmalısın müzik aç ritme ayak uydur ben sırtım eşime dönük pozisyonda yenmiştim bir süre alışana kadar öyle devam ettim ödev gibi düşünüp şartlanınca strese girip kasıyoruz elinden geldiği kadar dikkatini başka bir şeye yönlendir canım....allah kolaylıklar versin son aşamadasın en zor kısmını geçmişsin ...
Canim bende bebeyagi ve kayganlastirici kullaniyorum zaten ilk once bacaklarimi acip vaji gurisine iyice zaytinyagi suruyorum sonrada parmagimi kayganlastirici surup vajinamin icinide onunla kayganlasitirp birde aparatada iyice kayganlastirici ve bebeyagi suruyorum yeni deneyecek olan arkadaslar varsa onlarada tavsiyemdirArkadaşlar merhaba
Ben sadece belki size yardımı dokunur diye yazmak istedim.umarım olur da.uzun süre evli kaldım korkudan yapamadım ben de sizin gibi.hem de hiçbişey yapmadım sadece erteledim.sanki erteleyince acı olmayack gibi ve bırda zeytinyağı ile başaranları okudum.okuyun ve uygulayın lütfen..hiç acı yok inanın.boşuna bunca yıl geçmiş.bu gece başardım.inanın acı yok..herkese teşekkürler...
Benim suan tek sorunum es denemesi icin uygun pozisyonu bulamamakCanim bende bebeyagi ve kayganlastirici kullaniyorum zaten ilk once bacaklarimi acip vaji gurisine iyice zaytinyagi suruyorum sonrada parmagimi kayganlastirici surup vajinamin icinide onunla kayganlasitirp birde aparatada iyice kayganlastirici ve bebeyagi suruyorum yeni deneyecek olan arkadaslar varsa onlarada tavsiyemdir
Canim sen sona yaklasmissin bisey kalmamis bende pozisyonda sıkıntı yasamistim her turlu pozisyonu denemistik ama en sonunda yatak ucu pozisyonu denedim yatagim bazalioldugu icin yüksek gelmisti bende kanepenin üzerinde hafif yatay bicimde bacaklarim acik olsun diyede kanepenin kenarina sandalyeye ayakkarimi koydm p.sle vajinin karsi karsiya oldugu rahat bi pozisyon dene istersenBenim suan tek sorunum es denemesin uygun pozisyonu bulamamak
Yatakucunda denemeyecalistim o pozisyonu tatlim ama beceremedim yaa benimde yatagim alcak yatak ucuna gelip bacaklarimi actim esim bu sefer diz cokse olmadi ayakta dursa olmadi yanlis anlamassan esinin pozisyonu neydi o anda canim :)Canim sen sona yaklasmissin bisey kalmamis bende pozisyonda sıkıntı yasamistim her turlu pozisyonu denemistik ama en sonunda yatak ucu pozisyonu denedim yatagim bazalioldugu icin yüksek gelmisti bende kanepenin üzerinde hafif yatay bicimde bacaklarim acik olsun diyede kanepenin kenarina sandalyeye ayakkarimi koydm p.sle vajinin karsi karsiya oldugu rahat bi pozisyon dene istersen
Belki yatak alcak oldugu icin olmamistir canim esim diz cökmüstu onume yarisini bu sekilde aldim sonra p..si cikarmadan ustume yuklenip olmustu[/QUOTE][QUOTE="wish_35, post: 40972652, member: 500112yatakucunda denemeyecalistim o pozisyonu tatlim ama beceremedim yaa benimde yatagim alcak yatak ucuna gelip bacaklarimi actim esim bu sefer diz cokse olmadi ayakta dursa olmadi yanlis anlamassan esinin pozisyonu neydi o anda canim :)
Kizlarrrr basardiiiiim inanamiyorumm ama basardiiim bir bucuk yilin sonunda mutlu soon her sey bu forum sayesinde oldu bana cevap veren yardim eden herkese binlerce kez tesekkur ederiim Allah bir degil bin kere razi olsun hepinizden burayi jesfetmeden once hic umudum yoktu hatta para biriktirip tetavi olmayi dusunuyordum cok pahali oldugu icinde baya bi zaman para biriktirecektik ama sayesinizde egzersizlere basladigim gun hayatim degisti hala daha korkuyorum acaba tekrar denesek yapamaz miyiz diye bilmiyorum karisik duygular icindeyim suan Rabbim nerde varsa herkese tez vakitte yenmeyi nasip eylesin ben yaptiysam herkes yapar inanin ben bacaklarimi bile acamazken bugun basardim bundan sonra da burada elimden ne gelirse yardima hazirim Allah hepinizden tekrar tekrar razi olsun butun dualariniz kabul olsun :)
