Jinekoloji Vajinismus Nedir? Tecrübe ve deneyimlerimizle Vajinismusu yenelim

kızlık zarı bozdurma diye bişey yok bence doktora gidip oranın yapısını öğrenin bana doktor resim olarak gösterdi kızlık zarı neresi diye sordu direk ortadaki kapalı yeri gösterdim orası değil oradaki boşluğu çevreleyen birşey kanamanın nedenide ilk ilişkide her kadında olan bilgisizlik nedeniyle az yada fazla kasılma nedeniyle kasların zedelenip yırtılması sonucu kanama oluyor halk arasında da ilk ilişkide kanama olur diye bilinir ama doğru değil kanama normalde olmaması gereken bişey zedelenmeden kaynaklanıyor.doğru bilgiyle ilişkiye girilirse kanama olmaz

ben aradım orayı 3 4bin dediler. garantisi yok.
bende zaten psikologa gidiyordum psikolog yapamadıysa başka birine daha para vermek istemedim.
evet fiyatları o civarda garantisi yok tabiki ama egzersizleri uygularsanız olmaması için imkan yok üstelik psikolojik olarakta terapi yapıyor ayrıca psikoloğo gitmeye gerek yok egzersiz ve doğru bilgi aktarımıyla oluyor bu iş

valla benimde bi bilgim yok kuzenim yaptırmış annem söyledi. p.s gibi bişiy sokuyorlarmış heralde. bende gitmedim doktora gidip sorucam annemde kuzenmden öğrenmiş varsa öyle bişiy yaptırıcam valla

valla bende bilmiyorum kuzenim yaptırmş annem söyledi. varsa öyle birşey yaptırıcam bende. sonuçta doktora gidip konuşmadan birşey diyemem ama kuzenim yaptırmış . valla bilmiyorum artık nasıl olucaksa ama bitsin şu iş bana yeter

saygın mizackadıoğluna gidin kızlık zarı aldırma olayının gereksiz olduğunu anlarsınız ona takılmayın aldırıpta yine ilişkiye giremeyen insanlar var acımanın nedeni o değil kasılma duruş bilgi eksikliği psikoojik kaygılar bunlar zarı aldırmaklada geçmiyor

onunda bi faydası olmadığını söylüyorlar, ben o mutluluğu eşimle yaşamak istiyorum bunca yıl koruduğum bekaretmi eşim bozsun isterim ben ,o duygu çook guzel bi duygudur diye tahmin ediyorum.

onunda bi faydası olmadığını söylüyorlar, ben o mutluluğu eşimle yaşamak istiyorum bunca yıl koruduğum bekaretmi eşim bozsun isterim ben ,o duygu çook guzel bi duygudur diye tahmin ediyorum.

valla bende çok istedim ama eşim bunu anlıycaktır zaten yazdığımı okuduysan eşimle ilk deniycem . denemeler sonucunda olmazsa gidicem doktora. kısmet be güzelim insan korkularıyla bazen yüzleşemiyor ne yazıkki

benimde alalım dedi bir jinekolog ama operasyon. eşim istemedi. birlikte yapalım dedi. aldıktan sonra yine kasılıcam yine yapamam biliyorum.

canım bak yukarıda yazdığım uzun yazımı okudun mu ben kararlıyım kesin bitiricem işi

harikasın sen bitanem ya, sana inanıyorum

canım cok teşekkür ederim, inan ki umut oluyorsunuz bize, cok saol bitanem
bugün adet başladı, haftaya egzersizin bir parcasıda olsa devam

Kzlar kızlık zarı operasyonu fiziksel bir operasyon, dolayısıyla şimdiye kadar faydasını gören birini tanımadım. Geçmişte bizler de yaşadık aynı problemi, tamamen psikolojimizden kaynaklanan bir sorun, her şey zihninizde bitiyor. Yaptığınız egzersizlerle beyninizi ikna edeceksiniz, sorun kolayca, kendiliğinden çözülecek. Başka çözüm önerilerine yönelmeyin, çalışmalarınıza ara vermeden devam edin, sizler de yeneceksiniz.

