- 21 Nisan 2015
- 361
- 55
- 28
- Konu Sahibi Tiniminimavihanim
-
- #194.781
aynn güvenm kalmadı benmde biz evlndik kaynanamla oturuyodyk oda biliyordu durumu bir ay olunca evleneli eşime dediki parmağınla bozucaksn ben o kanı görcem dedi çıktı evden eşim ZORLA parmak attı kan tok maffolmuştm gurur m alt üst oldu o gün intiar bile denemştm kıZ Olduğumdan emindim kaynanam iftira attı ve daha neler neler anlatsam roman olurbebisin var dimi senin..benim de esim cok gec geliyo..bazen es denemesi bile yapamiyoruz yorgunluktan..ama egzersizle arayi sogutmamaya calisiyorum..senden ricam nolursun karamsarligi at kafandan..erteleye erteleye bu hale gelmedik mi..ben de esimi hala yaklastiramiyorum kendime..yasadigim bazi seylerden dolayi guvenim kalmadi esime..kendini rahat hissettigin pozisyonlarda deneme yapmalisin..
bende girecwgi zamn kendimii çekiyoom sanırım ömür boyu böyle gidcemaynı bende ki gibi desene
bana da ne zaman deneme yapsak dese yada penis girişe yaklaşınca bi korku bi kalp çarpıntısı oluyor ki sorma
offf Allah bize cesaret versin bi anda bitsin gitsin
bende girecwgi zamn kendimii çekiyoom sanırım ömür boyu böyle gidcem
nolcaz biz eşli parmak egzerszine geçicem bugün inş yaparmbende :'(
aynn güvenm kalmadı benmde biz evlndik kaynanamla oturuyodyk oda biliyordu durumu bir ay olunca evleneli eşime dediki parmağınla bozucaksn ben o kanı görcem dedi çıktı evden eşim ZORLA parmak attı kan tok maffolmuştm gurur m alt üst oldu o gün intiar bile denemştm kıZ Olduğumdan emindim kaynanam iftira attı ve daha neler neler anlatsam roman olur
nolcaz biz eşli parmak egzerszine geçicem bugübende :'(
Nasl yani aptamilcim zorlamı yaptı eşin( bnm eşim beni yatağa bile bağladı ; (( ama hüsran daha kötüü vajinusmusu ilerlettiler
aynn bde korkuyoz ,(evet canim cozumu alkolde aradik..alkol aldim esimde bu sefer olacak dedi ve yapti yapacagini..kasim kasim kasilmisim..esim bi de deneyimsiz deligi bulamadi bi kac kez idrar deligine zorladi..sonra kizligi bozdu birakti..aynen bu tarz yaklasimlar daha da kotu olmamiza yol aciyo.. simdi kendilerine guvenemiyoruz..
nolcaz biz eşli parmak egzerszine geçicem bugü
Canim hepimiz gectik bu asamalardan ama asmaya calismak iicin her gun calistik daha cok alismak icin esinle her gun deneme yapin surekli asama kaydedtskler cnm :) esime donuk yapiyorum aci sizi hicbi sey yok ama belli yere kadar ilerletebiliyorum o da korkudan devami gelmiyo.. niye korktugumu ben de bilmiyorum..acaba sizlerde de bu sekilde korkular oldu mu..korkudan kastim aci veya sizi degil baska bisi cozemedim..
Canim bu korkulari zamanla asacaksin her gun ya da gun asiri denemelerinizi yapin korku yerini cesaret ve istege birakacak her denemede oldugunu gordukce dahada cesaretleneceksin surekli asama kaydedeceksintskler cnm :) esime donuk yapiyorum aci sizi hicbi sey yok ama belli yere kadar ilerletebiliyorum o da korkudan devami gelmiyo.. niye korktugumu ben de bilmiyorum..acaba sizlerde de bu sekilde korkular oldu mu..korkudan kastim aci veya sizi degil baska bisi cozemedim..
Kızlar sanırım ben yendim. hala inanamıyorum :) hiç acı sızı hiçbirsey olmadı inanın ki. Bu muymus, bu kadarmıymış :) bana yardımcı olan Kaderimden, Adanisden ve bütün arkadaşlarımdan Allah razı olsun iyiki varsınız. Sizlerin sayesinde tekme attım bu illete umarım bu derdi yaşayan herkes en kisa zamanda kurtulur.
canim parmagim sonuna kadar giriyo demissin..parmagin sonu gelmis bence :)Kızlarrrr tek parmağmla çalışıyom şimdi ama bi sorun var .s orta parmagım sonuna kadar giriyo ama daha ileri itiom yok gitmioo sonumu ora ???
kızlar ben bişi sorucam. yaptıktan sonra kızlığınız bozulunca 2.yi ne zaman yapıyorsunuz ne kadar beklemek lazım iyi hissederse insan kanaması durunca yapmalı mı ?
beni aydınlatın.
sevgiler..
Canim hepimiz gectik bu asamalardan ama asmaya calismak iicin her gun calistik daha cok alismak icin esinle her gun deneme yapin surekli asama kayded
Canim bu korkulari zamanla asacaksin her gun ya da gun asiri denemelerinizi yapin korku yerini cesaret ve istege birakacak her denemede oldugunu gordukce dahada cesaretleneceksin surekli asama kaydedeceksin
Firsat buldukca degil canim duzenli bir sekilde iyice alisana kadar calisin ne kadar ilerledigini goreceksin bu donemde tek isiniz bu olsun sonrasinda kendinizi odullendirininsallah canim ya uzun zamandir yerimde saymaktan ben de esimde sıkıldik.. firsat buldukca deneme yapabiliyoruz..son iki denememde basariliydim ilerleme kaydettim..insallah en kisa zamanda ismimiz kazinir ..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?