Tebrikler, ins bu ay ben ve yenemeyen diger arkadaslarim hallederiz darisi basimiza :)Kizlarrrr basardiiiiim inanamiyorumm ama basardiiim bir bucuk yilin sonunda mutlu soon her sey bu forum sayesinde oldu bana cevap veren yardim eden herkese binlerce kez tesekkur ederiim Allah bir degil bin kere razi olsun hepinizden burayi jesfetmeden once hic umudum yoktu hatta para biriktirip tetavi olmayi dusunuyordum cok pahali oldugu icinde baya bi zaman para biriktirecektik ama sayesinizde egzersizlere basladigim gun hayatim degisti hala daha korkuyorum acaba tekrar denesek yapamaz miyiz diye bilmiyorum karisik duygular icindeyim suan Rabbim nerde varsa herkese tez vakitte yenmeyi nasip eylesin ben yaptiysam herkes yapar inanin ben bacaklarimi bile acamazken bugun basardim bundan sonra da burada elimden ne gelirse yardima hazirim Allah hepinizden tekrar tekrar razi olsun butun dualariniz kabul olsun :)
Kizlarrrr basardiiiiim inanamiyorumm ama basardiiim bir bucuk yilin sonunda mutlu soon her sey bu forum sayesinde oldu bana cevap veren yardim eden herkese binlerce kez tesekkur ederiim Allah bir degil bin kere razi olsun hepinizden burayi jesfetmeden once hic umudum yoktu hatta para biriktirip tetavi olmayi dusunuyordum cok pahali oldugu icinde baya bi zaman para biriktirecektik ama sayesinizde egzersizlere basladigim gun hayatim degisti hala daha korkuyorum acaba tekrar denesek yapamaz miyiz diye bilmiyorum karisik duygular icindeyim suan Rabbim nerde varsa herkese tez vakitte yenmeyi nasip eylesin ben yaptiysam herkes yapar inanin ben bacaklarimi bile acamazken bugun basardim bundan sonra da burada elimden ne gelirse yardima hazirim Allah hepinizden tekrar tekrar razi olsun butun dualariniz kabul olsun :)
Canim esin altta sen ustte esine sirtin donuk olacak bol jel kullanin elinle penisi tutup yavas yavas ustune oturmaya calisacaksin derin nefes al verirken balon sisirir gibi ufle o sirada oturmaya calis her nefes veriste bir kademe ilerlet takildigin yerde bekle on kere nefes al ver tekrar kaldigin yerden devam et deneme oncesi kegel ve ve nefes egzersizi yap tabi parmak egzersizide yapin vajina ici iyice kayganlassin cesaretli ol canim aci sizi yok toplu igne batmasi kadar cok az birsey hissedebilirsin o da kendini kasarsan kasmamak icin nefes alip vermeyi unutmahaydi kizlarrr gaza ihtiyacimiz v pns egzersizlerinde ust pozisyonda yenen arkadaslar durus pozisyon vs yardim edin..
Canim esin altta sen ustte esine sirtin donuk olacak bol jel kullanin elinle penisi tutup yavas yavas ustune oturmaya calisacaksin derin nefes al verirken balon sisirir gibi ufle o sirada oturmaya calis her nefes veriste bir kademe ilerlet takildigin yerde bekle on kere nefes al ver tekrar kaldigin yerden devam et deneme oncesi kegel ve ve nefes egzersizi yap tabi parmak egzersizide yapin vajina ici iyice kayganlassin cesaretli ol canim aci sizi yok toplu igne batmasi kadar cok az birsey hissedebilirsin o da kendini kasarsan kasmamak icin nefes alip vermeyi unutma
canım olmaz mı aynıları oldu tabi.o ilerletebildiğin yere kadar bi kaç kes penisi sok çıkar ama her seferinde biraz daha ittirmeye çalış poponu salla ileri geri yap birde ıkın canımtskler cnm :) esime donuk yapiyorum aci sizi hicbi sey yok ama belli yere kadar ilerletebiliyorum o da korkudan devami gelmiyo.. niye korktugumu ben de bilmiyorum..acaba sizlerde de bu sekilde korkular oldu mu..korkudan kastim aci veya sizi degil baska bisi cozemedim..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?