- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.781
anlaştık :)) ahh bi yensem ama benm içimdekikorku değişik deneyelm deyince eşim ellerm terliyo başım dönüyo( bu arada sen giriş yaptn mı
hiç geçmişekmş gbi geliyoo başmda öle bi bela varki tuvalete bile gidemiyom eşim işten gece bir gbi geliyo offf yoruldum hayattan artıko da ne ki cnm esim korkudan beni acillere goturuyodu..panik atak gibi bisi yasiyodum titreme nefes alamama bi noktaya takilip kalma daha neler neler..kendiliginden gecti deneme yapa yapa ustune gide gide..cok sukur kalmadi oyle sıkıntilarim..seninkiler de gececek guven bana..ben de bas kismini belli yere kadar aliyorum..yon bulma sorunum vardi onu da cozduk gibi..nefes verip ikindikca biraz daha ilerledim..bu asamaya kadar gelebilecegim aklimin ucundan gecmezdi..deneme yapa yapa o ataklarin gececek kuzum:*
anlaştık :)) ahh bi yensem ama benm içimdekikorku değişik deneyelm deyince eşim ellerm terliyo başım dönüyo( bu arada sen giriş yaptn mı
bebisin var dimi senin..benim de esim cok gec geliyo..bazen es denemesi bile yapamiyoruz yorgunluktan..ama egzersizle arayi sogutmamaya calisiyorum..senden ricam nolursun karamsarligi at kafandan..erteleye erteleye bu hale gelmedik mi..ben de esimi hala yaklastiramiyorum kendime..yasadigim bazi seylerden dolayi guvenim kalmadi esime..kendini rahat hissettigin pozisyonlarda deneme yapmalisin..hiç geçmişekmş gbi geliyoo başmda öle bi bela varki tuvalete bile gidemiyom eşim işten gece bir gbi geliyo offf yoruldum hayattan artık
aynı bende ki gibi desene
bana da ne zaman deneme yapsak dese yada penis girişe yaklaşınca bi korku bi kalp çarpıntısı oluyor ki sorma
offf Allah bize cesaret versin bi anda bitsin gitsin
aynı bende ki gibi desene
bana da ne zaman deneme yapsak dese yada penis girişe yaklaşınca bi korku bi kalp çarpıntısı oluyor ki sorma
aynn güvenm kalmadı benmde biz evlndik kaynanamla oturuyodyk oda biliyordu durumu bir ay olunca evleneli eşime dediki parmağınla bozucaksn ben o kanı görcem dedi çıktı evden eşim ZORLA parmak attı kan tok maffolmuştm gurur m alt üst oldu o gün intiar bile denemştm kıZ Olduğumdan emindim kaynanam iftira attı ve daha neler neler anlatsam roman olurbebisin var dimi senin..benim de esim cok gec geliyo..bazen es denemesi bile yapamiyoruz yorgunluktan..ama egzersizle arayi sogutmamaya calisiyorum..senden ricam nolursun karamsarligi at kafandan..erteleye erteleye bu hale gelmedik mi..ben de esimi hala yaklastiramiyorum kendime..yasadigim bazi seylerden dolayi guvenim kalmadi esime..kendini rahat hissettigin pozisyonlarda deneme yapmalisin..
bende girecwgi zamn kendimii çekiyoom sanırım ömür boyu böyle gidcemaynı bende ki gibi desene
bende girecwgi zamn kendimii çekiyoom sanırım ömür boyu böyle gidcem
nolcaz biz eşli parmak egzerszine geçicem bugün inş yaparmbende :'(
aynn güvenm kalmadı benmde biz evlndik kaynanamla oturuyodyk oda biliyordu durumu bir ay olunca evleneli eşime dediki parmağınla bozucaksn ben o kanı görcem dedi çıktı evden eşim ZORLA parmak attı kan tok maffolmuştm gurur m alt üst oldu o gün intiar bile denemştm kıZ Olduğumdan emindim kaynanam iftira attı ve daha neler neler anlatsam roman olur
nolcaz biz eşli parmak egzerszine geçicem bugübende :'(
Nasl yani aptamilcim zorlamı yaptı eşin( bnm eşim beni yatağa bile bağladı ; (( ama hüsran daha kötüü vajinusmusu ilerlettiler
aynn bde korkuyoz ,(evet canim cozumu alkolde aradik..alkol aldim esimde bu sefer olacak dedi ve yapti yapacagini..kasim kasim kasilmisim..esim bi de deneyimsiz deligi bulamadi bi kac kez idrar deligine zorladi..sonra kizligi bozdu birakti..aynen bu tarz yaklasimlar daha da kotu olmamiza yol aciyo.. simdi kendilerine guvenemiyoruz..
nolcaz biz eşli parmak egzerszine geçicem bugü
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?