- 17 Mart 2015
- 59
- 30
- 88
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.721
kızlık zarı bozdurma diye bişey yok bence doktora gidip oranın yapısını öğrenin bana doktor resim olarak gösterdi kızlık zarı neresi diye sordu direk ortadaki kapalı yeri gösterdim orası değil oradaki boşluğu çevreleyen birşey kanamanın nedenide ilk ilişkide her kadında olan bilgisizlik nedeniyle az yada fazla kasılma nedeniyle kasların zedelenip yırtılması sonucu kanama oluyor halk arasında da ilk ilişkide kanama olur diye bilinir ama doğru değil kanama normalde olmaması gereken bişey zedelenmeden kaynaklanıyor.doğru bilgiyle ilişkiye girilirse kanama olmazkızlar o kadar gaza getirdik dün birbirimizi yapın Allah aşkına ya. bende yapıcam yapıcam diyorum adet olduğum için yapamıyorum belki adetim bitsede yapamıycam korkucam bilmiyorum ama kendimi hazırlıyorum. bakın annem sabah bana kızlık zarını doktor bozsun dedi bi boru gibi bişiy sokup direk bozuyormuş bekliycem dedim. bi kocamla adet bittikten sonra deniycem olmazsa gidicem bozdurucam olmayacak böyle.
evet fiyatları o civarda garantisi yok tabiki ama egzersizleri uygularsanız olmaması için imkan yok üstelik psikolojik olarakta terapi yapıyor ayrıca psikoloğo gitmeye gerek yok egzersiz ve doğru bilgi aktarımıyla oluyor bu işben aradım orayı 3 4bin dediler. garantisi yok.
bende zaten psikologa gidiyordum psikolog yapamadıysa başka birine daha para vermek istemedim.
kızlar benim uygun olmadı. yorgunduk denemedik. bugüne artık olmadı yarın ama hiç olmadı haftasonu var allahın izniyle..
canım o nasıl bozmak tam adı yok mu onun ben sadece operasyonla kesip alındığını biliyorum cahil kaldım açıklar mısın :)
kızlık zarı bozdurma diye bişey yok bence doktora gidip oranın yapısını öğrenin bana doktor resim olarak gösterdi kızlık zarı neresi diye sordu direk ortadaki kapalı yeri gösterdim orası değil oradaki boşluğu çevreleyen birşey kanamanın nedenide ilk ilişkide her kadında olan bilgisizlik nedeniyle az yada fazla kasılma nedeniyle kasların zedelenip yırtılması sonucu kanama oluyor halk arasında da ilk ilişkide kanama olur diye bilinir ama doğru değil kanama normalde olmaması gereken bişey zedelenmeden kaynaklanıyor.doğru bilgiyle ilişkiye girilirse kanama olmaz
onunda bi faydası olmadığını söylüyorlar, ben o mutluluğu eşimle yaşamak istiyorum bunca yıl koruduğum bekaretmi eşim bozsun isterim ben ,o duygu çook guzel bi duygudur diye tahmin ediyorum.kızlar o kadar gaza getirdik dün birbirimizi yapın Allah aşkına ya. bende yapıcam yapıcam diyorum adet olduğum için yapamıyorum belki adetim bitsede yapamıycam korkucam bilmiyorum ama kendimi hazırlıyorum. bakın annem sabah bana kızlık zarını doktor bozsun dedi bi boru gibi bişiy sokup direk bozuyormuş bekliycem dedim. bi kocamla adet bittikten sonra deniycem olmazsa gidicem bozdurucam olmayacak böyle.
onunda bi faydası olmadığını söylüyorlar, ben o mutluluğu eşimle yaşamak istiyorum bunca yıl koruduğum bekaretmi eşim bozsun isterim ben ,o duygu çook guzel bi duygudur diye tahmin ediyorum.
benimde
bende aynı durumdayım keşke başka bi çaresi olsa,valla bende çok istedim ama eşim bunu anlıycaktır zaten yazdığımı okuduysan eşimle ilk deniycem . denemeler sonucunda olmazsa gidicem doktora. kısmet be güzelim insan korkularıyla bazen yüzleşemiyor ne yazıkki
valla bende çok istedim ama eşim bunu anlıycaktır zaten yazdığımı okuduysan eşimle ilk deniycem . denemeler sonucunda olmazsa gidicem doktora. kısmet be güzelim insan korkularıyla bazen yüzleşemiyor ne yazıkki
canım bak yukarıda yazdığım uzun yazımı okudun mu ben kararlıyım kesin bitiricem işi
Tatlım kimseye haksızlık etmiyorsun, şu durumda olmayı hiçkimse istemezdi, elinde olan bir durum hiç değil. Lütfen yazı rengini değiştir, şöyle pembeli morlu bir renk yapabilirsin, sen karamsar değil aksine ümitleri olan, kendine inanan bir kızsın. Şöyle düşün, şimdiye kadar tedavi olan veya egzersiz yapan herkes bu illetten kurtuldu, sen neden kurtulmayasın, hiçbir farkımız yok, çalışmalarına devam et birtanem, sen de başaracaksın. Dualarım hepinizle ^^
harikasın sen bitanem ya, sana inanıyorum
canım cok teşekkür ederim, inan ki umut oluyorsunuz bize, cok saol bitanem
bugün adet başladı, haftaya egzersizin bir parcasıda olsa devam
Yanlarinda yapılır mı kız :)) Ayy çok garip geldi dahada kasiliriz sankiAnkarada olsam Şu süleyman Eserdağ'ya giderdim heralde, videosunu izledim.Acaba nefes ve parmak egzersizinden başka ne veriyorki, sanırım bunları yaparken yanındamı oluyorlar acaba daha etkili oluyor. Bir fikri olan var mı kızlar?
merhaba canim bende 3yildir evli idim ve bu ayin tam 7sine kadar kabus icindeydimMerhaba adını listeye yazdıranlar nasıl başardınız
3 sene oldu evliyim ve hala yenemedim
doktora gidemiyorum çünkü zaten birşeylerle egzersiz yapmaktan korkmasam bu işi başarabilirim .
sizler nasıl başardınız lütfen yardımcı olun
Allahım bu durumda olan herkese yardımcı olsun
Arkadaşlar merhabaDüşünme başlarken mutlaka bu gece olacak diye kendini şartlandırma dikkatini dağıtıp kendini rahat bırakmalısın müzik aç ritme ayak uydur ben sırtım eşime dönük pozisyonda yenmiştim bir süre alışana kadar öyle devam ettim ödev gibi düşünüp şartlanınca strese girip kasıyoruz elinden geldiği kadar dikkatini başka bir şeye yönlendir canım....allah kolaylıklar versin son aşamadasın en zor kısmını geçmişsin ...
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?