- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.761
aptamilcim bnde yenemiyom egzersz yapmama ragmen off kafayı oynatcam az kaldı içimdeki korku gitmiyp denemek istemiyorum artık evliliğim gitti gidiyorevet canim cok dogru bir tespit..! ben kendime su soruyu sormaktan cekiniyorum: iliskiye hazir miyim..? hazir degilim hala ertelemek istiyorum surekli zaman kazanmak istiyorum ama neden..? bi neden yok iste..ne zaman hazir olucam peki..? bilmiyorum bu soru beni cildirtiyo..
arkadaşım eşli denemede eşimi itiyorum diyorsanız üst pozisyonda denemeniz gerekiyor. bacaklarınızı kapatıyorsanızda. genelde üst bizim gibi korku yaşayanlar için zor gibi görünsede en rahat pozisyondur.kendi kendine aşabileceğin bir durum özelden yardımcı olmaya çalışırım dilersen. çünkü burayı fazla takip edemiyorum.bayramoğlu psikoterapiye gitmeyi düşünüyorum artık. eşim ve ben yorulduk 9 ay oldu .egzersiz de yaptım ama hep eşli denemede onu itiyorum. psikoterapiye giden arkadaşlar kaç seansta biter bu iş acaba?
aptamilcim bnde yenemiyom egzersz yapmama ragmen off kafayı oynatcam az kaldı içimdeki korku gitmiyp denemek istemiyorum artık evliliğim gitti gidiyor(((
yenemiyom amao bizi yenmicek biz onu yenicez canim..moral bozmak yok motivasyonumuz dusmesin..
Selam kızçeler,
Dün o kadar dua ettim ki bilemezsiniz, artık bu benim için ev almak araba almak gibi hayal gibi bişey oldu
o sebeple artık bütün dualarımın en basında geliyor
Allah hepimizin yardımcısı olsun demek için uğradım kızlar, kolayca şu işten hepimiz kurtulalım
ama ama ama canim sen yenilgiyi bastan kabulleniyosun..sen kabullenirsen yenme ihtimalin kalmaz ki..yenebilecegine inanmalisin..bak bizim gibi korkulari olan onyargilari olan bi suru kardesimiz var yenen biz neden yenmeyelim..yenemiyom ama
canım olmaz mı aynıları oldu tabi.o ilerletebildiğin yere kadar bi kaç kes penisi sok çıkar ama her seferinde biraz daha ittirmeye çalış poponu salla ileri geri yap birde ıkın canım
nasıl ama nasıl canm nasl kurtulcaz bu illetten egzerszde yapıom ama gene aynıama ama ama canim sen yenilgiyi bastan kabulleniyosun..sen kabullenirsen yenme ihtimalin kalmaz ki..yenebilecegine inanmalisin..bak bizim gibi korkulari olan onyargilari olan bi suru kardesimiz var yenen biz neden yenmeyelim..
nasıl ama nasıl canm nasl kurtulcaz bu illetten egzerszde yapıom ama gene aynıama ama ama canim sen yenilgiyi bastan kabulleniyosun..sen kabullenirsen yenme ihtimalin kalmaz ki..yenebilecegine inanmalisin..bak bizim gibi korkulari olan onyargilari olan bi suru kardesimiz var yenen biz neden yenmeyelim..