harikasın sen bitanem ya, sana inanıyorum

canım cok teşekkür ederim, inan ki umut oluyorsunuz bize, cok saol bitanem
bugün adet başladı, haftaya egzersizin bir parcasıda olsa devam

Güzelim benim yazı rengine bayıldım, işte böyle yağmurcum sen neşeli, umutları olan bir kızsın, sana yakışan buydu. Olsun ara vermiş olursun biraz, kafanı toparlar, haftaya çalışmalarına devam edersin. Hepimiz aynı durumdaydık, yenemeyiz nasıl yapacağız ki der der, kendimizi yer bitirirdik. Öyle olmuyormuş, meğerse çözümü çok zor değilmiş, canını yakan hiçbir şey yok vajinanda, boşluktan korkmana hiç gerek yok tatlım benim, sen de başaracaksın ve ben ismini yenenler listesine ekleyeceğim ^^

Ankarada olsam Şu süleyman Eserdağ'ya giderdim heralde, videosunu izledim.Acaba nefes ve parmak egzersizinden başka ne veriyorki, sanırım bunları yaparken yanındamı oluyorlar acaba daha etkili oluyor. Bir fikri olan var mı kızlar?

Yanlarinda yapılır mı kız :)) Ayy çok garip geldi dahada kasiliriz sanki

merhaba canim bende 3yildir evli idim ve bu ayin tam 7sine kadar kabus icindeydim
korkularimi bi tarafa koyup burdaki arkadawlarim sayesinde gaza geldim bende yapa bilirim dedim ve doktora gitdim:)
doktor once heyecanimi sonra korkumu azaltdi hipnoz gibi bi wey yapti ama
kendimdeydim. duwun ben parmakla bile dokunamazken ilk seansda ilk aleti aldim
o anki mutlulugmu gormen lazimdi:)
alet buyudukce korkularim azaldi hirs yapdim vee 4seansda yendim:) duwun 3seneden sonra bumuymuw dedim:)
sana onerim evde kendim yapamiyorsan git doktora canim inan geciyor her wey
bawarilar

Arkadaslar merhaba ben aparattan es denemesine gecemiyorum bi turlu ne olur bana yardim edin hangi tur pozisyonlarda yendiniz 4. boy dilatiru cok rahat icime aliyorum gitgel yapiyorum ama bugun es denemesi yapalim dedik birincisi bana uygun pozisyonu bulamadum birde oyle kastimki kendimi serce parmagimi bile sokamadim. Yatagin ucunda oturdum actim bacaklarimi olmadi esimin gobegine sirtim donuk oturdum olmadi esim duz yatti ben ustte denedim olmadi sonrada basladim aglamaya yarin tekrar denicem ama uygun pozisyonu bulamiyorum bi turlu yarin sirtimi yatakbasina dayayip yari yatik pozisyona geceyim diyorum esimde ustumde kontrol bende bi sekilde aparati bu pozisyonda yapiyodum cunku varmi baska bildiginjz pozisyonlar kizlar yardimmmmm lutfen

Düşünme başlarken mutlaka bu gece olacak diye kendini şartlandırma dikkatini dağıtıp kendini rahat bırakmalısın müzik aç ritme ayak uydur ben sırtım eşime dönük pozisyonda yenmiştim bir süre alışana kadar öyle devam ettim ödev gibi düşünüp şartlanınca strese girip kasıyoruz elinden geldiği kadar dikkatini başka bir şeye yönlendir canım....allah kolaylıklar versin son aşamadasın en zor kısmını geçmişsin ...

Arkadaşlar merhaba
Ben sadece belki size yardımı dokunur diye yazmak istedim.umarım olur da.uzun süre evli kaldım korkudan yapamadım ben de sizin gibi.hem de hiçbişey yapmadım sadece erteledim.sanki erteleyince acı olmayack gibi ve bırda zeytinyağı ile başaranları okudum.okuyun ve uygulayın lütfen..hiç acı yok inanın.boşuna bunca yıl geçmiş.bu gece başardım.inanın acı yok..herkese teşekkürler...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…