Kaç yaşındasın? Doktora gitmeyi denedin mi 20 yaşındayım ben ve evliyim o konuda evlenmedenn tabiki endişem vardı ama her şey beyinde bitiyor. Evli bi kadınsın, cinsel hayatın var. Herşey beyinle alakalı 3 yılda sadece 3-4 kez olması anormal. Burda birçok yorumu okudum. İnan ki üzülüyorum ve anlam veremiyorum bu duruma.. Aynı şeyleri ben yaşasam nasıl olur acaba diyorum. Empati kuruyorum. İyi bi doktora gidip çare aramak en iyisi ama sana şunu söylemeliyim kii. Geç olmadan birşeyleri yoluna koymalısın, eşin seni seviyor olabilir.. Ama ilk seferde sadece ilk seferde yaşayacağın saniyelik acı için bütün herşeyi berbat etmeye inanki değmiyor.. Sizi tanımıyorum ama biraz olsun yardımcı olmak ve içinizi rahatlatmak istedim.Merhaba kizlar bende üye oldum buraya yeni kullanmaya basladim bende korkak bi vajinusmusum 3yillik evliyiz sadece 3kere yarim sekilde iliski yasadik bebek istiyoruz ama bu sorun yüzünden olmuyo biktim bunaldim kimseye anlatamiyorumm omuzlarimda resmen agir bi yük var esim tam oan geldimi olmayinca bagirip cagiriyo nezaman olucak milletin 2.cocugu oldu diyo 3sene oldu artik kendine cesaret ver diyo ama olmuyo cok korkuyorum lütfen bu sorunu asmis arkadaslar yardim evin neolur cok caresizim sizin gibi ayni sorunu olan arkadaslara ihtiyacim var adetim yeni bitti 3-4gün sonra cocugun olma sansi yüksek günlerim yaklasiyo yani dogurganligin verimli oldugu günler diyor ya doktorlar biz cocuk icin zorla yapicazz ama korkuyorumm nasil olcak yardimm edin
nasıl ama nasıl canm nasl kurtulcaz bu illetten egzerszde yapıom ama gene aynı
10 seansta bitmedibayramoğlu psikoterapiye gitmeyi düşünüyorum artık. eşim ve ben yorulduk 9 ay oldu .egzersiz de yaptım ama hep eşli denemede onu itiyorum. psikoterapiye giden arkadaşlar kaç seansta biter bu iş acaba?
arkadaşım eşli denemede eşimi itiyorum diyorsanız üst pozisyonda denemeniz gerekiyor. bacaklarınızı kapatıyorsanızda. genelde üst bizim gibi korku yaşayanlar için zor gibi görünsede en rahat pozisyondur.kendi kendine aşabileceğin bir durum özelden yardımcı olmaya çalışırım dilersen. çünkü burayı fazla takip edemiyorum.
düzenli yapamıyorum üç parmak yaptm diş fırcasınn sapıyla yaptm ama eşimle egzersiz yapmadım hiç denedik ama yok kasıyom tam gireceği zamanbak birlikte asalim bu durumu tamam mi canim destek olalim birbirimize :) egzersizlerde hangi asamadasin ve ne kadar suredir egzersiz yapiyosun..
3 parmak mukemmel canim ya :) ben iki parmak kalinliginda zar zor aliyorum..hic kasmana gerek yok..nefes egzersizi ve ikinmayla giris cok rahat oluyo..pnse kayganlastirici ne kullaniyosan sur..nefesi burnundan alip agzindan muma ufler gibi yap..nefes verirken ikin..ikinirken yavas yavas pnsi ittir..bak cok rahat acisiz agrisiz giris yapacaksin bu sekilde..dunyanin en odlek kadini olarak soyluyorum korkacak aciyacak canini yakacak hicbi sey yok hatta pnsle giris yapmak coook kolay..aparat ya da parmak daha zor.sen ki 3 parmak alabilmissin pns hayli hayli yaparsin..kasildigin yerde dur bekle.esin pasif kalsin..nefes verirken ikin kasilamazsin :* ne sormak istiyorsan hic cekinme bak ben aklima gelen butun her seyi soruyorum beynimi altetmek icin..lutfrn ama lutfen pes etmek yok..beraber savasicaz anlastik mi :)Ğ
düzenli yapamıyorum üç parmak yaptm diş fırcasınn sapıyla yaptm ama eşimle egzersiz yapmadım hiç denedik ama yok kasıyom tam gireceği zaman(
anlaştık :)) ahh bi yensem ama benm içimdekikorku değişik deneyelm deyince eşim ellerm terliyo başım dönüyo3 parmak mukemmel canim ya :) ben iki parmak kalinliginda zar zor aliyorum..hic kasmana gerek yok..nefes egzersizi ve ikinmayla giris cok rahat oluyo..pnse kayganlastirici ne kullaniyosan sur..nefesi burnundan alip agzindan muma ufler gibi yap..nefes verirken ikin..ikinirken yavas yavas pnsi ittir..bak cok rahat acisiz agrisiz giris yapacaksin bu sekilde..dunyanin en odlek kadini olarak soyluyorum korkacak aciyacak canini yakacak hicbi sey yok hatta pnsle giris yapmak coook kolay..aparat ya da parmak daha zor.sen ki 3 parmak alabilmissin pns hayli hayli yaparsin..kasildigin yerde dur bekle.esin pasif kalsin..nefes verirken ikin kasilamazsin :* ne sormak istiyorsan hic cekinme bak ben aklima gelen butun her seyi soruyorum beynimi altetmek icin..lutfrn ama lutfen pes etmek yok..beraber savasicaz anlastik mi :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?